>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

RaFiii - typy

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Juan Martin Del Potro @ 1.10 ⛔
Grigor Dimitrov @ 1.30 ✅
Jo Wilfried-Tsonga @ 1.20 ✅
Benneteau/Zimonjic @ 1.65 ✅

AKO 2.83
Tylko takie coś mi się udało na dzisiaj wynaleźć. Wydaje się dość pewne, oby tylko młody gniewny Dimitrov nie zawalił. Gram za 35 i do wyjęcia 101.
zal juan

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Słabo z tenisem teraz, więc siedziałem 2h nad meczami weekendowymi w kopaną. Poszła bardzo ostra selekcja typków. Puściłem 1 taśmę z podpórkami z 20 zdarzeniami oraz jedną ryzykowną bez podpórek z kursami wartymi zachodu. Odrazu mówię - jak ktoś chce, niech gra, jak nie to nie bo ja to sobie tak rekreacyjnie gram. Bardzo ciężko żeby weszło (proszę nie pytać co jest najmniej pewne - tu wszystko jest wg. mnie pewne, a czy będzie skuteczność 100%? - w niedzielę była, heh) bo jest sporo tych meczy, ale ja sobie mówię jak się bawić to się bawić. Gram za wygraną gotówkę przedwczorajszą a przez Del Potro odechciało mi się bawić w kupony z niskim ako. Tak więc jestem hardcorem i gram jak na hardcorowca przystało. Zostały 2 dyszki na koncie (3 wpłacałem 2 dni temu) więc nie zbiedniałem. Jak coś odleci szybko to się jeszcze coś tam pogra z niskim ako. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, zmęczony analizowaniem RaFii ???? .

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Taśma 20/04 - 21/04 !

Werder Bremen - VFL Wolfsburg
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,27

Hannover 96 - FC Bayern München
Podwójna szansa - Typ: X2 1,11

Olympique Marseille - Stade Brestois 29
Typ - Typ: 1 1,35

FC Barcelona - UD Levante
Typ - Typ: 1 1,15

CF Getafe - RCD Espanyol Barcelona
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,34

Legia Warszawa - Pogon Szczecin
Typ - Typ: 1 1,30

Slask Wroclaw - Lechia Gdansk
Typ - Typ: 1 1,80

Girona FC - CD Lugo
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,13

CF Villarreal - Racing de Santander
Typ - Typ: 1 1,40

Sporting Lokeren - Standard Liege
Podwójna szansa - Typ: X2 1,25

Moreirense FC - FC Porto
Typ - Typ: 2 1,25

Benfica Lissabon - Sporting Lissabon
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,07

1. FC Nürnberg - SPVGG Greuther Fürth
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,15

Zorya Lugansk - Dynamo Kiev
Typ - Typ: 2 1,50

Norwich City - Reading FC
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,19

Sunderland AFC - Everton FC
Podwójna szansa - Typ: X2 1,33

NEC Nijmegen - PEC Zwolle
Typ - Typ: 1 1,95

VVV Venlo - FC Twente Enschede
Podwójna szansa - Typ: X2 1,15

FC Utrecht - NAC Breda
Podwójna szansa - Typ: 1X 1,19

AS Roma - Pescara Calcio
Typ - Typ: 1 1,15

Całkowity kurs 152,07
Stawka 13,13
Wygrana 1996,73

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No a ja wybrałem sobie same 1 lub 1x i weszło mi na razie wszystko: Legia, Barcelona i Marsylia.
Ponieważ na jutro były dwie niemieckie 1x to już zrobiłem kontry za pa rę zł i już jestem do przodu lub chociaż na 0. Dzięk uję !
D zisiaj z Barcelon ą było ciężko , a Marsylii nie oglądałem , ale sądząc po wyniku też chyba.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna, Grecja 1, godz. 18:00
Spotkanie: Asteras Tripolis - OFI Kreta
Typ: 2
Kurs: 4.33
Bukmacher: Bet365
Bardzo interesujące spotkanie. Ostatnia kolejka w Greckiej i cuda mogą się dziać. Asteras to drużyna, która oddaje mecze od 3 kolejek (3 porażki z rzędu z znacznie niżej notowanymi rywalami). Ostatni mecz to skandal, 3 siła ligi Asteras gra z przedostatnim Arisem, i kursy na mecz są 1.30 na Aris i 10 na Asteras. Mecz oczywiście kończy się wynikiem 5-1 dla Arisu Saloniki... bo to oni potrzebowali pkt. Asteras sobie już bardzo dawno zapewnił play-offy i 3 miejsce po zasadniczej zatem odpuszczają do końca grając juniorami. Dzisiaj &#39;&#39;ponoć&#39;&#39; mają wystawić paru grajków z 1 garnituru ale ten mecz jest całkowicie o pietruszkę dla nich. OFI zaś potrzebuje wygranej aby być pewnym ligowego bytu mając 2 pkt przewagi nad strefą spadkową. Kurs jest na prawdę wart świeczki, no i cały czas spada, wczoraj można było kupić OFI po 5,50. Myślę że do godziny meczu kursy będą sobie równe bądź odwrotne... mecz może być nieczysty jak co drugi w Grecji, tam się cuda dzieją. Można spróbować, polecam za nieprzesadną stawkę.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
OFI Kreta 4.20

Odds 4.20
Stake 10.00 PLN
To win 42.00 PLN

Benfica Lissabon 1.40
1. FC Nürnberg lub remis 1.19
CF Getafe lub remis 1.34
AS Roma 1.15
CF Villarreal 1.40
Śląsk lub remis 1.19
FC Utrecht 1.80
NEC Nijmegen 1.95
Bate Borisov 1.25
Aris Thessaloniki 1.55
Kenny De Schepper 1.45
Ernests Gulbis 1.10
Stephane Robert 1.35

Odds 62.63
Stake 19.87 PLN
To win 1244.50 PLN

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No w ten weekend nic Ci nie weszło, nawet ten typ grecki, choć do 80 min było ok, szkoda, że nie skontrowałem, ale nie poddawaj się bo generalnie to był wypadek przy pracy.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
niestety tragiczny weekend , sporo sianka w tył + słabiutka skuteczność
może to z braku czasu, ostatnio pracuje caly czas i nie siedze dużo w meczach a kupony generalnie stawiam w tzw &quot;między czasie&quot;
na jutro jest trochę tenisa i podam kilka typów , oby było lepiej, pozdrawiam

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Taśma - 02/05/2013r. (Milenium):

Peya/Soares vs. Nieminen/Tursunov - 1 @ 1.30
Ernests Gulbis vs. Tommy Haas - 1 @ 1.75
Janko Tipsarevic vs. Grega Zemlja - 1 @ 1.40
Blaz Kavcic vs. Alessandro Gianessi - 1 @ 1.20
Stanisas Wawrinka vs. Albert Ramos - 1 @ 1.30
Andreas Seppi vs. Alejandro Falla - 1 @ 1.40
Svetlana Kuznetsova vs. Romina Oprandi - 1 @ 1.30
Andreas Haider-Maurer vs. Teymuraz Gabashvili - 1 @ 1.65

Benfica Lissbone vs. Fenerbahce Stambul - Awans 1 @ 1.80

Wkład 13.13 zł
Kurs ogólny 41.63
Przewidywana wygrana 481.01 zł

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Beck zepsuła tamtą jedną taśme - zagrałem jeszcze raz taką samą bez tych meczy co już poszły, dokładając Haasa na jutro. Z 7 złotych udało mi się ugrać na live ponad stówkę grając all in ???? . Zrobiłem takie coś na wieczorek. Oczywiście będe się bawił na live też z meczykami.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Frajer berlocq zamyka kupon na 120zł i przepierdziela 2 meczowe piłki. Żenada.
Zenit @1.18 + Arsenal @1.36 + Arka 1x @1.22
AKO 1.96
To musi wejść!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam... po ostatnich wtopach wypadałoby coś wkońcu puknąć... bo hajs jest potrzebny jak nigdy. Mamy wkońcu sobotę i niedzielę a co za tym idzie sporo zdarzeń i końcowe kolejki danych lig. Proponuję pograć wiele meczy, a sam swój skromny kupon podam jutro. Skromny, bo jak napisałem zamierzam w końcu cokolwiek wygrać a nie napieprzać taśmę i liczyć na cud. Kursy podaję wg. Milenium, do każdego meczu klika słów.
PEWNIAKI CZYSTEJ WODY
Evian Thonon - Valenciennes - 1 @ 1.65
Evian to drużyna walcząca o utrzymanie, zaś Valenciennes grająca o pietruszkę. 2 kolejki do końca - Evian 2 pkt przewagi nad strefą spadkową, Valenciennes pewny środek tabeli. Sądząc po ostatnim meczu Evian chce się utrzymać, pokonali oni Niceę w stosunku 4-0. Ostatni mecz mają ciężki, wyjazd do Bordeaux zatem tutaj za wszelką cenę trzeba gryźć trawę o 3 punkty, bo przy dobrym układzie zapewnią sobie utrzymanie po tym meczu - gdy wygrają, a Nancy zremisuje bądź przegra z Bastią.
Getafe - Valencia - 2 @ 1.80
Getafe to solidna drużyna własnego boiska, niejedni faworyci się o tym przekonali. Dlatego boje się trochę tego spotkania. Jednak mimo wszystko drużyna ta pokazała ostatnio bardzo słabe oblicze, mieli fatalną serię wkońcu przełamaną tydzień temu wygrywając z Sociedad 2-1. Valencia to jednak 4 siła Hiszpanii bo mają znakomitych piłkarzy. Ich celem jest wydrapanie 4 lokaty ekipie Sociedad. Zostały 3 kolejki do końca a obie drużyny mają po 59 pkt. Lepszy bilans bramek ma jednak Sociedad i to oni okupują aktualnie 4 lokatę. Jednak jak widać czym bliżej końca sezonu tym bardziej gaśnie rewelacyjne w tym sezonie Sociedad. Ostatnio porażka z Getafe 2-1 oraz remis 2-2 z Granadą. Valencia goni rozwalając Osasunę oraz Rayo - obie po 4-0! Jest zatem świetna forma. Gdy wygrają w Getafe mogą się przesunąć na 4 pozycję - Sociedad gra na bardzo trudnym terenie w Sevilli więc jest duże prawdpodobieństwo że meczu nie wygrają. Terminarz mają kiepski, bo po Sevilli grają z Realem a sezon kończą w La Corunie. Valencia musi ten mecz wygrać.
Dortmund - Hoffenheim - 1 @ 1.40
Ostatni mecz w Bundeslidze. Już za tydzień Dortmund zagra swój mecz życia w finale LM. Będzie to zatem próba generalna przed tym spotkaniem. Myślę że nikogo nie będą oszczędzać w obawie o kontuzje bo jest to ostatni mecz sezonu i to przed własnym stadionem. Hoffenheim jest beznadziejną drużyną z problemami finansowymi. Goście muszą wygrać aby liczyć na cud i utrzymanie ale czy to jest realne? Nie sądze. Dortmund nawet i 2 składem ograłby &quot;Wieśniaków&quot;. Na koniec dodam że Lewandowski bije się o króla strzelców tracąc 1 bramke do Kiesslinga więc myślę że Klopp to tak poustawia aby Robert walnął ze 2-3 brameczki ???? . Jeszcze powiem że w Niemczech nie ma meczy ważnych i ważniejszych tam traktują każdy mecz jednakowo. Choćby dla ok. 70 tysięcznej publiczności.
Chelsea - Everton - 1X @ 1.12
Tutaj jest prosty układ - Chelsea nie może przegrać meczu aby utrzymać 3 miejsce dające LM. Remis im starczy dlatego z podpórką. Everton to bardzo silna ekipa ale grają o nic.
Newcastle - Arsenal - 2 @ 1.55
Arsenal ma 1 pkt. przewagi nad Tottenhamem który gra u siebie z Sunderlandem. Kanonierzy zajmują 4 pozycję dającą prawo kwalifikacji do LM. Jest to na tyle zgrana ekipa że nie powinna mieć problemów ze słabo grającymi &quot;Srokami&quot;. Newcastle ma zapewnione utrzymanie.
City - Norwich - 1 @ 1.30
Ostatni mecz sezonu i niebieska część Manchesteru gra u siebie z średnio grającym Norwich, który złożony jest z bardzo wysokich zawodników, grają dobrze w powietrzu ale są wolni i mało zwrotni. Technika i szybka gra City to idealny lek na Norwich. Zresztą co tu dużo mówić - ostatni mecz sezonu i trzeba kibiców przeprosić za wszystko - odpadnięcie z LM w fazie grupowej, przegranie Pucharu z Wigan oraz nie zdobycie mistrzostwa. Do tego nowy trener któremu musi zależeć na zwycięstwie i na bank zagrają 1 składem. Widzę tu pogrom ze 4-0.

Barcelona - Valladolid - 1 @ 1.27

Barca ostatni mecz na Camp w tym sezonie. Podobnie jak w przypadku City. Tyle że tutaj godnie świętujemy mistrzostwo Hiszpanii. Beniaminek Valladolid to bardzo solidna drużyna ale tutaj są 3 klasy przepaści. Nie zagra Messi niestety, ale i tak damy radę. Piłkarze otwarcie mówią że ich celem jest 100 punktów ligowych - mają 94 i 2 kolejki przed sobą. Jest to realne i tak powinno się stać. Barca to Barca, mimo że nie gra ostatnio rewelacyjnie to i tak wygrywa.
Siena - AC Milan - 2 @ 1.18
Milan - świetna forma i utrzymać 3 miejsce dające kwale do LM. Siena - beznadziejna i spadek do Serie B. Tak to można opisać.
PSG - Brest - 1 @ 1.17
Ostatni mecz Paryżan na własnym stadionie. Grają z ostatnim spadkowiczem z Brest. Stade Brest na ostatnich 9 meczy.. przegrało 9 razy. I tyle w temacie.

Do tego proponuję, mniej pewne typy, ale takie które powinny wejść:
Villarreal - 1.55
Sligo - Dundalk Over 1.5 - 1.30
Augsburg - 1.40
E. Frankfurt - 1.85
Bayern - 1.60
Man Utd lub remis - 1.18
St. Liege - 1.65
Levante - 2.45
Saragossa lub remis - 1.20
FC Porto - 1.25
Szachtar - 1.25
Dynamo Kijów - 1.20
Udinese lub remis - 1.28
Hampel - Iversen - 1 @ 1.40
Jonsson - Zagar - 1 @ 1.70
Lindgren - Vaculik - 1 @ 1.75
Errani/Vinci - 1.20
Azarenka - 1.33
Federer - 1.12

Berdych +5.5 - 1.55
Linette - 1.57

Dodam jeszcze być może jutro później coś bo np. nie ma na tenis pełnej oferty oraz wkleję moje ostateczne kupon/y.

Powodzenia...

Do góry Bottom