>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
seewy 16

seewy

Użytkownik
co do meczu Velezu...
gospodarze sa oslabieni...ponoc bardzo nawet...
Luis Michel (regular keeper 30atts. ), Adolfo Bautista (striker 7atts. +6 as sub 3goals), Jonny Magallón (defender 27atts. 1 goal), Alberto Medina (striker 20atts. +2 as sub 5 goals) and Javier Hernández (striker 27atts +1 as sub 21 goals); Hector Reynoso (def. 31atts. 5 goals) is is banned; Hugo Hernández, Aarón Galindo (def. 27atts. +1 as sub 2 goals), Juan Ocampo (def. 5atts. +3 as sub), Marco Fabián (striker 6atts. +15 as sub 1goal) and Patricio Araujo (def. 20atts. +5 as sub) are injuried and Omar Bravo (striker 27atts. +3 as sub 4 goals) is out for familiar reasons.
na ile to prawda nie wiem...ale moze nawet warto velez dnb zagrac ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Polska (s)kopana ;)
Lech - Lechia
Lechia na Bułgarskiej zagra osłabiona. Na ten mecz nie przyjechali Dawidowski, Wiśniewski, Bajic i Bąk. Czterej podstawowi gracze w talii trenera Kafarskiego. Szczególnie ucierpi na tym atak. Dawidowski ostatnio grał dobrze, wywalczył karne strzelał kilka waznych goli. Straty spore. Lechowi Wisła uciekła już na dystans 7pkt, a także wyprzedziła Legia mająca 1pkt więcej ale i zarazem jeden mecz więcej. W Lechu zabraknie Gancarczyka, dlatego też na lewej stronie zagra Luis Henriquez. Ponadto Djurdjevic nie wystąpi. Nie wiem jak tam z pozycją bramkarza, ale niezależnie od tego czy Buric czy Kotorowski który z Wisłą udowodnił że dobrze potrafi zastąpic Bośniaka. Tak więc jestem spokojny.
----------------Buric/Kotorowski-----------
Wojtkowiak----Bosacki---Arboleda--Henriquez
------------Bandrowski-------Injac---------
Peszko-----------Stilic-----------Kriwiec----
----------------Lewandowski---------------
Zapewne wszyscy oczekują przełamania Roberta Lewandowskiego, który nie strzelił bramki od 300minut. O wygraną Lecha jestem dziwnie spokojny, ale zaryzykuje i postawie że Kolejorz wygra minimum różnicą dwóch bramek.
--------------------------------------
Do tego dodaje typ na Ruch Chorzów który zagra z beznadziejnie spisującą się Polonią Bytom. widowisko podobne to tego z jesieni raczej nie wchodzi w gre moim zdaniem. Ruch jest zdecydwoanie lepszy. Braknie nadal Niedzielana, który już wyleczył uraz głowy, ale złapala go angina. Kurs może nie za wysoki jak na Derby Śląska, ale poprostu Ruch wg mnie to wygra. Walczy wciąż zaciekle o upragnione 3msc, czy się uda cieżko powiedziec, ale pkt trzeba zdobywac.​

Kupon #42

⚽Lech Poznań- Lechia Gdańsk Typ : Lech -1 @ 2,05⛔2:1
⚽Ruch Chorzów- Polonia Bytom Typ : Ruch @ 1,57✅2:1
AKO KURS : 3,22 Bet365
STAWKA : 30zł ⛔
EW WYGRANA : 96,60zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Latino + Ręczna ;)
ATLETICO MG - SANTOS
Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,50 Bet365
Naturalnym typem , który od razu przychodzi do głowy na ten mecz jest wynik overowy. Santos wiadomo jaką ma siłe ognia w tym roku. Pisałem o tym stokroć. W niedziele grali finał Paulisty. Mimo że przegrywali 0-1 do przeryw to po zmianie stron tak zamkneli przeciwnika że przesiadywali niemal non stop na ich połowie i zrobiło się 3-1 dla Santosu a był to mecz &quot;wyjazdowy&quot;. Santo Andre musiałoby teraz wygrac na Villa Belmiro różnicą dwóch bramek, czyli sytuacja identyczna jak ta w meczach półfinałowych z Sao Paulo. Trener Dorival Junior coprawda dokona kilku zmian w składzie, np na lewej obronie zagra Para w miejsce Leo.Nominalnie to prawy obrońca, ale gra na lewej stronie nie robi mu znaczenia. Prawą strone przejmie George Lopes. No i jedna z najwazniejszych informacji to brak Neymara. Ale są inni dryblerzy Santosu czyli Robinho, Andre i Paulo Henrique. A jak pokazał ostatni mecz z Santo Andre to i Wesley potrafi strzelac gole.
Gospdarze tego meczu to także zespół lubiący atakowac i mający słabą defensywe. Z przodu owszem nie ma Obiny, który ma kontuzje. Jednak jest przeciez Diego Tardelli który ocierał się już o kadre Canarnhos.
Sam trener Luxemburgo powiedział że zatrzymanie ofensywy Santosu będzie cieżkie, ale puchary mają to do siebie że potrafią zaskakiwac i jako przykład przytoczył odpadniecie Realu Madryt z Copa del Rey.. Wkońcu kiedyś sma tak pracował. Ale pracował też i w Santosie przecież. Jak dla mnie to tutaj rządzic będzie ofensywa i tyle ! Oczekuje wielu bramek.
Zwycięzca tej pary zmierzy się w pólfinale z wygranym pojedynku Gremio - Fluminense.
ATLETICO MG : Aranha- Carlos Alberto, Werley, Jairo Campos, Júnior- Zé Luís, Correa, Fabiano, Ricardinho (Benítez)- Diego Tardelli, Muriqui.
SANTOS : Felipe- George Lucas, Edu Dracena, Duval, Pará- Arouca, Wesley, Marquinhos , Paulo Henrique Ganso-Robinho,André.

Robinho ma poprowadzic Santos do wygrania Copa do Brasil
-------------------------------
Do tego dokładam typ na mecz Universitario - Sao Paulo. Peruwiańczycy są bardzo zadowoleni z awansu z grupy. Ich bilans bramkowy w 6 meczach 5-2 świadczy wiele o sposobie gry. Głownie defensywa bo z przodu też za wiele żądeł nie ma. Sampa potrafi grac zachowawczo na wyjazdach by potem sprawe przesądzac na Morumbi. Sądze że w pierwszym spotkaniu nie zobaczymy tutaj sporej ilości bramek. Chociaż gospoadrze bez bramkarza Fernandeza i obrońcy Galliquio to jednak sądze że gra obronna jakoś zostanie poukładana.
-------------------------
Do tego spodobał mi się typ z ręcznej na Wisłe Płock. Analize do meczu tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f33/polska-ekstraklasa-pilki-recznej-mezczyzn-sezon-2009-10-a-34883-4.html#post1606048 napisał adgs. Lepiej bym tego nie zrobił. Zaciekawił mnie ten mezc więc sobie go dodałem do tego kuponu. Zobaczymy czy potrzebnie ;)
Kupon #43
⚽Atletico MG - Santos Typ : Powyżej 2,5gola @ 1,50✅3:2
⚽Universitario Lima - Sao Paulo typ : Poniżej 2,5gola @ 1,61✅0:0
▶Wisła Płock - MMTS Kwidzyn Typ : Wisła -4,5gola @ 1,83⛔30:28
AKO KURS : 4,43 Bet365
EW WYGRANA : 132,90zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Cóż ostatnio straszny impas mnie prześladuje powiem szczerze... Zawodzą po jednym meczu. Lech wczoraj liczyłem że wygra bardzej efektownie, ale chyba w polskiej lidze wygrac efektownie to bardzo rzadka sprawa... Bynajmniej dobrze że nie zagrali jak Inter:p
Szkoda wielka też typu na Wisłę Płock, Prowadzili cały czas 2-3 golami ale MMTS a w zasadzie Adamuszek rzucali bardzo dobrze i mecz był na styku. A w Wiśle niestety nie miał kto pociągnąc zespołu tzn brakowało zgrania, jedynie Samdahl rzucał jak natchniony i zdobył jakoś 12bramek czyli niemal połowe dorobku całego zespołu... O dyspozycji Peskova już nie wspomne bo co się zbierał do rzutu to wiedziałem że nie bedzie gola, a raz rzucając 2m nad bramką przegiął poprostu! Trudno że akurat zapożyczony typ nie wszedł ale szansa była.
----------------------------
CRUZEIRO - NACIONAL MONTEVIDEO
Typ : Cruzeiro @ 1,44 Bet365
Dzisiaj przed Nami trzy ostatnie mecze 1/8 finału i jeden mi się spodobał jeżeli idzie o typowanie. Mowa oczywiście o Cruzeiro - Nacional Montevideo. Nie trzeba mówic jak na Mineirao czuje się Cruzeiro. Wygrywają tutaj sporą częśc swoich meczów. Bardzo ważną informacją jest powrót do składu Klebera czyli najlepszego strzelca tych rozgrywek. Pauzował dwa tygodnie. A ma na koncie 7 bramek,a cały zespoł zdobył ich 12 więc powrót bardzo w odpowiednim momencie. Goście maja kilku znanych graczy jak chociażby znany z występów w Schalke Gustavo Varela. Poprostu wierze w Raposa że ten mecz wygrają bo w Urugwaju może byc już ciężko.
Cruzeiro : Fabio-Jonathan, Gil, Leonardo Silva, Diego Renan-Fabricio, Marquinhos Paraná, Henrique, Gilberto-Thiago Ribeiro, Kléber.
Nacional : Rodrigo Muñoz-Christian Núñez, Alejandro Lembo, Sebastián Coates, Álvaro González- Maximiliano Calzada, Oscar Javier Morales, Raúl Ferro, Ángel Morales- Gustavo Varela, Mario Regueiro.
-------------------
Wiadomo jak ciężko gra się kazdemu na Craven Cottage. Hamburg ponadto prezentuje się żałośnie ostatnio. Porażka 1:5 z Hoffenheim skumulkowała złą energie w HSV i zwolniono po tej porazce trenera Labaddie. A że Fulham u siebie ciśnie nisamowicie rywali i oni mają tutaj mało do powiedzenia to po kursie 2,10 jestem w stanie zaryzykowac i na nich postawic.
Kupon # 44
⚽Cruzeiro - Nacional Typ : Cruzeiro @ 1,44✅3:1
⚽Fulham - Hamburger SV Typ : Fulham @ 2,10✅2:1
AKO KURS : 3,03 Bet365
STAWKA : 30zł
EW WYGRANA : 90,90zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Oto mój weekendowy kupon na który liczę bardzo. Wg mnie zdarzenia bardzo przemyślane i powinny wejśc, tylko czy tak będzie to czas pokaże. Nie wykluczam że zagram coś jeszcze bo kilka meczów chodzi mi po głowie. Ale jakby co to wpisze jeszcze w odpowiednim czasie ;) Vamoo$$$ :p
VS
CHACARITA JUNIORS - ESTUDIANTES LA PLATA
Typ : Estudiantes La Plata @ 1,44 Bet365
W środku tygodnia trener Estudiantes La Plata zrobił zabieg oszczędzania swoich gwiazd i tak do Meksyku na mecz z San Luis nie polecieli Leandro Desábato, Marcos Angeleri, Rodrigo Brana, Jose Sosa, Juan Sebastian Veron i Boselli a więc trzon zespołu i gracze kluczowi. Nawet bez nich Estudiantes sobie poradziło i wygrali 1:0 po golu Leandro Gonzaleza, a dodatkowo mieli jeszcze rzut karny niewykorzystany przez Gastona Fernandeza. Widac więc wyraźnie że trener oszczędzał graczy na końcówke Clausury bo chce wygrac lige. Teraz gracze wracają. Coś w sieci jedynie pisze się o braku Bosellego.
Zespół Chacarity gra fatalnie. W dotychczasowych 16 kolejkach poniesli aż 11 porażek! W tabeli spadkowej są na 19 msc ze średnią 0,914 a więc teoretycznie to mało wskazuje na to by mogli się jeszce utrzymac bo będące nad nimi Gimnasia ma wspołczynnik 1,135. Na ten mecz akurat do składu wracają Coria i Paredes. Patrząc przez pryzmat form obu zespołów to gdy spojrzałem na dyspozycje Chacarity w ostatnich ich 10 meczach to 1 wygrana i 9 porazek!! Aż dziwie się że udało im się pokonac Boce Juniors, ale to tylko świadczy o tym w jakiej dyspozycji sa równiez Xeneizes...
A teraz rzut okiem na dyspozycje Estudiantes i mamy dosłownie odwrotnośc tego co rywale. 9 wygranych i 1 remis wliczając w to mecze Copa Libertadores.
Doprawdy nie widze aspektów przemawiających za Chacaritą i zamierzam postawic na Estu , kursy póki coś @ 1,50 ale przed samym meczem spodziewam się znacznych spadków.
VS
SUNDERLAND - MANCHESTER UNITED Typ : MU @ 1,36 Bet365
Kurs mały, ale dzisiejsze angielskie media donoszą że do składu wraca Rooney! Takie informacje podaje BBC a nie żadne The Suny itp więc coś musi byc na rzeczy w takim razie. Póki co to Wazza wrócił do treningów, kostka już wypoczeła, gorzej z pachwiną bo to teraz na nią musi zwracac uwage. Ponadto come back Rio Ferdinanda chociaż para Vidic- Evans też spisuje się dobrze. Oboje jak informuje BBC możemy zobaczyc w tym meczu. To bardzo dobra informacja. Sytuacja w walce o mistrza jest znana chyba wszystkim. Pozostaje liczyc na potknięcie Chelsea i wygrywanie swoich meczów do końca. Owszem mecz z Sunderlandem łatwo się nie zapowiada, ale nie widze opcji by Diabły straciły własnie tu punkty w tej fazie sezonu. Sunderland swoj ostatni triumf nad ekipą Manchesteru odniósł w 1997r. Bilans spotkań obu trenerów tj Fergusona ze Steve Bruce wynosi 10 wygranych sir Alexa i 3 remisy w bezpośrednich pojedynkach. Możnaby tu pisac i pisac, przytaczac kolejne fakty statytsyczne i ciekawostki, ale krótko mówiac to sądze że UNITED WIN :cool:
------------------------------------
Dokładam typ na Ajax Amsterdam. Kurs może marny, ale nie widze opcji by zawiedli w ostatnim meczu sezonu kiedy ich największy rywal i obecny lider Eredivisie czyli Twente czeka ciężki mecz z NAC Breda na wyjeździe. Dobrze dla Ajaxu że rywal Twente ma jeszcze cel do zrealizowania a jest nim zajęcie 9msc dajace prawo gry w play offach o LE, a za ich plecami czai się przecież Roda Kerkrade która przy potknięciu Bredy może wskoczyc na to miejsce. Ajax liczy na siebie i swoją skutecznośc która ostatnio była wyborna. Suarez, Pantelic i SIem de Jong strzelali jak na zawołanie.
---------------------------------------
VS
PARMA - AS ROMA Typ : Roma @ 1,50 Bet365 Rzymianie skomplikowali sobie walke o scudetto po porażce z Sampdorią w poprzedniej kolejce.Teraz grają z Parmą i interesuje ich tylko zwycięstwo! Parma w tym meczu zagra bez Palosschi, Zenoni, Morrone i zawieszonych za kartki Paci i Zaccardo. Szczególnie Paci, Zenoni i Zaccardo to trzej defensorzy i to bardzo znaczacy dla zespołu Parmy. Roma przystępuje do meczu jedynie z brakiem Doniego, ale Julio Sergio i tak jest na chwile obecną bramkarzem numer jeden więc jego pozycja jest niepodważalna. Skład więc w komplecie. W ostatnich pojedynkach wzajemnych Roma z łatwością pokonywała rywala. W 7 meczach w ostatnich 4 sezonach Parma zdołała strzelic raptem 3 bramki, a straciła ich aż 20 ! Wiem że to tylko przeszłośc i dodatek który ubarwia analize. Roma ma o co walczyc, Parma już utrzymana i bez szans na puchary rzecz jasna. Braki w formacji defensywnej. Może przy sprzyjajacych wiatrach uda się Galliorossim powrócic na fotel lidera?! Ale musieli by liczyc w tym wypadku na pomoc rywala zza miedzy czyli Lazio. Tak czysto teoretycznie patrząc to gdyby Atalanta wygrała z Bologną to Lazio ma jeszcze o co walczyc bo wtedy dystans punktowy na dwie kolejki przed końcem będa miec przewage tylko 3pkt w razie porazki z Interem więc wszystko może się zdarzyc. No ale po pierwsze musi Roma wygrac w co wierze ;)
PARMA : Mirante - Dellafiore, Gigli, Lucarelli, Castellini - Valiani, Galoppa,Antonelli - Biabany, Crespo, Lanzafame
ROMA : Julio Sergio - Cassetti, Juan, Burdisso, Riise - Pizarro, De Rossi - Menez , Perrotta, Vucinic - Totti
Kupon #45
⚽Chacarita - Estudiantes La Plata Typ : Estudiantes @ 1,44✅1:2
⚽Sunderland - ManUnited Typ : MU @ 1,36✅0:1
⚽Parma - AS Roma Typ : Roma @ 1,50✅1:2
⚽NEC Nijmegen - Ajax Amsterdam Typ : Ajax @ 1,18✅1:4
AKO KURS : 3,466 Bet365
STAWKA : 60zł
EW WYGRANA : 207,98zł ✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Śląsk Wrocław - Lech Poznań
Typ : LECH @ 1,90 Bet365
Przed chwilą stało się to na co czekali w Poznaniu od dawna... Wisła Kraków przegrała z Koroną 0:1 co oznacza że po niedizelnym meczu Lecha we Wrocławiu strata do Białej Gwiazdy może wynosic już tylko 1pkt! Warunek jest jednak jeden, Kolejorz nie może zawiesc w tym meczu. Jako sympatyk polskiej piłki sądze że zdecydowanie lepszym dla jej dobra (czyli gra w ewentualnej rundize el Champions League) będzie mistrzostwo dla Lecha Poznań. Może i Lech nie gra tak jak za Smudy, ale doprawdy ich styl jest o wiele lepszy niż Wisły. W Poznaniu mają narazie bardzo wiele by móc dobrze zaprezentowac klub w Europie, może tym razem obejdzie się bez kompromitacji, ale to wybieganie za bardzo w przyszłośc. Ze Sląskiem na pewno nie zagra Semir Stilic. Jego pozycje zajmie akurat Sergiej Kriwiec. W ten sposób na lewej pomocy zagra Jakub Wilk.
W zespole Śląska także braknie lidera czyli Sebastiana Mili który pauzuje za kartki. Jeżeli miałbym oceniac to jakie znaczenie dla całej XI mają Stilic i Mila to znacznie poważniejszym ubytkiem rzecz jasna jest brak Mili. Oprócz Stilica przecież Lech ma jeszcze Peszke, Lewandowskiego czy wspomnianego Kriwca. Patrząc jeszce na Śląsk to przecież oni w tym roku nie wygrali jeszcze meczu! Ostatnio sporo remisowali ale w tym wypadku myslę że Lech ujrzywszy swoją szanse na zwycięstwo poprostu będzie gryzł trawe i zrobi wszystko by zainkasowac 3pkt w tym spotkaniu. Stawiam na Lecha!!
------------------------------

VS

Independiente - Boca Juniors
Typy : Independiente DNB @ 1,36 Bet635 lub
Independiente win @ 1,85 Bet365
Kiedy rzucił mi się ten mecz w oczy(piątkowe popołudnie) to kursy na DNB w strone gospodarzy wynosiły całkiem przyzwoite 1,50. Obecnie współczynniki na to zdarzenie kształtują się w granicach 1,36.. Mnie udało się już w piątek zagrac po wcześniej wspomnianym kursie gdyż tak przeczuwałem że może nastąpic spadek. Independiente walczy o tytuł Clausury2010. Do końca zostały 3 mecze do rozegrania. Ostatnio Independiente zremisowali z Huracanem 0:0, ale jak podkreślił trener mogli tamten mecz wygrac. Dzisiaj zrobią już wszystko by ten cel zrealizowac. Co prawda zostaną bez Leandro Graciana, który jest własnością Boca Juniors i w kontrakcie ma zapisane że nie może zagrac przeciwko swojemu pracodawcy. W jego miejsce do składu wskoczy Patricio Rodríguez. Inde świetnie spisuje się na własnym boisku gdzie mają bilans 6-0-1.
O tym jak nieudany to sezon dla Boci nie ma sensu się powtarzac. Ostatnio gdy klub ten przejął trener Pompei jakby coś drgnęło i wygrana w klasyku z San Lorenzo przed tygodniem 2:0 może to potwierdzac. Ale te lepsze rezultaty to osiągają oni na własnym stadionie La Bombonera, bo z wyjazdów przywożą często bagaż straconych bramek. W obecnych rozgrywkach to aż 22!Najwięcej ze wszystkich zespołów w lidze. W ogóle to na wyjazdach przegrali ostatnie 4 mecze z rzedu. W Clausurze jeszcze nie triumfowali na wyjeździe odnoszac tylko 3 remisy przy 6porażkach.W środku tygodnia Ibarra, Riquelme i Palermo narzekali na drobne urazy, ale wszystko zdaje się byc w porządku i wszyscy mają zagrac w tym meczu. W obozie Boca są także spory, jak m.in sprzeczki liderów Riquelme i Palermo. Co prawda po ostatnim meczu kiedy Palermo zdobył bramke to Riquelme pierwszy pobiegł z gratulacjami... Mimo iż to Argentyński klasyk to ja postawiłem już na Independiente w opcji DNB i wydaje się to całkiem rozsądna opcja w tym meczu, a dla tych co lubią ryzyko można spróbowac czystej 1 moim zdaniem ;)
INDEPENDIENTE: Adrián Gabbarini- Leonel Galeano, Eduardo Tuzzio, Julián Velázquez, Lucas Mareque- Ignacio Piatti, Walter Acevedo, Federico Mancuello-Patricio Rodríguez, Leonel Núñez- Andrés Silvera
BOCA: Javier García-Hugo Ibarra, Ezequiel Muñóz, Claudio Morel Rodríguez, Luciano Monzón- Cristian Chávez, Gary Medel, Matías Giménez-Juan Román Riquelme-Nicolás Gaitán, Martín Palermo.

Kiedy ma się szanse na mistrzostwo, wygrana w klasyku smakuje podwójnie! Liczę na taką radośc Independiente;)

Kupon #46

⚽Śląsk Wrocław - Lech Poznan Typ : Lech @ 1,90✅0:3
⚽Independiente - Boca Juniors Typ : Independiente DNB @ 1,50⛔2:3
AKO KURS : 2,86 Bet365
STAWKA : 20zł ⛔
EW WYGRANA : 57,20zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
SANTOS - SANTO ANDRE Typ : Santos @ 1,40 Bet365
Rewanżowy mecz także zostanie rozegrany na Paceambeu więc niech to nikogo czasem nie zmyli że Santos bedzie grał na Villa Belmiro. Nie wiem doprawdy skad taki zabieg. O pierwszym meczu można powiedziec że Santo Andre spisywało się całkiem poprawnie. Podobac się mogła gra Rodriguinho. Ogólem nie nasatawili się na defensywe i zaatakowali dośc powaznie. Kiedy jednak objęli prowadzenie to wraz z gwizdkiem oznajmujacym rozpoczęcie drugiej połowy meczu Santos zabrał się do poważnej gry. Dośc powiedziec że nie schodzili z pola karnego przeciwnika, zamykając ich niczym w hokejowym zamku. Efekt? 3 gole i prowadzenie 3-1. Potem stracili jeszcze gola i skończyło się 3:2 dla Santosu. Ale co mam na myśli, Santos jak tylko zaczął grac poważnie to i bramki się posypały. W dzisiejszym meczu co prawda nie muszą wygrac, ale to jest Santos i oni będa grali ofensywnie. Zabraknie jednak napastnika Andre i zawieszonego za kartki Wesleya. Tym samym do składu wskakuje Rodrigo Mancha na defensywnego pomocnika, a więcej zadań ofensywnych w tym meczu dostanie Arouca. No i po nieobecności w ostatnim meczu Copa do Brasil wraca do składu Neymar. Byc może zobaczymy go w specjalnych okularach meczowych podczas meczu, coś jak kiedyś Edgar Davids. Wydaje mi się że mimo dwóch braków kadrowych warto postawic na Santos na swoim kuponie niedizelnym.
Santos: Felipe- Pará, Edu Dracena, Durval,Léo- Rodrigo Mancha, Arouca, Marquinhos, Paulo Henrique Ganso- Robinho, Neymar.
Santo André: Júlio Césa- Cicinho, Cesinha, Halisson, Carlinhos- Alê, Gil, Branquinho, Bruno César- Nunes,Rodriguinho.
----------------------
VS

SAMPDORIA GENUA - LIVORNO
Typ : Obie strzelą? NIE @ 1,72 Bet365
Zdegradowane już do Serie B Livorno przyjeźdza na bardzo wymagający teren do Genui. Sampdoria ostatnio poczyna sobie bardzo dobrze. Wygrana z Milanem, Romą, w derbach z Genuą. I co za tym idzie zasłuzone 4msc okupują. Na własnym obiekcie jako jedni z nielicznych obok Interu i Palermo nie przegrali jeszcze. Bilans ich domowych meczów to 13-5-0. Oczywistym typem na ten mecz wydawała się czysta 1, ale bukmacherzy jak to w końcówce sezonu przesadzili z kursami dając ledwie @1,12 na Sampdorie. W ogóle końcówka sezonu to trudny okres dla typerów bo często kursy na zespoły walczące o coś są zaniżane. No ale sądze że atrakcyjną opcją na ten mecz jest to że obu zespołom nie uda się strzelic dzisiaj bramki. Przede wszystkim licze na brak gola przez Livorno. W meczach wyjazdowych w tym sezonie jedynie udało im się strzelic 7 bramek. Co prawda o pozostaniu w SerieA już mogą zapomniec i może podejdą do meczu na luzie, ale czy starczy im na tyle umiejętności? Sampa to dobrze zorganziowana ekipa w tyłach i świetny bramkarz Storari. W dzisiejszym meczu zabraknie jedynie Accardi. Nie wierze w Livorno stąd taki typ na ten mecz. No i fajnie by było gdyby el.Champions League zawitały do Genoy, bo duet Pazzini - Cassano na taką szanse zasługuje!
SAMPDORIA : Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Cassano, Pazzini
LIVORNO : De Lucia - Perticone, Galante, Bernardini-Raimondi, Pulzetti, Moro, Vitale- Belucci, Di Gennaro - Lucarelli

REAL MADRYT- OSASUNA PAMPELUNA
Typ : Real -1 @ 1,44 Bet365
Nie lubię stawiac na Królewskich, ale tym razem zrobie wyjątek i im zaufam dokładając typ z handi do tego kuponu. Wiadomo że wczoraj Barca wygrała 4:1 na El Madrigal. Dzisiaj na Bernabeu więc nie wyobrażają sobie wpadki. Szczerze mówiąc to ja takowej się również nie spodziewam raczej bo Osasuna spisuje się tragicznie na wyjazdach w ostatnim czasie, a także w przeciągu całego sezonu. Świadczy o tym bilans 4-2-11. Ostatnio jednak grali z całą czołówką Primera Division oczawszy od Barcelony, przez Atletico, Seville, Valencie aż do Mallorci. Teraz mecz na Bernabeu również nie zapowiada się łatwo. Braków w zespole Osasuny w tym meczu akurat nie będzie.
Real kiedy przychodzi im się mierzyc ze średniakami to jeszcze jakoś sobie radzi i wygrywa z dużą przewagą, to własnie w takich meczach błyszczy C.Ronaldo. Dzisiejsze spotkanie właśnie do takich nalezy. Sądze że Real bedzie dominował przez cały mecz , Osasuna skupi się na obronie, ale kiedy wkońcu pęknie to Real zdobędzie kolejne bramki. Pellegrini nie będzie miał dzisiaj do dyspozycji Raula, L.Diarry, van der Vaarta, oraz niedostępnych dłuższy czas Pepe i Drenthe.
Królewscy mogą już liczyc na Kake i to on dał im wygraną w ostatniej kolejce, może nie jest on jeszcze gotowy na 90min, ale pewnie go zobaczymy i tak w jakims przedziale czasowym. Oto jaki skład może desygnowac na ten mecz Pellegrini.
--------------Cassillas--------------
Arbeloa----Albiol----Ramos----Marcelo
----------Gago----Xabi Alonso------
Ronaldo--------Guti-----Kaka--------
------------Higuain------------------​
Kupon #47
⚽Santos - Santo Andre Typ : Santos @ 1,40⛔2:3
⚽Sampdoria - Livorno Typ : Obie NIE strzelą @ 1,72✅2:0
⚽Real Madryt - Osasuna Typ : Real -1 @ 1,44 ⛔ 3:2
AKO KURS : 3,49 Bet365
STAWKA : 20zł ⛔
EW WYGRANA : 69,80zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wrzucam jeszcze dla uporządkowania tematu statystyki za Marzec + Kwiecień łącznie. Nie wyglada to specjalnie, ale trzeba się zmierzyc z tą szarą rzeczywistością. Marzec + Kwiecień Suma stawek na kupony : 1289zł
Suma wygranych : 928,80zł
YIELD : ⛔27,94%
Bilans : -360,20zł Kupony : 44
Trafione :✅ 11
Nietrafione :⛔ 33
Pozostaje więc tylko liczyc że Maj okaże się o wiele lepszy. Na ten miesiąc mam już trzy kupony w grze wpisane w temacie. Nie będe pisał że w rzeczywistości jestem na plusie czy takie tam blablabla. Poprostu to co mam na koncie to moja sprawa i prosze nie komentowac tego podsumowania. Ja swoje wiem a staty podaje bo trzeba podac będąc w tym dziale i tyle.
Pozdrawiam

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Final Four LM -Łódź
O wczorajszych meczach co sądze napisałem ▶http://forum.bukmacherskie.com/f32/liga-mistrzow-2009-2010-a-38316-15.html#post1612746
Dzisiaj Skra nagle musiałaby zagrac o wiele lepiej, a Bled jak pokazał w dniu wczorajszym stac na walke z najlepszymi. Owszem wystąpią bez rozgrywającego Vincica, ale zastępowac go będzie Serb Petkovic, przed którym przyszłośc reprezentacyjna i zadanie zastąpienia Nikoli Grbica. Czy Antiga zagra o niebo lepiej niż wczoraj? Bo w Nawrockiego nie wierze że wystawi Kurka w tym meczu ... Wygranej w trzech setach któregoś z zespołu się nie spodziewam. Raz że Skra gra beznadziejnie , dwa że Bled nie stac na 3-0 raczej, dlatego taki a nie inny typ ;)
W finale mając do wyboru 1,30 na win Trentino a 1,35 na +2,5seta na Dynamo wybieram zdecydowanie tą drugą opcje. Jeżeli ktoś wczoraj pokazał się z nieco lepszej strony to własnie Rosjanie. Trento zawiodło, zagrało kiepsko. Myślę że mecz będzie dzisiaj bardzo wyrównany i emocji oby nie brakowało.
Kupon #48
:siata:Skra Bełchatów- Volley Bled Typ : Powyżej 171,5pkt @ 1,85✅193pkt
:siata:Trentino - Dynamo Moskwa Typ: Dynamo +2,5seta @ 1,35⛔3:0
AKO KURS : 2,49 Bet365
EW WYGRANA : 74,70zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Piłkarska środa więc szukamy ciekawych typów na dzisiaj ;) Grają w PremierLeague, Ligue1, Primera Division i finał Coppa Italia więc można poszuakc coś ciekawego. Oto moje przemyślenia i kupon(y). ;)
-----------------------
Z Primera Division nie gram nic, wszyscy dosłownie cisną na Real, ale ja na bank się tego nie łapie. Mallorca to bardzo trudny teren w dodatku gospodarze świetna forma i walczą o 4msc, a Real jak to Real męczy się w poszczególnych meczach i myślę że wpadka w dzisiejszym meczu nie powinna nikogo dziwic. Bardziej w tym meczu szukałbym overa czy coś pod ten deseń, ale wczoraj świat obiegła informacja o zimie w Hiszpanii i coś mi się obiło o uszy że na Mallorce przeszły straszne ulewy więc nie wiadomo nigdy jak tam stan murawy będize wyglądął.
-----------------------
vs

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,61 Bet365
Większośc typerów upatruje faworyta w zespole The Citizens. Ja mam nieco inne zdanie na ten temat. Oba zespoły ostatnio na bardzo zbliżonym poziomie. Grają dobrą i ofensywną piłkę. Wiadomo walka o 4msc dające przepustke do LM. W razie wygranej Tottenham zapewni sobie już tą pozycje przed ostatnią kolejką. Widząc ich nastawienie w tym sezonie w paru mczach które miałem okazje oglądac stwierdzam że oni nie potrafią się bronic. Pewnie zauważyło to wielu kibiców/typerów. W dzisiejszym meczu pod znakiem zapytania występ Gomesa, Cudicini na pewno nie zagra. City także mają przecież problemy z golkiperami i bronił będize sprowadzony nie dawno na gwałt Fulop. Gdyby jeszcze miał nie wystąpic Gomes to zastąpi go Alnwick. Ponadto Redknapp nie będize mógł skorzystac jeszcze z Krajncara, Corluki i Woodgate. Ale wymienieni zawodnicy nie grają już pare tygodni. Są przecież Modric, King czy Kaboul którzy zastępują ich udanie. W zespole City większe osłabienia. Brak Barry&#39;ego, Johnsona, Petrova i Lescotta.
Patrząc na historie to City nie radzą sobie z Tottenhamem w ostatnim czasie. Z 12 meczów we wszystkich rozgrywkach aż 11 wygrał Tottenham! A w 11 meczach Premiership 10 wygrał Tottenham. Ostatnia wiktoria City w przeciągu 7 ostatnich lat miała miejsce w domowym meczu w roku 2008.
Tottenham strzelał bramki w ostatnich 10 meczach, teraz grają z City które wiadomo też o co walczy. Tevez w dobrej formie. Może dojśc do ciekawego starcia Argentyńczyka z Defoe. Osobiście wolałbym brak porażki zespołu Tottenhamu w tym meczu, ale myslę że bramki padną na co się zapowiada. Wybieram opcje ostrożniejszą że oba strzelą gola.
----------------
VS

OLYMPIQUE LYON - AUXERRE
Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,65 Bet365
Sympatycy Jelenia bedą na ten mecz patrzec baczniej. Przed Polakiem olbrzymia szansa występu w Champions League w przyszłym sezonie. W dalszym ciągu mają także szanse na mistrza, ale trudno sobie wyobrazic by OM straciło lidera w 3 kolejkach do końca. W bezpośrednim meczu padł remis 0:0, a sytuacji jak na lekarstwo. W ogóle Auxerre słynie przeceiż z bardzo dobrej defensywy. Lyon w ostatnim czasie w ataku skutecznością także nie grzeszył. W starciach z Bayernem w ogóle zawiódł mnie swoim sposobem gry bo nie zaprezentował niemal nic. Na Allianz Arena schowany na własnej połowie, w rewanżu pare okazji mieli ale oczekiwałem zdecydowanie więcej po nich. W lidze walczą o prawo gry w LM na następny sezon. Gdyby dzisiaj wygrali to można tą wygraną traktowac w kategorii za 6pkt. Jednak o to łatwo nie będzie moim zdaniem. AJA posiada bardzo dobrą defensywe. Stracili najmniej bramek w całej stawce. Jeleń ostatnio nie strzela już tylu bramek chociaż w takichj meczach jak ten może się przełamac bo on lubi wyzwania. Przed rokiem na Stade Gerland strzelił przecież gola. Teraz w ataku wspomagac go ma Contout. Braknie Rumuna Niculae, który jest bardzo waznym ogniwem w ataku. 4 gole i 8 asyst to jego dorobek. Myślę że to będzie zachowawcze spotkanie z małą ilością bramek bo Lyon ostatnio nie zachwyca. Z Montpellier wygrali skromnie 1:0 po golu Michaela Bastosa. W dodatku dobra dyspozycja Hugo LLorisa. Myślę że typ ma duże szanse na wejście w dniu dzisiejszym;)
LYON : Lloris - Réveillère, Cris (cap), Boumsong, Cissokho - Toulalan, Makoun, Pjanic - Bastos, B.Gomis, Lisandro
AUXERRE : Sorin - Hengbart, A.Coulibaly, Grichting, Berthod - Oliech, Pedretti (cap), Dudka, Birsa - Contout, Jelen

Lloris w akcji ; )
-----------------
Nie pzrewiduje dzisiaj także wpadki Olympique Marseille które w razie porażki Auxerre może już sobie nawet przypieczętowac tytuł mistzrowski. Fajnie gdyby tego dokonali na Velodrome bo przecież w następnej kolejce udają się na mecz z Lille i tam może byc ciężko. A do ostatniej kolejki nie ma co czekac kiedy zagrają ze słabym Grenoble. Rennes ostatnio zawodzi,a inaczej ujmując nie wygrywa od 5 meczów. Passa OM jest bardzo dobra, zatrzymali się w piątek w Auxerre remisem 0:0, ale wcześniej zgodna i piękna seria wygranych. Deschamps nie ma do dyspozycji jedynie Juliena Rodrigueza, a więc żadnych braków nie ma w składzie :p bo ten obrońca w tym sezonie nie wystapił ani sekundy. Rennes bez ważnego ogniwa Carlosa Bocanegry.
MARSYLIA : Mandanda - Bonnart, So.Diawara, Mbia, Heinze - Lucho, E.Cissé, Kaboré - Valbuena, Niang (cap), Brandao
RENNES : Douchez - Fanni, Mangane, Hansson (cap), Danzé - Ya.M&#39;Vila, Lemoine (ou Doumbia), J.Leroy - Kembo-Ekoko (ou Is.Bangoura), Briand, S.Marveaux
Typ : OM @ 1,36 Bet365
Kupon #49
⚽Manchester City - Tottenham Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,62⛔0:1
⚽Ol.Lyon - Auxerre Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,65⛔2:1
⚽Ol.Marseille- Rennes Typ : OM @ 1,36✅3:1
AKO KURS : 3,63 Bet365
STAWKA : 30zł⛔
EW WYGRANA : 108,90zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
SKRA BEŁCHATÓW - JASTRZĘBSKI WĘGIEL Typ : Powyżej 177,5pkt @ 1,85 Bet365
O nieudanym Final Four w wykonaniu Skry można pisac bardzo długo. Wg mnie zawiódł przede wszystkim trener Jacek Nawrocki który zagubił się w swojej taktyce. Z uporem maniaka ufał Stephanowi Antidze i bał się zaryzykowac ustawienia z Bartkeim Kurkiem na przyjęciu. Antiga był cieniem gracza, którego obserwowaliśmy na początku sezonu. Aż żal było patrzec na poczynania jego w Łódzkiej Atlas Arenie. Nie wiem na co liczył trener Nawrocki kiedy ewidentnie brakowało Skrze mocnego punktu w ataku a Antiga grał nie dośc że słabo w przyjęciu to w ataku tragicznie. Śmiem stwierdzic że Kurek gorzej by na pewno nie przyjmował, bo gorzej się już nie dało! A rywale i tak celowali zagrywką w Gacka. Kiedy już Kurek wkońcu zameldował się na parkiecie( zdecydowanie za poźno) to stanowił alternatywe w ataku dla Mariusza Wlazłego. Wlazły to właśnie jedyny zawodnik do którego nie można miec pretensji za Final Four LM. 51pkt jakie zdobył w obu meczach pozwoliły mu zdobyc nagrode dla najlepiej punktującego zawodnika turnieju. Ogólem można się o wiele przyczepic do stylu gry Skry w ubiegły weekend. Ciekawe czy dzisiaj Nawrocki wkońcu zaryzykuje i wyjdzie z Kurkiem na przyjęciu czy dalej zastosuje swoje zachowawcze ustawienie z Antigą i Winiarskim...
Jastrzębian ostatni raz widzieliśmy w starciach z ZAKSą w dramatycznych starciach półfinałowych. Może i w niektorych momentach ich gra była słaba i falowała, ale potncjał w zespole jest spory. Jeżeli Skra zagra tak kiepsko w przyjęciu i Nawrocki wyjdzie z Antigą to szanse na ugranie czegoś w tym meczu po stronie Jastrzębian są spore. Przede wszystkim zagrywka Yudina i Abramowa może sprawiac rywalom duże problemy.
SKRA : Falasca, Wlazły, Możdzonek, Pliński, Winiarski, Antiga(Kurek?), Gacek
JASTRZĘBSKI : Łomacz, Yudin, Czarnowski, Nowik, Abramow, Hardy, Rusek
Początek meczu o godzinie 18:00 a transmisja w Polsacie Sport .

Kupon #50
:siata:Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel Typ : Powyżej 177,5pkt @ 1,85✅210pkt
AKO KURS : 1,85 Bet365
STAWKA : 50zł
EW WYGRANA : 92,50zł✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

FC SEVILLA - FC BARCELONA
Typ : Barcelona @ 1,50 Bet365
Barca nie może sobie pozwalac na strate pkt bo za plecami czai się Real, a gdyby Królewscy zostali Mistrzami Hiszpanii to głośno bym się tylko zaśmiał... bo poprostu na tytuł oni to nie zasługują. Duma Katalonii gra nie dośc że efektownie to na dodatek potrafi wygrywac ważne mecze. Kiedy na jednym z portali Realu Madryt przeczytałem jak fani krytykują Barce, pisząc że Barca nie gra, gra Messi to prawie spadłem z fotela ???? Lepiej niech spojrzą na to czy Real gra bez Ronaldo i w ogóle jak gra i jakie wyniki padały w Gran Derbi w tym sezonie... Ehh to zaślepienie miłością do klubu. Moja opinia jest czysto obiektywna;) Przed tygodniem spodziewano się że straci pkt na El Madrigal z rewelacyjnie spisującym się w obecnym czasie Villareal, a tymczasem do przerwy już było pozamiatane przy 3-0 dla Barcy. Ostatecznie skończyło się 4:1. To jak gra Xavi nie da się opisac. To trzeba obejrzec;) A oglądanie Barcy to przyjemnośc. Barca w tym meczu bez Abidala i od dłuższego czasu już bez Iniesty.
Sevilla ostatnio niby zaskoczyła, ale jak dla mnie to nadal zespół chimeryczny,który po dobrym meczu potrafi sromotnie zawieśc swoich fanów. W składzie Sevilli zabraknie Luisa Fabiano, Fernando Navarro, Perottiego, Duschera i Dragutinovica z zawodników ważniejszych. Owszem skład nadal wygląda bardzo ciekawie, ale czy są w stanie urwac pkt FCB?
Początkowo myślalem o overze w tym meczu, ale ostatecznie zdecydowałem się pobrac typ na Barce. Raz że wyższy kurs,dwa że poprostu czuje że Barca nie zawiedzie ;) W tym sezonie oba zespoły spotykały się już trzykrotnie z czego dwa mecze odbyły się w Copa Del Rey. Pisanie że wtedy Barca odpadla może i jest prawdą, ale nikt nie spojrzał że w tym czasie Guardiola dawał szanse innym graczom oszczędzając trzon kadry. Kiedy spotkali się w lidze na Camp Nou to Sevilla nie miała żadnych atutów, w ogóle z tego co pamiętam to rzadko opuszczała swoją połowe! To była miazga po Katalońsku :p Dzisiaj sądze że Barca wygra swoje spotkanie i oddali optymistyczne plany Realu na majstra;)
SEVILLA : Palop - Konko, Fazio, Escude,Adriano - Navas, Zokora, Renato, Capel - Kanoute, Negredo
BARCELONA : Valdes - D.Alves, Pique, Puyol, Maxwell - Xavi, Busquets, Yaya Toure- Messi, Boja, Pedro

Messi i wszystko jasne ;)
-----------------------------------
Po raz kolejny w krótkim odstępie czasu gram też na Lecha Poznań. Co prawda w Lechu trąbi się o braku bramkarzy, bo kontuzje wyeliminowały Kasprzika i Burica, ale mają przecież Kotorowskiego którego na całe szczęście udało się jakoś zatrzymac w klubie i on będzie dziś strzegł bramki Lecha. Oprócz tego trener Zieliński ma pełne pole manewru przy wyborze składu. Wrócili już do gry Jakub Wilk i Marcin Kikut. Po absencji w meczu ze Śląskiem wraca Stilic. Wśród Bytomian zabraknie Hricki i dobrze ostatnio grającego Błażeja Telichowskiego zatem osłabienia większe niż w Kolejorzu. Kurs może i mały ale nie widze innej opcji;)
Typ : LECH @ 1,22 Bet365 Poprostu wizja zdobycia Mistrzostwa Polski rysuje się przed nimi ogromna. W dodatku kiedy się okaże że Wisła straci pkt na Łazienkowskiej to może byc to bardzo ważny mecz, a nawet gdyby i Biała Gwiazda wygrała to pewnie w Poznaniu i tak nie darowaliby sobie wpadki na swoim obiekcie z Polonią Bytom. -----------------------
Zwróciłem uwage na mecz Borossia MG- Leverkusen. Owszem Aptekarze walczą o przepustke do eliminacji LM, ale jak podaje kicker to w ich składzie nieco dziwnie będzie wyglądała defensywa. W ogóle sklad będzie nieco dziwnie zestawiony moim zdaniem.
LEVERKUSEN : Giefer- Sarpei, Reinartz, Hyypia, Castro- Vidal, Bender- Kaplan, Kroos- Derdiyok, Kiessling.
Absencje bramkarza Adlera, Friedricha, Barnetty, Rolfesa, Renato Augusto. Jak na moje to będzie bardzo cięzki mecz dla Leverkusen.
Gospdarze w najsilniejszym zestawieniu z Bobadillą w ataku i Bradleyem i Arango w pomocy. Doprawdy to zespół zagadka. Przed dwoma tygodniami potrafił zagrac bardzo dobre zawody z Bayernem Monachium remisując 1:1, a przed tygodniem dostał lanie od Hannovera 1:6! Zatem widac że defesnsywa ich atutem również nie jest. Biorąc pod uwage te braki w defensywie Bayeru i to że Borussia gra dla siebie i może sprawic sobie radośc, a na własnym boisku grają dobrze to wróże mecz w sporą ilośc bramek. Osobiście wybrałem opcje oba strzelą po kursie @ 1,50 Bet365

Kupon #51
⚽Sevilla - Barcelona Typ : Barca @ 1,50✅2:3
⚽Lech Poznań - Polonia Bytom Typ : Lech @ 1,20✅3:0
⚽Borussia MG - Leverkusen Typ : Oba strzelą ?TAK @ 1,50✅1:1
AKO KURS : 2,69 Bet365
STAWKA : 40zł
EW WYGRANA : 107,60zł
✅

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wkońcu nastapi ten moment! Brasileiro wznawia swoje rozgrywki! Na pierwszy rzut trzy mecze dzisiejszego dnia. Póki co trzeba brac pod uwage za punkt zaczepienia występy w rozgrywkach stanowych czy Copa Libertadores, ale to także dobre zaczepienie ;) A więc zaczynamy analizowanie i typowanie. Oby Latino było skuteczne :cool:
VS

BOTAFOGO RIO DE JANEIRO- SANTOS
Typ : Botafogo @ 2,30 Bet365
Inauguracja z wysokiego C można by rzec bo przecież Botafogo triumfowało w Campeonato Carioca a Santos w Paulscie. Botafogo może nie błyszczało ale udałoim się ograc największych konkurentów czyli Flamengo czy Fluminense. Trener Joel Santana w porzpednim tygodniu w ukryciu prowadził treningi swojego zespołu. Skład który powinien wybiec będzie bardzo zbliżony do tego ktory zagrał w finale Campeonato Carioca z Flamengo. Nie wiaodmo co z Alessandro bo narzekał na ból w łydce, ale powinien byc postawiony na nogi przez sztab medyczny do rozpoczęcia meczu. Nie trzeba mówic że licza na Abreu i Herrere w ataku.
Santos olśnił wielu kibiców w Paulscie. Talent Neymara świecił pełnym blaskiem. W dzisiejszym meczu jednak będzie już ciężej bo Botafogo to zespół zrównoważony który potrafi wyważyc gre obronną i ofensywną. Grają może na pewno nie tak widowiskowo jak Santos ale skutecznie. W zespole Santosu szwankuje obrona i to nie podlega żadnym dyskusjom. Dodatkowo w dzisiejszym meczu zabraknie Edu Draceny, Leo, Paulo Henrique Ganso, Arouca i Robinho. Cała piątka to kluczowi gracze w układance trenera Dorivala Juniora. W ogóle nie są z zespołem w Rio De Janeiro tylko zostali w domu. Ale to nie koniec zmian, otóż jeszcze prawy obrońca Para usiądzie na ławce a szanse gry dostanie Maranho. Doprawdy sześc zmian w podstawowym składzie w porównaniu z tym jaki skład grywał ostatnio. Można rzec rewolucja! Czy Bruno Aguiar, Alex Sandro i Maranha gwarantują dobrą gre w defensywie? Skoro tak słabo spisywali się gracze podstawowi to sądze że Ci wymienieni są nieco słabsi, a to jak grają to nie wiem bo ich w grze nie widziałem. Zabraknie też liderów drugiej linii Paulo Henrique i Robinho. Ciekawe zatem jak Neymar sobie poradzi w takim meczu. Jestem pod wrażeniem jego talentu ale dzisiaj pierwszy powazny test mecz. Bo nie ma wielu partnerów. Młodzież może miec cieżko na Enghenao w Rio. Po takim kursie i wobec takich braków jestem skłonny zaryzykowac na Botafogo.
BOTAFOGO : Jefferson- Fahel, Antônio Carlos, Fábio Ferreira- Alessandro, Leandro Guerreiro, Túlio Souza, Renato, Somália- Herrera, Loco Abreu.
SANTOS : Felipe-Maranhão, Bruno Aguiar, Durval, Alex Sandro- Roberto Brum, Wesley, Marquinhos- Neymar, André, Madson.

Kupon #52
⚽Botofago RJ - Santos Typ : Botafogo @ 2,30⛔3:3
AKO KURS : 2,30 Bet365
EW WYGRANA : 69zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
GP Catalunya ;)
W kwalifikacjach bolidy Red Bulla dosłownie latały po torze. WKońcu nazwa teamu zobowiązuje hehe ;) Ale poważnie mówiąc to przewaga blisko sekundy nad trzecim Hamiltonem to jest przepaśc! Teraz tylko pytanie czy przełoży się to na wyścig bo w poprzednich nie wychodziło zawsze to najlepiej.
Cieszy dobra postawa Roberta Kubicy. Niby 7msc nic specjalnego ale w każdej z częsci czasówki nie musieliśmy drżec o to czy Polak się zakwalifikuje do kolejnej. Pewna jazda, wyciągał z Renówki chyba tyle ile się da. A różnica w klasie kierwców tej stajni to przepaśc... Pertrov bardzo słabo. Co więc typowac przed jutrzejszym wyścigiem. Kilka ciekawych propozycji chyba jest.
Jenson Button - Michael Schumacher Typ : 1 @ 1,66 Bet365 ⛔ Niby pojedynek mistrzów świata, ale dla mnie Jenson obecnie jest lepszy. Owszem widac postęp w poczynaniach Schumiego podczas tego weekendu wyścigowego ale czy w wyścigu będize identycznie? McLaren Buttona spisuje się dobrze i obok Red Bulli to własnie McLareny notowały najszybsze czasy. Nie zdziwie się jak SChumi popełni jakiś błąd w początkowej fazie wyścigu... Albo nie wytrzyma tempa rywali z czołówki. Ja gram na Brytyjczyka. -----------------------
Pojedynek o to kto okaże się najlepszy z grupy kierowców Nico Rosberg, Felipe Massa i Robert Kubica. Dla mnie kursem bardzo atrakcyjnym jest typ że to Robert będzie najlepszy z tej trójki. Na starcie obu kierowców ma za sobą, a że Polak potrafi dobrze startowac już udowadniał nie raz. Mercedes Rosberga nie spisuje się zbyt dobrze podczas tego weekendu, lepiej jeździ Schumi co wydaje się dziwne bo we wczesniejszych GP tego sezonu to wlasnie Nico przodował. Massa bez błysku. W ogóle nie widac determiacji w tym zawodniku w tym sezonie. Jeździ dosyc przewidywalnie. Od poczatku weekdnu mówi się na dodatek że podczas wyścigu może byc deszczowo, a to atut Roberta. Massa nie radzi sobie w takiej pogodzie, ale pytanie tylko czy do tego dojdzie. Jednak upał także sprzyja jego Renault o czym mówi się od samego początku że podczas wysokiej temperatury bolidy spisują się lepiej. Kurs jest bardzo zachecający. Na starcie licze że Kubica nawet przeskoczy Schumiego i moooże Buttona;)
▶Kto wygra z grupy ROSBERG, MASSA, KUBICA?
Typ : Kubica @ 3,25
Bet365⛔

--------------------------- Rozważam jeszcze opcje że któryś bolid BMW Sauber nie zostanie sklasyfikowany. Nie zdziwie się jak awaria nastąpi już przed samym wyścigiem jak to nieraz miało już miejsce w tym sezonie:p Niby kwale całkiem dobrze sobie poczynali, ale nie wierze że oba bolidy zameldują się na mecie. Bezawaryjnośc to nie domena BMW hehe. Ostatecznie stawiam że de la Rosa nie będzie sklasyfikowany.
▶De La Rosa sklasyfikowany ? NIE @ 2,10 Bet365✅
---------------
I jeszcze pojedynek RedBulli. W kwalach Webber co chwila poprawiał o setne części czasy Vettela, jednak w warunkach wyścigowych to Vettel jest lepszym kierowcą moim zdaniem. Moze nie ma tyle doświadczenia co Australijczyk to jednak zespół może postawic na Niemca z racji tego że jest on wyżej w klasyfikacji generalnej i że lepiej radzi sobie w wyścigach, a Webber może stanowic bufor bezpieczeństwa nad resztą stawki.
▶Vettel- Webber (h2h) Typ : Vettel @ 1,83 Bet365⛔

Każdy z typów gram płaską stawką po 10zł.
Tak więc kupony #53-56 zainwestowane 40zł razem.
EW WYGRANA :

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Latino
VS

CORINTHIANS SAO PAULO - ATLETICO PARANENSE
Typ : Corinthians @ 1,66 Bet365
Corinthians w środku tygodnia pożegnali rozgrywki Copa LIbertadores wygraną z Flamengo 2:1 która promocji do dalszej fazy rozgrywek im nie dała. Jendak Timao zaprezentowali się całkiem dobrze. Bramke nawet strzelił Ronaldo. Teraz nie pozostaje im nic innego jak walczyc od samego początku w Brasileiro. Klub w tym roku ma obchody 100 lecia istnienia i ciężko sobie torcidom wyobrazic że ich pupile pozostaną z niczym. Zatem zacząc Brasileiro z wysokiego pułapu byłoby godnym rozwiązaniem. Braków kadrowych w tym meczu nie ma. Klub po odpadnięciu z CL nie panikuje i pdopisał nowy kontrakt z trenerem Mano Menezesem. To typowo nie brazylijskie podejście chciałoby się powiedzieci po tym co ostatnio zrobili działacze Flamengo mimo iż wyniki były bardzo dobre w ostatnim czasie.
Goście w stanowych rozgrywkach musieli uznac wyższosc Coritiby w meczu finałowym. Coritiby która wczoraj przegrała 1:3 mecz w Serie B z Nautico. Patrząc na skład Paranense to w tym meczu zabraknie zawieszonego środkowego obrońcy Manoela. , a także kontuzjowanego pomocnika Valencii i napastnika Bruno Mineiro. Jednak najważniejsze ogniwa tj doświadczony Paulo Baier słynący z dobrych wolnych jest do dyspozycji, a także Alex Mineiro w ataku również będzie grał. Do tego dodając dwóch skrzydłowych Wagnera Diniza i Marcio Azevedo.
Sam mecz myślę że będzie przebiegał pod dyktando Corinthians, które zechce się zrehabilitowac za nieudane wyniki w CL i Pauliscie. Z Flamengo tak jak mówilem zagrali całkiem dobrze i szkoda straconego gola bo mogli awansowac. Teraz pora na zwycięstwa od samego początku w lidze, aby nabrali pewności siebie!

CORINTHIANS
: Felipe-Alessandro, Chicão, William, Roberto Carlos- Ralf, Elias, Danilo-Jorge Henrique, Dentinho, Ronaldo.
ATLETICO PR : Neto-Rhodolfo, Leandro, Bruno Costa-Wagner Diniz, Chico, Alan Bahia, Paulo Baier, Márcio Azevedo- Alex Mineiro, Marcelo
-------------
Do tego dokładam dobrze spisującą się ostatnio Boce Juniors. Analizy nie chce mi się pisac obecnie ;)
Kupon #57
⚽Corinthians - Atletico PR Typ : Corinthians @ 1,66✅2:1
⚽Boca Juniors - Huracan Typ : Boca @ 1,61⛔
AKO KURS : 2,69 Bet365
EW WYGRANA : 80,70zł

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kupon # DLUGOTERMINÓWKA
⚽Juventus Turyn – AC Milan (h2h) Typ : Juventus @ 1,53 ⛔
⚽FC Genoa – Sampdoria Genua (h2h) Typ : Genoa @ 1,72 ⛔
⚽Bayer Levekusen - Hoffenheim (h2h) Typ : Leverkusen @ 1,66 ✅
⚽Mistrz Hiszpanii ? Typ : FC Barcelona @ 1,90 ✅
⚽Najlepszy strzelec w zespole Manchester United ? Typ : Wayne Rooney @ 2,62 ✅
⚽Mistrz Francji ? Typ : Olympique Lyon @ 2,10 ⛔
⚽Mistrz Portugalii ? Typ : FC Porto @ 1,57⛔
⚽Mistrz Holandii ? Typ : Ajax @ 2,75 ⛔
AKO KURS : 197,16 Bet365
STAWKA : 10zł ⛔
EW WYGRANA : 1.997,47zł
Cóż sezon klubowy niemal za Nami, bo do rozegrania jeszcze Finał Champions League, a potem już tylko Mundialeiro ;) Pora podsumowac mój długoterminowy kupon który nie okazał się najlepszym wyborem niestety.
Typy które weszły nie miały żadnego zagrożenia. Barca dominowała w lidze i zdziwiłbym się bardzo gdyby Real ich wyprzedził w samej końcówce, wkońcu dwukrotne zwycięstwo w Gran Derbi pokazało kto rządzi w Hiszpanii.
Rooney najlepszy sezon w Manchesterze. Z perspektywy czasu można ocenic że kurs jaki dał w sierpniu bet365 był bardzo atrakcyjny. Nie udało się zdobyc króla strzelców ale i tak jestem pod wrazeniem gry i skuteczności Wazzy.
Aptekarze długo prowadizli i byli zespołem bez porażki, jednak ostatecznie poza strefą LM jednak nad Hoffenheim spora przewaga..
--------------
Z typów które nie weszły najbliżej powodzenia był Ajax. Zabrakło im nie wiele... Końcówka zabójcza a strzelili przecież ponad 100 bramek. Suarez kolejny do wytransferowania zawodnik za wielke pieniądze. Oby tylko wkońcu Champions League zawitała na Arene do Amsterdamu!:cool:
Dla Lyonu to był słaby sezon w Ligue1. Przed sezonem brałem pod uwage dobrą pozycje Marsylii i snułem właśnie żę to między dwoma zespołami rozstrzygnie się kto wywalczy mistrza... Postawiłem na OL ,a wygrali OM. Lyon jednak dobrze w LM gdzie dotarł do 1/2 finału i po raz kolejny nie dał się ograc Realowi ;)
Porto w ogromnym kryzysie, po pozbyciu się Lisandro i Lucho nie udało się pozbierac. Hulk zawieszony za atak na rywala w tunelu, a Falcao to zawodnik od wykończenia nie od stwarzania ... Jednak Benfa o klase lepsza była. Świetna i zarazem widowiskowa gra i zasłużone jak najbardziej mistrzostwo. W sumie to ich gra przypadła mi do gustu i życzyłem im tego sukcesu. Di Maria, Cardozo czy Saviola to super mieszanka w ofensywie. Brawo Benfa i Jorge Jesusu który skonsolidował tych graczy z Ameryki Południowej. Na ich gre chciało się patrzec.
Z Calcio liczyłem na Juve,ale chyba kazdy tak liczył po tym co dokonali podczas letniego mercato. Początek mieli bardzo dobry. Wygrali sporo meczów, jednak coś się nagle załamało i do końca sezonu było ciągłe pikowanie w dół... Milan zaczął przeciętnie a środek miał dobry , ostatecznie przed Starą Damą ze sporą przewagą.
Wierzyłem w drugi dobry sezon Genoi, a tutaj Sampdoria zaskoczyłą wszystkichj ale jak najbardziej zasłużenie zagrają w el Lm. Szkoda że odszedł już trener Del Neri do Turynu... Pytanie teraz czy zostaną Pazzini i Cassano.
Cóż kupon nie wszedł, ale o to i tak było bardzo ciężko. Miał on charakter bardziej sprawdzenia swojego punktu widzenia w przeciągu całego sezonu;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zmieniam styl prowadzenia tematu. Nie będe podawał stawek , za ile gram bo to nikomu nie potrzebne. Przenosze się do na tzw jednostki w skali 1-10. Mam nadzieje że to nic nikomu nie przeszkadza ;)
VS

SANTOS - GREMIO
Typ : Santos @ 1,53 Bet365 ✅3:1
Pierwszy mecz 4:3 wygrali Gremio, ale przegrywali tam już nawet 0-2. Wszyscy nagle zaczeli się zachwycac, że w tym sezonie może im wkońcu uda się zdobyc jakieś trofea. W sumie tak samo zachwycano się Santosem, ale tutaj już te zachwyty mają jakieś potwierdzenie w grze w poszczególnych meczach. Potwierdzali swoją dyspozycje przez całą Pauliste a także we wcześniejsych rundach Copa do Brasil.
Dzisiaj Santos bez Aroucy, który jest zawieszony. Zastąpic go ma Rodriguinho. Wraca oczywiście Neymar, który nie grał w pierwszym meczu. Także Robinho po pauzie w meczu ligowym z Cearą będzie dzisiaj grał od początku. Ofensywa Santosu to gwarancja bramek w tym sezonie, nie pamiętam kiedy nie strzelili oni gola swojemu rywalowi...
Gremio tak jak pisałem niczym szczególnym mnie nie zachwycili w meczu z Corinthians który miałem okazje oglądac. Owszem brakowało tam Borgesa i Jonas wszedł w końcówce ale i tak styl jaki sobie wyobrażałem mnie zawiódł totalnie. Santos jest bardziej zgrany i ich akcje są o wiele bardziej rozgrywane z polotem czym potrafią zaskoczyc każdą defensywe. Ja w tym meczu stawiam na Santos chociaż kurs nie jest powalający ;)
SANTOS : Felipe- Pará, Edu Dracena, Durval, Léo- Rodriguinho, Wesley, Paulo Henrique Ganso- Neymar, André, Robinho
GREMIO : Victor-Joílson, Ozeia, Rafael Marques, Edílson-Adilson Willian Magrão, Hugo, Douglas- Jonas, Borges.

http://www.youtube.com/watch?v=C-Ynymiky3I

-----------------------
VS

VITORIA BAHIA - ATLETICO GO
Typ : Vitoria @ 1,80
Bet365 ✅4:0
Na mecz w Salwadorze niby po głowie chodzi typ na zwycięstwo Vitorii Bahia która u siebie jest diabelsko mocna. Goianense jako beniaminek dobrze wystartowali w Brasileiro gdzie urwali pkt Gremio i sprawili wiele problemów Fluminense, wygrali także pierwszy mecz z Vitorią w CdB i teraz pytanie czy są w stanie zdziałac coś dzisiaj ? Kilku zawodników z Vitorii którzy nie wystąpili w spotkaniu pierwszym wraca na rewanżowe starcie. Mowa tutaj o Ramon, Bida, Egídio, Nino i Renato.
W ekipie gości braknie dwóch ważnych ogniw. Chodzi o Robstona i Rodrigo Tiui. Robston w tegorocznej Copie do Brasil strzelił już 4 gole. Rodrigo Tiui zanotował 3 trafienia. Dodam tylko że Atletico GO w tegorocznej Copie jak policzyłem strzelili 11 goli czyli wychodzi z tych wyliczeń że wspomniana dwójka ma aż 7 trafień! Także dodając do tego że Vitoria to ekipa stricte własnego podwórka warto na nich dzisiaj zainwestowac moim zdaniem;)
VITORIA : Viáfara- Nino Wallace, Reniê, Egídio- Vanderson, Uellinton, Ramon, Bida-Elkesson, Júnior.
ATLETICO GO : Márcio- Márcio Gabriel, Jairo, Gilson,Thiago Feltri- Pituca, Agenor, Ramalho,Erandir- Marcão, Juninho
----------------
VS

SAO PAULO - CRUZEIRO
Rzeczywiśćie Fernandao dobrze wprowadził się do zespołu Sao Paulo, ale te komentarze w stylu o tym jak to odmienił diametralnie gre Sampy troszkę przedwczesne moim zdaniem. Owszem asysta piętą przy jednej z bramek w meczu z Cruzeiro przed tygodniem przepiękna. Ale poczekajmy jeszcze z tym ocenianiem jego wkładu w gre Sao Paulo. Tak jak kapszti pisze to ostatnio SPFC gra bardzo chimerycznie. Z Universitario męczyli się niesamowicie. Z Cruzeiro mieli dwie/trzy okazje i strzelili dwa gole. Skutecznośc godna pozazdroszczenia, ale to Cruzeiro zmarnowali mnóstwo okazji. Po jednym ze strzałów piłka odbiła się najpierw od jednego słupka, przeszła po linii bramkowej i trafiła w drugi słupek! Cruzeiro cisnęło ale nie strzelili nic, sam nie wiem jak tego dokonali...
Jeżeli idzie o Sao Paulo to do składu wraca Miranda po absencji w pierwszym meczu i razem z Alexem Silvą i Richarlysonem ma utworzyc linie defensywną bo Ricardo Gomes znowu zamierza zagrac w ustawieniu 3-5-2.
Oczywiście w ataku zacząc ma Fernandao, a na ławce Washington. Tak więc braków kadrowych nie ma.
Raposa do mcezu także przystępują w najmocniejszym zestawieniu chociaż pewne obawy są związane z absencjami Jonathana i Klebera, ale jak powiedział Adilson Batista w takim meczu trzeba zaryzykowac i zawodnicy muszą dac z siebie wszystko. Gdyby jednak mieli nie zagrac to w ich miejsce wystąpią Elicarlos i Wellington Paulista. Wraca pauzujący za cz.kartrke w pierwszym meczu Leonardo Silva.
Przed rokiem także Cruzeiro rywalizowało z Sao Paulo w Copa Libertadores. Wtedy Cruzeiro na wyjeździe wygrali 2:0 i jestem przekonany że taki sam wynik i dzisiaj wzieli by z zamkniętymi rękoma. Bo właśnie dwubramkowe zwycięstwo daje dogrywkę lub bezpośredni awans dalej.

SAO PAULO : Rogério Ceni- Alex Silva, Miranda, Richarlyson- Cicinho, Rodrigo Souto, Hernanes, Marlos, Jorge Wagner- Dagoberto,Fernandão
CRUZEIRO : Fábio- Jonathan (Elicarlos), Leonardo Silva, Thiago Heleno, Diego Renan- Fabrício, Henrique, Marquinhos Paraná, Gilberto- Thiago Ribeiro, Kleber (Wellington Paulista)
O jakieś sensowne propozycje do typowania chyba ciezko, przychyliłbym się do opcji że to Cruzeiro może zwyciężyc w tym meczu, tym razem też zastanawiam się ponownie nad overem i oba strzelą. Bo w zależnosci od tego jak mecz będzie się układał np przy prowadzniu 1-0 Cruzeiro w samej końcówce ruszy do wielkiej ofensywy więc kontry SPFC mogą coś ukłuc.

Kleber
Propozycje typów na mecz :
Cruzeiro lub remis @ 1,60 Bet365⛔2:0
Oba strzelą ? TAK @ 1,72 Bet365⛔

---------------
Tak więc oto jak zagrałem na dzisiejszą noc :
Kupon # 58
⚽Santos - Gremio 1 @ 1,53✅3:1
⚽Vitoria - Atletico GO 1 @ 1,80✅4:0
AKO KURS : 2,74 Bet365
STAWKA 4/10
ZYSK ✅6,96
-----------------------------
Kupon #59
????LA Lakers- Ph oenix 1 @ 1,28 ✅ 124:112
⚽Crvena Zvezda - Legia 1 @ 1,75✅1:0
AKO KURS : 2,24 Tobet
STAWKA 2/10
ZYSK✅2,48
-----------------------------
Kupon #60
⚽Sao Paulo - Cruzeiro x2 @ 1,62 Tobet⛔2:0
STAWKA 2/10
STRATA⛔2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ależ emocje się Nam szykują dzisiejszego dnia podczas MŚ. Srogi rewanż za IO i druzgocącą porażke Sbornej na tamtej imprezie. Teraz oczywiście Kandayjczcy w bardzo innym składzie. Dośc powiedziec że ze składu który grał na IO został tylko Corey Perry, a reszta zawodników zmieniona. W dodatku problem z obsadą bamki bo ani Chris Mason, ani jego zastępca nie spisują się zbyt dobrze. U Rosjan mamy Varlamova, który przeciwko Finom rozegrał świetne zawody. Owszem sprzyjało mu i troche szczęście bo krążek po strzałach rywali bodaj trzykrotnie odbijal się od słupka i poprzeczki, ale obronił kilka bardzo groźnych sytuacji. Może nie zaliczył najefektowniejszej parady tych Mistrzostw jak Vehanen po strzale Malkina, ale i tak jego gra jest bardzo pewna. A skład Rosjan w porównaniu z IO nie różni się zbyt wiele. Z Finami rozprawili się gładko wygrywając 5:0. Wcześniej może i się męczyli ze swoimi przeciwnikami, ale i tak wygrywali mecze. Na takie spotkanie jak dzisiaj wyjdą podwójnie zmobilizowani. W dodatku rywal nie ma zbyt wielu atutów w swojej grze. Stamkos wrócił już po urazie, ale przeciwko Czechom to niczego ciekawego nie pokazał, tak jak cały zespół Klonowych Liści. Dla mnie Kanada dzisiaj przegra to spotkanie i stawiam pewny triumf Sbornej Rasiji ;)
:hokej:Rosja - Kanada Typ : Rosja60&#39; @ 1,53 Tobet ✅5:2
Z innych meczów to wg mnie ciekawie wygląda też typ że Szwajcarzy awansują . Owszem Niemcy grają u siebie,ale oni myślę że i tak osiągneli już ponad stan możliwości wynik. Kto by się spodziewał że zajdą aż do 1/4. Niby po takim sukcesie mogą zagrac na luzie bo spełnili już pokładane w nich nadzieje. Szwajcarzy do pewnego momentu byli niepokonani. Wygrali wysoko z Kanadą 4:1. Wiadomo że to nie ta Kanada, ale dla mnie zdecydowanie większym potencjałem dysponują Szwajcarzy niż Niemcy. Wygrane Niemców były jakby wymęczone, czasem sprzyjało im szczescie. Brawa dla nich za taki rezultat na własnych śmieciach, ale sądze że dzisiaj jednak zwyciężą Szwajcarzy;) W sumie myślalem też o typie poniżej 5,5gola w tym meczu, ale kursy nie są zbyt zachwycające, a już @1,37 to na pewno nie porywa więc wybieram opcje ML na Suisse.
:hokej:Niemcy - Szwajcaria Typ : Szwajcaria ML @ 1,68 ⛔0:1

Kupon #61
:hokej:Rosja - Kanada Typ : Rosja 60&#39; @ 1,53✅5:2
:hokej:Niemcy - Szwajcaria Typ : Szwajcaria ML @ 1,68⛔0:1
AKO KURS : 2,57 Tobet
STAWKA : 3/10
STRATA⛔3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Brasileiro Serie B
Od razu na wstępie mówie że Serie B nie śledze z aż takim zaangażowaniem jak Brasileiro i inne latynoskie rozgrywki, ale z racji że dzisiaj przed Nami trzy mecze na rozkładzie to przyjrzałem się tym spotkaniom i całkiem ciekawe typy znalazłem muszę przyznac. Wiadomo nie ma co przesadzac z graniem za duże stawki, ale spróbowac można;)
VS

Guaratinguetá - Vila Nova
Typ : Guaratingueta @ 1,57 Bet365 ✅2:1 Gospodarze tego meczu do tej pory w dwóch rozegrnaych meczach nowego sezonu wygrali u siebie z Duque de Caxias 3:1 i zremisowali na cieżkim terenie spadkowicza z Brasileiro Sport Recife 1:1. Dzisiaj zagrają z zespołem Vila Nova, który furory to nie robi na boiskach Serie B. Dostali 1:4 od Portuguesy na wyjeździe i wygrali u siebie z Icasa ledwo 1:0. Guaratingueta sprzeciwiała sie nawet Atletico Mineiro w Copa do Brasil. Sprzeciwiała może złe słowo,ale nie poddawali się i u siebie zremisowali z nimi 2:2 by w rewanżu pzregrac 0:2 i odpaśc. Co prawda piłkarze Guaratinguety to beniaminek Serie B, ale już i tak dwoma wynikami jakie osiągnął może się podobac. Jeżeli idzie o skład to trener nie ma zadnych powodów do zmartwień. Na murawie zapewne wyjdzie ta sama XI co w ostatnich dwóch meczach, tak przynajmniej zapowiedział trener.
W szeregach zespołu Vila Nova dzisiaj osłabienia. Zabraknie przede wszystkim napastnika Roni. Ten 33 letni gracz w poprzednim sezonie występował w Santosie i Fluminense. W pierwszym zespole grał w Paulistao gdzie zdobył 3 gole, a potem z Flu w Brasileiro czterokrotnie pokonał bramkarza rywali. Dzisiaj go zabraknie z powodu kontuzji. To ważny ubytek moim zdaniem. Ponadto nie zagra jeszcze obrońca Thiago Carvalho i rozgrywający Gaviao.
Guaratinguetá : Jaílson-Júlio César, Gustavo Bastos e Éverton- Fábio Silva, César Santiago, Goeber, Marcinho (Allan), Renato Peixe- Lúcio Flávio,Tozin.
Vila Nova-GO : Max- Dida, Júnior Paulista, Marx Ferraz , Alysson- Nunes, Osmar, Claudinho Baiano-Joãozinho, Bruno Cazarine, Max Santos
---------------

NAUTICO - BRAGANTINO Typ : Poniżej 2,5gola @ 2,05 Bet365 ✅1:1
Nautico póki co dwa mecze wygrali, start świetny. Jednak statystycznie rzecz ujmując to ostatni raz udało im się wygrac więcej niż dwa mecze z rzędu na inauguracje w sezonie 2001/02. Wtedy aż 4 mecze pod rząd padły ich łupem. Ciężko powiedziec żeby dzisiaj jakies malutkie fatum o sobie dało znac. Ja jednak poszukam tu innego typu. Otóż Nautico zagra bez napastnika Bruno Meneghel, który zdobył 2 gole w spotkaniu z Coritibą. Zabraknie też podstawowego pomocnika Marcio Tinga. W Paulistao może i Bragantino traciło sporo bramek, ale to jest Serie B i tutaj gra się trudno kazdemu. Mnie jakoś kusi stawiac na under w tym spotkaniu. Kurs całkiem ciekawy. W dodatku dwa istotne osłabienia Nautico.
Kupon #62
⚽Guaratingueta - Vila Nova Typ : 1 @ 1,57✅2:1
⚽Nautico - Bragantino Typ : Poniżej 2,5gola @ 2,05✅1:1
AKO KURS : 3,22 Bet365
STAWKA 1,5/10

ZYSK : ✅3,33

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Ładnie wczoraj dubelek z Serie B wszedł ;) Dzisiaj gra już Brasileiro Serie A więc przyjrzałem się meczom i taki oto zestaw mi wyszedł.
VS

BOTAFOGO - GOIAS
Typ : Botafogo @ 1,65 Tobet ✅3:0
Botafogo ciekawie spisało się w dwóch dotychczasowych grach. Na Enghenao spisują się dobrze, trener Joel Santana chce zagrac takim samym zestawieniem jak na Morumbi przeciwko Sao Paulo w poprzedniej kolejce. Wiadomo że nie zagra Loco Abreu, który jest na zgrupowaniu reprezentacji Urugwaju przed MŚ. Zastąpi go Caio.
Goias w poprzedniej serii gier prowadzili już nawet 2-0 z Internacionalem , lecz dali sobie wydrzec zwycięstwo i przegrali 2:3! Jako jedyni do tej pory nie zdobyli pkt w dwóch meczach. W ogóle to Goias spisuje się bardzo słabo w ostatnim czasie. Mam tutaj na myśli również mecze w CdB i Campeonato Goiano. Ostatnia wygrana 4 kwietnia. Dzisiaj znowu ma zagrac trzeci bramkarz Rodrigo Calaca pod nieobecnośc Fabia.
W sumie patrząc na ten mecz wydaje się, że więcej atutów po swojej stronie ma Botafogo i byc moze skusze się na nich postawic. Kurs wcale nie jest taki zły. 1,65 całkiem dobra opcja ;)
Botafogo : Jefferson-Antônio Carlos, Fábio Ferreira e Fahel-Alessandro, Leandro Guerreiro, Sandro Silva, Lucio Flávio, Somália- Herrera, Caio.
Goiás : Rodrigo Calaça- Augusto, Rafael Toloi, Marcão-Wendel Santos, Amaral, Jonilson, Hugo, Wellington Saci-Everton Santos, Bernardo.
-------------------
VS

PALMEIRAS - GREMIO
Typ : Poniżej 2,5gola @ 2,03 Tobet ⛔4:2
To co się dzieje w zespole Palmeiras w ostatnim półroczu pisaliśmy w tym dziale na bieżąco. Teraz ponowne zwolnienie trenera Zago. W dodatku rozwiązano konkrakt z napastnikiem Robertem, który jako jeden z nielicznych dawał coś zespołowi tj strzelał bramki mam na myśli. Ale to dośc dziwne traktowanie zawodników bo przecież kiedy Dayvid Sacconi spisywał się dobrze to nagle wpadli na pomysł wytransferowania jego z klubu i teraz ten gracz reprezentuje barwy Goias, tzn grywa tam ogony. Tak więc partnerem Ewerthona w ataku ma byc Paulo Henrique, ale równie dobrze może wybiec bardzo utalentowany młokos Vinicius. Ale to nie koniec kłopotów z wyborem składu w Palmeiras. Otóż kontuzjowany jest jescze Lincoln, a Pierre zawieszony. Tak więc ja tutaj widze same kłopoty po ich stronie. Na ławce trenerskiej zasiądzie Parraga. Kłopotów mu nie brakuje, w dodatku widząc Palmeiras w poprzednim meczu z Vasco Da Gama to w pierwszej odsłonie meczu nie zagrozili oni ani razu bramce rywala! Dośc powiedziec że to Vasco powinno strzelic kilka bramek Marcosowi i sam nie wiem jak do tego doszło że skończyło się 0:0.
Gremio jestem rozczarowany po tym co widziałem przeciwko Corinthians w poprzedniej kolejce. Do tego są po meczu z Santosem gdzie przegrali 1:3 i odpdali z rozgrywek Copa do Brasil. W zespole Gremio zabraknie Borgesa, Williama Magrao i Mario Fernandesa. Nie trzeba mowic jak dużą stratą jest nieobecnośc Borgesa. W mojej opinii zapowiada się underowy mecz. Palmeiras bez błysku, ciągłe zmiany w zespole, a to trener a to zawodnicy, do tego absencje. Gremio na wyjazdach siermiężnie grają. Mecz na szczycie a zespoły pozbawione kilku waznych ogniw. Ja sądze że max 2 gole tutaj padną. Historia, która waznym czynnikiem może i nie jest także wskazuje w tym pojedynku na under. Po kursie 2,00 czemu nei spróbowac ;)
Palmeiras : Marcos- Vitor, Danilo, Léo e Armero- Souza, Marcos Assunção, Joãozinho (Márcio Araújo) e Cleiton Xavier-Ewerthon, Paulo Henrique.
Grêmio : Victor- Joilson, Rodrigo, Ozeia,Edilson-Fábio Rochemback, Adilson, Douglas e Hugo- William , Jonas.

Kupon #62

⚽Botafogo RJ - Goias Typ : 1 @ 1,65✅3:0
⚽Palmeiras - Gremio Typ : Poniżej 2,5gola @ 2,03⛔4:2
AKO KURS : 3,35 Tobet
STAWKA : 3/10
STRATA⛔3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom