robson-united
Użytkownik
Jak dla mnie kurs bardzo ciekawy. Owszem Lyon może i jest faworytem, ale Monaco w mojej opinii w tym sezonie będzie ciekawym zespołem i powalczą o górną połówke tabeli. Skład mają ciekawy. DObry bramkarz Ruffier. CIekawa ofensywa z Niculae, Aubameyangiem czy Koreańczykiem Parkiem. O bramke na Stade Gerland moga się pokusic tym bardziej, że Lyon jakoś w defensywie specjalnie się nie spisuje. Oba zespoły widziałem w meczach towarzyskich. Monaco ciekawie sobie poczynało na tle Benfici. Spodziewałem sie istnej dominacji Portugalczyków a tymczasem Monaco ciekawie kombinowało w ofensywie. Lyon widiziałem na Emirates Cup i aż takiego wrażenia na mnie nie sprawili. Dużo zmian w składzie. Brak Lisandro, Lloris jeszcze jakby rozpamiętywał słabe MŚ i taki rozkojarzony troche. Kurs mnie pozytywnie zaskoczył więc go pobrałem LYON : Lloris - Gassama, Cris, Toulalan, Cissokho - Pjanic, Gonalons, Ederson - Briand, Gomis, Bastos
MONACO: Ruffier - Adriano (ou Puygrenier), Mongongu, Hansson, D. Traoré - Nkoulou, Mangani - Aubameyang, Niculae, Lolo - Park
Kupon #11
Ol.Lyon - Monaco Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,250:0
AKO KURS : 2,25 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3
MONACO: Ruffier - Adriano (ou Puygrenier), Mongongu, Hansson, D. Traoré - Nkoulou, Mangani - Aubameyang, Niculae, Lolo - Park
Kupon #11
Ol.Lyon - Monaco Typ : Oba strzelą ? TAK @ 2,250:0
AKO KURS : 2,25 Bet365
STAWKA 3/10
STRATA -3