>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Robimy 17000zł z piątaka w 15 krokach

S 440

straszaksam

Użytkownik
Edi, ale powiedz mi co to jest yield - 30% , czy to jest duzo ? Moim zdaniem to żadne osiągniecie , przykładowo jak grałem jeszcze na serwisach internetowych ( bet365/bwin itd ) pozniej od nich odstąpiłem jak zaczęły pojawiać sie limity i ograniczyłem sie tylko do naziemnych bukmacherów , to wpłacając załóżmy 1000 zł to po tygodniu ugrywałem srednio 3000-4000 zł czyli zysk 300-400 % to czy te Twoje 30 % to powód do dumy ?
słabym jesteś trollem i mógłbyś chociaż dowiedzieć się czym jest yield jak chcesz trollować bardziej skutecznie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Tyche, byłeś grzecznie proszony przez gospodarza tego wątku o niezaśmiecanie go swoją niechcianą przez niego obecnością - a Ty jak cham i prostak robisz tu sobą burdel.
te Twoje systemy to tak miedzy nami niektóre mozna jednym okiem przeczytać
Od początku Twojej obecności na FB dało się odczuć, że jesteś dotknięty okulistyczną ułomnością - bowiem tylko ktoś taki mógł imputować mi, iż na forum nie ma moich przedmeczowych typowań, gdy są ich tu grube setki! ???? ???? ????
Ciebie z jakimś obsesyjnym tego natężeniem interesują finanse innych ludzi:
edi8, Ty tu sie mądrzysz a tak naprawdę z tych 100k + co kiedyś wygrałeś to zostało Ci mało co.
jakie zyski notuje ta osoba ?
zajmij się w końcu swoją portmonetką a nie zaglądaj w kieszeń innych!
Naucz się też czym jest yield, bo to zysk od obrotu!!!

T 11

tyche

Użytkownik
Ty za to lubisz cytować moje wypowiedzi z kontekstu innych zdań, chodzi mi o to czy chociaż jedna osoba z forum korzysta z Twojego systemu i ma przy tym zyski ? Odpowiedz mi konkretnie na to pytanie , konkretnie .

Doskonale wiem co to jest yield
Na tym kończę swoją wypowiedz w tym temacie , poświęcając sie moim typom w dziale kupony , tak aby udowodnić Ci moja wyższość &gt; 33 większy zysk.

Czekam na Twoja przypomnę - konkretna odpowiedz na moje pytanie

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Będąc proszonym tylko o jedną osobę - podaję jedną, aczkolwiek lektura tego wątku dobitnie mówi iż są i inni:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-skrocony-na-7-meczy-jak-gram-go-ja-118979.html
a o szczegóły w postaci tak Cię zajmującego stanu kasy innych, pytaj bezpośrednio tamtego usera czy też nawet userów, bo o posługiwaniu się zaproponowanymi przeze mnie metodami informuje tam przecież także inny niż autor wątku użytkownik.
Nie wątpię, że od obu uzyskasz odpowiednie a nawet dobitne informacje...

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Lista ignorowanych to błogosławieństwo ???? Proponuję zrobić to każdemu i nie karmić więcej trolla ;)
Monolog powinien szybko stracić na atrakcyjności.

M 1

marasco

Użytkownik
I na koniec: najwięcej mają zwykle do powiedzenia ci, którzy sami nic nie robią...
Zerknąłem do historii Twojej aktywności na FB i założyłeś tu dotąd 1 ( jeden ) wątek:
http://forum.bukmacherskie.com/f46/strona-ze-wynikami-i-informacja-o-kursie-jaki-byl-na-zdarzenie-100923.html ???? ???? ????
[/b]
Bo oczywiście (nad)aktywność na forum jest najważniejsza... mała ilość postów na pewno świadczy o tym, że jestem marnym człowieczkiem... :grin:
@ Tyche - wyluzuj, bo jeszcze Cię zbanują. Już nazwali trollem :grin: ale tak to jest w Internecie. Nie przejmuj się, edi8 dobrze wie, my też wiemy i jest tego świadom. Niech sobie nadal sprawia wrażenie, a inni niech to łykają. Co nam do tego? ????
Wracając do tematu... żal mi jego autora. Testowałem wiele podobnych cudownych &quot;papierowych&quot; systemów typu &quot;przecież wystarczy tylko PIĘĆ ZŁOTYCH A TYLE WYGRAM A NIC NIE TRACE!!!&quot; i wiecie co... powiem tylko, że milionerem nadal nie jestem, ale można się czegoś nauczyć ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przypominam co autor wątku napisał o tym tytułowym pomyśle, następnie nieco za moją sprawą zmodyfikowanym:
nie mam klapek na oczach i nie napalam się na to jak łysy na grzywkę - po prostu twierdzę, że nie jest to niemożliwe.
i tego się trzymajmy, bo oczywistym jest, że to tylko 4fun ???? a ponadto stanowi to niezły materiał na konkurs
&quot;Kto zajdzie najdalej&quot; - można to nawet zgłosić Adminowi M.O. bo niedawno prosił o podrzucanie mu na PW pomysłów na różnorakie konkursy na forum.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Komizm sytuacji jest solidny ???? . Najbardziej ogólny obraz tej elektryzującej wymiany zdań jest taki, że Userzy z aktywnością forumową bliską zeru, zarzucają innemu Userowi ... aktywność.

Otrzymane punkty reputacji: +22
M 1

marasco

Użytkownik
Wy po prostu nie rozumiecie, że wystarczy od razu przejść do ostatniego etapu tego systemu, żeby efekt był dokładnie taki sam... ???? Co za różnica - cudem ustukać 10 tysięcy z 5 zł zamiast od razu postawić 5 tysięcy na JEDNO zdarzenie w JEDNYM dniu? EFEKT będzie ten sam (a nawet znacznie lepszy - zależnie od zdarzenia). Oszczędzicie sobie tylko stresu, bo będzie on trwał tylko do momentu oczekiwania na wynik zdarzenia, a nie miesiącami... ???? Ale ludzi łatwo omamić wizją &quot;zysku z niczego&quot;. Bukmacherzy właśnie tym się żywią. ????

M 1

marasco

Użytkownik
Owszem fascio, ale błędne założenie owego marzyciela jest takie, że jeśli przegra teraz 5 tysięcy, to będzie inaczej niż jak na 10, 20 albo 40 etapie progresji....i wtedy po przegranej to będzie go już stać, albo przegrana mniej zaboli, albo cokolwiek innego... i wogóle przestanie grać u buka. ????
Na pierwszej stronie autor daje dwie opcje do wyboru:
OD KOLEJNYCH ETAPÓW MAMY W RAZIE PORAŻKI DO WYBORU 2 OPCJE:
- cofamy się o 1 etap dokładając do oszczędności 2,5zł - w razie kolejnej porażki kończymy grę
Jaaaaaasne. ???? Piramidalna bzdura. Oczywiście, że gramy dalej, jak nie tym systemem to innym i wtapiamy dalej.
- cofamy się o 2 etapy i w razie kolejnych porażek cofamy się za każdym razem o 1 krok (pokrywają to dotychczasowe oszczędności)
A jak nam kroków zabraknie? Jak nie będzie gdzie się cofnąć? W papierowych systemach jak ten zawsze dominuje przekonanie, wręcz autor zakłada, że pod rząd poprawnie wytypuje kilka zdarzeń i hurra wygraliśmy. ???? Więc skoro tak zakłada, to nie lepiej zagrać tych kilka zdarzeń osobno, za większą kwotę, wygrać więcej i szybciej? Ryzyko jest identyczne, ale nie wszyscy chcą to zrozumieć i nie dają się sprowadzić na ziemię. Niczym nie różni się wybór na 10 etapie progresji od każdego innego wyboru...

T 11

tyche

Użytkownik
Mówcie o mnie co chcecie, obrażajcie mnie , spoko . Ale przy okazji śledzie moj temat w dziale kupony i grajcie systemami od edi8. Z pewnością każdy z Was, kto stoi za nim murem gra jego systemami, nie pracuje i spokojnie utrzymuje sie z bukmacherki :)

F 129

fascio

Użytkownik
Ale kolego kto pisze, że utrzymuje się z bukmacherki. Żeby faktycznie tak było trzeba mieć ogromną wiedzę jeszcze większe pieniądze oraz tyle samo szczęścia.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Mówcie o mnie co chcecie, obrażajcie mnie , spoko . Ale przy okazji śledzie moj temat w dziale kupony i grajcie systemami od edi8. Z pewnością każdy z Was, kto stoi za nim murem gra jego systemami, nie pracuje i spokojnie utrzymuje sie z bukmacherki :)
ja to nawet Twoj temat do subskrybowanych dodałem!

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Mało, bo ja zasiadam z całą Rodziną przed monitorem, pijemy Colę, obżeramy się popcornem i oglądamy ten seans.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Ale tutaj temat sie rozkręcił :) ja powiem tyle. Najlepszy system to w ogóle nie grać, a pieniądze które miały iść na cele obstawiana włożyć do skarbonki wtedy po np roku takiej &quot;gry&quot; uzbiera nam sie całkiem pokaźna i przy tym pewna suma :p mam racje Edi ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Masz rację, ale stosując powyższe w odniesieniu do gier losowych a nie tego segmentu bukmacherki, zwanego zakładami wzajemnymi ???? .

jannek 389

jannek

Użytkownik
ej edziosławie, widze ze PM zablokowane
wyslij nam wszystkim laikom link do tych mega konkursow swiatowych - mysle ze kazdy jest tego ciekaw jaki to konkurs

Do góry Bottom