>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

robson United xD - świat sportu i typów bukmacherskich

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

OLYMPIQUE LYON - MONACO
Typ : Oba strzelą? TAK @ 2,25 Bet365 ⛔0:0
Jak dla mnie kurs bardzo ciekawy. Owszem Lyon może i jest faworytem, ale Monaco w mojej opinii w tym sezonie będzie ciekawym zespołem i powalczą o górną połówke tabeli. Skład mają ciekawy. DObry bramkarz Ruffier. CIekawa ofensywa z Niculae, Aubameyangiem czy Koreańczykiem Parkiem. O bramke na Stade Gerland moga się pokusic tym bardziej, że Lyon jakoś w defensywie specjalnie się nie spisuje. Oba zespoły widziałem w meczach towarzyskich. Monaco ciekawie sobie poczynało na tle Benfici. Spodziewałem sie istnej dominacji Portugalczyków a tymczasem Monaco ciekawie kombinowało w ofensywie. Lyon widiziałem na Emirates Cup i aż takiego wrażenia na mnie nie sprawili. Dużo zmian w składzie. Brak Lisandro, Lloris jeszcze jakby rozpamiętywał słabe MŚ i taki rozkojarzony troche. Kurs mnie pozytywnie zaskoczył więc go pobrałem ;) LYON : Lloris - Gassama, Cris, Toulalan, Cissokho - Pjanic, Gonalons, Ederson - Briand, Gomis, Bastos
MONACO: Ruffier - Adriano (ou Puygrenier), Mongongu, Hansson, D. Traoré - Nkoulou, Mangani - Aubameyang, Niculae, Lolo - Park

Kupon #11
⚽Ol.Lyon - Monaco Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,25⛔0:0
AKO KURS : 2,25 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zaczynamy od World Grand Prix dzisiejsze typowanie.
Tajlandia już z Holenderkami miała szanse na ugranie chociazby seta, wtedy im się nic nie udało, a w każdej z partii miały już przewage 4-5pkt i gra była dobra, lecz momentalnie coś się załamywało i każdy set wygrywały Pomarańczowe. Wczoraj też przegrały z Chinkami 0:3, ale dzisiaj grają z Portoryko więc szanse na zwycięstwo się zwiększa, a potencjał w tej drużynie drzemie więc ja wierze w ich wygraną w dniu dzisiejszym.
Do tego dokładam typ na Polki. USA w eksperymentalnym składzie, wczoraj widziałem kawałek ich meczu z Niemkami, szału nie zrobiły. Myślę, że po walce, ale Polki okażą się górą.

Kupon #13

:siata:Tajlandia - Portoryko Typ : Tajlandia @ 1,50⛔0:3
:siata:Polska - USA Typ : Polska @ 1,30 ✅3:1
AKO KURS :1,95 Betsson
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

CORINTHIANS - FLAMENGO
Typ : Corinthans @ 1,70 Bet365✅1:0
Swego rodzaju malutki rewanż za mecze w Copa Libertadores. Wtedy awansowali gracze Fla. Wtedy jednak to była zupełnie inna historia. Obecnie mistrzowskie Fla nie jest wcale mistrzowskie rzekłbym. W dzisiejszym meczu nie będą mogli zagrac tacy gracze jak Toro, Correa, David i nowo sprowadzeni Renato Abreu i Leandro Amaral. Po odejściu duetu Adriano - Vagner Love atak Flamengo ma wyraźne problemy ze zdobywaniem goli. Sprowadzony niedawno Val Baiano jest kompletnie bez formy. W dodatku zarzuca mu się ostatnio że ma za dużo kg, patrząc na jego mogą to byc zarzuty poparte argumentami. Atuty czysto piłkarskie w zespole Fla sa marne. Widziałem ich naprzeciw rezerwom Internacionalu to jedyne zagrożenie stwarzali po stałych fragmentach gry. Gra w ataku pozycyjnym mocno kulała.
Corinthians już pod wodzą nowego trenera Adilsona Batisty w poprzednim meczu z Palmeiras jakby zmieniło swój siermiężny styl za Mano Menezesa. Obecnie jakoś więcej polotu widzę w ich grze chociaż może to tylko jednorazowy wyskok, ale zawsze to coś. Dzisiaj nie zagra Ronaldo chcoiaż miałbyc przewidziany do gry, ale wystąpi dopiero w kolejnym meczu przeciwko Avai. Nie zobaczymy też zawieszonego za kartki Bruno Cesara, ale wraca z zawieszenia Dentinho więc Batista przejdzie na ustawienie 4-3-3. Dwójka skrzydłowych Dentinho i Jorge Henrique ma napędzac kolejne akcje, a za wykończenie odpowaidał będzie Iarley.

Prawdopodobne składy:
CORINTHIANS:
Julio Cesar- Alessandro, Chicão, William, Roberto Carlos- Ralf, Jucilei, Elias-Dentinho, Iarley, Jorge Henrique.
FLAMENGO: Marcelo Lomba-Léo Moura, Jean, Ronaldo Angelim, Juan- Fernando, Willians, Kleberson, Petkovic- Borja, Val Baiano.

Kupon #14
⚽Corinthians - Flamengo Typ : Corinthinas @ 1,70 ✅1:0
AKO KURS : 1,70 Bet365
STAWKA 4/10
ZYSK +2,80

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

GODOY CRUZ - BOCA JUNIORS
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,83 Bet365 ✅1:1
W Clausurze Godoy walczyło do samego końca o mistrza. Ostatecznie zajęli 3msc. Co prawda po tamtyn sezonie stracili Higuaina najlepszego strzelca zespołu i to niewątpliwie spora strata. Jednak trener miejscowych wydaje się byc optymistą, mierzy dzisiaj w wyrganą nad Boca.
W zespole Boca przeszła istna rewolucja, w temacie zostało to już wszystko opisane powyżej węc nie będe powtarzał. W perspektywie dzisiejszego meczu Borghi ma kilka problemów ze składem. Po pierwsze brak playmakera na dzisiejszy mezc. Riquelme przedłużył kontrakt na 4 kolejne lata, ale z powodu kontuzji go nie będzie. Ten który miał go zastąpic Marcelo Cañete z powodu skręcenia stawu skokowego także nie zagra. Więc na tej pozycji zobaczymy Escudero. Spore zmiany zaszły w formacji defensywnej. Nowy bramkarz, zupełnie nowa linia obrony, ponadto jeszcze odpadł Monzon, który wyjechał do Europy na testy bodaj do Udinese. Nie zagra też Clemente Rodriguez jeszcze.
Sporo osób gra dzisiaj na wygraną Boca, mnie jednak martwią te ubytki w dzisiejszym meczu. Skoro więc jest zupełnie nowa defensywa to warto może zastanowic się nad oba strzelą? Mnie to bardziej przekonuje aniżeli wygrana Boca chociaż nie pogniewam się jak wygrają 2:1 ;) W sparingach inkasowali wiele bramek, stac ich też na jakieś trafienia z przodu.
Godoy Cruz: Nelson Ibáñez - Jorge Curbelo, Leonardo Sigali, Zelmar García - Roberto Russo, Diego Villar, Alejandro Camargo, Adrián Torres, David Ramírez - César Carranza, Rodrigo Salinas.
Boca Juniors: Cristian Lucchetti - Christian Cellay, Matías Caruzzo, Juan Insaurralde - Jesús Méndez, Gary Medel, Sebastián Battaglia, Matías Giménez - Damián Escudero - Lucas Viatri, Martín Palermo.

--------------
VS
RIVER PLATE - TIGRE
Typ : River Plate @ 1,70 Bet365 ✅1:0
River zaczyna Aperture z zespołem z którym skończył Clausure. Skończył doznając blamażu 1:5 na swoim obiekcie! O tym, że River gra tragicznie w ostatnich kilku sezonach już się przyzwyczaiłem. W nadchodzącym sezonie czeka ich walka o ... utrzymanie! Tak, tak, to wszystko ze względu na tabele spadkową tejże ligi. River ma współczynnik 1,100 więc trzeba wygrywac i wygrywac, a z kim i gdzie jak nie u siebie z zespołem takim jak Tigre. Wzmocnienia pewne nastąpiły. przede wszystkim bramkarz Carrizo z Lazio i napastnik Pavone z Betisu. Za wzmocnienie można też uznac powrót to gry Buonanotte, który wraca do pełnej sprawności po wypadku samochodowym. Wracał już co prawda w końcówce Clausury, ale teraz już jest w pełni sił.
Tigre w poprzednich rozgrywkach miało bilans 2-2-15! Dla River więc to jeden z rywali w walce o utrzymanie. To także jeden z powodów dlaczego postawie w tym spotkaniu na River.

Licze na bramki strzelane przez tego gracza ;)
Dołożyłem do River jeszcze Cruzeiro, przekonałem się do tego po rozmowie z kacmonem. Zobaczymy czy będzie miał on racje ;) Oby !
Kupon #15
⚽Godoy Cruz - Boca Juniors Typ : Oba strzelą? TAK @ 1,83 ✅1:1
AKO KURS : 1,83 Bet365
STAWKA 2/10
ZYSK+1,66
Kupon #16

⚽River Plate - Tigre Typ : River @ 1,70 ✅1:0
⚽Cruzeiro - Prudente Typ : Cruzeiro @ 1,50 ⛔0:zero:-(
AKO KURS : 2,54 Bet365
STAWKA 3/10

STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Czas na małe podsumowanko poprzedniego tygodnia.
Kupony : 16 Trafione 8 Nietrafione 8 Skuteczność 50%
Typy : 26 Trafione : 17 Nietrafione : 9 Skutecznośc : 65%
Suma stawek : 47,5 Zysk / Strata : ✅ 0,04 YIELD : +0,08%
Nadchodzący tydzień powinien przynieśc kolejną porcje typów, już dzisiaj i w środe mecze towarzyskie, Copa Sudamericana i finał Copa Libertadores. Pewnie się skusze na jakieś typy. Weekend z kolei to 2 kolejka Ligue1, start PremierLeague czy Ekstraklasa. No i kolejne zmagania w Brasileiro i Argentyńskiej Aperturze. Ponadto inne ciekawe ligi jak Portugalska i Rosyjska. Oby tylko przemyśłenia były dobre i typy skuteczne ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Do bardzo interesującego meczu dojdzie dzisiaj w nocy w New Jersey. USA podejmie Brazylie. Debiut w roli selekcjonera zaliczy Mano Menezes. W porównaniu z MŚ w składzie nie ma wielu graczy tam grających. Czy to jednak taki jednorazowy wyskok i chęc sprawdzenia zastępu młodych graczy przede wszystkim z ligi brazylijskiej tego nie wiem, ale wszystko na to wskazuje. Tak oczekiwanego debiutu dostąpią gracze Sanstosu, a więc Ganso i Neymar, o których tak głośno mówiło się w mediach, przede wszystkim Globo w kontekście powołań do RPA. Ofensywa wygląda barzdo ciekawie na ten mecz. W ataku ma zagrac trio Neymar, Robinho, Pato. W pomocy dojdzie jescze Paulo Henrique Ganso, a więc ofensywa z Santosu powinna się rozumiec i znaleśc współny język z Pato. Defensywa z koeli także ciekawa. Dani Alves i David Luiz wsparci Thiago Silvą i Andre Santosem. Tutaj może byc brak zgrania w tej formacji wkońcu ze sobą pewnie wystąpią po raz pierwszy. David Luiz to jednak świetny piłkarz.
USA także w dobrym składzie jak widac poniżej, Są gwiazdy jak Donovan, Howard czy Altodore. U siebie Jankesi zawsze grają ciekawie, W ogóle to ten mecz wg mnie będzie promocją piłki nożnej w tym kraju coś jak promocja handballu w wykonaniu Polski i Niemiec w niedawnym meczu w Chicago. Tak przynajmniej ja odbieram to starcie ;) Brazylia myślę, że w tym meczu co widac po składzie nastawiona jest na ofensywe, a co za tym idzie luki w obronie zostaną i Amerykanie coś strzelą. Zapowiada się moim zdaniem kilka bramek i ładny ofensywny mecz, który warto obejrzec. Czyli dzisiejszą nocke zarywamy dla tak długo nie oglądanej w wykonaniu Brazylii Joga Bonito ! :cool: Mimo, że mecz towarzyski jakoś jestem &quot;pewny&quot; tego BTS, stawke też daje wyjątkowo wysoką jak na mecz towarzyski...
USA : Howard- Cherundolo, Goodson, Bocanegra, Bornstein- Donovan, Edu, Bradley, Kljestan-Altidore, Findley.
BRAZYLIA : Victor- Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, André Santos- Lucas, Ramires, Ganso-Robinho, Neymar, Alexandre Pato.
Kupon #17
⚽USA - Brazylia Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,72⛔0:2
AKO KURS : 1,72 bet365
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Niestety srogo się zawiodłem na typie BTS w meczu Brazylii. Młodzież brazylijska kompletnie zdominowała to spotkanie. Amerykanie mieli może dwie okazje na gola... Jeżeli idzie o Brazylie to była wkońcu joga bonito. Ja taki skład kupuje i chciałbym aby Kaka już nigdy nie grał w tym zespole bo spowalnia gre i piłki nawet prosto kopnąc nie umie. Ofensywa Santosu wzmocniona dobrymi graczami w defensywie może byc super mieszanką wybuchową. Wynik powinien byc wyższy, m.in Ganso i Robinho trafili w słupek, a rezerwowy bramkarz w 2poł wyłapał kilka setek. Debeściakiem meczu uznaje Edersona, który grał może z 3min i nie atakowany przez nikogo zrobił sobie krzywde chcąc chyba zagrac z krzyżaka :p
------------------------------
Trzeba przejśc do dzisiejszych spotkań.
Wkońcu bez Diego Maradony na ławce trenerskiej reprezentacja Argentyny. Sergio Batista czyli jego następca dostał szanse, jeżeli w kilku meczach towarzyskich pokaże się z dobrej strony zostanie na dłużej. W dzisiejszym meczu nie będzie mógł skorzystac z Jesusa Datolo i Carlosa Teveza. Pierwszy kontuzjowany, a drugi ma grype. Skład znacząco nie różni się od tego który grał w RPA. Jest kilka kosmetycznych zmian, do składu wchodzi Ever Banega, licze, że pokaże się z dobrej strony bo to gracz naprawde mający niezwykłe możliwości.
Irlandia na mnie szału nie robi. Tacy drwale rzekłbym nawet, dzisiejszy skład tylko to potwierdza. Nie widze Aidena McGeady&#39;ego. Moze jest w kadrze na ten mecz, ale ma zacząc widocznie na ławce, a to jedyny zawodnik mogący chociaż troche rozruszac akcją indywidualną szeregi obronne rywali. Argentyna to zupełnie inny rozmiar kapelusza w porównaniu z Irlandią. Oni będą grali siermiężną piłke opartą na szczelnej defensywie, ale przecież Argentyna ma wirtuozów którzy potrafią rozpracowac każde zasieki obronne. Wczorajszy mecz USA z Brazylią przekonał mnie o tym, ze jak Latynosi grają na luzie to potrafią grac pięknie. Argentyna myslę, że to samo potwierdzi. Ja tam na nich stawiam ;)

IRLANDA: Given- Kelly, McShane(Dunne), St. Ledger, Kilbane- Andrews, Whelan, Lawrence, Duff-Doyle(Sheridan), Keane.
ARGENTINA: Sergio Romero- Pablo Zabaleta, Martín Demichelis, Walter Samuel, Gabriel Heinze- Maxi Rodríguez, Javier Mascherano, Ever Banega- Ángel Di María- Lionel Messi, Gonzalo Higuaín

Kupon #18
⚽Irlandia - Argentyna Typ : Argentyna @ 1,80 ✅0:1
AKO KURS : 1,80 Bet365
STAWKA 4/10
ZYSK +3,20

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jako selekcjoner Rosjan zadebiutuje Dick Advocaat. W dzisiejszym meczu może nieco ostrożniej szachowac siłami Zenita, który będzie walczył o Champions League, ale ponadto skład jest silniejszy niż mają do dyspozycji Bułgarzy.
Goalkeepers: Igor Akinfeyev (CSKA Moscow), Vladimir Gabulov (Dynamo Moscow)
Defenders: Alexander Anyukov (Zenit St Petersburg), Alexei Berezutsky, Vasily Berezutsky, Sergei Ignashevich (all CSKA Moscow), Yury Zhirkov (Chelsea/ENG), Denis Kolodin (Dynamo Moscow)
Midfielders: Diniyar Biliyaletdinov (Everton/ENG), Vladimir Bystrov, Igor Denisov, Konstantin Zyryanov, Roman Shirokov (all Zenit St Petersburg), Alan Dzagoyev (CSKA Moscow), Igor Semshov (Dynamo Moscow), Dmitry Torbinsky (Lokomotiv Moscow)
Strikers: Andrei Arshavin (Arsenal/ENG), Roman Pavlyuchenko (Tottenham/ENG), Pavel Pogrebnyak (Stuttgart/GER), Dmitry Sychev (Lokomotiv Moscow)
Skoro Bułgarzy nie dawali rady Polakom na wyjeździe to co dopiero z Ruskimi i to już bez Berbatowa, który zakończył przygode z kadrą. Będzie Ilian Micanski, Bojinov, Manolev czy Stilian Petrow ale oni wrażenia nie robią przy reprezetnacji Rosji. Bułgarzy z roku na rok jakby schodzą niżej w hierarchii piłkarskiej. Rosja jest zdecydowanie lepsza wg mnie i na nich postawie.
-------------
Szwecja solidna w domu, wraca Zlatan do kadry. Szkoci czasem sprawią dobry wynik, ale głównie u siebie. Szkocka piłka przeżywa ogromny kryzys, nie tylko na niwie klubowej. Reprezentacja też zawodzi wg mnie.
Oto jak mają zagrac oba zespoły :
SZKOCJA(4-4-2)
Alan McGregor
Steven Whittaker - Stephen McManus - Christophe Berra - Lee Wallace
James Morrison - Kevin Thomson - Darren Fletcher - Barry Robson
Kris Boyd - Steven Fletcher

SZWECJA (4-2-3-1)
1 Andreas Isaksson
2 Mikael Lustig
3 Olof Mellberg
4 Daniel Majstorovic
5 Behrang Safari
8 Anders Svensson
16 Pontus Wernbloom
11 Johan Elmander
15 Ola Toivonen
19 Emir Bajrami
10 Zlatan Ibrahimovic Kupon #19
⚽Rosja - Bułgaria Typ : Rosja @ 1,50 ✅1:0
⚽Szwecja - Szkocja Typ : Szwecja @ 1,66✅3:0
AKO KURS : 2,50 Bet365
STAWKA 2/10

ZYSK +3,00

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj piątek, zaczynamy więc weekendowe typowanie. Piątek traktuje jednak rozgrzewkowo przed tym co będzie jutro i w niedizele. Oferta i kilka typów naprawde mi się poodoba już teraz. Wszystko jednak będe weryfikował z czasem jak będą pojawiały się informacje o składach itp. Na dzisiaj najpierw taki oto dubel z niższych lig francuskiej Ligue2 i szwajcarskiej. Rozmyślam jeszcze nad Kaiserslautern z DFB Pokal. Kurs wygląda ciekawie.
Kupon #20
⚽Le Mans - Reims Typ : Le Mans @ 1,66⛔2:2
⚽Kriens - Locarno Typ : Kriens @ 1,61⛔1:1
AKO KURS : 2,69 Bet365
STAWKA 2/10
STRATA -2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Kaiserslautern ładnie szło w sparingach. Wygrali z dobrymi zespołami. Teraz co prawda mecz na wyjeździe, ale ja tam na nich zaryzykuje. Może Micański coś strzeli jak to robił w Lubinie.
Ponadto dodaje Sporting Braga, kurs malutki, ale w zeszłym sezonie u siebie zanotowali bilans 14-1-0, a teraz przyjdzie im grac z beniaminkiem, który jak to mówią zapłaci frycowe mam nadzieje;)
W derby Warszawy teoretycznie zapowiada się na over, bo przecież Legia wzmocniła ofensywe, a bramkarz Antolovic spisuje się kiepsko, ale presja tego meczu zje oba zespoły i będzie szara ligowa kopanina. Taka niestety jest Nasza kochana Ekstraklasa ;) Z dużej chmury zawsze mały deszcz.
Ponadto zajrzałem jeszcze na boiska I ligi i biore typ na GKS Katowice. Już w pierwszej kolejce mieli wygrac u siebie z Dolcanem, ale zawiedli tylko remisując. Potem przegrali w Gliwicach, więc pora na zwycięstwo wkońcu. Bilans gier z Wartą mają dobry. Ponadto lepsze analizy można przeczytac -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f19/i-liga-sezon-2010-2011-a-46577-3.html#post1766795
Wyszła więc mała tasiemka, ale przy piątkowej ofercie nie zaszkodzi się zabawic ;) Jutro będzie zdecydowanie poważniejsze granie bo i mecze bardziej mi się podobają już w tej chwili. Oby tylko prognozy były skuteczne.
Kupon #21
⚽Osnabruck - Kaiserslautern Typ : K&#39;lautern @ 2,05⛔1:1
⚽Sporting Braga - Portimonense Typ : Braga @ 1,37✅3:1
⚽Polonia W-wa- Legia Typ : Poniżej 2,5gola @ 1,55 ⛔ 3:0
⚽GKS Katowice - Warta Poznań Typ : GKS @ 1,70 ⛔1:1
AKO KURS : 7,40 Betsson
STAWKA 1/10
STRATA -1

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Zaczynamy już prawdziwe weekendowe granie ;)
VS

ZENIT ST PETERSBURG - DYNAMO MOSKWA
Typ : Zenit @ 1,65 Betsson ⛔1:1
Na pólmetku sezonu z ogromną przewagą prowadzi Zenit. W dodatku klub się wzmacnia kosztem ligowych rywali. Mam na myśli Semaka i Bucharowa którzy doszli z Rubina. Ponadto wspomniany Bruno Alves z Porto. Tak więc Spaletti ma teraz taki dream team na rosyjskie warunki. Zenit celuje w awans do fazy grupowej Champions League. Został im ostatni krok, rywalizacja w IV rundzie z AJ Auxerre. Ale za nim do tego dojdzie to w sobotnie popołudnie zagrają z moskiewskim Dynamo na własnym stadionie i nie ma co ukrywac, ale są w tym meczu faworytem. Do gry gotowi już będą Siemak, Bruno Alves i Bucharow. Zenit czeka obecnie seria tzw meczów nieco cięższych, ligowych hitów bym nawet rzekł. Ostatnio grali z Rubinem i wygrali 2:0. W niedizele mieli grac na Łużnikach ze Spartakiem Moskwa, ale mecz nie doszedł do skutku poprzez pożary panujące w Moskwie. Jutro zagrają z Dynamem, w środe z Auxerre, następnie z CSKA Moskwa, rewanż z Auxerre, wyjazd do Moskwy na mecz z Lokomotiwem. Kalendarz bardzo trudny bo każdy rywal wymagający. Gdzieś pewnie się potkną, ale nie wydaje mi się akurat by mogło to nastąpic w najbliższym meczu przeciwko Dynamu. Poprostu forma gości jest przeciętna. Po przerwie na Mundial udało im się tylko wygrac z Rostowem i to też nie bez problemów. Dynamo jest dopiero na 12msc w tabeli. Do lidera tracą aż 20pkt!
Dynamo do tego meczu przystąpi bez Fernandeza i Cyrila Kombarowa. Owszem skład mają też ciekawy bo przecież w kadrze zespołu znajdują się Kevin Kuranyi, Woronin, Wilkshere czy Kołodin.
Poprostu Zenit w ostatnich 10 meczach wygrał aż 9, licze też te sprzed MŚ, forma jest wysoka. Ostatnie wizyty na stadionie Pietrowskim w Petersburgu to także nie najmilsze wspomnienia dla Dynamowców. Polegli tutaj m.in 3:9 w Pucharze Rosji ;) Ja poprostu nie widze niespodzianki w tym meczu i straty pkt przez gospodarzy.
Do Zenitu dokładam typ na FC Porto. W meczu o Superpuchar udowodnili, że forma jest dobra. Teraz zagają na wyjeździe z Naval z którym zawsze grało im się dobrze. Nie ma co nawet porównywac potencjału obu zespołów. Wiem tylko tyle, że Porto w tym meczu zagra bez Mariano Gonzaleza. Jeżeli o mnie chodzi to przewiduje jakieś 2:0 dla Smoków.
Kupon #22
⚽Zenit St.Petersburg- Dynamo Moskwa Typ : Zenit @ 1,65⛔1:1
⚽Naval - FC Porto Typ : Porto @ 1,40 ✅0:1
AKO KURS : 2,31 Betsson
STAWKA 4/10
STRATA -4

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

JAGIELLONIA - GKS BEŁCHATÓW
Typ : Jaga @ 1,90 Bet365 ✅3:1​
Tak na pierwszy rzut oka rzuca mi się od razu Jaga. Jedyny zespół grający w europejskich pucharach za którego nie musimy się wstydzić, oba mecze z Arisem grali na dobrym poziomie, wywieźli punkt z Wrocławia choć widać było że są trochę &quot;zmęczeni&quot;. Myślę że Jagiellonia ma silny zespół, a trener Probierz wg mnie należy do czołówki polskich trenerów.
Brakuje im trochę kilera, bo Grosicki jest nieskuteczny, a Frankowski wygląda na to, że nie jest w stanie grać przez 90 minut, aczkolwiek kiedy jest na boisku to jest bardzo groźny vide mecz z Lechem o Superpuchar.
Wstępnie zaznaczam Jagę na swoim kuponie, decyzję być może podejmę jeszcze dziś lub jutro, ale wygląda apetycznie. Przegrać nie powinni może 1x po niskim kursie na podbicie? Nie wiem...
Ja tylko się pod tym podpisuje i również zamierzam postawic na Jagiellonie. ;) Popieram to co napisał Sutek, że jako jedyni nie skompromitowali polskiej piłki, pokazali że można przergac, ale można też grac pięknie i strzelac bramki. Bo trzeba sobie powiedziec, że Jaga zagrała bardzo odważnie, Aris zepchneli do defensywy. Wymieniali piłke klepą, oskrzydlali akcje jak to się powinno robic. Poprostu Probierz to jest trener z prawdziwego zdarzenia i widac efekty. Zbudował zespół, w którym ma dosyc szeroki skład i wyrównany. Owszem zastąpienie Grosickiego jest trudne, ale niektóre pozycje są wyrównane. Podobają mi się szczególnie w grze gracze Kupisz i Makuszewski, widac w nich wielki potencjał i mają ciąg na bramke. Kupisz wkońcu futbolu uczył się w Anglii, teraz widac efekty.
Probierz odważny trener, każdy w zespole zna swoją hierarchie. Nie boi się Franka posadzic na ławce. Pokazuje, że to on rządzi i nie da -sobie zawodnikom dyktowac kto ma grac, mowa o bramkarzu Gikiewiczowi.
Poprostu co tu dużo mówic, jak na polskie warunki to jest super trener, któremu życzę jak najlepiej.
Jaga u siebie + te wszystkie aspekty trenersko piłkarskie o któruch napisali także TBM i Sutek i wychodzi Nam typ na Jagę. Sam go na pewno wykorzystam bo również mi wpadł już w oko pare dni temu. Spojrzałem tylko w terminarz po spotkaniach z Arisem i wiedizałem że w tym meczu będe stawiał na nich.
Tamte słowa pisane były kilka dni temu, ale nic się nie zmieniło w moich przewidywaniach i nadal cisne na Jage. Oto składy przewidywane z dzisiejszego Przeglądu Sportowego;)
JAGIELLONIA : Sandomierski - Norambuena, Skerla, Cionek, Lato- Grzyb, Hermes, Burkhardt- Grosicki,Frankowski, Kupisz
BEŁCHATÓW:
Sapela- Fonfara, Lacic, Tanevski, Popek- Gol, Baran- Wróbel, Poźniak, Małkowski- Żewłakow Kupon #23
⚽Jagiellonia Białystok - GKS Bełchatów Typ : Jaga @ 1,90 ✅3:1
AKO KURS : 1,90 bet365
STAWKA 4/10
ZYSK +3,60

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY
Typ : Oba strzelą ? TAK @1,66 Be365 ⛔0:0
Już za pare godzin wystartuje najlepsza liga świata - angielska Premier League. Faworyci? Chelsea, MU i Arsenal. W City nie wierze bo kasa to nie wszystko. W ogóle to te ich transfery wcale nie przemysłane,mam wrażenie żę kupują by tylko kupic i pokazac jacy to oni są wielcy.. Bo nie rozumiem po co w kadrze im aż tylu napastników. Tevez, Adebayor, Santa Cruz, Balotelli, Jo, Robinho. Owszem Robinho ma odejśc, Bellamy również, ale oni chcą jeszcze Zlatana :lo: Dla Yayi Toure płacą największą tygodniówke w PremierLeague 220tys funtów! Kolejny absurd moim zdaniem.
Tottenham jest budowany z kolei bardzo przemyślanie. Świetny trener wiedzący czego chce. Oba zespoły wraz z Liverpoolem moim zdaniem powalczą o 4msc w lidze. Na więcej obecnie ich nie stac chyba. Pewnie dla City to będzie rozczarowanie, ale co mi tam. Już w pierwszym meczu na White Hart Line moga miec problemy. Patrząc w historie to z Tottenhamem gra im się najgorzej ze wszystkich zespołów PremierLeague. Kursy na Spursów już poleciały znacząco zatem nie będe stawiał na ich wygraną tylko pobawie się w bramki. Te powinny się posypac. Tottenham u siebie to bardzo bramkostrzelna ekipa. W tyłach nieraz już miewali kłopoty. W sparingach również tracili sporo bramek. Najrozsądniejsze więc typy na ten mecz to BTS i over2,5gola wg mnie.
Tottenham: Gomes- Corluka, Dawson, Bassong, Assou-Ekotto- Lennon, Palacios, Modric, Kranjcar-Keane, Defoe.

Man City: Given- Boateng, K Toure, Lescott, Kolarov-Johnson, Yaya Toure, De Jong, Silva- Tevez, Adebayor.
VS

WIGAN - BLACKPOOL
Typ : Wigan @ 1,72 Bet365 ⛔0:4 Ponadto z dzisiejszej oferty Premiership gram jeszcze Wigan, a bardziej przeciwko Blackpool można powiedziec ;) Ich kadra nie powala, będą pewnie totalnym outsiderem w tym sezonie. Jak sobie przypomne zeszłoroczne mecze Burnley to na wyjeździe oni nie zdziałali dosłownie nic, a potencjał obu zespołów jest bardzo zbliżony. Blackpool gra archaiczny angielski futbol, długa piłka na wysokiego napastnika i heja! Wigan ciekawe wzmocnienia przed sezonem, przyszedł Boselli z Estudiantes, który może byc gwiazdą zespołu. Dzisiaj co prawda zabraknie Gary Caldwella u gospodarzy, ale i ak mają lepszy skład od gości. Alcaraz będzie grał na środku. Nie będe więcej czarował, poprostu taki kurs przeciwko beniaminkowi na wyjeździe w tym sezonie będzie rzadkością moim zdaniem i trzeba z tego skorzystac mimo, że to pierwsza kolejka i tak na dobrą sprawe wszystko może się wydarzyc ;) Ale Blackpool nawet w sparingach pzregrywali z Crewe czy Bristol.
Wigan: Kirkland- Boyce, Stam, Gohouri, Figueroa, Diame, McCarthy, McArthur,Rodallega, Gomez, Moses.
Blackpool: Rachubka-Cathcart, Coid, Crainey, Eardley- Sylvestre, Ormerod, Harewood, Vaughan, Taylor-Fletcher, Evatt.
Kupon #24
⚽Tottenham - ManCity Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,66⛔0:0
⚽Wigan - Blackpool Typ : Wigan @ 1,72 ⛔0:4
AKO KURS : 2,87 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
MONACO - MONTPELLIER
Typ : Monaco @ 2,20 Bet365 ZWROT
W Księstwie Monaco liczą na dobry sezon. Pisałem już kilka razy, że to może byc tzw czarny koń tych rozgrywek. Przed tygodniem Monaco mogło wygrac z OL, lecz świetnie w bramce spisywał się Hugo Lloris i zapobiegł utracie gola w tamtym meczu. Co prawda zabraknie w Monaco zabraknie kupionego kilka dni temu M&#39;Bokaniego - kara jeszcze z Jupiler League oraz kontuzjowanych Adriano, Alonso, Pereza, Haruny i Costy to skład Monaco jest szeroki. Montpellier skompromitowało się w LE, a potem wygrali w lidze z Bordeaux jednak chyba nie ma co też zachwycac się tym zwycięstwem bo Żyrondyści grali trzecim bramkarzem. Historia zdecydowanie przemawia na korzyśc gospodarzy, nawet w poprzednim sezonie kiedy to przeciez Montpellier było rewelacją rozgrywek, a Monaco średnie wyniki notowało nie udało im się podbic Stade Luis II i polegli tutaj aż 0:4! Obok takiego kursu jaki oferują nam w dzisiejszym meczu bukmacherzy ja obojętnie przejśc nie mogę. I nawet to, że kilku piłkarzy grało w środe w meczach swoich reprezentacji nie zniechęca mnie do tego.
MONACO : Ruffier (cap) – Lolo, Mongongu, Hansson, Dj.Traoré – N.Mendy (ou Nkoulou), Mangani – P-E.Aubameyang, Niculae, Bulot - Park
MONTPELLIER : Jourdren - Bocaly, Yanga-Mbiwa, Spahic, Jeunechamp - Pitau, Marveaux, Estrada - Camara, Giroud, Kabze

Kupon #25
⚽Monaco - Montpellier Typ : Monaco @ 2,20
AKO KURS : 2,20 Bet365
STAWKA 2,5/10

ZWROT

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

BOCA JUNIORS - RACING CLUB
Typ : Boca @ 1,70 Betsson ⛔1:2
Boca na inauguracje zremisowali z Godoy Cruz 1:1, ale trzeba powiedziec, że zagrali dobre zawody. Kilku okazji nie wykorzystali. Mogło to się inaczej potoczyc, z takich bardzo klarownych sytuacji warto wspomniec strzał w słupek Palermo i &quot;objechanie&quot; bramkarza przez Viatri i strzał do bramki, który w ostatniej chwili wybił obrońca. Ogólnie Boca udowdoniła to co pisałem przed tamtym meczem, że jeszze w obronie będą kłopoty i właśnie przez błąd w defensywie, indywidualną gafe Gimeneza stracili gola. Ale do kolejnego meczu Boca podchodze optymistycznie nastawiony. Dzisiaj na La Bombonera zagrają z Racingiem. Rywal nie jest aż tak wymagający moim zdaniem. Historia przemawia za Xeneizes. Pierwszy mezc Racing wygrał u siebie 1:0 z beniaminkiem All Boys, ale to goście zrobili lepsze wrażenie na obserwatorach jak udało mi się wyczytac na niektórych portalach.
Zakończyła się już telenowela z udziałem Riquelme i złożył on podpis pod kontraktem. Clemente Rodriguez gotowy jest już do gry i ma wybiec w podstawowej jedenastce.
Boca Juniors: Cristian Lucchetti - Christian Cellay, Matías Caruzzo, Juan Manuel Insaurralde - Jesús Méndez, Gary Medel, Sebastián Battaglia, Clemente Rodríguez - Damián Escudero - Martín Palermo, Lucas Viatri.
Racing Club: Roberto Fernández - Marcos Cáceres, Matías Martínez, Lucas Aveldaño, Matías Cahais - Patricio Toranzo, Claudio Yacob, Lucas Licht - Giovanni Moreno - Pablo Luguercio, Claudio Bieler. ----------------
Flamengo - Ceara.
Typ : Flamengo DNB @ 1,40 Betsson ✅1:0
Ceara bez trzech podstawowych zawodników Misael, Careca i Erick Flores. Flamengo zacznie z nowymi zawodnikami Renato Abreu i Leandro Amaral. Moze oni wniosą cos ciekawego do ich poczynań bo ostatnie mecze to była swoista męczarnia. Licze na przełamanie Flamengo poprostu w tym meczu. Ceara przekombinowała z trenerami, zmieniają ich jak rękawiczki,a ostatnio wyniki kiepskie. Flamengo myslę, że się przełamie wkońcu.

Kupon # 26
⚽Boca Juniors - Racing Typ : Boca @ 1,70 ⛔1:2
⚽Flamengo - Ceara Typ : Flamengo DNB @ 1,40✅1:0
AKO KURS : 2,32 Betsson
STAWKA : 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Jednak za dużo kuponów wczoraj, typy sądziłem, że tez są dobre, ale wyszło inaczej cóż. Może dzisiaj się poszczęści;)
Kupon #28
⚽Vitoria Bahia - Santos Typ : Vitoria @ 2,50✅4:2
AKO KURS : 2,50 Bet365
STAWKA 3/10
ZYSK +4,50
Kupon #29

⚽FC Liverpool - Arsenal Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,83✅1:1
AKO KURS : 1,83 bet365
STAWKA : 3/10
ZYSK +2,49
Kupon #30

⚽Estudiantes La Plata - Quilmes Typ : Estudiantes @ 1,53✅2:0
⚽Excelsior - Feyenoord Typ : Feyenoord @ 1,44 ⛔3:2
AKO KURS : 2,21 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Okres od ostatniego podsumowania, tj ostatni tydzień ;)
Kupony : 14
Trafione 5 Nietrafione 8
ZWROT 1
Skuteczność 36%

Typy : 23 Trafione : 10 Nietrafione : 12 ZWROT 1
Skutecznośc : 44%

Suma stawek : 41,5 Zysk / Strata : ⛔6,21 YIELD : -14,96 %
------------------------------
ŁĄCZNE STATYSTYKI :
Kupony : 30 Trafione 13 Nietrafione 16
ZWROT 1
Skuteczność 43%

Typy : 49 Trafione : 27 Nietrafione : 21
ZWROT 1
Skutecznośc : 55%

Suma stawek : 89,0 Zysk / Strata : ⛔6,17 YIELD : -6,93%
Ostatni tydzień wypadł jak wypadł. Szkoda przede wszystkim kuponu z Zenitem St Petersburg, ponadto zawiodła przede wszystkim Argentyńska liga. Boca jednak ambitne plany zdobycia mistrzostwa chyba znowu będzie musiała odłożyc na bok, ale zobaczymy jescze. Będe próbował chyba dalej z tą ligą walczyc, ale już za mniejsze stawki.
A oto szczegółowe spojrzenie na poszczególne rozgrywki i to jaki udało się odnotowac bilans w nich. Robie to głownie dla siebie by wiedziec na czym odnotowuje strate, a co przynosi dobry zysk. Myślałem też długo nad tym jak liczyc typy które grałem w dublach czy triplach, i doszedłem do wniosku, że każdy typ będe liczył wg stawki którą przyjąłem na kupon, więc jak np mam dubla za 3/10 i typy z różnych lig to na kazdy typ liczę taką samą stawke. Może to dziwnie wyjdzie, ale nie mam lepszego pomysłu... A jeżeli dubel jest z tej samej ligi to wiadomo licze normalnie ;)
Liga Mistrzów ✅ 0,6 Liga Europejska ✅ 1,32 Brasileiro ✅ 2,50 Argentyna ⛔ 0,63 Anglia ⛔3
Copa Sudameircana
⛔ 2 Holandia ⛔ 1,5 Portugalia ✅ 1,97 Rosja ⛔ 4 Francja ⛔ 4,60 Polska ✅ 1,60 Międzynarodowe ✅ 2,20 Piłka nożna -Inne ✅ 1,22 Siatkówka ⛔ 0,38 Może te poszczególne staty wyglądają nieco dziwnie, ale tak z ciekawości je będe robił.
Możliwe też, że gdzieś się walnałem to wtedy pisac ewentualnie na PW.
Teraz już trzeba się wziąc za analize meczów które przed Nami. Zapowiada się kolejny ciekawy tydzień obfity w wydarzenia piłkarskie i nie tylko ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Sobotnie spotkanie nie doszło do skutku z powodu obfitych opadów deszczu. Widzę, że mecz będzie dzisiaj więć go gram bo za tamto spotkanie dostałem zwrot. Analizy nie ma sensu nawet pisac. Wyżej jest opisane, podaje tylko przewidywane sklady na dzisiaj, bo może doszło do jakichś rotacji itp.
MONACO : Ruffier (cap) - Lolo, Mongongu, Hansson, Dj.Traoré - N.Mendy (ou Nkoulou), Mangani - P-E.Aubameyang, Niculae, Bulot - Park
MONTPELLIER : Jourdren - Bocaly, Yanga-Mbiwa, Spahic, Jeunechamp - J.Marveaux, Pitau (cap), Estrada - S.Camara, Giroud, Kabze
Kupon #31
⚽Monaco - Montpellier Typ : Monaco @ 2,25⛔0:0
AKO KURS : 2,25 Bet365
STAWKA 2/10
STRATA -2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom