>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kuba- Niemcy. Owszem Niemcy podbili wiele piłek w meczu z Polakami,ale Nasi atakowali tam dośc anemicznie. Kubańczycy mając taką potęge w łapie pewnie będą kończyli swoje ataki i Niemcom nie będzie co podbijac nawet. I też trzeba powiedziec że zagrywką jakoś ich nie postraszyliśmy również. Jedynie Możdzonek flotami czy Ruciak pare razy z Kurkiem hukneli dobrze. A Kubańczycy w tym elemencie sa mocni, kto wie czy nie najmocniejsi w całej LŚ. Leon, Hierrezuelo, Simon, Leal oni wszyscy grają bardzo mocno z wyskoku. Wtedy przy niedokładnym przyjęciu pozostaje opcja wysoka piłka do Grozera. Owszem Grozer super zagrał mecz z Polakami gdzie wszystko kończył, ale następnego dnia był już cieniem tego gracza z meczu nr 1. Jakoś mentalnie nawet nie widze Niemców w tym meczu na Kubie. Może i Kubańczycy się gotują od czasu do czasu, ale na Niemców to powinno w zupełności wystarczyc w dniu dzisiejszym. Zagram sobie Kubańczyków z handi -1,5seta.
:siata:KUBA - NIEMCY Typ : Kuba -1,5seta @ 1,45 Betsafe

Nastolatek Leon w ataku. ---------------------------
Jeszcze słówko o meczu porannym Koreańczyków z Bułgarami. Nie miałem okazji widziec przed tygodniem KoreiPłd w akcji, ale za to oglądałem Bułgarów na tle Brazylii i zagrali całkiem dobrze. Szczególnie świetnie spisali się tam w bloku. I to słowo klucz dotyczące tego spotkania moim zdaniem. Koreańczycy w tym elemencie zostali rozbici odpowiednio 17-8 w pierwszym meczu i 12-2 w meczu nr dwa. Przewaga spora. Do tego Song Ming Moon zagrał słabiej i Korea nie istniała. Tak twierdze po przeglądnięciu statystyk. Bułgarzy natomiast postraszyli Brazylijczyków. Kaziyski świetny w pierwszym meczu, Nikolov w drugim. W bloku lepsi byli Bułgarzy 18-12 w pierwszym i remis 13-13 w drugim. Bułgarzy to spory potencjał na siatce, nie tylko na bloku. Również Kaziyski - Nikolov to duet stanowiacy o sile. A nawet Tsvetan Sokolov może straszyc swoją grą. Na podbicie Ako sądze można zagrac Bułgarów. Historycznie dla ciekawostki oba zespoły grały 20 razy i 17 krotnie triumfowała Bułgaria.
:siata:KoreaPłd- Bułgaria Typ : Bułgaria @ 1,15 Betsafe
Argentyna nawet z Diego na ławce to bardzo silny zespół. Sądze że grupe wygrac powinni w cuglach. No i wkońcu czas przerwac dwa mecze z rzędu na tych MŚ remisowe. Albicelestes wygrają ;)
Kupon #10
:siata:Kuba - Niemcy Typ : Kuba -1,5seta @ 1,42✅3:0
:siata:KoreaPłd- Bułgaria Typ : Bułgaria @ 1,15✅0:3
⚽Argentyna - Nigeria Typ : Argentyna @ 1,40✅1:0
AKO KURS : 2,29 Bwin
STAWKA : 3/10

ZYSK✅3,87

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Drugi dzień MŚ upłynął przy poważnym błędzie Roberta Greena. Potwierdziło się tylko to co mówiono przed Mundialem o problemach z bramkarzami Anglików. Sam mecz nie był też jakimś super widowiskiem niestety. W sumie z perspektywy mojego kuponu gługoterminowego na wyjście z grupy Amerykanów ciesze się, że nie przegrali oni pierwszego meczu. W pewnym sensie może nabiorą pewności siebie i powinni awansowac dalej.
Podsumowac występ Greków można jednym wyrażeniem - &gt; Grecka tragedia! Zero ładu i składu, brak jakiegokolwiek powaznego zagrożenia pod bramką Koreańczyków. Azjaci natomiast bardzo poprawnie zagrali i wykorzystali błędy rywali i zasłużona wygrana jak najbardziej. No i bramke zdobył Park Ji Sung:cool:
Argentyna skromnie bo skromnie, ale wygrała z Nigerią. Pięknego gola zdobył Heinze, do tej pory najładniejszy gol tych Mistrzostw. Dlaczego nie wygrali wyżej? Bo w bramce Nigeryjczyków świetnie spisywał się Enyema. Wyłapał kilka bardzo groźnych strzałów Messiego i Higuaina. Ogólem mecz na dobrym poziomie. Afrykanie starali się odgryzac rywalom. Nigeria powalczy z Koreą o awans z tej grupy obok Argentyny. I jeszce to co mnie &quot;zabolało&quot; ogladając a w zasadzie słuchając ten mecz to wymowa nazwisk przez Szpaqa. Nie potrafił wymówic nazwiska Larsa Lagerbecka i nawet Nicolas Burdisso (mówił Budrisso ????) sprawiało mu kłopoty...
To tak w skrócie o dzisiejszych meczach.
Oto moje typy na dwa następne dni Mundialu. Stawiam dubla w którego mocno wierze. Niemcy grają z Australią. Mam tylko nadzieję że w ataku zagra zamiast Klose, &quot;Brazylijczyk&quot; Cacau. Podolski i Ozil pzreciwko BiH zagrali dobrze. Schweinsteiger z Khedirą poukładają gre w środku. A w miejsce Trochowskiego, który bez formy od dawna widziałbym Mullera z Bayernu&gt; Niemcy będa groźni na tych MŚ. mają młody skład i na Australie myślę że w zupełności to wystarczy. Australia to nie ten sam team co za Guusa Hiddinka, a i pokolenie Viduki już pomału odchodzi. Stawiam na Niemców.
---------------------------
Holandia czyli mój faworyt tego turnieju inauguruje udział meczem z Danią. Nikłe szanse że zobaczymy w tym meczu Arjena Robbena, ale nawet bez niego Oranje grają ładnie i skutecznie. Ofensywny kwartet robi wrażenie. Van Persie - Sneijder- Van der Vaart- Kuyt. A na ławce błyskotliwi Elia i Babel. Duńczycy w tegorocznych sparingach nie spisywali się najlepiej. Porażki z RPA i Australią tuż przed samymi mistrzostwami. Ja stawiam na udaną inaugurację Pomarańczowych, którzy w grupie zawsze grali świetnie i skutecznie.
Kupon #11
⚽Niemcy - Australia Typ : Niemcy @ 1,40✅4:0
⚽Holandia - Dania Typ : Holandia @ 1,50 ✅ 2:0
AKO KURS : 2,10 bet-at-home
STAWKA 4/10
ZYSK✅4,4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
W poźniejszym czasie napisze coś na temat typów, oprócz undera Italii bo nie mam czasu teraz, ale kupon już podaje ;)
Kupon #12
⚽Włochy - Paragwaj Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,45✅1:1
⚽Portugalia - WKS Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,55✅0:0
⚽Brazylia - Korea Płn Typ : Oba strzelą ? NIE @ 1,40⛔2:1????89min.. ehh
AKO KURS : 3,15 bet-at-home
STAWKA 3/10
STRATA⛔3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Tak więc under Włochów z Paragwajem już wszedł więc czekamy na dwa pozostałe typy z tego kuponu zamieszczonego powyżej;)
Na początek kilka słów o poprzednich meczach tj tych wczorajszych i dzisiejszych.
Na poczatek to bardzo dobre wrażenie zostawili po sobie Niemcy z wczorajszego meczu. Świetnie grali, Mesut Ozil ładnie rozgrywał , posyłał prostopadłe piłki. W ogóle to starali się grac zespołowo co mogło się podobac. Dużo szybkich podań i tych otwierających prostopadłych. Nawet Miro Klose bramke strzelił ładną. Do tej pory ze wszystkich zespołów pozostawili najlepsze wrażenie na tym turnieju, no ale Hiszpanie jeszcze nie zainaugurowali i Canarinhos.
Z dzisiejszych meczów to najbardziej... wkurzał mnie komentarz Szpakowskiego z Lubańskim w meczu Holendrów z Duńczykami. Już pal sześc że sam mecz może nie był porywający, ale jak słyszałem &quot;Kujt&quot;( mówi się Kałt przecież, Iwanow który się zna na holenderskiej zawsze tak wymawia) czy &quot;wan der Wjel&quot; ( Wan der Wil się czyta!) to mnie krew zalewała! Nawet nie znali oni potencjału Elii i Afellaya.. Ponadto pieprzyli trzy po trzy o tym jak to Holendrzy są przemęczeni itp, sypali jakimiś banałami których coraz więcej się pojawia:-| Wcześniejsze mecze z komentarzem jeszcze jakoś nie były tak słabe, ale ten mimo iż oglądąłem tylko 2poł mnie bardzo dobil. Dobrze, że Pomarańcze zaczeli od zwycięstwa Mundial. Może tym razem nie chcieli się wyszalec w jednym meczu tylko siły rozłożyli na 7 meczów ;) Oby !
-----------------
Więc co do jutrzejszych meczów to zacznie się od mało interesującego Nowa Zelandia - Słowacja. Przewiduje wygraną Słowaków, ale nigdy nie wiadomo jak to zagrają, nie jest to klasowy team. Bodaj debiutanci na tej imprezie, a Nowa Zelandia pokazała w sparingach że może wygrac nawet z Serbią. Kurs podobny do tego jak na Niemcy z Australią a pewnośc o wiele wiele mniejsza w mojej ocenie. Tak więc meczu nie tykam
Skupiłem się na spotkaniu WKS z Portugalią. Teoretycznie potencjał ofensywny obu zespołów jest spory. WKS ma Drogbe, ale ten ma podobno nie zagrac od początku meczu. Trenerem WKS jest Sven Goran Eriksson i jakos nie kojarze aby zespoły tego pana grały z polotem i ofensywnie. Co tu dużo pisac, potencjał jest spory, ale jakoś Kamerunowi to nie starczyło. Niektóre gwiazdki na tym turnieju w ogóle nie pokazują się do tej pory z dobrej strony. Portugalia ma Ronaldo, ale ten Ronaldo nie strzelił w kadrze bramki od jakoś 18 albo 19 miesięcy! Po za tym jak Portugalia grała z Wyspami Zielonego Przylądka nie ma co wspominac.:p Wypadł Nani, skrzydła osłabły. Brak w zespole napastnika z prawdziwego zdarzenia, bo Ronaldo to nie jest środkowy typowy egzekutor. On musi miec więcej miejsca. Ale brak tego napadziora to problem od paru lat. Nie ma Paulety , Nuno Gomes blisko emerytury więc naturalizowali sobie Liedsona, ale on chyba nie tej klasy grajek. Portugalia jak to Boniek powiedział byłaby mistrzem jakby trzebabyło grac ładnie i strzelac mało bramek hehe,albo wcale. I trudno się z tym nie zgodzic. Grają technicznie, ale ze skutecznościa na duży bakier! Ogólem mecze na tym mundialu to same undery, Jakoś w ogóle poziomem nie grzeszą te spotkania. Czy to okaże się lepsze? Jakoś nie sądze bo dla obu zespołów to będzie mecz klucz do awansu do kolejnej rundy MŚ. Jak dla mnie więc kolejny dośc mało ciekawy pod względem widowiska mecz na tym mundialu i więcej walki niż goli niestety. daje na under.
A co do meczu Brazil z komunistami z Korei Północnej to nie sądze by Canarinhos coś stracili. Obecny zespół Dungi bardziej słynie z żelaznej konsekwencji i gry w defensywie niż jakiejś wirtuozerii. Obecna Brazylia to nie to co kiedyś za chociażby Ronaldo i Ronaldinho kiedy trenował ich Felipe Scolari, który już wraca do Campeonato Brasileiro i poprowadzi Palmeiras! Owszem czytałem że w Korei nikt nie obejrzy meczów MŚ na żywo. Dopiero kiedy władca pozna wynik i uzna, że jest to dobre rozstrzygnięcie to pozwoli na wyemitowanie powtórki. Tylko jaki wynik z Brazil uznac będzie mozna za &quot;dobry&quot;. 0:3, a może 0:4 ? SPodziewam się, że Brazylia to spotkanei wygra nie tracąc bramki.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mina Maicona mówi to co czuje, ciesze się że Canarinhos wygrali, mimo iż grą nikogo na kolana nie powalili, Rozczarowany sytuacją z 89min meczu Brazil jestem i to bardzo ... No ale nie będe się załamywał, jeszcze wiele można ugrac na tym Mundialu , tak sądze ;) W dzisiejszym meczu jedynie po Robinho było widac duże zaangażowanie i chęc do gry kombinacyjnej. Bastos i Maicon też się starali. Kaka ? w ogóle był na boisku? Przereklamowany jest ten piłkarz niesamowicie...

Wszystkie zespoły na które stawiam widzialem w akcji w ostatnim czasie. Nieco obawiam się Serbów,ale jeżeli Niemcy zagrają z takim zacięciem ofensywnym jak z Kangurami to powinni wygrac. Serbowie jakoś bez ładu i składu, przeciwko Ghanie jedynie Jovanovic coś próbował, reszta padaka straszna. Licze na ten kupon bardzo. Nie będe ukrywał ;)
Kupon # 13
⚽Hiszpania - Szwajcaria Typ : 1 @ 1,25⛔0:1
⚽Argentyna - Korea Płd Typ : 1 @ 1,35✅4:1
⚽Anglia - Algieria Typ : 1 @ 1,20⛔0:0
⚽Niemcy - Serbia Typ : 1 @ 1,55⛔0:1
AKO KURS: 3,14 bet-at-home
STAWKA : 6/10
STRATA⛔6

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wkońcu doczekaliśmy się emocjonujących meczów na Mundialu. Bo dotychczasowe to jakaś parodia była co po niektóre bynajmniej. Dzisiaj każdy z meczów był interesujący. Oczywiście sensacją dnia jest porażka Hiszpanów ze Szwajcarami. Sam się zdziwiłem tym rezultatem. Niestety, ale w dzisiejszych czasach defensywa tzw antyfutbol wygrywa z pieknem gry.
Na zdjęciu bramkowa akcja z tego meczu. Pamiętamy dokładnie jak Mourinho wyeliminował Barcelone, tak samo Hitzfeld wypunktował dzisiaj Hiszpanów. Z jednej strony innego sposobu na Espanie obecnie nie ma. Ale przeyznam że poczatek meczu był bardzo niemrawy w ich wykonaniu. A strata gola dopiero wywołała odpowiednią mobilizacje i kilka okazji na wyrównanie mieli. Chociażby bomba Xabiego Alonso w poprzeczke! Szkoda że to nie wpadło... Tak więc next mecze Hiszpanów będą o wszystko.
------
A zaczęło się od bardzo dobrej gry Chile z Hondurasem. Nieco obawiałem się żeby stawiac na zespół Bielsy w dniu wczorajszym. Bo nie wiedziałem czego się po nich spodziewac, w dodatku wczesniejsze mecze wskazywały że te MŚ to będzie seria kiepskich meczów, a wkońcu Chile jako jedne z pierwszych obok Niemców zagrali naprawde dobre zawody. Valdivia rozrzucał piłki i zagrywał prostopadle aż palce lizac. Sanchez szalał na skrzydle, akcja bramkowa piękna. Honduras miał niewiele do powiedzenia. Po tym meczu Chilijczycy zyskali moją sympatie i będe 3mał kciuki by wyszli z tej grupy do 1/8 finału i czekam na mecz Brazylia - Chile i oczywiście triumf ..Chilijczyków ;) A jak! Oby tylko poradzili sobie w następnym meczu ze Szwajcarami bo to może byc mecz klucz wobec dzisiejszej przerganej Hiszpanów. Tylko obawiam się tej defensywnej gry Helwetów po raz kolejny... Wkońcu to w 2006r w Niemczehc na MŚ nie stracili zadnego gola odpadając po karnych dopiero z Ukrainą. Teraz póki co passe kontynuują...
---------
Urugwaj, a w zasadzie Diego Forlan zasłużył na wygraną w meczu z RPA. Gospodarze nie pokazali nic ciekawego. W dodatku na następny mecz z Francuzami stracili Dikgacoi za dwie ż.kartki i bramkarza Khune za czerwo. Warto będzie to wziąc pod uwage przy tamtym meczu.
No i dobra to tyle słowem podsumowania dzisiejszych spotkań. Jutro także powinno byc ciekawie! ;)
VS

KOREA PŁD - ARGENTYNA
Typ : Argentyna @ 1,40 bet-at-home
Argentyna do meczu przystępuje bez kontuzjowanego Juana Sebastiana Verona. Zastąpi go w podstawowym składize jak dzisiaj podają media Maxi Rodriguez. Reszta zestawienia w porównaniu z meczem z Nigerią się nie zmieni. Obawiam się o Jonasa Gutiereza,aby nie dał się za bardzo ogrywac Parkowi Ji Sung... Nigeryjczycy czasem go bardzo robili na &quot;miekko&quot;. Spóźniał się do defensywy, do akcji ofensywynych rzadko się włączał. Ogólnie to od dłuższego czasu nie wiem co Maradona w nim widzi... Javier Zanetti jak nikt by pasował na jego miejsce. A skoro jego nie ma, to Nicolas Burdisso bym wystawił na prawą obrone zamiast Gutierreza, który będąc pomocnikiem nie djae za wiele w ofensywie, a popełnia jeszcze błędy w tyłach. Z Nigerią wygrali tylko 1:0 bo napór postawił bramkarz Enyema. Koreańczycy natomiast zagrali dośc obiecująco na tle baardzo słabych Greków. Teraz więc pytanie czy to Grecy są tak słabi czy może Korea zamierza powalczyc o awans z tej grupy. Wg mojej analizy to bardziej Grecja jest tak tragicznie słaba. Jeżeli o mnie idzie to ja w tym meczu widzę wygraną Argentyny i awans tego zespołu jako pierwszego do kolejnej rundy MŚ. Można pisac różnie na temat Maradony, ale Argentyna ma Messiego i paru jeszcze graczy jak walczaka Teveza i Mascherano który czyścił z Nigerią wszystko co się dało.
Do tego dodaje zwycięstwo Anglików. Typu nie chce mi się argumentowac i piszac za wiele. Poprostu Synowie Albionu to wygrają bo ... raz, że muszą, dwa że są lepsi, trzy, że mają ogromny potencjał, którego przeciwko USA nie wykorzystali należycie.
No i ostatni z typów na kuponie to mała liczba bramek w starciu Nigeryjczyków z Grekami. Grecy jak pisałem wcześniej zagrali tragedie lub dramat jak kto woli przeciwko Koreańczykom. Nigeria coś tam starała się odgryzac Argentynie. W bramce mają świetnego Enyeme. Grecy pewnie bardziej skupią się na zabezpieczeniu tyłów niż w meczu z Koreą. A z przodu nie ma kto straszyc nawet. Mecz o wszystko dla obu zespołów. Wiele wskazywałoby za tym, że padnie więc sporo bramek, ale na tych MŚ rządi bardziej gra zachowawcza. A Afrykanie to już całkowicie z tego słyną. Wg mnie under tutaj będzie. Kurs nie zachwyca może, ale ja pobieram bo widze ten mecz wokół wyników 1:0 dla Nigerii, 1:1 lub 0:0. ;)
Kupon # 14
⚽Argentyna - KoreaPłd Typ : 1 @ 1,40✅4:1
⚽Anglia - Algieria Typ : 1 @ 1,20⛔0:0
⚽Grecja - Nigeria Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,40⛔2:1
AKO KURS : 2,35 bet-at-home
STAWKA 5/10
STRATA⛔5

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Mexico
&amp; Argentina dzisiaj bardzo dobre zawody rozegrali. I nie mówię to tylko przez pryzmat tego, że lubie patrzec na te zespoły jak grają, ale takze w kontekście mojego kuponu długoterminowego. Meksykanom do awasnu brakuje naprawde nie wiele. Musiałaby się stac chyba katastrofa by nie awansowali. Tak sobie myślalem w końcówce dizsiejszego spotkania, że może z Urugwajem oba zespoły zagraja na remis jak pamiętne 2:2 w 2004r Duńczyków ze Szwedami, które wyrzuciło Włochów. Ale jak widac już teraz buki wystawili kurs @1,60... Co do samego meczu to szybkośc napastników piorunująca. No i świetne piłki wrzucane za linie obrony. Francuzi tak jak się wielu spodziewało przed turniejem, slabo i nie widac u nich jedności. Chęci gry zespołowej. Marquez dzisiaj dobry mecz. Meksyk zagrał jako zespól. Dużo technicznej gry i jak najbardziej zasłużona wygrana. Brawo!
No, ale akcje dnia to rozegrali dzisiaj Argentyńczycy kiedy najpierw wrzucił Messi, potem Aguero zewnętrznym podbiciem z pierwszej wprost na głowe Higuaina i ten podwyższył na 4-1. Palce lizac. Argentyna już w kolejnej rundzie z czego się ciesze. Zadowolony również jestem, że Gutierrez nie zagra z powodu nadmiaru kartek w kolejnym meczu bo to jest nieporozumienie ten zawodnik, że on znajduje miejsce wśród tego zespołu i to w podstawowej jedenastce. No, ale gra Gutierreza nie miała takich &quot;efektów&quot; jak innego gracza. Bo to co zrobił Demichelis to nie mam pytań. W dodatku wypadł Samuel nie wiadomo na ile powazny to uraz, ale Burdisso wniesie troche spokoju moim zdaniem. W miejsce Gutierreza z Grekami pewnie zobaczymy Otamendi. Trzeba też oddac, że Korea w 2poł zagrała całkiem ambitnie i kto wie jakby się to skończyło gdyby Koreańczyk strzelił na 2-2 w sytuacji sam na sam...
Apropo Greków to udało mi się skontrowac nieudany typ na under2,5gola w ich meczu z Nigerią. W przerwie spotkania postawiłem na zwycięstwo Greków po kursie @2,00 i wyszedłem na zero z tych dwóch kuponów. Mecz zaczęły oba zespoły ślamazarnie. W pewnym momencie pomyślalem under jak ta la la bo nikt nie atakował. Aż tu rzut wolny Kalu Uche i dziwny gol na 1-0. Potem to nierozważne zachowanie Kaity i cz.kartka i Grecy uwierzyli w swoje szanse. Zagrali bardziej odważnie. Jedynie Samaras mnie irytował! Kilka okazji mieli wybornych, ale znowu Enyema pokazywał klase. Przy odrobinie szczęścia to Nigeria mogła wyjśc na prowadznie 2-1 i ja bym był nieźle w plecy... Ale naszczęście najpierw Tzsorvas obronił strzał sam na sam Yakubu, a potem Obasi nie trafił do pustej bramki ????
Ogólem to od dnia wczorajszego mamy prawdziwe emocje godne MŚ, oby tak dalej!:cool:
--------------------
Na jutrzejsze mecze pobrałem typ na wygraną USA ze Słowenią. Amerykanie zremisowali z Anglikami dizeki prezentowi od Greena. W sumie ANglicy ich nie zdominowali jakos specjalnie. USA się odgryzało. Mają ciekawy skład. Słoweńcy z ALgierią wygrali 1:0 i też wygrali dizęki prezentowi od bramkarza rywali. W bezpośrednim starciu widze więcej atutów po stronie USA. Począwszy od pewnego bramkarza Howarda, poprzed defensywe Bocanegra, Onyewu. W pomocy mają Dempseya, Donovana, Clarka i w ataku chociażby Altidore. Ktoś powie że to tylko indywidualności, ale to one robią często róznice. USA potrafi grac zespołowo. Słowenia nie ma gwiazd, tworzą zespół, ale nie wiem czy stac ich na triumf w tym meczu. Ja gram wygraną USA po interesującym kursie @2,00.
Kupon #15
⚽USA - Słowenia Typ : 1 @ 2,00⛔2:2
AKO KURS : 2,00 Betsafe
STRATA⛔3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

:siata:B R A Z Y L I A - KOREA PŁD
Typ : Poniżej 135,5pkt @ 2,00 Betsafe
Bardzo ciekawy kurs znalazłem na zakład,że w meczu Brazylijczyków z Koreą nie zostanie przekroczona linia 135,5pkt. Jak łatwo policzyc mecz musi się skończyc 3-0 o czym jestem przekonany, a w każdym z setów rywal (tj Korea, bo nie sądze, że i tym razem Canarinhos polegliby 0-3) może zdobyc 20pkt. Jak mówi Bernardo Rezende gracze są bardzo zmotywowani by zmazac plame sprzed tygodnia. Koreańczycy jak dotąd spisywali się kiepsko w swoich 4 meczach. Nie ugrali nawet żadnego seta, a grali na własnym terenie przeciez. Czy więc teraz są w stanie coś ugrac w Maracanazinho? Raczej w to wątpie. Może i Giba nie spisywał się za dobrze w meczach wcześniejszych, ale Korea to zupełnie inny rywal. Oby tylko Azjaci nie zamęczyli Brazylijczyków grą w obronie, ale raczej jestem spokojny o wygraną Canarinhos. A kurs na ten under to wg mnie dobre value. Porównując to z konkurencją to np Tobet wystawił niższą linie 130,5 i daje tylko kurs 1,85, w Unibecie mamy indetycznie. Bwin jeszcze nie dał oferty. Ja pobieram ten kurs i typ. Myślę że szanse są naprawde spore! :cool:

Blok może byc bardzo silnym punktem w meczu przeciwko Azjatom.
Kupon #16
:siata:Brazylia - KoreaPłd Typ : Poniżej 135,5pkt @ 2,00⛔
AKO KURS : 2,00 Betsafe
STAWKA 6/10
STRATA⛔6

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kupon DŁUGOTERMINOWY
⚽Awans z Grupy A ? Mexico @ 1,80✅
⚽Wygra Grupe B ? Argentyna @ 1,45✅
⚽Awans z Grupy C ? USA @ 1,70✅
⚽Awans z Grupy D ? Niemcy @ 1,15✅
⚽Wygra Grupe E ? Holandia @ 1,50 ✅
AKO KURS : 7,65 bet-at-home
STAWKA : 48zł
EW WYGRANA : 367,38zł
✅
Może i fart z USA,ale awans im się należał. Wcześniej sędziowie okradli ich z dwóch bramek na tym mundialu. Reszta na spokoju weszła;)
Udało mi się dobrze rozpracowac i przewidziec niektóe sytuacje na tym mundialu. Jestem zadowolony z tego kuponu.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Nie wiem czy kogoś to ucieszy, innych może zmartwi, ale postanowiłem znowu reaktywowac temat i podawac w nim jakies typy/analizy itp. Gram oczywiście za realną kase. Bo wiem że niektórzy grają wirtualnie.
Akurat nadchodzi nowy miesiąc i nowy sezon rusza pełną parą więc i ja coś będe tutaj podawał ;)
Pierwsze typy z eliminacji Champions League na jutrzejszy dzień.
Kursy juz pospadały, ale kupon grałem w poniedziałek w godzinach popołudniowych. Podaje tak jak zagrałem.
Stawkowanie w jednostkach 1-10.
----------------------------
Zenit w lidze wygrywa z kim chce i jak chce. Ekipe mają niezwykle silną i faza grupowa wydaje się byc w ich zasięgu. Unirea jak najbardziej do przejścia.
Fenerbahce na Sukru Saracoglu to zespół zupełnie inny niż na wyjazdach. Z pierwszego meczu mają wynik 2:2. Co prawda remis 0-0 lub 1-1 także da im awans, ale ja liczę na ich zwycięstwo w tym meczu.
----------------------------
Kupon #1
⚽Fenerbahce- Young Boys Typ : Fenerbahce @ 1,42⛔0:1
⚽Zenit - Unirea Typ : Zenit @ 1,32✅1:0
AKO KURS : 1,87 Betsson
STAWKA : 4,5/10
STRATA -4,5

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

GREMIO PRUDENTE - ATLETICO MG
Typ : Powyżej 2,5 gola @ 1,80 Betsson ⛔0:0
Przeglądając zapowiedzi tego meczu w brazylijskich portalach widac, że Luxemburgo poważnie traktuje te rozgrywki. Atletico MG w poprzednim sezonie Brasileiro było blisko strefy G-4 która dawała bezpośredni awans do Copa Libertadores. Niesttey się nie udało. Teraz nic nie wskazuje na to by poprzez ligę mogli uczestniczyc w tychże rozgrywkach w przyszłym sezonie. Tak więc wg ich opinii wygranie Copa Sudamericana to najkrótsza droga do tego celu. Dlatego Luxemburgo na dzisiejszy mecz przygotował wszystkie swoje armaty i zamierza ich użyc, oby się nie okazało, że to &quot;niewypały&quot; jak to miało miejsce do tej pory w lidze.
Dla Prudente będzei to pierwszy udział tego zespołu w rozgrywkach międzynarodowych. Ciekaw jestem jak poradzą sobie w debiucie. Patrząc na skład to do zespołu dołącza Rodrigo Mancha i Carlos Eduardo. Czy to jednak wystarczy by przejśc pierwszego rywala?
Oba zespoły mierzyły się na samym początku rozgrywek Brasileirao. Wtedy na tym stadionie Prudente wygrali aż 4:0!
Na obecnym etapie można powiedziec, że oba zespoły są w podobnej sytuacji z tym, że po Prudente nikt nie oczekuje cudów, a Atletico MG z takim potencjałem kadrowym powinno wygrywac mecz za meczem, a tego nie czyni. Może ten mecz coś zmieni. Dla mnie jednak podstawowym typem na to starcie będzie typ na powyżej2,5gola. Dopiero w dalszej kolejności rozważał będe stawianie na gości tego spotkania. Szkoda, że nie mogę nigdzie znaleśc kursów na awans Atletico MG bo chętnie bym z takowych skorzystał. Grêmio Prudente Giovanni- Paulo César, Leonardo, Anderson Luís, Marcelo Oliveira-Rodrigo Mancha, João Vítor, Carlos Eduardo, Deyvid Sacconi-William,Wesley.
Atlético-MGFábio Costa- Diego Macedo, Cáceres, Jairo Campos, Fernandinho-Serginho, João Pedro, Diego Souza, Ricardinho- Daniel Carvalho,Diego Tardelli.
----------------------
Co do Dep.Quito to głównie typ na czuja. Zespół wysokogórski gdzie gra się trudno czego nie trzeba nikomu specjalnie tego udowadniac. Ponadto zespół z Quito ciekawie zaprezentował się w tegorocznej edycji Copa Libertadores. Wywalczyli tam awans z grupy z drugiego miejsca tuż za Internacionalem.
Kupon #2
⚽Prudente- Atletico MG Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,80 ⛔0:0
⚽Deportivo Quito - Univ. San Martín Typ : Dep.Quito @ 1,95✅3:2
AKO KUS : 3,51 Betsson
STAWKA : 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

CELTIC GLASGOW - SPORTING BRAGA
Typ : Celtic @ 1,72 Betsson ✅2:1
Celtów od awansu dzieli wiele, jednak z pewnością w dzisiejszym meczu powalczą na tyle ile będą w stanie. Swego czasu dostali większy łomot od Artmedii Petrzalki bodaj 0:5 a w rewanżu brakło chyba jednej bramki do odrobienia strat. Teraz to inny Celtic, znacznie słabszy zresztą jak Scotish Premier League z roku na rok. Zespół The Boys jakby zatracił jakośc z poprzednich lat. Przed tym meczem mieli niezłe przetarcie podczas Emirates Cup gdzie grali z Lyonem i Arsenalem. Trzeba powiedzice, że wypadli nawet obiecująco. Początkowo im nie szło, Lennon dał pograc wielu młodym zawodnikom, ale kiedy na placu meldowali się coraz lepsi gracze to nie wyglądało to najgorzej. Jakiś zalążek optymizmu na Celtic Park chyba się nardodził w tych meczach. Z Arsenalem przy dobrych wiatrach ze stanu 0-3 mogli nawet zremisowac, ale Samaras zmarnował karnego.
W tym meczu zabraknie Aidena McGeady, który jest w Moskwie i negocjuje swój kontrakt ze Spartakiem. Z nowych graczy dobrze spisuje się Juarez. Ma on papiery na poukładanie ich w środku pola, a także jak trzeba uderzy z dystansu. W awans Celticu nie wierze, ale w jakąś skromną wygraną i owszem. Wkońcu będą grali na własnym stadionie, który potrafi plątac nogi rywalom, a Braga podobnie jak i Celtic poza własnym stadionem gra średnio. Celtic (probable 4-4-2): Zaluska- Cha, Hooiveld, Loovens, Mulgrew- Juarez, Brown, Ki, Ledley- Samaras, Fortune.
Sporting Braga (probable 4-4-2): Felgueiras- Garcia, Moises, Rodriguez, Elderson- Alan, Vandino, Madrid, Cesar- Salino, Lima.

Jeżeli Celtic pokaze serce do gry jak pokazywał Lennon to mogą wygrac;)

---------------------------

Do tego dokładam typ na FC Kopenhage w starciu z BATE Borisow. Z pierwszgo meczu wynik 0:0. Kto lepszy piłkarsko mówic nie trzeba. Wiem, że papier nie gra, ale tym razem powinien potwierdzic to co i ja myślę ;)

Kupon #3

⚽Celtic - Braga Typ : Celtic @ 1,72 ✅2:1
⚽FC Kopenhaga-BATE Typ : Kopenhaga @ 1,57✅3:2
AKO KURS : 2,70 Betsson
ZYSK +5,10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

APOLLON LIMASSOL- SIBIR NOWOSIBIRSK
Typ : Apollon @ 1,83 Bet365 ✅2:1
Oba zespoły jakby przystosowane do gry w innych warunkach atmosferycznych. Na Cyprze wiadomo żar się leje czasem z nieba, temperatura bliska 40 stopni Celsjusza. W Nowosibirsku zimno aż strach pomyślec. Sibir w mojej opinii nie jest poprostu również przygotowany do tego by móc rywalizowac w europejskich pucharach. Apollon zapłacił właśnie specyfiką klimatu w pobliżu Syberii i przegrał 0:1. Strata jak najbardziej realna do odrobienia na własnym terenie. Poziom Cypryjczyków z roku na rok wzrasta. Apollon to mieszanka wielonarodowa, w której znajdziemy równiez Polaka, Kamila Kosowskiego. Jedną z gwiazd jest Hiszpan Antonio Nunez, który swego czasu grał w FC Liverpool
Miałem okazje widziec niektóre skróty z poszczególnych kolejek rosyjskiej ligi z meczów Sibira to łatwo można dostrzec ich nieudolnośc w defensywie. Swoje grzeszki ma również i Wojciech Kowalewski, który sporo bramek wpuszczonych obarcza jego konto. Dośc powiedziec że w 15 meczach w lidze Sibir stracił już aż 31 bramek! Druga pod tym względem Ałania &quot;tylko&quot; 24. Na potwierdzenie słabej gry wyjazdowej świadczyc mogą również staty tylko z wyjazdów po Rosji. Na 7 meczów ligowych na obcym terenie przywieźli raptem 1pkt z Saturnem. A teraz przyjdzie przecież grac bardzo daleko od domu.
Tak więc atutem gospodarzy w tym meczu zapewne będą kibice, własny stadion, klimat panujący na Cyprze zupełnie odmienny niż w Nowosibirsku i słaba postawa w defensywie rywala.
Po stronie SIbira chyba jedynym atutem jest to, że są w rytmie meczowym bo liga Rosyjska gra w najlepsze, a Cypr jeszcze nie wystartował.
Mnie ten typ przekonuje ;) Nie zagłębiałem się szczegółowo w składy, ale Apollon z tego co widzę ma zagrac w najmocniejszym zestawieniu.
Kupon #4
⚽Apollon Limassol - Sibir Nowosibirsk Typ : Apollon @ 1,83✅2:1
AKO KURS : 1,83 bet365
STAWKA : 4/10
ZYSK +3,32

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jeszcze kombinowane AKO z teoretycznie trzech &quot;pewniaków&quot;. Po pierwszych meczach polskich klubów nie wierze w ich odrodzenie, co prawda Jaga mi się podobała w pierwszym meczu, ale teraz to będzie wyjazd gdzie im nie idzie, a na dodatek Saloniki. A Ruch gorzej już grac nie może. W ogóle stawiac przeciwko polskim pucharowiczom i można niezłe kokosy ugrac ;)
Do tego dodaje Besiktas. Wczoraj odpadło Fenenbahce, ale Besiktas myślę, że nie popełni tego błędu i wywalczy promocje do następnej rundy. Transfery przedsezonowe efektowne.
Kupon #5
⚽Austria W - Ruch Typ : Austria @ 1,30✅3:0
⚽Besiktas - Plzen Typ : Besiktas @ 1,28✅3:0
⚽Aris - Jaga Typ : Aris @ 1,36⛔2:2
AKO KURS : 2,27 Bet365
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Oferta piątkowa jest &quot;nijaka&quot;. Więc stworzyłem sobie kupon długoterminowy na cały sezon 2010/11. Podobny miałem w poprzednim roku, wtedy nie wyszło. Na MŚ również spróbowałem swoich sił i udało się ładnie wytypowac. Czy teraz okaże się dobrze? Dowiemy się za ok 10miesięcy, chyba, że wcześniej będzie już wiadomo, że dany zespół odpadnie w przedbiegach.
Krótko o typach :
FC Porto mistrz Portugalii
Zadałem sobie pytanie Benfica czy FC Porto i wyszło mi że jednak Smoki z Estadio do Dragao. Benfica poprzedni sezon zadziwiała swoją grą, teraz odeszli Angel Di Maria i Ramires. To już jeden z powodów. Z Porto odszedł co prawda Bruno Alves, ale doszedł Joao Moutinho, został Hulk i w sparingach prezentuje się dobrze. Jedno jest pewne, nikt inny temu duetowi nie powinien zagrozic. Sporting Braga i Lizbona są słabsze i to wyraźnie moim zdaniem. Wybrałem Porto bo lepszy kurs, bo Benfica grac będzie w LM, bo drugi rok z rzędu bez majstra to będzie słaby sezon;)
Genoa TOP6
Świetne transfery w zespole Genoi. Doszli tacy gracze jak Eduardo na bramke, Miguel Veloso, Rafinha czy Ranocchia do defensywy. Luca Toni ma strzelac bramki i byc typowym egzekutorem jakim był Diego Milito gdy grał w Genoi. Ponadto zostali Palacio, . Wzmocnienia bardzo poważne. Rywale do tego miejsca tj Palermo się strasznie osłabiło, Sampdoria straciła trenera który z nich tyle wykrzesał w ostatnim sezonie. Wiadomo hierarchia powinna byc taka Inter, Roma, Milan, Juve i dalej wszystko otwarte ale najwięcej szans daje własnie Genoi. Napoli też ma ciekawy skład. Fiorentina straciła Jovetica z powodu kontuzji na długi okres. To też zaważyło.
Panathinaikos Mistrz Grecji
Koniczynki wzmocniły się. Olympiakos jakoś podupada w ostatnim czasie, nie awansowali nawet do Champions League w tym roku. Po dominacji Olympiakosu przyszła zdaje się dominacja Panathinaikosu tak więc zaufałem Cisse, Govou czy Ninisowi i myślę że się nie zawiode.
Manchester United - Manchester City Typ : MU
City bardzo chcieliby byc wyżej od rywala zza miedzy, ale sam portfel nie wystarczy. Transfery na bogato jak przed rokiem,ale atmosfery, zgrania i Rooneya nie kupią więc jak dla mnie to nadal będą bili sie bardziej o Top4 niż o mistrza ;)
Arsenal Londyn - Tottenham Typ : Arsenal
Fabregas póki co zostaje, doszedł Chamakh, który moim zdaniem idealnie wkomponuje się w zespół Kanonierów. Obrone wzmocni Kościelny, który z dobrej strony pokazał się w Emirates Cup. Ponadto całe zastępy zdolnej młodzieży i Wenger na ławce. Gra piękna dla oka i w ogóle. Tottenham będzie w czołówce, ale nie przed Arsenalem;)
West Ham - Fulham Typ : WHU
Myślę że WHU będzie wyżej niż Fulham. Od Fulham odszedł Hodgson, można powiedziec ojciec sukcesów sprzed roku. Przyszedł niemrawy Hughes. Dalej ich bolączką będą mecze wyjazdowe. WHU ciekawe transfery. Przyszli m.in Ben Haim, Barrera, Piquionne. ZOstali Carlton Cole. Na ławce zasiądzie Avram Grant. Moim zdaniem WHU może byc w Top10, a już bycie nad Fulham to będzie z dużym prawdopodobieństwem, a kurs tylko dodatkowo zachęca;)

Kupon # DŁUGOTERMINOWY
⚽Mistrz Portugalii ? FC Porto @ 2,30
⚽Genoa Top6 in SerieA ? TAK @ 2,75
⚽Mistrz Grecji ? Panathinaikos @ 1,83
⚽ManchesterUtd - ManCity (h2h-sezon) Typ : MU @ 1,53
⚽Arsenal - Tottenham (h2h-sezon) Typ : Arsenal @ 1,40
⚽West Ham - Fulham (h2h-sezon) Typ : WHU @ 2,10
AKO KURS : 52,27 Bet365
STAWKA 1/10

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
O kurczę, muszę przyznać panie kolego że bardzo bardzo ciekawy kupon długo terminowy ułożyłeś. Co do Porto, Genoe, Panathinakosu oraz Arsenalu zgadzam się bez sprzecznie z Tobą. Jedynie dwa typy a mianowicie iż United będzie wyżej od City oraz WHU-Fulham mnie nie przekonują . City zrobiło świetne transfery m.in przyjście Toure, Silvy czy to Ramiresa dodatkowo lada dzień dojdzie prawdopodobnie Balotteli. Manchester z sezonu na sezon gra coraz gorzej, Fergi nie wzmacnia drużyny co jest ogromnym błędem bo wszystkie drużyny wokół wzmacniają swe ekipy. Ja uważam że w tym roku Manchester na pewno nie zdobędzie Mistrza a w Lidze Mistrzów ćwierćfinał. Poza tym kurs @ 1.40 nie jest zbytnio kuszący. Co do WHU-Fulham to szczerze powiedziawszy troszkę jakoś czuje &#39;no bet&#39;. I nie wiem kto będzie wyżej. To takie moje skromne zdanie co do Twojego kuponu, ale oczywiście mogę się mylić z tym i owym.
Ale tak jak mówię generalnie fajne AKO i fajny kupon. Powodzenia!

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Co do powyższego wpisu dotyczącego mojej długoterminówki. To MU się nie musi wzmacniac bo ma dobry skład, a szastac kasą na lewo czy prawo potrafi każdy, tylko że MU ma Fergusona na ławce i stawia na młodzież co potem tylko owocuje. Coś jak Arsenal bym powiedział.
A Ramires przeszedł do Chelsea nie do City.
City mogą sobie kupowac zawodników, ale mistrzostwa nie kupią. Mnie ta ekipa nie przekonuje. Nadal powinni bic się góra o Top4 nic więcej. MU, Chelsea i Arsenal poza zasięgiem dla nich wg mnie, a kto wie czy Liverpool nie wróci do Big Four w tym sezonie. Zobaczymy;)

---------------------
Ciesze się na inauguracje Eredivisie;) Oczywiście liczę, że tym razem Ajax zdobędzie tytuł. Póki co nie odszedł jeszcze Luis Suarez, ale w dwóch pierwszych kolejkach i tak nie zagra z powodu zawieszenia za cz.kartke w meczu o Superpuchar więc warto miec to na uwadze typując tą kolejke. Oby też incydent z końcówki meczu z PAOK nie miał wpływu na jego odejście do chociazby Ol.Marsylia o czym się mówi ostatnio. Jednak Ajax się zabezpieczył i sprowadził Mounira El Hamdaoui z AZ Alkmaar. Poza tym skład został jakby nie zmieniony, przynajmniej podstawowa jedenastka. Bo kilka kosmetycznych zmian w składzie jest,a odejścia Rommendahla, Gabriego, Sulejmaniego czy Pantelica mogą byc bardziej znaczące.
W tamtym sezonie w lidze zdobyli 106 goli i nie zdobyli majstra. Jak będzie tym razem? Z pewnością w czołówce będzie ciekawie i mam nadzieje na tytuł dla Ajaxu ;)
W ogóle to wszystkie transfery można obejrzec ▶http://www.fcupdate.nl/transfers/

SC HEERENVEEN - PSV EINDHOVEN

Typ : PSV @ 1,75 bet365 ✅1:3
Heerenveen na rynku transferowym więcej strat. Odeszli z waznych graczy Gerald Sibon, Henk Timmer czy Popov. Przed rokiem zajęli 11miejsce więc pucharów na Abe Lenstra nie będzie w tym roku. A przecież dwa lata temu jeszcze był to jeden z najbardziej widowiskowo grających zespołów w Holandii. W nadchodzącym sezonie powinni byc takim samym średniakiem jak rok temu. W tym meczu w zespole gospodarzy nie wystąpi Kruijswijk,Elm i Vandenbussche.
W zespole PSV ważyło się to czy Ibrahim Affelay zostanie włączony do kadry na to spotaknie, ale ostatecznie się znalazł. Wkońcy był na MS w RPA. Są duże szanse również, że wystapi od początku w tym meczu. Nie zagrają natomiast Atchiba Hutchinson sprowadzony z Kopenhagi i były Wiślak Marcelo. Z nowych w Eindhoven mają jescze Marcusa Berga i Jermaina Lensa. Aspiracje mają mistrzowskie, skład o wiele lepszy niż gospodarze. W towarzyskich meczach radzili sobie także całkiem dobrze. W historie nie patrze bo bywa złudna. Do mnie ten typ przemawia chociaż jest to pierwsza kolejka to jednak mimo wszystko gram;)
VS

LEGIA WARSZAWA - ARSENAL LONDYN
Typ : Arsenal @ 1,61 Bet365 ✅5:6​
Rozumiem, że mecz na otwarcie stadionu, że ma byc wielka i huczna impreza, ale to przecież mecz przeciwko Arsenalowi. A widzieliśmy jak polska piłka jest w tragicznym stanie i nie radzi sobie z czołowymi zespołami Azerbejdzanu... Legia może i będzie też wspierana kibicami, ale na Kanonierach nie powinno to zrobic wielkiego wrażenia. Legia jeszcze w mojej opinii może byc nie zgrana, wkońcu wielu tam obcokrajowców. Z tego co też czytałem pomeczowe relacje z poprzednich sparingów problem jest z bramkarzem Antolovicem bo puszcza szmaty.
Arsenal co sobą reprezentuje wiadomo wszem i wobec. W tym meczu zabraknie Fabregasa i Van Persiego, którzy wznowili już treningi po MŚ, ale jeszce nie są w pełni sił. Ponadto kontuzje czyli największa zmora Kanonierów mają obecnie Song, Denilson, Diaby i Bendtner. Zapewne w tym meczu zobaczymy Łukasza Fabiańskiego, dla którego mecz będzie miał specjlane znaczenie. W ogóle do składu można się spodziewac podobnego jak przed tygodniem podczas Emirates Cup. Szanse dostaną młodzi jak Wilshere czy Frimpong, którzy już pokazują wysokie umiejętności. Ponadto Chamakh wg mnie idealnie pasuje na szpice w tym zespole. Gracz techniczny idealnie zrozumie się z resztą teamu. Swoje minuty powinni dostac Arszawin, Nasri, Rosicky, Vermaelen, Kościelny czy Walcott. Ja gram na Arsenal bo w polską skopaną już przestałem wierzyc ;)

Kupon #7
⚽Heerenveen - PSV Typ : PSV @ 1,75 ✅1:3
⚽Legia Warszawa-Arsenal Typ : Arsenal @1 ,61✅5:6
AKO KURS : 2,82 Bet365
STAWKA 2/10
ZYSK +3,64

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

GOIAS - PALMEIRAS
Typ : Palmeiras @ 2,65 Betsson⛔1:1
O składach jeszcze mało wiadomo, szczególnie jeżeli chodzi o sytuacje w obozie Palmeiras. Ale co nieco wiemy o zespole Goias. Zabraknie zawieszonego trenera Estevena Soaresa, bramkarza Caleca, a także Moury i Rodrigo Toloi. Goias ostatnio zaczął grac tragicznie, po MŚ jeszcze nie wygrali meczu. W dodatku w nocy z czwartku na piątek grali mecz w Copa Sudamericana z Gremio Porto Alegre i zremisowali 1:1. Meczu pucharowego nie zlekceważyli i grali mocnym skłądem. Zmęczenie i słaba forma może się jeszcze bardziej uwidocznic.
Palmeiras w sumie też jeszcze za Scolariego nie wygrali, ale kiedyś to nastąpic poprostu musi. Teraz wydaje się, że jest najbardziej odpowiedni moment na to. Nie wiem czy będzie mógł juz zagrac Jorge Valdivia, ale jest Lincoln. Przeciwko Corinthians zagrali już obiecująco. Z każdym kolejnym meczem widac już myśl taktyczną Scolariego. Teraz wydaje się najlepszy moment na przełamanie serii bez wygranej o rywal słabiutki. Zauważyłem, że kurs już spada. Mecz dopiero w niedziele, ale ja już dzisiaj pobrałem ten typ.
Kupon #8
⚽Goias - Palmeiras Typ : Palmeiras @ 2,65 ⛔1:1
AKO KURS : 2,65 Betsson
STAWKA 3/10

STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jedziemy dalej z typami na sobote, bowiem oferta jest coraz bardziej idealna do typowania, przynajmniej jeżeli chodzi o mecze piłkarskie.
VS

AJ AUXERRE - LORIENT
Typ : Auxerre @ 1,85 Bet365 ⛔2:2
Wiadomo dopiero początek ligi i w ogóle, ale głównie stawiam na Auxerre dlatego, że Lorient przystąpi do tego spotkania bez Kevina Gameiro czyli głownego lidera zespołu, który w poprzednim sezonie zajął wysokie 7msc w lidze. Ponadto nie widze w składzie Audarda, Vahiruy i Marchala. W poprzednim sezonie Lorient na wyjazdach przegrało aż 10 meczów. Teraz dochodzą do tego osłabienia bardzo znaczące. Auxerre w miejsce Niculae oddanego do Monaco sprowadziło Le Talleca. Został Jeleń, Ogółem siłą zespołu pewnie znowu będzie defensywa i skuteczna gra na Irka. Myślę, że udanie rozpoczną rozgrywki ligowe. Jak podkreślają w wywiadach to nadal dla nich cel numer jeden, na lige skupiają się bardziej,a LM potraktują prestiżowo, ale to nie oznacza, że zamierzają sobie odpuszczac walkę o wielkie pieniądze z UEFY. AUXERRE : Sorin - Hengbart, Coulibaly, Mignot, Berthod - Oliech, Pedretti, Ndinga, Birsa - Le Tallec, Jelen

LORIENT : Cappone - Baca, Bourillon, Ecuele-Manga, Morel - Jouffre, Romao, Mvuemba, S. Diarra - Fanchone, Amalfitano

Kupon #9

⚽Auxerre- Lorient Typ : Auxerre @ 1,85 ⛔2:2
⚽Marsylia - Caen Typ : OM @ 1,33⛔1:2
AKO KURS : 2,44 Betsson
STAWKA : 4/10
STRATA -4

Kupon #10
⚽Sochaux - Arles Typ : Sochaux @ 1,80 ✅2:1
AKO KURS : 1,80 Betsson
STAWKA 3/10
ZYSK +2,4

Jeszcze rozmyślam jak ugryźć mecz Lyon - Monaco, a mam pewne przemyślenia ale to za chwile może dopiero.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom