>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Póki co inwestuje pieniędze na okres najbliższego tygodnia gdyż obstawie sobie długoterminowo awanse w Champions League.
Miało pójśc za normalną stawkę 3/10, ale przez przypadek wpisałem tam gdzie nie trzeba i wyszedł kupon Trixie... Stawka automatycznie wzrosła bo Trixie to :
Trixie to 4 zakłady na 3 selekcje w 3 różnych wydarzeniach; składa się z 3 dubli i 1 trebla. Jakiekolwiek 2 wygrane selekcje przynoszą zwrot. Jeżeli jakiekolwiek 2 selekcje będą wygrane, 1 z dubli przyniesie zwrot. Jeżeli wszystkie 3 selekcje będą wygrane, wszystkie 3 duble i trebel przyniesie zwrot.
Wpisuje tak jak zagrałem... Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kupon #32
⚽Zenit - Auxerre Typ : Awans Zenit @ 1,50 ⛔
⚽Sparta Praga - Zilina Typ : Awans Sparta @ 1,44⛔
⚽Werder Brema - Sampdoria Typ : Awans Werder @ 1,61✅
Trixie bet365
STAWKA 8/10
STRATA -8

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
DYNAMO KIJÓW - AJAX AMSTERDAM
Typ : Dynamo @ 2,10 Bet365⛔1:1
Ajax początek sezonu ma bardzo kiepski. Co prawda w dzisiejszym meczu będzie mógł zagrac już Suarez, ale kłopot Ajaxu leży gdzie indziej. Słaba gra w defensywie i jakaś niemoc pomocników. To udało się zauważyc w ich ostatnich dwóch meczach. Czy sam Suarez coś zmieni dzisiaj? Na pewno wniesie sporo do gry. W ostatnim meczu na Arenie Ajax miał problemy z Vitesse! Z dobrej strony pokazali się obrońcy, ale tylko w ofensywie bo Vertonghen, Anita i Van der Wiel zdobyli bramki, gorzej z zabezpieczeniem bramki bo w kilku sytuacjach zagrali kiepsko. Patrząc wstecz to nie pierwszy raz, bo 3 stracone gole z PAOK, dwa z Groningen, a teraz dwa z przeciętnym by nie powiedziec słabym Vitesse. Akcje ofensywne Ajaxu też się tak nie zazębiały jak jeszcze w poprzednim sezonie. Martin Jol też nie dysponuje zbyt mocną ławką rezerwowych, ale z drugiej strony podobac się może że stawia na młodych.
Dynamo Kijów u siebie jest mocne. W dobrej formie Szewczenko, strzela gole, asystuje poprostu gra pewnie i skutecznie. W ostatnim meczu Dynamo przegrało z Worskłą 1:3, ale tam zagrali bez trzonu zespołu. Zabrakło lub nie grali w pełnym wymiarze Michalik, Vukojevic, Szewczenko, Eremenko, Yarmolenko. A to podstawowi zawodnicy.
Dynamo będzie bez wątpienia trudnym rywalem dla Ajaxu, a ten jakoś mnie nie przekonuje w poczatkowej fazie sezonu i losy ewentualnego awansu rozstrzygną się pewnie na Arenie, ale dizsiaj widzi mi się jakaś jednobramkowa wygrana Ukraińców. A w rewanżu wygrywa i awansuje Ajax ;)
DYNAMO KIJÓW : Boiko-Silva, Betao, Mikhalik, Popov-Garmash, Eremenko-Vukujevic- Yarmolenko,Milevskyi,Shevchenko.
AJAX : Stekelenburg- Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita- De Zeeuw, De Jong, Enoh- Suarez, El Hamdaoui, Emanuelson.

Kupon #33
⚽Dynamo Kijów - Ajax Typ : Dynamo @ 2,10⛔1:1
AKO KURS : 2,10
STAWKA : 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Już teraz zaczynam powątpiewac lekko w swój kupon długoterminowy na awanse, doszukałem się informacji, że w dzisiejszym meczu prażanie bez Wilfrieda, Matejovskiego i Sionki... Ale wkońcu o awansie decydują dwa mecze więc nie panikuje ;)
Mecze el LM cisnę dalej można powiedziec. Płynę z głosem wielu ludzi tj, zobaczymy czy popłyniemy razem ;) Analize bym napisał, ale wydaje mi się oczywiste dlaczego tak gram wiec nie będe się rozpisywał.
Wszystko co trzeba na ten temat napisał dobrze TBM więc odsyłam -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-tbm-9852-82.html#post1777720
Kupon #34
⚽Zenit - Auxerre Typ : Zenit @ 1,61✅1:0
⚽Young Boys Berno - Tottenham Typ : Tottenham @ 1,66⛔3:2
AKO KURS : 2,69 Bet365
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mecze dopiero w czwartek, ale gram już teraz tripla na el LE.
Lech jak gra widzimy, dodatkowo bez Rudnevsa, Peszki, Bosackiego, Wojtkowiaka, Gancarczyka i z Buricem w bramce, bo nie wiem czemu Zielinski nie stawia na Kotorowskiego... Ponadto ta niemoc w ataku, zę nic tylko stawiac na Dnipro i patrzec ile nas leją :p
CSKA już z Vagnerem Love, nie widze poprostu możliwości by przegrali u siebie. Anorthosis moze powalczy, ale w klimacie domowym na swoim obiekcie;)
Dortmund myślę, że wygra z Karabachami. Zaliczka przed rewanżem wskazana.
Kupon # 35
⚽Dnipro - Lech Typ: Dnipro @ 1,45⛔0:1
⚽CSKA Moskwa - Anorthosis Typ : CSKA @ 1,27✅4:0
⚽Dortmund - Karabach Typ : BVB @ 1,15✅4:0
AKO KURS : 2,12 Betsson
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

INTERNACIONAL - CHIVAS
Typ : Internacional @ 1,53 Bet365 ✅3:2​
Ostatni akcent tegorocznej edycji Copa Libertadores. Internacional broni zaliczki 2:1 z Guadalajary. Pierwszy mecz był rozgrywany pod dyktando Internacionalu, to oni częściej atakowali. Z początku Kleber trafił w słupek, potem Alexsandro z wolnego w poprzeczke. Mogło się zacząc bardzo dobrze dla nich. Ponadto Taison urywał się raz po raz obrońcom na lewym skrzydle. Ku mojemu zaskoczeniu Chivas grał bardzo niemrawo i do pewnego momentu wcale nie zagrażał bramce Renana. Dopiero tuż przed przerwą Bautista strzałem głową z... 16 metrów pokonał źle ustawionego Renana. Tzw gol do szatni wcale nie załamał piłkarzy Celso Rotha i po przerwie dalej atakowali bramke Chivas. Muszę przyznac, że byłem nieco zdziwoniony nieporadnością Meksykanów, którzy do tego spotkania u siebie w poprzednich fazach CL grali bardzo dobrze i wygrywali wysoko. W tym meczu nagle wkradła się nieporadność,a może lęk przed wygraną?
W dzisiejszym meczu Inter będzie już mógł skorzystac z Tingi, bo w pierwszym meczu był zawieszony za cz.kartke z meczów przeciwko Sao Paulo. Niestety mówi się że wypadł z powodu kontuzji Alecsandro, ale Inter ma szeroki skład i Andrezinho lub Sobis go zastąpią. W ostatnim meczu ligowym Celso Roth dał odpocząc niemal wszystkim swoim graczom, zagrał jedynie Renan i Tinga, których można się spodziewac w dzisiejszym meczu.
Chivas liczy na grę z kontry w tym meczu. Szczególnie we znaki się dac mogą Omar Bravo i Arellano. Czy jednak meksykanie będą coś w stanie wskurac w tym meczu? Przecież w poprzednich rundach jedynie poradzili sobie w Chile w meczu wyjazdowym z Universidad. Ja powątpiewam w nich przed tym rewanżem. W obliczu tego co widziałem w pierwszym pojedynku jestem skłonny postawic na Internacional mimo iż kurs nie jest jakiś oszałamiający. Internacional : Renan-Nei, Bolívar, Índio,Kleber-Sandro, Guiñazu, Tinga,D&#39;Alessandro-Taison, Alecsandro (Everton albo Rafael Sobis) Chivas : Luis Michel- Baéz, Magallón, Reynoso, Ponce-Patrício Araújo, Bautista, Medina (Fabián),Majía- Bravo, Arellano.

VS

Typ : Oba strzelą? TAK @ 1,57 Bet365 ⛔0:1
Avai ostatnio świetna forma. W pierwszym meczu udało im się Santos pokonac 3:1 na wyjeździe. Santos wiadomo jak gra, odrobienie strat będzie niezwykle trudne, ale czy w ogóle wykonalne? Przecież muszą strzelic min trzy bramki. Są w stanie tego dokonac i owszem, ale chyba nie bez strat w tyłach. Co tutaj będe pisał więcej. Było to wałkowane tysiąc razy już ;) Avaí : Renan-Patric, Rafael, Emerson ,Eltinho- Marcinho Guerreiro, Rudnei, Davi, Caio- Robinho, Vandinho.

Santos : Rafael- Pará, Edu Dracena, Durval, Léo- Arouca, Wesley, Paulo Henrique Ganso,Marquinhos-Neymar, Marcel.

------------------------
Do tego gram na Werder. Odszedł owszem Ozil, ale Werder u siebie na 13 meczów z włoskimi zespołami nie przegrał, ani jednego. Wygrał siedem , a sześc zremisował. Sampdoria to taki zespół własnego boiska, teraz czeka ich ciężka przeprawa na Weserstadion. Werder myślę, że jest bardziej klasowym zespołem i wypracuje sobie przewage przed rewanżem.
Jednak nieco inaczej zagrałem niż było wpisane na początku.
Kupon #36
⚽Internacional - Chivas Typ : Inter @ 1,53✅3:2
⚽Avai - Santos Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,57⛔0:1
AKO KURS : 2,40 Bet365
STAWKA 3,5/10
STRATA -3,5
Kupon #37
⚽
Werder Brema - Sampdoria Typ : Werder @ 1,75✅3:1
AKO KURS : 1,75 bet365
STAWKA 3/10
ZYSK + 2,25

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Aston Villa wiadomo bez trenera O&#39;Neilla, nie wiadomo kto ich przejmie. Milner wczoraj przeszedł do City. Ponadto w tym meczu z różnych powodów AV zagra bez
Richard Dunne is suspended while John Carew, Gabriel Agbonlahor, Carlos Cuellar and James Collins are injured.
Stiliyan Petrov, Luke Young and Ashley Young are rested.
Rapid w lidze gra póki co nieźle. Dla mnie to wystarczające powody.
Do tego dokładam Aptekarzy z handi, może wyczynu z DFB Pokal nie powtórzą, ale myślę, że zaliczke przed rewanżem sobie zrobią ;) Pryznajmniej mam taką nadzieje.

Kupon #38

⚽Rapid Wiedeń - Aston Villa Typ : 1X @ 1,44✅1:1
⚽Leverkusen - Tawrija Typ : Bayer -1 @1,50✅3:0
AKO KURS : 2,16 Bet365
STAWKA 3/10
ZYSK +3,48

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

GENK - FC PORTO
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,83 Bet365 ⛔0:3
Spojrzałem na staty zespołu belgijskiego. Strzelają mnóstwo bramek w ostatnim czasie. Po 3 kolejkach bilans 11-1 w bramkach i same zwyciestwa.
Porto ma zdeterminowanego i w dobrej formie Hulka. Wokół niego gra się teraz skupia. W tym meczu zabraknie Meirelesa, Jamesa Rodrigueza, Cristiana Rodrigueza i Guarina, ale kadra jest szeroka. Typuje BTS bowiem zanosi się na kilka bramek. Genk będzie coś w stanie strzelic, a i Porto nie powinno wyjechac z czystym kontem.
Przynajmniej tak zakladam przed rozpoczęciem spotkania ;)
Kadra Porto na ten mecz :
Bramkarze: Helton i Beto.
Obrońcy: Maicon, Rolando, Sereno, Alvaro Pereira, Sapunaru i Miguel Lopes.
Pomocnicy: Fernando, João Moutinho, Souza, Ukra, Belluschi, Castro, Rúben Micael i Varela.
Napastnicy: Falcao, Walter i Hulk.
Zamieniłem dwa zdanai również z ekspertem od Beneluxu Benek_20 i on polecał do gry 1DNB, BTS i over, a ja sobie upodobałem najbardziej BTS;)
-----------------
VASLUI - OSC LILLE
Typ : Under 2,5gola @ 1,65 Bet365 ✅0:0
Lille ma zacząc bez Gervinho, Rami, Cabaye, a wahają się ponoc losy Hazarda. Francusko - Rumuński pojedynek czyli teoretycznie najbardziej underowo jak tylko się da zapowiada się ten mecz. Mecze reprezentacji Francja - Rumunia to tylko potwierdzały. Zważywszy, że to pierwszy mecz, Lille te kilka braków, chociaż nie powiedziane, że zagrają w 2poł wymienieni gracze. Jednak L&#39;Equipe wystawił takie a nie inne przewidywane składy więc coś pewnie wiedzą wkońcu :
VASLUI: Kuciak - Milanov, Papp, Rivas, Luz - Sanmartean, Pavlovic, Pereira della Valentina Gladstone, Milisavljevic - Lopes, Martins Bolzan Adailton
LILLE: Landreau - Debuchy, Plestan, Chedjou, Béria - Mavuba, Dumont, Balmont - Sow, Hazard - De Melo
Nie musze mówic jaką role w zespole w ofensywie odgrywa Gervinho, coś się mówi też, że Hazard ma zasiąśc na ławce a w jego miejsce Obraniak. Ja tutaj widze niski wynik bramkowy poprostu. Czyżby 0-0? albo jakies 1-0 w którąś ze stron. Tego nie wiem. Przynajmniej tak mi się wydaje na teraz.

Kupon #39

⚽Genk - Porto Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,83 ⛔0:3
⚽Vaslui - Lille Typ : Under 2,5gola @ 1,65✅0:0
AKO KURS : 3,02 bet365
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wybiegam nieco w przód w obawie przed spadkami kursów ;) Zobaczymy czy słusznie. Mecze niedzielne jakby kogoś interesowało.
VS
SANTOS - ATLETICO MG
Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,72 Bet365⛔2:0
Gram ten typ bardzo często w meczach Santosu co pewnei każdy zauwazył już doskonale,ale poprostu uważam, że tym razem są na to również bardzo spore szanse. Rywalem Atletico MG, które wkońcu się jakby przebudziło i wygrało nawet dwa mecze z rzędu licząc ten w Copa Sudamericana. O przewidywanych składach i informacjach przedmeczowych za wiele nie da się na ten moment powiedziec. Ale kiedy spojrzałem na oferte to od razu pomyślałem gram over w tym meczu. Rzuciłem okiem na kurs i nieco się uśmiechnąłem, że współczynnik wynosi tyle, a nie np 1,50 jak to często bywało w meczach z udziałem Santosu. Potem szybki rzut oka na historie wzajemnych spotkań na stadionie Villa Belmiro i uznałem, że poprostu w tym meczu musi paśc over!
Trudno tak jak mówic przewidywac składy na ten mecz. Santos przedłużył kontrakt z Nemyarem do 2015r. Moze wreszcie zagra Keirrison bo chyba jeszcze nawet nie zadebiutował, nie mam pojęcia co się z nim dzieje. Wczoraj podpisano kontrakt z Rodrigo Possebonem z MU, ale wątpie, żeby on juz zagrał. W środe coprawda Santos grał z Avai na wyjeździe w Copa Sudamericana, ale od tamtego czasu minie wystarczająco dużo godzin by móc spokojnie się przygotowac do niedzielnego meczu z Atletico MG.
Będzie to szczególny mecz dla Luxemburgo, Diego Tardelli i Diego Souza ofensywnie usposobieni powinni dac się we znaki obrońcom Santosu.
Jedyne czego się doczytałem o kadrowych brakach w zespole Atletico MG to absencje lewych obrońców Fernandinho i Leandro. W ich miejsce ma zagrac nominalnie prawy Diego Macedo.
Poprostu rzuccie okiem na h2h i dodajcie sobie usposobienie ofensywne obu zespołów, dla mnie to wystarczające argumenty ;) I ponadto Santos ostatnio z Avai nie stracił gola co się rzadko im zdarza, więc można się spodziewac, że teraz już stracą.

VS
CRUZEIRO - VITORIA BAHIA
Typ : Cruzeiro @ 1,50 bet365 ⛔0:1
Cruzeiro w ostatnim meczu przeciwko Sao Paulo byli stroną dominująca. Zagrali naprawde ciekawe zawody, niestety nie udało się wywalczyc kompletu pkt i stracili gola w 91min za sprawą Ricardo Oliveiry. Teraz przed nimi idealna okazja do zgarnięcia pełnej puli. Na ich stadion zawita bowiem marnie prezentująca się na wyjazdach Vitoria. Dodatkowo Vitoria, która przegrała w czwartek z Palmeiras 0:3 i odpadła z Copa Sudamericana mimo iż z pierwszego meczu miała zaliczke 2:0! W tym meczu zagrali wszyscy najlepsi jej zawodnicy. Nie iwem czy to się w jakimś stopniu odbije na ich dyspozycji w tym meczu, ale wiem, że Cruzeiro mnie przekonuje.
We wspomnianym meczu z Sao Paulo zagrali naprawde dobrze. Świetnie wkomponował się w zespół Walter Montillo. Cruzeiro ma więc playmekera z prawdziwego zdarzenia, drybluje, podaje na wolne pole, dośrodkowuje taki gracz o takich walorach idealnie pasuje temu zespołowi.
Tak jak pisałem przy opisie meczu powyżej nie wiem jak tam ze składami na to spotkanie będzie, ale gram też trochę na przełamanie złej passy Cruzeiro. Ostatnio u siebie nie wygrywali za wiele. Szczególnie wpadka z Prudente musi ich bolec. A okazje na brmaki wtedy były, m.in strzał Wellingtona Paulisty, który za jednym razem obił dwa słupki. Teraz poprostu Cruzeiro wygra i tyle w temacie moim zdaniem ;)
Kupon #40
⚽Santos - Atletico MG Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,72 ⛔2:0
⚽Cruzeiro - Vitoria Typ : Cruzeiro @ 1,50 ⛔0:1
AKO KURS : 2,59 Bet365
STAWKA 4/10

STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zaczyna się Bundesliga. Dzisiejsza oferta taka sobie, ale dwa mecze z Niemiec mi się akurat podobają. Mecze polskich lig odpuszczam bo tam może się zdarzyc wszystko;)
VS
BAYERN MONACHIUM - WOLFSBURG
Typ : Bayern @ 1,57 Bet365 ✅2:1
Allianz Arena, a wcześniej Stadion Olimpijski dla Wolfsburga to teren nie do zdobycia. Bawarczycy mimo iż bez Robbena to jednak w meczu, który mogłem oglądac przeciwko Realowi Madryt dobrze zagrał Ribery. Widac w nim ogromny zapał do gry w nadchodzących rozgrywkach. Miejsce Arjena zajmie Toni Kroos najprawdopodobniej. Co prawda ma też nie byc Olica, ale ja jakoś upatruje zwycięstwa Bawarczyków w tym meczu. Wilki ciekawe transfery, dużo wydawali kasy, ale jakoś nie mam na początku do nich przekonania. Szczególnie ciekawe jak defensywa będzie się spisywała, wkońcu to ona została najbardizej przemeblowana. Kjaer, Friedrich to nowe twarze. Absencji jako takich nie ma w ich zespole. Nowy trener McLaren.
BAYERN : Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Contento - van Bommel, Schweinsteiger - T. Müller, Kroos, Ribery -Klose
WOLFSBUGR : Benaglio - Riether, Kjaer, A. Friedrich, M. Schäfer - Hasebe, Josué - Grafite, Misimović, Mandzukić - Dzeko
VS
HERTHA BERLIN - OBERHAUSEN
Typ : Hertha @ 1,40 Bet365 ✅3:2
W Berlinie o niczym innym się nie mówi i myśli jak o szybkim powrocie do Bundesligi. Nowy trener Marcus Babbel w swoich wypowiedziach powtarza, że muszą przywrócic range meczom na OlympiaStadion tak aby rywale tu przyjeżdzający nie mieli łatwo. Hertha dokonała wielu zmian w swoim składzie. Jednak w ich szeregach zostało i doszło kilku ciekawych piłkarzy. Cały zespół jeżeli będą grali równo stac na pewno na awans. W dzsiiejszym meczu co prawda zabraknie Raffaela czyli bodaj najlepszego zawodnika, ale będą Ramos czy Domowczyiski. Oberhausen w DFB Pokal dał się pokonac Victorii Hamburg na wyjeździe. Wiadomo pierwszy mecz nowego sezonu, ale wierze w Herthe przynajmniej jeżeli idzie o dzisiejszy mecz. Przed rokiem Oberhausen zajął dopiero 16msc w 2Bundeslidze.
HerthaBSC: Aerts - Kobiashvili, Mijatovic, Hubnik, Lell - Perdedaj, Niemeyer - Ramos, Domovchiyski, Rukavytsya - Friend
OBERHAUSEN : Loboue - Hergesell, Reichert, Pappas - Kaya, Schönfeld, Klinger, Gordon, Landers - Krontiris, Lamidi

Kupon #41
⚽Bayern Monachium - Wolfsburg Typ : Bayern @ 1,57✅2:1
⚽Hertha Berlin - Oberhausen Typ : Hertha @ 1,40 ✅3:2
AKO KURS : 2,19 Bet365
STAWKA 3/10
ZYSK +3,57

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
NACIONAL MADEIRA - BENFICA LIZBONA
Typ : Benfica @ 1,61 Bet365 ⛔2:1
Pierwszy mecz Benfica przegrała w dziwnych okolicznościach. Academica grając w 10 zdołała wygrac mecz. I to trzeba powiedziec, że bramka Laionel za doliczonego czasu gry palce lizac! Benfica w swoim stylu rzuciła się na rywala i miała mnóstwo okazji na strzelenie bramki, lecz nic nie wpadło, tuż przed straconym golem miała miejsce kontrowersja bo piłka wydawało się, że uderzyła w ręke gracza z Coimbry, lecz sędzia nie zareagował i potem padł ten gol. Najlepszy w szeregach Benficy był z pewnością Fabio Coentrao. M.in zaliczył asyste jak i również był bardzo aktywny na lewej flance. W dzisiejszym meczu Jorge Jesus może liczyc na wszystkich najlepszych. Na środek defensywy wraca mu Luisao i z Davidem Luizem ma stworzyc duet stoperów nie do przejścia jak w poprzednim sezonie. Pora w dzisiejszym meczu na rehabilitacje sprzed tygodnia. Kurs może nie za wysoki jak na mecz wyjazdowy do Madery, ale Nacional ogólnie na mnie wrażenia wielkiego nie robi. Kibiców ma byc więcej z Lizbony na tym meczu przynajmniej tak się spekuluje. Ja liczę na Benfe w tym meczu, nie sądze by poszli śladami OM z Ligue1 i nie dali rady wygrac dwóch pierwszych meczów;) Nacional: Bracalli- Patacas, Felipe Lopes, Danielson,Nuno Pinto-Luís Alberto, Bruno Amaro, Skolnik, Mihelic- Diego Barcelos, Orlando Sá
Benfica: Roberto- Maxi, Luisão, David Luiz, Fábio Coentrão- Javi Garcia, Carlos Martins, Gaitan, Aimar-Saviola e Cardozo
VS
ARSENAL LONDYN - BLACKPOOL
Typ : Arsenal - 1 @ 1,50 Bet365 ✅6:0
Kanonierzy dominowali na Anfield Road, ale brakowało troche okazji do zdobycia bramek. Co prawda slabiej zagrał Arszawin, kontuzji nabawił się Nasri, ale nie od dzsiaij wiadomo, że na Emirates potrafią rywali stłamsic. Szcególnie tych piłkarsko słabszych, a takowym wydaje się własnie Blackpool. Owszem udało im się wygrac 4:0 z WIgan, ale czy można porównywac wyjazd na DW Stadium do wizyty na Emirates? Nie sądze. Dizsiaj Wenger nie ma do dyspozycji wspomnianego Samira Nasri, wykluczonego przez głupią cz.kartke Kościelnego, a także Bendtnera i Ramseya, którzy nie zagrają przez dłuższy czas. Możńa powiedziec zaczął się nowy sezon i zaczęły się kontuzje w obozie Arsenalu... Wg m.in Sky Sports w podstawowym składzie mają już zagrac Fabregas, van Persie i Diaby. Na środku defensywy zobaczymy Djorou w miejsce Kościelnego.
Beniaminek Blackpool w tym meczu zagra bez kontuzjowanych Almond, Clarke, Rachubka i Southern. Udało im się wygrac pierwszy mecz i to wysoko, ale teraz powinno zostac sprowadzeni na ziemie moim zdaniem.
Arsenal: Almunia-Sagna, Vermaelen, Djourou, Clichy-Diaby, Fabregas, Wilshere, Arshavin- Van Persie, Chamakh.
Blackpool: Gilks-Evatt, Crainey, Baptiste, Cathcart, Vaughan, Adam, Taylor-Fletcher, Grandin- Ormerod, Harewood.

Kupon #42
⚽Nacional - Benfica Typ : Benfica @ 1,61⛔2:1
⚽Arsenal - Blackpool Typ : Arsenal -1 @ 1,50 ✅6:0
AKO KURS : 2,41 bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wobec braków Tottenhamu w tym meczu : Bentley, Pavyluchenko , Defoe, Modric, Woodgate , dos Santos, Keane, O&#39;Hara zdecydowałem sie zagrac handi w strone Stoke.
Kupon #43
⚽Stoke - Tottenham Typ : Stoke 0,+0,5 @ 1,825 ⛔1:2
AKO KURS : 1,825 Bet365
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Troszkę Superpucharowo też będzie ;)
VS

INTER MEDIOLAN - AS ROMA
Typ : Powyżej 2,5gola @ 2,05 Betsson ✅3:1
Inter kontra Roma, czyli jakby stały skład w ostatnich latach meczów w finale Coppa Italia i co za tym idzie bojach o Superpuchar. Znają się jak łyse konie bym rzekł, ale to prawdą nie będzie chyba bo Benitez na ławce w oficjalnym meczu debiutuje. Historia meczów wzajemnych była obfita w bramki. Myślę, że po Mourinho już bardziej defensywnie grac się nie da. Teraz Inter bez znaczących zmian w składzie, skład niemal identyczny jak rok temu. Ale zobaczymy czy z nowym nastawieniem. Roma jak to Roma, pamięta jeszcze pewnie przegraną walke o majstra. Do tego dzisiaj zagrają bez Julio Sergio w bramce. Polska stronka Romy przewiduje, że bronił będzie Rumun Lobont. W sparingach dostali lanie 1:5 od Olympiakosu. Z prozdu coś są w stanie ukłuc. Zobaczymy jak to się potoczy. Wkleje jeszcze pzrewidywane składy na to spotkanie wg strony asroma.pl
Przypuszczalny skład Interu:
J.Cesar
Maicon Samuel Lucio Chivu
Cambiasso Zanetti
Eto’o Sneijder Pandev
Milito
Kontuzjowani: Santon, Thiago Motta, Muntari
Poza składem: Burdisso, Mancini, Obinna, Suazo
Przypuszczalny skład Romy:
Lobont
Cassetti Juan Mexes Riise
De Rossi Pizarro
Taddei Perrotta/Menez Vucinic
Totti
Kontuzjowani: Julio Sergio
Poza składem: Baptista, Cicinho, Pit, Greco, Faty, Barusso, Loria, Antunes, Cerci​
Mnie tak wysoki kurs tylko zachęca do grania tego zdarzenia. Wiem również, że to mecz pierwszy w nowym sezonie o coś dla obu zespołów. W dodatku spotkanie na San Siro, ale to właśnie może byc atut do tego, żeby Inter zaatakował, a niepewny Lobont + dobra ofensywa i gra z kontry Romy i może sypnie bramkami ;) Pryznajmniej taki zakładam scenariusz przed meczem .
Dokładam Barcelone do dubla. Bez zbędnych filozofii. Grają na Camp Nou, wracają mistrzowie świata. Sevilla ma wazniejsze sprawy na głowie, tj rewanż z Bragą u siebie gdzie muszą odrabiac straty by awansowac do Champions League, a to wsyzstko układa mi się w wygraną Barcy. Handi nie ryzykuje bo nie wiem czy uda im się trofeum wywalczcyc.
Kupon # 44
⚽Inter Mediolan - AS Roma Typ : Powyżej 2,5gola @ 2,05✅3:1
⚽Barcelona - Sevilla Typ : Barca @1,26 ✅ 4:0
AKO KURS : 2,58 Betsson
STAWKA 1/10
ZYSK +1,58

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kupon #46
⚽Anderlecht Bruksela - Partizan Typ : Anderlecht @ 1,53⛔2:2
⚽Hapoel Tel Awiw -Salzburg Typ : Hapoel @ 1,83⛔1:1
AKO KURS : 2,79 bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

LDU QUITO - ESTUDIANTES LA PLATA
Typ : LDU @ 1,75 Bet365 ✅2:1

Ja się nie będe bawił w handicapy, ani nic. Poprostu zagram na wygraną gospodarzy w tym meczu. Kurs mi pasuje. Dodatkowo przejrzałem sytuacje kadrową w obu zespołach to Estudiantes do tego meczu przystępują bez bramkarza Oriona i obrońcy Desabato. Obu sięgnęło zawieszenie za kartki z rozgrywek Copa Libertadores i meczów cwiercfinałowych przeciwko Internacionalowi. Ponadto zabraknie jeszcze napastnika Gastona Fernandeza i Hernana Rodrigo Lopeza.​
W dodatku przed rozpoczęciem sezonu w Argentyńskiej Aperturze Estudiantes wyraźnie się osłabiło o czym można przeczytac -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post1761667
LDU do tego meczu przystąpi jedynie bez Ulisesa De La Cruza. Ponadto wszyscy są gotowi do meczu. Zarówno w dobrej formie fizycznej jak i psychicznej po wygranych w kolejnych meczach ligi ekwadorskiej.

Głownym czynnikiem, który też zdecydował o postawieniu na LDU jest to co napisał kacmon, czyli wysokośc blisko 3000 m.n.p.m.
Ponadto jak prześledziłem ostatnie lata i mecze Estudiantes na wysokościach to nie odnieśli oni żadnej wygranej! 0:1 z Bolivarem, 1:3 z Santa Fe w 2006r. W 2008r przegrali 0:1 z Cuencą i 0:2 z LDU Quito właśnie, a w roku 2009 porażka 0:1 z Deportivo Quito i remis 0:0 z Universitario Sucre. W 2010r udało im się zremisowac 0:0 z Bolivarem.

Skład Estudiantes w tym meczu ma wyglądac tak :​
César Taborda- Gabriel Mercado, Facundo Roncaglia, Federico Fernández, Germán Ré, Marcos Rojo; Enzo Pérez, Rodrigo Braña, Juan Sebastián Verón, Leandro Benítez; , Leandro González.
LDU QUITO
Kupon #47
⚽LDU Quito - Estudiantes La Plata Typ ; LDU @1,75✅2:1
AKO KURS : 1,75 Bet365
STAWKA 7/10
ZYSK +5,25

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Z Champions League dzisiaj kusiło mnie postawienie na Zenit St Petersburg bowiem kurs tylko zachęca do takiego typu. Auxerre będzie musiało zaatakotwac, a wtedy Zenit będzie mógł grac swoje zabójcze kontry. Jednak zważywszy, że mam już na wcześniej podawanym kuponie awans Zenitu to odpuściłem. Co prawda do wejścia tam potrzebny jest jeszcze awans Sparty Praga, ale jest to kupon systemowy wiec coś zwróci się ze stawki jak Zenit awansuje, a ta była spora. Licze też jeszcze na cud w wykonaniu Sparty, jakieś 3:1 ich wygrana mi się marzy ;)
VS

SAO PAULO - VASCO DA GAMA
Typ : Sao Paulo @ 1,83 Bet365
⛔0:0​
Tak więc nie owijając w bawełne jak kibice Sao Paulo, którzy zjawili się na treningu uważam iż można dzisiaj postawic na Sao Paulo. Vasco da Gama ostatnio kilka dobrych rezultatów zawdzięcza postawie swojego bramkarza Prassa. W szeregach tego zespołu znowu nie wystąpi Carlos Alberto, który zawieszony jest na dwa mecze. Sao Paulo jak widac skład najsilniejszy z możliwych na dzisiaj wystawia. Po klęsce w derbach z Timao myślę, że mogą się w jakiś sposób zrehabilitowac z rywalem, któremu na Morumbi w przeszłości nie szło. Ostatnie punkty wywalczyli tutaj w 1998roku! Takie smaczki statystyczne czasem są pomocne przy typowaniu danych spotkań. Akurat w dzisiejszym meczu to zaczyna mi się coraz bardziej podobac.

SAO PAULO : Rogério Ceni; Jean, Xandão, Miranda e Junior Cesar; Casemiro, Rodrigo Souto (Richarlyson), Cléber Santana e Marcelinho; Fernandão e Ricardo Oliveira.

VASCO : Fernando Prass; Fagner, Fernando, Dedé e Carlinhos; Nilton, Rafael Carioca, Romulo e Felipe; Zé Roberto e Éder Luis.
Pogawędka Ricardo Oliveiry z kibicami :wink:

Do tego dokładam typ na x2 Fluminense, do którego dośc długo, ale skutecznie przekonał mnie kacmon Kupon #48
⚽Sao Paulo - Vasco da Gama Typ : SPFC @ 1,83⛔0:0
⚽Goias - Fluminense Typ ; X2 @ 1,33✅0:3
AKO KURS : 2,44 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Analizy się skasowały w trakcie pisania ????
Kupon #49
⚽Elfsbrg - Napoli Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,83⛔0:2
⚽PSV Eindhoven - Sibir Typ : PSV -1 @ 1,50 ✅5:0
AKO KURS : 2,74 Bet365
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nie podaje już kuponów jakie gram bo nie idzie z prowadzeniem tematu. Będe poprostu wklejał teraz tutaj swoje przemyślenia i analizy jakie pisałem w poszczególnych działach na forum, a tutaj będe je jedynie umieszczał aby móc je widziec w jednym miejscu. Także tak robie ze względu na zaglądających w ten temat by nie musieli szukac po całym forum moich wpisów, bo może takowi są co zaglądają i lubią poczytac to co pisze ;)
----------------------
Rzeczywiśćie z jutrzejszego rozdania Bundesligi najciekawiej wygląda typ na Wolfsburg. Wszystko idealnie opisali już t0mson i Akarin. Mi pozostaje się tylko podpisac pod tym :wink:
Widziałem mecz WIilków na Allianz Arena i ten zryw w drugiej połowie zrobił na mnie wrażenie i głównie z tego powodu też gram ten typ. Dodam tylko, że spotkanie Mainz ze Stuttagrtem mogło się potoczyc inaczej gdyby Cacau wykorzystał rzut karny, ale tak się nie stało więc można pogdybac:wink:
Myślę, że Misimovic juz zagra w podstawowym składzie. To właśnie on rozruszał Wolfsburg po wejściu w 2poł w Monachium.
VS
WOLFSBURG - MAINZ
Typ : Wolfsburg @ 1,57 Bet365
-----------------------
VS
EINTRACHT FRANKFURT - HSV HAMBURG
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,57 Bet365
HSV w tym sezonie coś czuje ciśnie na majstra. Pod warunkiem, że graczy ominą kontuzje i przez cały sezon utrzymają dobrą dyspozycje, skład i potencjał kadrowy ku temu mają. Ruud van Nistelrooy wielka forma. Przeciwko Schalke cały zespół zagrał świetne zawody. W środku pola dwaj dyrygenci Jarolim i Ze Roberto. Skrzydła bardzo błyskotliwe tj Elia i Pitroipa. Elia będzie jedną z gwiazd tego sezonu moim zdaniem. No i supersnajper Ruud na szpicy. W dodatku mocna ławka. Eintracht zaimponował mi przede wszystkim wynikami w sparingach. Ponadto na własnym terenie potrafią rozgrywac dobre mecze. Taki typowy średniak Bundesligi. W ofensywie Halil Altintop i Amanatidis. Grek dał się poznac, że potrafi zmarnowac bardzo dogodne sytuacje, ale też stwarza spore zagrożenie pod bramką rywali.
Krótki rzut oka w h2h na boisku we Frankfurcie i wychodzi bardzo dobry typ na BTS. Z 12 ostatnich meczów Eintracht - HSV aż 11 razy padała conajmniej jedna bramka z każdej ze stron. W sumie rozważałem też opcje zagrania na HSV w tym meczu, ale wybieram bardziej asekurancki wariant tym razem. Zobaczymy czy się opłaci:wink:

Reszta sobotnich spoktań do mnie nie przemawia, Werder wydaje się byc kompletnie zagubiony mimo awansu do Champions League, a Koln może się przeciwstawic.
Schalke za to przemeblowana defensywa w nowym sezonie więc musi się to zgrac wszystko, a Raul póki co słabo i brak zrozumienia z partnerami więc poczekajmy aż Schalke złapie rytm.
A mecz StPauli z Hoffenheim kompletnie nie mam pomysłu co by można tutaj postawic.
------------------------------------------

AS BARI - JUVENTUS TURYN
Typ : Juventus @ 1,90 Bet365
Z niedzielnych meczów ciekawy jest kurs na Juventus. Trzeba jednak przyznac, że zbrojenia jakich dokonują są ciekawe i jak na włoskie warunki możńa ich nazwac królami polowania na ten moment. Z początku nie byłem tak optymistycznie do tego nastawiony. Co prawda Amauri wypadł na kilkadziesiąt dni z powodu kontuzji w meczu ze Sturmem Graz, ale już czynią starania i raczej przyklepią transfer Fabio Quagliarelli. Jak podają najświeższe doniesienie o 13:30 piłkarz był już w Turynie i rozpoczął testy medyczne. Kolejną młodośc przeżywa już Alessandro Del Piero. Ten niespełna 36-letni piłkarz błysnął formą w meczach ze Sturmem Graz i strzelił kapitalną bramke w rewanżu w Turynie zapewniając wygraną 1:0. Defensywa Juve wzmocniona kosztem Bari właśnie skąd sprowadzono Bonucciego. Ponadto przyszli jeszcze m.in Storari, Aquilani, Krasic, Pepe, Martinez, Lanzafame. Może to wyglądac ciekawie w tym sezonie.
Bari przed rokiem słynęli z dobrej formy na własnym obiekcie. Zawsze mówi się, ze drugi rok jest dla beniaminka trudniejszy. Z ważniejszych graczy odeszli Bonucci i Ranocchia. Godnym odnotowania transferem do klubu jest z pewnością Ghezzal. Udało się zatrzymac Almirona czy Barretto.
-----------------------------------------
TWENTE ENSCHEDE - UTRECHT
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,00 Bet365

Rzeczywiście hitem tej serii gier jest starcie Twente z Utrechtem. Kursy na mistrza zaniżone. Do tego w ostatnich dniach dużo mówi się o odejściu Cheicka Tiote. Testy medyczne już przeszedł w Newcastle i czeka tylko albo aż na pozwolenie na prace. Jednak reprezentant WKS ma chyba więcej szans na otrzymanie rzekomego certyfikatu niż Miki Sulejmani, którego wypożycznenie do WHU nie wypaliło i wrócił do Amsterdamu.
No, ale wracając do tego meczu to kluczowe może byc to w jakich składach zagrają. Czy może Utrecht niesiony na tzw euforii po wyelmininwaniu Celticu utrze nosa kolejnemu papierowemu faworytowi?
Twente słynie z dobrej defensywy, Utrecht z kolei mając z przodu van Wolfswinkela czy dryblera Martensa może te szyki obronne rozmontowac. Coś bym tutaj kombinował w kierunku oba strzelą czy nawet over. Twente jeszcze bramki nie straciło w tych rozgrywkach i wydaje się, że to pierwszy dobry moment na takie rozstrzygniecie:wink:

-------------------------

ADO DEN HAAG - PSV EINDHOVEN
Typ : PSV -1 @ 1,83 Bet365
Zgadzam się z Karoluhu odnośnie typu na PSV. Do jakiejś taśmy to dołoże, a nawet może skusze się na handicap -1 @ 1,83. Zanosi się, że w tegorocznych rozgrywkach dwójka, Ajax &amp; PSV powalczą o triumf. Takich rywali oba zespoły powinny połykac. H2h jest zabójcze, nie zawsze to ma znaczenie, ale pokazuje pewną niemoc zespołu we wzajemnych meczach&gt; PSV zawsze ciężko gra się z Rodą Kerkrade, ale z ADO wygrywają regularnie wysoko. Bilans 7 takich ostatnich meczów to 7 win PSV przy 20-1 w stosunku bramek! ADO dodatkowo w tym meczu bez Dany Buijsa i Rankovica.
PSV mimo iż wiele na to wskazuje bez Engelaara i Otmana Bakkala to jednak potencajał mają tak ogromny, że wystarczy przytoczyc nazwiska Toivonen czy Dzsudzsak. Na dniach ma odejśc Carlos Salcido do Fulham,ale on i tak w pierwszych meczach PSV nie grał.

----------------

DE GRAAFSCHAP - AJAX AMSTERDAM
Typ : Ajax @ 1,28 Bet365
Wkońcu Ajax wraca do Champions League:cool: Jak na złośc trafili do arcytrudnej grupy. Forma zdaje się rosnąc po kiepskim początku sezonu. De Graafschap zaczął dobrze od wygranej 3:0 z Excelsiorem, ale na stadionie w Eindhoven zostali sprowadzeni na ziemie, a potem dobici przez Groningen. Kolejnego gwoździa do trumny może wbic Ajax. Duet Suarez - El Hamdaoui już się o to postarają z pewnością. Ten duet to śmiem twierdzic razem jest w stanie strzelic z 50 bramek w Eredivisie spokojnie. Szybko złapali wspólny język i jeden asystuje, drugi strzela i na odwrót. Nie widzę perspektyw przed gospodarzami tego meczu. Pewnie powalczą o zachowanie twarzy i uniknięcie porażek jak podczas trzech ostatnich wizyt Ajaxu na tym obiekcie, a kończyło się wtedy 6:0, 8:1 i 5:0. Dla mnie do rozważenia również opcja handicapu po @ 1,66 Bet365

------------------------
Kompletnie nie jestem zwolennikiem Feyenoordu w obecnym sezonie. Skład mają na środek tabeli wg mnie... Potwierdzają to tylko wyniki z początku sezonu. Do tego w tym meczu z Vitesse ma zabraknąc Andre Bahii i Kevina El Ahmadi, a wiec jednych z bardziej doświadczonych graczy w zespole. Atak kompletnie jest bezzębny po odejściu Makaaya i kontuzji Tomassona. Smolov wyciągnięty z rezerw Zenitu to nieporozumienie póki co. Jedynie Fer i Wijnaldum jakoś dają rade w tym &quot;nowym&quot; Feyenoordzie. Historie meczów przeciwko Vitesse mają dobrą. W dodatku mecz na de Kuip, mozę kibice wesprą. Teraz jeszcze nie gram przeciwko nim, ale w meczach z AZ, Twente, Ajaxowi czy PSV już na pewno warto takie typy wybierac moim zdaniem:wink:

Z innych spotkań warto rozważyc typ na Rode Kerkrade @ 1,90 Bet365
i over w meczu NEC Nijmegen - Heerenween @ 1,53 Bet365 .

----------------------------------------------------
VS
SOCHAUX - PARIS SG
Typ : PSG @ 2,30 Bet365
PSG powinno wygrac mecz z Bordeaux, przegrali w 94min. Dwa stałe fragmenty tj cornery piłkarzy Żirądę nie dały im zadnego punktu. Jednak przebieg meczu był ze wskazaniem na PSG. Pokazali się z dobrej strony. Już kilka razy było to w tym dziale podkreślane nie tylko przeze mnie, że PSG może byc w tym roku wysoko. Owszem wczoraj grali na ciężkim terenie w Izraelu z Macabi Tel Awiw o awans do LE. Udało się cel wywalczyc. Po dwóch dniach przerwy zagrają z Sochaux. Cóż, gospodarze tego meczu nie robią na mnie większego wrażenia. Wymęczona wygrana z Arles, porażka z St.Etienne i remis z Lille. PSG mimo iż ma taki sam bilans meczów tego sezonu co ich rywal to zaprezetowało się o wiele korzystniej. W dodatku we wczorajszym meczu w LE trener Kambouare wystawił kilku graczy rezerwowych. Oto skład z tego meczu :

Apoula - Jallet, Armand, Sakho (77&#39; Camara), Makonda, Giuly, Clément, Chantome, Nene, Luyindula, Hoarau (67&#39;Maurice)

Tak patrząc w skład przeciw Bordeaux wyglądało to tak :

Coupet - Ceara, Camara, Sakho, Jallet- Nene,Makelele, Bodmer(74.Clement), Sessegnon(87.Luyindula)- Erding(64.Giuly), Hoarau

Pogrubieniem zaznaczyłem graczy, którzy grali ponad 60min w obu spotkaniach. Widac, że nie dośc że w lidze dobrze grają podstawowi to także teoretycznie rezerwowi potrafią ugrac dobry wynik na gorącym terenie w Izrealu.
Mimo iż dwa ostatnie mecze PSG przegrało to uważam, że akurat w niedizele odniosą zwycięstwo. Nie będzie narzekania o zmęczeniu po pucharach, a rywal w zasięgu. W historii Paryżanom dośc dobrze tam się grało. Wg mnie kurs jak najbardziej godny gry:wink: Sam to zagram!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kwalifikacje bardzo udane dla Roberta, tylko teraz pytanie czy z bolidem wsystko jest ok? Miejmy nadzieje, że tak.
W obecnej chwili deszczyk w Spa pada podczas F3. W każdej chwili może też spaśc podczas F1, a wtedy wiadomo = loteria + paru kierowców lubiących trudne warunki może na tym wygrac.
W związku z tym można wysnuc kilka ciekawych propozycji na ten wyścig.
Po pierwsze
Czy na torze pojawi się samochód bezpieczeństwa ?
Typ : TAK @ 1,72 betsson
Już wczoraj jak spadło kilka kropli kierowcy mieli kłopoty na jednym z zakrętów i wypadali na żwir, tutaj też coś się może wydarzyc.
Vettel - Hamilton (h2h-wyścig)
Typ : Vettel @ 2,70 Betsson
Vettel już wiele razy udowadniał, że w deszczu jeździ po profesorsku. WKońcu w takich warunkach wygrał swój pierwszy wyścig jeszcze dla Toro Rosso na Monzie. Ham jak to Ham, pirueta może w każdej chwili zaprezentowac, nawet na ostatnim okrążeniu:p Kurs dla mnie przesadzony.
Vettel - Alonso (h2h-wyścig )
Typ : Vettel @ 1,45 Betsson
Na tej samej zasadzie co w parze z Hamem. Z tym, że tutaj jeszcze spora różnica na starcie.
Rosberg - Schumacher (h2h-wyścig)
Typ : Rosberg @ 1,40 bet365
Schumi o 10 miejsc w tył na starcie za blokowanie Rubensa w poprzednim GP. ROsberg z P14, a MSCH z P21 więc już na starcie różnica, a sporo czasu też minie zanim powyprzedza wszystkich rywali, no i nie jestem pewny czy bolid ma dobrze przygotowany.
I jak miałbym się bawic w to czy ktoś dojedzie czy nie. To jako niesklasyfikowanego widzę
Liuzzi @ 3,50 bet365
De La Rosa @ 2,10 Bet365

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Założyłem sobie nowy temat. W tamtym zebrało się sporo wpisów.
W razie co wklejam link do tamtego tematu -&gt;http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-robson-united-xd-skuteczne-mam-nadzieje-15028.html
Nowy sezon również mnie do tego skłonił troche. Na początek tematu złożyło się ze startem fazy grupowej Champions League. Zatem przyjrze się dzisiejszym meczom i poszukam jakichś ciekawych typów z tej okazji;)

Jeżeli miałbym wytypowac zespoły, które awansują dalej to wskazałbym na Inter z pewnością. Drugie miejsce rozstrzygnie się pomiędzy Werderem i Tottenhamem. Twente troche odstaje od tej grupy. O tym kto ostatecznie przejdzie dalej zadecydują bezpośrednie mecze, na White Hart Line każdemu będzie ciężko wiec będzie ciekawa walka. Oto pokrótce o pierwszej kolejce.
VS
TWENTE ENSCHEDE - INTER MEDIOLAN
Typ : Inter @ 2,00
bet365 ⛔2:2​
Twente moim zdaniem może powtórzyc los poprzedniego mistrza Holandii tj AZ Alkmaar. Przed rokiem AZ nie miało za wiele do powiedzenia w rywalizacji ze Standardem czy Arsenalem w grupie LM. Teraz podobny los czeka moim zdaniem Twente. W lidze co prawda ostatnio wygrali trzy mecze z rzędu, ale osłabienia przed początkiem LM dośc spore. Ci co stanowili o sile mistrzowskiego zespołu czyli Stoch, N&#39;Kufo, Perez i Tiote już grają gdzie indziej. Ostał się tylko Bryan Ruiz. Doszedł supersnajper Marc Janko. Na tych dwóch graczach opierac się będzie gra Twente. Ciekawym graczem na krótego warto zwrócic jest też Bajrami. Błyskotliwy skrzydłowy. Teraz tylko pytanie czy to wystarczy na Nerroazurrich. Moim skromnym zdaniem nie bardzo. W mediach wieszczą o kryzysie i słabym początku Interu, a przecież oni zremisowali z Bologną i wygrali z Udinese.W dzisiejszym meczu zabraknie Maicona, Thiago Motty i Stankovica. Strate Maicona mozna uznac za bardzo dotkliwą. Jego pozycje zajmie Javier Zanetti, ktry przez dluga czesc kariery przeciez wystepowal na pozycji prawego obroncy. Dopiero po przyjsciu Maicona przemianowano go na defensywnego pomocnika, a czasem gra z koniecznosci na lewej obronie. Reszta zespolu bez znaczących zmian. Są w stanie spokojnie ograc Twente. Rosnący kurs na Inter mnie tylko dodatkowo zachęca do stawiania na nich. Wzrosło z 1,66 -&gt; 2,00!
TWENTE : Mihaylov- Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli- Brama, De Jong, Janssen- Ruiz, Janko , Chadli.
INTER: Julio Cesar-Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu- Cambiasso, Mariga- Pandev, Sneijder, Eto&#39;o-Milito.
VS

WERDER BREMA - TOTTENHAM
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,61 bet365 ✅2:2
Werder podobnie jak Tottenham przez kwalifikacje przeszli sprawiając swoim fanom wiele emocji. Oba zespoły też dzisiaj zagrają z osłabieniami w składach. Werder widziałem w meczu z Bayernrem na Allianz Arena. O dziwo bez Pizarro, Naldo, Mertesackera i Hugo Almeidy wypadli całkiem dobrze. Szczególnie organizacja gry mogła się podobac. Role Ozila i Diego z poprzednich sezonów przejmuje Marko Marin, taki zachowując wszystkie proporcje niemiecki Messi ;) Również posiadający szybką noge i umiejętnośc mijania rywali na małym dystansie. Zawodnik sprowadzony z Santosu -Wesley charował na całej szerokości boiska. Dużo dawał zespołowi.
Tottenham bez superstrzelca Defoe. Ponadto Dawson i Heurelho Gomes nie zagrają. Pod znakiem zapytania występ Luki Modrica, ale na jego pozycje w klubie są zastępcy. Spursi podobnie jak Werder ofensywny zespół. Potrafi nastrzelac pare bramek jak równiez i stracic. Dla mnie padnie kilka goli.
WERDER: Wiese - Fritz, Prödl, Pasanen, Silvestre - Bargfrede, Frings - Marin, Wesley, Hunt - Arnautovic
TOTTENHAM : Cudicini - Corluka, Gallas, King, Assou-Ekotto - Lennon, W. Palacios, Huddlestone, Bale - van der Vaart - Crouch

VS
OL. LYON - SCHALKE
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,70 bet365 ✅1:0
Oba zespoły w swoich ligach tragicznie się spisują póki co. Jednak nieco lepiej można by ocenic dyspozycje OL. Ponadto doświadczenie z gry w LM z poprzedniego sezonu. Schalke w kompletnym chaosie. Wymienili całą linię defensywy. Odeszli przecież Rafinha, Bordon, Westermann! Ale nie to jest główną przyczyną dla któej chce postawic Under. Atak kompletnie nie ma wsparcia w reszcie zespołu. Raul biega po całym boisku, a i tak nie dostaje piłek. Huntelaar w ostatnim meczu z Hoffenheim miał ze dwie sytuacje, które były jedynymi jakie stworzyli sobie piłkarze Schalke. S04 liczą przede wszystkim na stałe fragmenty gry bo oba gole jakie w tym sezonie w Bundeslidze zdobyli padły własnie po dośrodkowaniach z rzutów wolnych. Gra pozycyjna czy z kontry kompletne DNO!
OL w tym meczu zagra bez Crisa, Edersona, Delgado i Cissokho.
Lyon w domowych meczach z zespołami z niemiec ma następujący bilans. 9 spotkań, 6 wygranych, 1 remis, 2 porażki.
Skłaniałem się na dwa typy, wygrana Lyonu lub under2,5. Jednak wybieram Under, przeważyła o tym bardziej gra ofensywna obu zespołów. Schalke zupełna katastrofa. W trzech meczach Bundesligi może z 5 okazji stworzyli razem! Lyon nieco lepiej, ale też bilanse bramkowe nie najlepsze. Dla mnie wychodzi Under i tyle ;)
LYON : Lloris - Reveillere, Diakhaté, Lovren, Kolodziejczak - Toulalan, Gonalons - Briand, Gourcuff, Michel Bastos - Lisandro Lopez
SCHALKE : Neuer - Matip, Höwedes, Plestan, Sarpei - Jones - Rakitic, Moritz - Farfan, Huntelaar, Raul
VS
BENFICA LIZBONA - HAPOEL TEL AWIW
Typ : Benfica @ 1,40 Bet365 ✅2:0
Estadio da Luz to twierdza. W lidze póki co kompletny zawód ze strony Benfy,ale akcje nadal sobie stwarzają. Bez zbędnego doszukiwania się tutaj jakiś rewelacji. Benfica w optymalnym zestawieniu to Benfica bądź co bądź lepsza od Izrealczyków gdzie na uwage zasługują przede wszystkjim Enyema, który pokazał się z dobrej strony na MŚ i Ben Sahar, swego czasu grał w Chelsea i było o nim głośno w kontekście talentu. Teraz wrócił do kraju i ma stanowic o sile zespołu. Hapoelowi starczyło umiejętności na Salzburg, ale bądźmy szczerzy Benfica na wyjeździe to inna półka niż Salzburg. Dla mnie bez kombinowania wygrana Savioli, Cardozo i spółki;)

Grupa gdzie brak awansu Manchesteru United będzie sporym zaskoczeniem. Pytanie czy Valencia z nimi nawiąże równorzędną walkę. Rangersom nie daje kompletnie szans na awans. Rok temu już pokazali swoją siłę w LM gdzie dostali lanie nawet od Unirei. Zagadką jest dla mnie Bursaspor.
Z pierwszych meczów widzę poprostu wygraną Manchesteru United. Kursy co najwyżej do podbicia AKO. Nie ma więc co zagłębiac w analize tego meczu. Ferguson kurtuazyjnie podkreśla, że mecze z Rangersami będą ciężkie, ale tak nie będzie. MU będzie w natarciu przez całe 90min. Rooney problemy pozaboiskowe, sir Alex dał mu odpocząc w meczu z Evertonem więc teraz liczy na jego bramki i ja również, ale u gospodarzy może strzelac więcej graczy. Gra rozłożona na cały zespół. Berbatow początek sezonu dobry więc on też będzie zagrożony. W LM Ferguson często grywał w systemie 4-5-1, ale z rywalami z wyższej półki więc dzisiaj mozna się spodziewac 4-4-2 czyli standardowe ustawienie Diabłów. Dla mnie 2:0 spokojnie do osiągnięcia w tym meczu więc rozważam handicap;)
Rangersi bez Jelavica, który grał już w pucharach w barwach Rapidu Wiedeń, a to ten gracz strzelił jedną z bramek w ostatnim meczu ligowym. Teraz siła ofensywna to tylko Kenny Miller.
W bramce MU ma zagrac Kuszczak, przynajmniej tak spekulowano w brytyjskiej prasie. W obronie Gary Neville, Vidic, Evans i Evra. W pomocy Nani, Scholes, Fletcher, Giggs i atak Berba, Rooney.
VS
MANCHESTER UNITED - GLASGOW RANGERS
Typ : MU -1 @ 1,61 bet365 ⛔0:0???? Spotkanie Bursaspor - Valencia dla mnie to jedna wielka niewiadoma. Teren i amok na trybinach z pewnością ciężki. Dla mnie NO BET.

Barca i kto ? Walke o 2msc stoczą Panathinaikos i Rubin. Wskazac zwycięzce z tej pary ciężko. Dzisiejsze mecze to zanosi się na wygraną Barcelony i wyrównany mecz w Kopenhadze, w którym nie widze ciekawych typów co innego na Camp Nou.
VS
FC BARCELONA - PANATHINAIKOS
Typ : Barca -1 @ 1,44 bet365 ✅5:1
Na Barce za porażke z Herculesem spadła fala krytyki. Meczu nie widziałem, ale Barca grac będzie dzisiaj poprostu swoje. Wiele podań, gra z klepy czyli to co kazdy lubi najbardziej. Nie będe pewnie oryginalny sugerując, że zdziwie się jak Barca nie wygra tego spotkania. W mojej ocenie wygra nawet różnicą dwóch bramek. Skład ma byc optymalny. Koniczynki z zaciągiem francuskim Govou i Djibrillem Cisse.Groźni będą z kontry.
Ostatnie dwie wizyty PAO na Camp Nou to 1:3 i 0:5 w plecy. Czy teraz się poprawią? Panathinaikos w tym meczu bez Seitaridis, Christodoulopoulos, Petropoulos i Spyropoulos. Dwaj z nich to boczni obrońcy z podstawowego składu tj Seitaridis i Spyropoulos, a więc w zespole PAO dojdzie do roszad wbardzo newralgicznych miejsach na bokach obrony czyli tam gdzie największą siłę ma Barca.
W zespole Barcy zabraknie Puyola i Jeffrena.
Barca wygrała wszystkie piec meczów z greckimi rywalami. Dla porównania tego bilansu Panathinaikos w Hiszpanii na 11 gier wywalczył raptem 1 remis i przegrał 10 razy!
Tak widze dzisiejsze mecze. A oto jak to zagrałem :​
Kupon #1
⚽Twente Enschede - Inter Mediolan Typ : Inter @ 2,20⛔2:2
AKO KURS : 2,20 bet365
STAWKA : 3/10
STRATA -3
Kupon #2

⚽Barcelona - Panathinaikos Typ : Barca -1 @ 1,44✅5:1
⚽Ol.Lyon - Schalke Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,70✅1:0
AKO KURS : 2,44 Bet365
STAWKA : 4/10
ZYSK +5,79