S
1,1K
slukasz123
Użytkownik
Kolega ma pełna racje co do weryfikacji ADRESU.Ja spytalem ich wprost czy nie mozna powiekszyc dokumentu...Odpisali ze nie...Ale zgodzili sie ze jak zrobie imie i nazwisko i date zakceptuja dokument i zaakceptowali...Wiec moze tj rada dla nowych graczy jak zrobic zdjecie...Chyba nigdy nie spotkałem się z tak problematycznym bukmacherem jak ten. Konto założyłem w tamtym tygodniu, standardowo po wygraniu kilku zakładów wziąłem się za wypłatę i w tym momencie zaczęły się moje problemy. Na starcie poproszono mnie o przesłanie wymaganych dokumentów. Dowód osobisty- problemu brak, przy wyciągu z konta neteller napotkałem się na 3 odmowne odpowiedzi z powodu zbyt małego screena. Największe problemy miałem z rachunkiem z ostatnich 3 miesięcy. Przecież wszystkie rachunki otrzymuje w formie elektronicznej, gdy już wziąłem się za wysyłanie przeróżnych rachunków, spotkałem się z wielokrotną odmową z różnych powodów. Brak adresu, brak imienia, nieprawidłowy rozmiar pliku. Typowe szukanie problemów na siłę. Walka z cudownymi wymaganiami trwała bodajże 2 dni. Gdy już byłem szczęśliwy z powodu zlecenia wypłaty, nastała godzina 14 i telefon z nieznanego numeru. Skąd? Z Rivalo.com, masa durnych pytań tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, iż ten bukmacher nie jest nic wart. Słaba oferta, fatalna weryfikacja to tylko kilka minusów które można im wytknąć. Grałem na wielu portalach, ale nigdy nie spotkałem się z czymś takim.
Stanowczo NIE POLECAM