To jest akurat ten największy konkurs, o którym pisałem iż typuje się tam AH czyli handicapy azjatyckie i stąd akurat w nim nie brałem udziału.http://tipsters.asianbookie.com - tutaj pierwsze miejsce zająłeś?
Tam są 2 drogowe zakłady na zwycięstwo i w razie remisu zwrot? - tak to wygląda ale wolę się upewnić.
@Gachu rozpoczął właśnie grę na 2 oddzielne linie:Wracając do tematu 15stki...
Czy próbował ktoś zagrać równolegle kilka 15stek
Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo nie za bardzo zrozumiałem o co chodziCiekawy jestem jak pójdzie, ale jeżeli w typowaniu nie ma zasad, to i Ty ich względem buka nie miej litości i nie daj się przewidzieć.
Bądź elastyczny i mów bank. To, że ktoś wymyślił taki sposób gry, nie znaczy że masz tak grać. Każdy zakład to szansa dla buka, żeby pokonać gracza. Tego nikt nie widzi. Amatorzy hazardu widzą grę przez pryzmat zysków i wysokich wygranych, a dużo wcześniej powstało przysłowie - pieniądze wpłacone, pieniądze stracone. Nie wyobrażam sobie bycie na plusie bez regularnych wypłat.Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi
A ten głupi powie później: miał 100zł i był taki mądry, śmiał się ze mnie, zamiast wypłacić i grać znowu od 5zł wtopił wszystko, bo system to system.Ktoś powie, że to głupota ileś razy trafić kurs 2,25-2,5 dla np. 45zł i w to miejsce lepiej zagrać singla za 100zł po kursie @1,45
Nie wiem czy to do Kolegi, czy do mnie.no jak chcesz wygrywać dużo mając mało gotówki, to przecież wiadomo, że musisz ponieść duże ryzyko i to nie jest żadne zawężanie opcji, tylko Twój świadomy wybór. Za darmo nic nie dostaniesz.