@Tyche, najpierw publicznie udowodnij że chodzisz w mojej bukmacherskiej wadze, czyli powiększ w skali miesiąca początkowy budżet o 33 razy - gdyż ja to już zrobiłem, wygrywając 2. z największych typerskich konkursów świata, zaczynając od 1000j. a kończąc z 33.000 j.
Na dzień dzisiejszy jesteś dla mnie w bukmacherce tylko śmiesznym leszczem - ale zgłoś się gdy i Ty tego co powyżej napisałem dokonasz, a zapewniam Cię że wtedy z równym sobie chętnie się zmierzę.
Załóż swój wątek w dziale KUPONY lub KUPONY ze STATYSTYKĄ , podaj datę startu prezentacji swojej gry i w miesiąc od rozpoczęcia zrób podsumowanie, a jeśli na koniec miesiąca gry powiększysz początkową kasę o nie mniej niż 33 razy, to dojdzie do naszego pojedynku.
Oczywiście mam w pamięci to, że sam przedstawiłeś się na FB w swym 1. wpisie jako mały skundlony konfident:
A ja sie ciesze, ze w końcu zbanowali tego ediego. Dziękuje administratorom, ze przeczytali mojego maila i interweniowali w tej sprawie.
i niewątpliwie stać Cię na przerwanie naszej gry w ramach ew. pojedynku, kolejnym donosem na mnie bo masz to już przećwiczone w swoim repertuarze zagrań...