>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

RaFiii - typy

H 0

heheszki

Użytkownik
Cześć widziałem twoje typy i jestem pod wrażeniem dzis wysłałem 1 kupon(5 meczy) i tylko weszedł mi typ 6.75 wygrana dla zagłębia.
Raffi podaj mi jakieś pewniaki w piłce nożnej na sobotę z 4-5 meczy. widzę, że znasz się na bukmacherce a skuteczność twoja w obstawianiu wyników jest imponująca ;)

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
I też się dołączam do kondolencji dla tego pajaca. Wygrywał 3-0 i kurs na Williamsa na live wynosił 10 złotych. Jap ier... jak można tak zje...ać mecz... i zawalil kupon

Otrzymane punkty reputacji: +7
rafiii 142

rafiii

Użytkownik
I znowu wpłaciłem do Bet365 gdzie mam pecha i nigdy nie wygrywam. Ale niestety Bahowi się nie chce fatygować coś aby wstawić ofertę z tenisa... wpłacam 35 zł na grę weekendową, oby się udało coś wyciągnąć - jak nie dziś to jutro. Oto moja taśma na dzisiaj.

Kamke - Galung: Tobias Kamke @ 1.25
Darcis - Montanes: Albert Montanes @ 1.57
Almagro - Williams: Nicolas Almagro @ 1.071
Wawrinka - Robredo: Stanislas Wawrinka @ 1.25
Kvitova - Cadantu: Petra Kvitova @ 1.14
Beck - Vinci: Roberta Vinci @ 1.20
Sparta - Slavia: Sparta Praga @ 1.50
Den Haag - Twente: FC Twente lub remis @ 1.22
Bayern - Nurnberg: Bayern Monachium @ 1.22
Furth - Dortmund: Borussia Dortmund lub remis @ 1.11
Mainz - Hamburg: Mainz @ 1.90
Karpaty - Dynamo: Dynamo Kijów @ 1.57
AKO 26.94

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
życie, czas sobie zrobić przerwę do końca miesiąca, 120 przegrałem w 3 dni i nie mam zamiaru przegrac więcej... do zobaczenia

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
nie wstawilem dziś typów na forum i kupon już mi na 99,9% wejdzie ???? ! za 20 zł - 150 ???? grałem wziemniaku w totolotku ;p

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Lukasz - nie podzieliłem się bo miałem nie grać, nie byłem w domu i przypadkowo przed meczem poszedłem do buka postawić. Jak ktoś śledzi typy dnia to chociaż mógl ode mnie skorzystać z Sociedad. No niestety zagrałem mega asekuracyjnie mimo że wiedziałem że te drużyny wygrają dałem z podpórkami. Bo chciałem dziś koniecznie wygrać. Gdyby nie podpórki miałbym kurs 93 i za powiedzmy 20 zł miałbym prawie 2000 a nie 150. Co więcej, wszystko na moim kuponie wygrało z handicapami (i tenis (obaj rozwalili swoich rywali 2-0) i piłka - wszystko z handi). Tak czy siak nic nie zmienię, odrobiłem swoje z nawiązką.
To mój kuponik, oczywiście Aris wygrał 5-1.

B 2

bombel3f

Użytkownik
graty i oby tak dalej, nie ma co się zastanawiać że mogło być więcej, lepiej zagrać z podpórką i wygrać, niż bez mając szansę na dużo więcej ale przegrać ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Anderlecht 1.35
Chelsea 1.75
Wawrinka 1.15
Murray 1.05
Cilic 1.35
Berdych 1.10

AKO 4.27

To gram. Dla lubiących ryzyko mogę polecić z wyższych kursów Gulbis, Fognini, Raonic, Almagro, Bryan/Bryan, Granollers/Lopez, Bordeaux. Pozdro! ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Anderlecht 1.35 ✅ FT 3-0
Chelsea 1.75 ✅ FT 3-0
Wawrinka 1.15 ✅ FT 2-0
Murray 1.05 ✅ FT 2-0
Cilic 1.35 ✅ FT 2-0
Berdych 1.10 ✅ FT 2-0

AKO 4.27
Wszystko pięknie wlazło i na wielkim lajcie z handicapami, za 25 zł wygrana 105 ;).

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Juan Martin Del Potro @ 1.10
Grigor Dimitrov @ 1.30
Jo Wilfried-Tsonga @ 1.20
Benneteau/Zimonjic @ 1.65

AKO 2.83

Tylko takie coś mi się udało na dzisiaj wynaleźć. Wydaje się dość pewne, oby tylko młody gniewny Dimitrov nie zawalił. Gram za 35 i do wyjęcia 101.

Do góry Bottom