Cześć widziałem twoje typy i jestem pod wrażeniem dzis wysłałem 1 kupon(5 meczy) i tylko weszedł mi typ 6.75 wygrana dla zagłębia.
Raffi podaj mi jakieś pewniaki w piłce nożnej na sobotę z 4-5 meczy. widzę, że znasz się na bukmacherce a skuteczność twoja w obstawianiu wyników jest imponująca
I też się dołączam do kondolencji dla tego pajaca. Wygrywał 3-0 i kurs na Williamsa na live wynosił 10 złotych. Jap ier... jak można tak zje...ać mecz... i zawalil kupon
I znowu wpłaciłem do Bet365 gdzie mam pecha i nigdy nie wygrywam. Ale niestety Bahowi się nie chce fatygować coś aby wstawić ofertę z tenisa... wpłacam 35 zł na grę weekendową, oby się udało coś wyciągnąć - jak nie dziś to jutro. Oto moja taśma na dzisiaj.
Kamke - Galung: Tobias Kamke @ 1.25
Darcis - Montanes: Albert Montanes @ 1.57
Almagro - Williams: Nicolas Almagro @ 1.071
Wawrinka - Robredo: Stanislas Wawrinka @ 1.25
Kvitova - Cadantu: Petra Kvitova @ 1.14
Beck - Vinci: Roberta Vinci @ 1.20
Sparta - Slavia: Sparta Praga @ 1.50
Den Haag - Twente: FC Twente lub remis @ 1.22
Bayern - Nurnberg: Bayern Monachium @ 1.22
Furth - Dortmund: Borussia Dortmund lub remis @ 1.11
Mainz - Hamburg: Mainz @ 1.90
Karpaty - Dynamo: Dynamo Kijów @ 1.57
AKO 26.94
Lukasz - nie podzieliłem się bo miałem nie grać, nie byłem w domu i przypadkowo przed meczem poszedłem do buka postawić. Jak ktoś śledzi typy dnia to chociaż mógl ode mnie skorzystać z Sociedad. No niestety zagrałem mega asekuracyjnie mimo że wiedziałem że te drużyny wygrają dałem z podpórkami. Bo chciałem dziś koniecznie wygrać. Gdyby nie podpórki miałbym kurs 93 i za powiedzmy 20 zł miałbym prawie 2000 a nie 150. Co więcej, wszystko na moim kuponie wygrało z handicapami (i tenis (obaj rozwalili swoich rywali 2-0) i piłka - wszystko z handi). Tak czy siak nic nie zmienię, odrobiłem swoje z nawiązką.
To mój kuponik, oczywiście Aris wygrał 5-1.
graty i oby tak dalej, nie ma co się zastanawiać że mogło być więcej, lepiej zagrać z podpórką i wygrać, niż bez mając szansę na dużo więcej ale przegrać ????