>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

RaFiii - typy

pampus 81

pampus

Użytkownik
A mowilem, a pisalem, ze takie bezsensowne granie tasm Ci nic nie da. Juz lepiej te 2 dyszki przeznaczyc na jakies piwo z kumplami czy na kwiaty dla dziewczyny. Zrob sobie przerwe, pol miesiaca, moze miesiac nawet dobrze Ci zrobi. Uzbieraj 100zl i wplac do buka. Ja tak zrobilem, gram caly czas singlami, szukam czesto niespodzianek na live, biore przedmeczowe zaklady a jaki z tego wynik? Moj aktualny stan konta to 360zl, a moze byc 400 gdy wlasnie De Schepper i Souza ogarna ???? zmien strategie, nie graj tasm, graj single i napewno wyjdziesz na plus, uwierz mi.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
tak masz 100% rację, ale ja poprostu nie nawidze &quot;ciułać&quot;, tzn. jak mówisz żeby grać po 7-8 zł. ja gram, aby coś konkretnego wygrać i wiem, że można to zrobić tylko w takich sposobach robiąc tzw. &quot;kosmosy&quot;, LUB mając kapitał początkowy na grę najlepiej ze 200 złotych + ewentualny bonus startowy to już w ogóle super. Wtedy faktycznie gra po ako 2-3 ma sens, stawkując po np. 20% kapitału. W przeszłości właśnie tak gralem, robiłem zawsze 1 taśme na 2-3 dni i główne kupony. Szczerze dużo na tym zarabiałem przez pewien okres, ale człowiek był chciwy i wszystko przegrał. Raz ze 100 wpłaconych wygrałem ponad 700 aby wszystko przewalić. Myślę, że wróce do gry, gdy właśnie ze 2 stówki będę mógł odłożyć, wpłacę najlepiej na STS i pogram, bo tam nie ma LIVE, co prawda słabo z kursami i prowizja, marża ale wobec bonusu powinno być suma sumarum i tak dobrze po obrocie. Ale zawsze jednak kusi gra, np. dziś mnie skusiło bo weekend itp. :/ trzeba sobie powiedzieć definitywna przerwa i tyle, nie ma grania nawet za 2zł i nie można przeglądać ofert. teraz w sumię po tym kuponie czuję póki co wstręt do bukmacherki ???? . no ale Ty, przecież bliżej już sie nie da być trafienia takiego kuponu... koleś ma 4 meczowe piłki i się usztywnia jak kłoda...
I na koniec Panowie dodam. Ja sie nie załamuje że przegrałem 10 czy 20 złotych bo dla mnie to nie jest pieniądz. Jesli tak to odbieracie to zle, więc pisanie nie graj taśm mija sie z celem ;p ja sie poprostu wkurzam, ze przegrywam ciągle w taki sposob jaki wiecie. Jakby mi wypadly 2-3 mecze to ok, nic bym nawet nie napisał i grał dalej. I wiem że dobrze mi radzicie, ale patrz wyżej, ja nie lubie ciułać, mam mało kasy robie wariata, bde mial wiecej kasy to moge sie pobawic jak mówicie ???? .

surma90 8

surma90

Użytkownik
Ale ja Ci sie wcale nie dziwie ???? bo tak to juz jest i wiekszosc z nas grajacych ma taka sytuacje,ciezko to odstawic,ja potrafie od poniedzialku do czwartku mowic ,nie gram&#39; przychodzi piatek i gra liga polska,angielska,hiszpanska itd itd i wez czlowieku nic nie obstaw jak masz pewnosc ktore druzyny powinny wygrac jak np wczoraj Lech,mimo grania 3 spotkan:Union Berlin,AS Monaco i wlasnie Lech to kupon mi nie wszedl:/ a co do grania tasmami to przez 2-3 lata tak gralem,chcialem za 3-5zl podbic swiat i wyjmowac powyzej 200zl,i tez zawsze jedno lub 2 spotkania psuly sprawe,teraz gram po 3-4 mecze i wiesz co?jest to samo,w 3 meczach jeden nie wchodzi,wiec nie ma zasady,chyba najlepiej grac single ale to trzeba trafic na kurs powyzej 1,50zl i grac to za wiecej niz te 30zl,bo inaczej to nie ma sensu,ale jaki bol wtedy jak wkladasz np 40zl zeby wygrac 60zl i ci ten jeden mecz akurat nie wchodzi? wiec kazdy niech gra tak jak lubi bo dla mnie granie tego jednego meczu czy dwoch za spora kase jak dla mnie to tez troche glupota ???? wiec nie ma recepty na zwyciestwo czasem wejdzie tasma z 8 spotkan a czasem singiel nie wejdzie ???? wiedza na temat (w moim przypadku pilki) czy znajomosci statystyk nie daje kompletnie nic,zeby wygrac potrzebny jest fart,bez tego nie wygrasz,bo zawsze zawali ci kupon ktos od kogo tego nie oczekujesz,jak np. Lech ktory rozbija Ruch na wyjezdzie a u siebie przegrywa z druzyna z ktorej co sezon odchodza najlepsi,zenada.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Masz całkowitą racje Surma90.
Podaje Wam typ, może ktoś skorzysta, jak dla mnie pewniak, ja go nie gram bo mam przerwę od gry, ale zdecydowanie polecam:

Już dziś w nocy o godz. 2:30 mecz finałowy Challengera w Salinas. Ten mecz przynosi nam 100% pewniaka w postaci kursu 1,61!
Renzo Olivo - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.61 - Bet365
Oglądam ten turniej od początku i ten finał to dla mnie pewna wygrana Gonza. Jest to zdecydowanie bardziej ułożony zawodnik. Kolumbijczyk po drodze pokonał De Paule, Dutra Da Silvę, Kovalika i Souzę. Oglądając spotkanie z Kovalikiem myślałem, że z Souzą bedzie miał bardzo ciężko a tu proszę, gładkie 6-3 6-2. Alejandro 3 razy wracał do meczu z Kovalikiem, po przegranym 1 secie w drugim przegrywał już 1-4 aby wygrać go 6-4. Następnie w 3 secie znowu dał się przełamać, przegrywał 1-3 ale znów wrócił aby wygrać 7-5. Chłopak świetnie gra w ważnych momentach, potrafi obronić mnóstwo breakpointów w meczu do tego wykorzystać to, co ma. To w tenisie jest najważniejsze. Ogólnie niezły zawodnik, bardzo regularny, bardzo. Do tego posiada świetny &quot;footwork&quot;, czyli znakomicie się porusza, bardzo dobra defensywa. Wymiany w tym meczu to 80% z nich będzie padać jego łupem.
Renzo Olivo to zawodnik bardzo nerwowy, lubiący sobie pokrzyczeć na korcie. Jak wpadnie w swój dół nerwowy, to potrafi 20 piłek z rzędu przegrać. Drogę do finału to on miał zdecydowanie łatwiejszą, pokonywał Massu, Fabbiano, Naso i Travaglię. Ma w nogach aż 11 setów tutaj. bo 3 z 4 pojedynków wygrał w 3 setach. Na dobrą sprawę niepowinno go być w tej fazie turnieju, bo powinien odpaść z Naso, który posiadał 4 meczowe ale usztywnił się jak kłoda, popełnił pierwsze 2 podwójne w całym meczu aby potem wywalić wszystkie returny w out (przy okazji Naso mi zawalił zamykającą przez niego taśme na 500zł za 10zł..). Olivo nie przetrzymuje wymian, w meczu posiada kilka okresów gry gdzie nie potrafi dwóch, trzech piłek wymienić. Ogólnie jego ulubiona gra to drop szoty, wykorzystuje je bardzo często, bo na takich ciężkich zawodników jak choćby Naso to się sprawdzało, który biegać nie potrafi. Olivo bardzo często nie trafia pierwszym.
Ogólnie wszystkie atuty są przy Gonzalezie, dla mnie właśnie 24 latek na powiem szczerze 100% zostanie zwycięzcą tego turnieju zatem zdecydowanie polecam brać ten kurs 1,61.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
A o to lista moich typów na dziś. Korzystajcie jak chcecie...
Renzo Olivo - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.61
David Ferrer - Rafael Nadal - 2 @ 1.50
John Isner - Edouard-Roger Vasselin (+3.5) - 2 @ 1.80
Novak Djokovic - Tomas Berdych - 1 @ 1.11
Olga Puchkova - Monica Niculescu - 2 @ 1.28
Jesse Huta Galung - Sergiy Stakhovsky - 2 @ 1.33
Manchester United - Norwich City (+2.5) - 2 @ 1.35
Wigan - Liverpool - X2 @ 1.20
Reims - PSG - poniżej 3,5 @ 1.33
Real Madrid - FC Barcelona - X2 @ 1.42
Las Palmas - Barcelona B - 1X @ 1.35
Osasuna - Athletic Bilbao - Poniżej 3,5 @ 1.28
PEC Zwolle - Willem II - 1X @ 1.18
FC Twente - Ajax Amsterdam - Poniżej 4,5 @ 1.12
Werder Bremen - Augsburg - 1X @ 1.20
Ruch Chorzów - Widzew Łódź - X2 @ 1.50
Piast Gliwice - Zagłębie Lubin - 1X @ 1.55
Legia Warszawa - GKS Bełchatów - 1 @ 1.28

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dyscyplina. Niemcy, Piłka Nożna godz. 18.30
Spotkanie. Leverkusen - Stuttgart
Typ. Stuttgart
Kurs 5.50
Bukmacher Bet365
Czy ktoś widzi znaczny spadek formy Leverkusen?
Freiburg 0:0 Leverkusen
Leverkusen 2:3 Dortmund
Leverkusen 0:1 Benfica
Gladbach 3:3 Leverkusen
Leverkusen 2:1 Augsburg
Benfica 2:1 Leverkusen
Furth 0:0 Leverkusen
Na ostatnie siedem spotkań bilans: 1-3-3.
Chłopaki dostali zadyszki, na papierze w ogóle nie wyglądają jakoś rewelacyjnie, dlatego stopniowo pewnie spadną w tabeli i załapią się jedynie na Lige Europy. Chociaż z 2 strony patrząc, nie ma jakiejś silnej ekipy aby ich &quot;dorwała&quot;.

Stuttgart 1:1 Genk
Hoffenheim 0:1 Stuttgart
Genk 0:2 Stuttgart
Stuttgart 1:1 Nurnberg
Dzisiejsi goście mają już kryzys za sobą. Na ostatnie 4 spotkania zremisowali 2 razy i 2 razy odnieśli zwycięstwo. Na uwage zasługuje fakt, że obie wygrane zdobyli na wyjeździe. Jest to drużyna dobrze czująca się jako gość.
To będzie trochę taki mecz z typu gospodarz musi a gość może, a wiemy z reguły jak takie potyczki się kończą.

Zapomnialem wrzucic do tematu, w typach dnia typ podałem wczoraj ???? . Za drobne mozna sprobowac

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dyscyplina. Niemcy, Piłka Nożna godz. 18.30
Spotkanie. Leverkusen - Stuttgart ⛔ FT 2-1
Typ. Stuttgart
Kurs 5.50
Bukmacher Bet365

Czy ktoś widzi znaczny spadek formy Leverkusen?

Freiburg 0:0 Leverkusen
Leverkusen 2:3 Dortmund
Leverkusen 0:1 Benfica
Gladbach 3:3 Leverkusen
Leverkusen 2:1 Augsburg
Benfica 2:1 Leverkusen
Furth 0:0 Leverkusen

Na ostatnie siedem spotkań bilans: 1-3-3.

Chłopaki dostali zadyszki, na papierze w ogóle nie wyglądają jakoś rewelacyjnie, dlatego stopniowo pewnie spadną w tabeli i załapią się jedynie na Lige Europy. Chociaż z 2 strony patrząc, nie ma jakiejś silnej ekipy aby ich &quot;dorwała&quot;.

Stuttgart 1:1 Genk
Hoffenheim 0:1 Stuttgart
Genk 0:2 Stuttgart
Stuttgart 1:1 Nurnberg

Dzisiejsi goście mają już kryzys za sobą. Na ostatnie 4 spotkania zremisowali 2 razy i 2 razy odnieśli zwycięstwo. Na uwage zasługuje fakt, że obie wygrane zdobyli na wyjeździe. Jest to drużyna dobrze czująca się jako gość.

To będzie trochę taki mecz z typu gospodarz musi a gość może, a wiemy z reguły jak takie potyczki się kończą.

Zapomnialem wrzucic do tematu, w typach dnia typ podałem wczoraj ???? . Za drobne mozna sprobowac
ale frajersko wypuscili zwyciestwo..

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Masz całkowitą racje Surma90.

Podaje Wam typ, może ktoś skorzysta, jak dla mnie pewniak, ja go nie gram bo mam przerwę od gry, ale zdecydowanie polecam:

Już dziś w nocy o godz. 2:30 mecz finałowy Challengera w Salinas. Ten mecz przynosi nam 100% pewniaka w postaci kursu 1,61!

Renzo Olivo - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.61 - Bet365 ✅ FT 1-2

Oglądam ten turniej od początku i ten finał to dla mnie pewna wygrana Gonza. Jest to zdecydowanie bardziej ułożony zawodnik. Kolumbijczyk po drodze pokonał De Paule, Dutra Da Silvę, Kovalika i Souzę. Oglądając spotkanie z Kovalikiem myślałem, że z Souzą bedzie miał bardzo ciężko a tu proszę, gładkie 6-3 6-2. Alejandro 3 razy wracał do meczu z Kovalikiem, po przegranym 1 secie w drugim przegrywał już 1-4 aby wygrać go 6-4. Następnie w 3 secie znowu dał się przełamać, przegrywał 1-3 ale znów wrócił aby wygrać 7-5. Chłopak świetnie gra w ważnych momentach, potrafi obronić mnóstwo breakpointów w meczu do tego wykorzystać to, co ma. To w tenisie jest najważniejsze. Ogólnie niezły zawodnik, bardzo regularny, bardzo. Do tego posiada świetny &quot;footwork&quot;, czyli znakomicie się porusza, bardzo dobra defensywa. Wymiany w tym meczu to 80% z nich będzie padać jego łupem.

Renzo Olivo to zawodnik bardzo nerwowy, lubiący sobie pokrzyczeć na korcie. Jak wpadnie w swój dół nerwowy, to potrafi 20 piłek z rzędu przegrać. Drogę do finału to on miał zdecydowanie łatwiejszą, pokonywał Massu, Fabbiano, Naso i Travaglię. Ma w nogach aż 11 setów tutaj. bo 3 z 4 pojedynków wygrał w 3 setach. Na dobrą sprawę niepowinno go być w tej fazie turnieju, bo powinien odpaść z Naso, który posiadał 4 meczowe ale usztywnił się jak kłoda, popełnił pierwsze 2 podwójne w całym meczu aby potem wywalić wszystkie returny w out (przy okazji Naso mi zawalił zamykającą przez niego taśme na 500zł za 10zł..). Olivo nie przetrzymuje wymian, w meczu posiada kilka okresów gry gdzie nie potrafi dwóch, trzech piłek wymienić. Ogólnie jego ulubiona gra to drop szoty, wykorzystuje je bardzo często, bo na takich ciężkich zawodników jak choćby Naso to się sprawdzało, który biegać nie potrafi. Olivo bardzo często nie trafia pierwszym.

Ogólnie wszystkie atuty są przy Gonzalezie, dla mnie właśnie 24 latek na powiem szczerze 100% zostanie zwycięzcą tego turnieju zatem zdecydowanie polecam brać ten kurs 1,61.

Brawo dla Gonzaleza, zasluzyl na wygrana.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
A o to lista moich typów na dziś. Korzystajcie jak chcecie...

Renzo Olivo - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.61 ✅ FT 1-2
David Ferrer - Rafael Nadal - 2 @ 1.50 ✅ FT 0-2
John Isner - Edouard-Roger Vasselin (+3.5) - 2 @ 1.80 ✅ FT 1-2 (4-6 6-4 4-6)
Novak Djokovic - Tomas Berdych - 1 @ 1.11 ✅ FT 2-0
Olga Puchkova - Monica Niculescu - 2 @ 1.28 ✅ FT 1-2
Jesse Huta Galung - Sergiy Stakhovsky - 2 @ 1.33 ⛔ FT 2-0
Manchester United - Norwich City (+2.5) - 2 @ 1.35 ⛔ FT 4-0
Wigan - Liverpool - X2 @ 1.20 ✅ FT 0-4
Reims - PSG - poniżej 3,5 @ 1.33 ✅ FT 1-0
Real Madrid - FC Barcelona - X2 @ 1.42 ⛔ FT 1-2
Las Palmas - Barcelona B - 1X @ 1.35 ✅ FT 3-3
Osasuna - Athletic Bilbao - Poniżej 3,5 @ 1.28 ✅ FT 0-1
PEC Zwolle - Willem II - 1X @ 1.18 ✅ FT 2-0
FC Twente - Ajax Amsterdam - Poniżej 4,5 @ 1.12 ✅ FT 0-2
Werder Bremen - Augsburg - 1X @ 1.20 ⛔ FT 0-1
Ruch Chorzów - Widzew Łódź - X2 @ 1.50 ⛔ FT 3-0
Piast Gliwice - Zagłębie Lubin - 1X @ 1.55 ✅ FT 1-1
Legia Warszawa - GKS Bełchatów - 1 @ 1.28 ⛔ FT 0-0
Ale tenis ostatnio wchodzi jak w maselko

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Hej, opiszę jutrzejszy mecz LM, United-Real.

Moim zdaniem United będzie górą. Po pierwsze komfort psychiczny, bo teraz to oni są w dalszej fazie, Real musi gonić. Czyli Real musi się otworzyć, co sprawia, że kontry United mogą być zabójcze. Napewno nie ruszą od początku, możliwe że nawet do HT bramek nie zobaczymy. Ten kto widział 1 mecz wie, ile setek z kontr miał sam Van Persie. Do tego genialny De Gea w bramce, i niezbyt pewny Lopez w bramce Madrytu. Następna rzecz to atut własnego boiska, kolejny argument za MU. Lecimy dalej, forma w lidze. MU bije wszystkich na łeb w Anglii jak nigdy, zaś Real jest na 3 pozycji i szczególnie na wyjazdach radził sobie bardzo słabiutko. Wszyscy sie podniecają 2 wygranymi nad Barceloną, ale ta ma kryzys, kiedyś musiał przyjść, do tego brak trenera, żeby to wszystko poukładać. Mój scenariusz jest taki że będą jaja, i dwaj najwięksi potentaci do tryumfu czyli Barca i Real odlecą już teraz w 1/8. Mówię to z bólem głowy bo jestem fanem FCB. Ale jeśli traci się w 13 meczach z rzędu gola to czemu Milan miałby na Camp nie strzelić jeśli w tak fatalnej formie jest Pique a Roura stawia na niego zamiast na Mascherano. Myślę, że tam teraz zawodnicy sami sobie skład ustawiają... wróćmy do meczu. Dość pewnym betem będzie, że w 2 połowie padnie więcej goli niż w pierwszej. Może dojść do sytuacji że w ostatnich minutach któraś ekipa zagra bez obrony czy na stałe fragmenty bez bramkarza. Mój scenariusz meczu jest taki, że do przerwy może być remis 0:0 lub 1:1. Potem United walnie po przerwie i mecz się otworzy. Real pod koniec zaryzykuje na maksa przy stanie 2:1 i United dowali ich z kontry na 3:1. Reasumując, moim zdaniem United po prostu jest ekipą silniejszą od Realu w tym sezonie. Jak dla mnie wszystkie argumenty za Anglikami w tym meczu! Wystarczy zagrać tak samo jak na Bernabeu, czyli solidnie od tyłu i pięknie w kontrach. Tutaj coś więcej wykorzystać i będzie ok. Do tego tutaj mają mecz u siebie i zagrają na pewno inaczej i jeszcze z większą jakością. Dodam tylko, że jak zwykle Bet365 robi ludziom mętlik w głowie wystawiając kursy na zdecydowane faworyzowanie w tym przypadku nie faworyta. Spójrzmy na naziemne buki, choćby w Milenium kursy oscylują 2.40 - 3.20 - 2.55, czyli słuszne faworyzowanie UTD.

Moje typy na mecz:

Zakłady pewniejsze:
Man Utd awans @ 2.25
- Bet365 ⛔
Man Utd - Real - 1X @ 1.61 - Bet365 ⛔
Man Utd - Real - BTS @ 1.50 - Bet365 ✅
Man Utd - Real - powyżej 2,5 @ 1.57 - Bet365 ✅
Man Utd - Real - więcej goli padnie w 2 połowie @ 2.00 - Bet365 ✅
Man Utd - Real - Brak gola do 25:00 min @ 1.83 - Bet365 ✅

Zakłady &quot;wariaty&quot;:
Man Utd - Real - 1 @ 3.20 - Bet365 ⛔
Man Utd - Real - powyżej 3,5 @ 2.37 - Bet365 ⛔
Man Utd (-1) - Real - Handicap 1 @ 5.50 - Bet365 ⛔
Man Utd - Real - DW 3:1 @ 21 - Bet365 ⛔

Wiele więcej by się znalazło ale starczy tego :grin:.

Otrzymane punkty reputacji: +6
nowakd2 0

nowakd2

Użytkownik
Hej tez gram na Man utd awans, wydaje sie ze to nie mozliwe aby na old traf.. Man utd przegral. RVP mysle ze co wreszcie postrzela a my wygramy pozdroo RaFiii ✅

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
INDIAN WELLS ATP:

Pierwsza runda kwali przed nami. Nie lubię stawiać 1 rund, bo wolę popatrzeć jak dany zawodnik zagrał w tym turnieju przynajmniej raz szybciej. No ale nie można też przejść obok takich meczy jakie dzisiaj są.

Thiago Alves - Andreas Haider-Maurer - 1 @ 1.90 - Bet365 ✅

Pojedynek 30 letniego Brazylijczyka z 25 letnim Austriakiem. To taki mecz z typu spokój kontra nerwusek. Alves to zawodnik ze słabymi warunkami fizycznymi (177 cm wzrostu). Zapewne dlatego nic wielkiego nie osiąga bo graczem nie jest złym. Fajnie się porusza po korcie, dobra defensywa, niezły offens mimo wszystko. Zawodnik przypominający gorszą wersję Davida Ferrera, od sylwetki aż po styl gry. Zapamiętałem go z emocjonujących ostatnio pojedynków w Davisie, gdzie grał w USA z Isnerem i Querreyem. Mecze były zacięte a Samowi udało mu się urwać seta. Jego rywal, Maurer to zawodnik z niezłym serwisem, ale taki raczej nie najlepszy grajek z głębi kortu. Zainteresowała mnie statystyka tego zawodnika, bo na ostatnie 16 spotkań uwaga.. wygrał tylko dwa &lt;lol&gt;. Jego ulubiona nawierzchnia to clay, ostatnio grywał na twardych i mamy skutki. Jak dla mnie Brazylijczyk powinien zwyciężyć i warto próbować, bo fajny kurs.

Oto moje pozostałe typy, kursy wg. Bet365.

Elias ma mało do czynienia z twardą a Stachu w gazie.
Kudla to gracz solidny na Challengery ale nie ATP. To typowy przebijacz, gracz WTA.
Ungur jest zupełnie bez formy, Ivo nie powinien ani razu oddać swojego serwisu w tym meczu.
Hindus zadziwia od Australian Open i w takiej formie nie ma opcji aby sobie nie poradził z bezbarwnym Violą. Ten gość genialnie trzyma piłke w korcie ostatnio, bajka.
Brands to pewniak i to każdy wie, nie ma co pisać.
To samo Gulbis.
Tutaj trochę ryzykownie, ale sugeruje się ostatnimi występami obu panów. Munoz robi szalony progres ostatnio i z taką grą jak ostatnio powinien ograć Suosę.
Ostatnie dwa typy ro typy ryzykowne. Poprostu wg. mnie wygrają niefaworyci. Odesnik to nie gracz na twardą. A Philipp coś tam powoli powraca do formy.

Gastao Elias - Sergiy Stakhovsky - 2 @ 1.40 ✅

Jesse Levine - Denis Kudla - 1 @ 1.40 ✅

Ivo Karlovic - Adrian Ungur - 1 @ 1.50 ✅

Somdev Devvarman - Matteo Viola - 1 @ 1.36 ⛔

Daniel Brands - Ivan Sergeyev - 1 @ 1.16 ✅

Ernests Gulbis - Christian Harrison - 1 @ 1.08 ✅

Joau Sousa - Daniel Munoz- De La Nava - 2 @ 1.53 ✅

Rajeev Ram - Wayne Odesnik - 1 @ 2.10 ⛔

Illya Marchenko - Philipp Petzchner - 2 @ 2.00 ✅

Typy z Challengerow na dzis:

Sugita @ 1.25

Schwartzman @ 1.44

Podam potem wiecej typow (graja jeszcze babki np.) i moj kupon/tasme, teraz mykam do buka

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Oto moja tasiemka na dziś puszczona w Totomixie. Sam nie wiem dlaczego nie zagrałem awansu United, stwierdziłem że to jednak LM ale teraz trochę żałuje, bo ewentualna wygrana byłaby 2 razy większa. Ale może dobrze się stało? Żalić się bedziemy po rozliczeniach kuponu :p. Kupon tenisowy, kwale ATP z Indian Wells oraz jeden mecz na noc z Challengera. Oby mi tylko drewno Karlovic nie zawaliło, bo w sumie tego meczu najbardziej się boje.

Thiago Alves - Andreas Haider-Maurer - 1 @ 1.80
Gastao Elias - Sergiy Stakhovsky - 2 @ 1.45
Jesse Levine - Denis Kudla - 1 @ 1.45
Ivo Karlovic - Adrian Ungur - 1 @ 1.50
Somdev Devvarman - Matteo Viola - 1 @ 1.40
Daniel Brands - Ivan Sergeyev - 1 @ 1.18
Ernests Gulbis - Christian Harrison - 1 @ 1.10
Yuichi Sugita - Matt Reid - 1 @ 1.25

Stawka: 17.00 zł | AKO: 12.89 | EWK: 192.83 zł

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Thiago Alves - Andreas Haider-Maurer -1 @ 1.80 ✅ FT 2-1
Gastao Elias - Sergiy Stakhovsky - 2 @ 1.45 ✅ FT 0-2
Jesse Levine - Denis Kudla - 1 @ 1.45 ✅ FT 2-1
Ivo Karlovic - Adrian Ungur - 1 @ 1.50 ✅ FT 2-0

Somdev Devvarman - Matteo Viola - 1 @ 1.40 ⛔ FT 0-2
Daniel Brands - Ivan Sergeyev - 1 @ 1.18 ✅ FT 2-0
Ernests Gulbis - Christian Harrison - 1 @ 1.10 ✅ FT 2-1
Yuichi Sugita - Matt Reid - 1 @ 1.25 ✅ FT 2-0

Stawka: 17.00 zł | AKO: 12.89 | EWK: 192.83 zł
AAHAHAHAHAHAAHHA
siema jestem rafiii i od miesiaca na kuponie wypada mi 1 mecz

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam moją ulubioną Ligę Europy w fazie 1/8! Pierwsze co mi się narzuca na oczy to słowo under 4.5 na wszystkie spotkania i prawię wszystkie 3.5. Tak, moim zdaniem liga wkracza w decydujące fazy, a co za tym idzie, szczególnie te pierwsze mecze są raczej underowe. To proste, drużyny a raczej ich trenerzy kalkulują i ustawiają warianty tak, aby nie przegrać dwumeczu w 1 spotkaniu. Po prostu nie spodziewam się szału bramek dziś w LE i nie polecam nikomu grać overów, nawet tych 1,5. Myślę właśnie nad zagraniem taśmy na bezpieczne undery. Przejdźmy do analiz, na moich poprzednich uzasadnieniach i typach w tej lidze na pewno nikt nie zbiedniał, liczę na podtrzymanie passy. Kursy do zdarzeń podaję za Bet365.
Anzhi Makhachkala - Newcastle
1 @ 1.61
Poniżej 3,5 goli @ 1.28
Obie drużyny strzelą? NIE @ 1.72
awans 1 @ 1.57

Milionerzy z Rosji kontra przeciętniak z Premiership. Newcastle jak na swoje warunki i tak już zaszło daleko w tych rozgrywkach. Anzhi nie przeszkadza brak rytmu meczowego z powodu pauzy ich ligi, bo potrafili sobie poradzić z Hannoverem 3-1 u siebie i 1-1 na wyjeździe. Uważam, że Hannover jest jakościowo lepszą ekipą od Newcastle. Wystarczy spojrzeć na składy obu zespołów. Rosjanie idą w siłę, reprezentacyjnie i klubowo coraz bardziej mieszają na przełomie ostatnich lat. Ten mecz odbędzie się w temperaturze minusowej, co prawda już po zimie i w dzień ma tam być 7 stopni, a za pare dni nawet już 13, jednak po zajściu słońca szykuje się nam minus 3. Rosjanie są przyzwyczajeni do takich warunków gry. Anzi nie kalkuluje, po tylu wtopionych milionach jeszcze swoich piłkarzy motywują dodatkowymi pensjami za awanse, ogólnie klub celuje w trofeum i na pewno należy do jednego z większego grona faworytów. Newcastle w lidze Europy na wyjazdach gra bardzo asekuracyjnie, patrz statystyki niżej, mecze obu ekip w LE.
Anzhi 2-0 Young Boys
Anzhi 1-0 Liverpool
Anzhi 2-0 Udinese
Anzhi 3-1 Hannover
Maritimo 0-0 Newcastle
Brugge 2-2 Newcastle
Bordeaux 2-0 Newcastle
Metalist 0-1 Newcastle
Jak widać po statystykach, Anzhi u siebie wygrywa wszystko w LE. W kwalifikacjach tez wygrywali do zera u siebie, juz nie chce mi sie zerkac i szukac tamtych wyników. 4 mecze, 4 wygrane, w tym 3 razy padł under i 3 razy nie było BTS. Newcastle bardzo przeciętnie na wyjazdach, 2 remisy z takimi miernymi ekipami, porażka w Bordeaux i wygrana po słabym meczu ze średnim Metalistem. Dla mnie ten mecz to Dawid i Goliat, kopciuszkiem tutaj jest ekipa przyjezdnych i stawiam na 2:0 dziś dla gospodarzy, a generalnie proponuję zagranie takich typów na ten mecz, jak na górze napisałem.

Steaua Bukareszt - Chelsea Londyn
Poniżej 4,5 goli @ 1.10
Tutaj to ja nic nowego nie wymyślę. Dla Rumunów to mecz na skale narodową, można w sumie spojrzeć na ten mecz z punktu widzenia, jakby to jakaś Polska drużyna grała z Chelsea. Podobne podejście do meczu poprzez piłkarzy jak i kibiców, wielkie wydarzenie. Mecz bardzo ciężko typować ze względu na nieprzewidywalność londyńskiej ekipy a raczej trenera Beniteza. Tutaj jedno jest pewne, że Steaua będzie starała się grać na zero z tyłu i czekać na te jedną, szczęśliwą kontrę. Chelsea zaś zadowoli na pewno minimum remis bramkowy. Co czytam na stronkach Chelsea, to ciągle jakiś inny zawodnik mówi w wywiadzie że ich celem jest wygranie LE. Chelsea w tym meczu przystąpi z Torresem w podstawie, bo na mecz nie powołani zostali: Demba Ba, Victor Moses, Ramires. Chelsea chce oszczędzić najlepszych napadziorów na mecz FA Cup z United, który odbędzie się już w te niedzielę. Wiemy jednak, jak obszerną ławkę ma Chelsea. Oto powołani: Cech, Turnbull, Hilario, Ivanovic, Ferreira, Cole, Bertrand, Luiz, Terry, Cahill, Azpilicueta, Oscar, Mata, Benayoun, Mikel, Lampard, Hazard, Marin, Torres. Ktokolwiek nie zagra, skład tak czy siak silny. Najchętniej bym zbagatelizował typowanie na ten mecz, bo nie potrafie przewidzieć co tam sie wydarzy. Under 4,5 to dołoże do kuponu, pomimo śmiesznego kursu, ale to wejdzie na bank, taki bardzo asekuracyjny under. Gram aż 4,5 ponieważ Chelsea na wyjazdach w LM w grupie posiadała: 3, 3, 4 bramki. Steaua zaś u siebie: 2, 1, 6, 2 bramki ostatnio. Tych 6 goli (1-5 ze Stuttgartem) nie można jednak brać na serio, bo ekipa miała już pewny awans z 1 miejsca i grali rezerwami.

Vfb Stuttgart - Lazio Rzym
X2 @ 1.70
Poniżej 3,5 goli @ 1.28
Handicap +2 (typ 2) @ 1.22
awans 2 @ 1.80

Ekipa z Niemiec to kopciuszek i niedobitek, który został nam w LE. Drużyna gra beznadziejny sezon, jedyne co ich ratuje to właśnie te zajście tutaj do 1/8. Stuttgart jest tutaj fartem, bo grupe miał najłatwiejszą ze wszystkich (Molde, Copenhaga, Steaua), przeszli tylko dlatego że Steaua im sie podłożyła na wynik 5-1 gdzie wystawili młodzież mając pewny awans. Potem mieli najsłabszego rywala w 1/16, z którym de facto sie męczyli (Genk). Stuttgart po serii porażek w lidze zmienił taktykę i sposób gry, teraz dbają o defensywe i czyhają na kontry. Dzięki temu w ich meczach na ślepo można grać UNDERY 3.5. Na potwierdzenie moich słów ich ostatnie wyniki w overowej Bundeslidze: 1-2 Leverkusen, 1-1 Nurnberg, 1-0 Hoffenheim.
A oto wyniki z LE obu ekip:
Stuttgart - Steaua 2-2
Stuttgart - Kopenhaga 0-0
Stuttgart - Molde 0-1
Stuttgart - Genk 1-1
Tottenham - Lazio 0-0
Panathinaikos - Lazio 1-1
Maribor - Lazio 1-4
Gladbach - Lazio 3-3
Jak widać Niemcy u siebie ani razu nie wygrali, 3 razy na 4 underowali. Lazio na odwrót, ani razu nie przegrało na 4 mecze, a rywali mieli o 3 klasy lepszych. Inaczej z underem u nich, bo 2/4, a ostatnie dwa właśnie overowali. Ale że Stutt gra teraz takim underowym schematem gry, to wróżę tutaj bramkowy remis 1-1 co stawia Rzymian w lepszej pozycji. Być może nawet jakieś 0-1 bądź 1-2 dla gości. Ogólnie polecam wszystkie 3 typy, najbezpieczniejszym z nich jest handi +2 na Lazio bo to jest pewniak 100%.

Viktoria Plzen - Fenerbahce
X @ 3.50
X2 @ 1.72
Handicap +2 (typ 2) @ 1.20
awans 2 @ 1.80

To obok Chelsea najcięższy mecz do typowania, bo spotyka się najbardziej ambitna drużyna LE, ale z drugiej strony najsłabsza na papierze i zdecydowanie najbiedniejsza jeśli chodzi o budżet. Według mnie Turków już nie przejdą i koniec marzeń, bo Fener ma zawodników bardzo doświadczonych. Turcy już odprawili z kwitkiem podobną do Pilzna ekipę, tzn. BATE. Najpewniejszym betem będzie długoterminówka na awans. Ten mecz to dla mnie poprostu śmierdzi remisem, i to raczej bramkowym remisem, coś typu 2:2. Ale czysty remis to tylko Ci najbardziej odważni grają, więc można pokusić się o X2.
Basel - Zenit St. Petersburg
2 @ 2.50
X2 @ 1.40
Poniżej 3,5 goli @ 1.30
Poniżej 4,5 goli @ 1.11
awans 2 @ 1.33

Pojedynek typowo średniej drużyny z milionerami. Szwajcarzy grają bardzo przeciętnie w LE od fazy grupowej. Mieli banalną grupę do przejścia a problemów nie brakowało. Grają szczególnie słabo na wyjazdach, u siebie trochę jakość gry poprawiona, dlatego skłaniałbym się ku awansowi na gości, najpewniejszy bet. W Rosji będą wstanie odrobić nawet ewentualną wtopę. Ale mimo wszystko aczej widzę tutaj skromne zwycięstwo gości, 0:1 lub 1:2. Tak aby zmieścił się X2 w underze 3.5. Z drugiej strony, Basel lubi się otwierać własnie u siebie, choćby rok temu festiwal goli z United, wygrana z Bayernem. W LE u siebie 2-2 z Genk, 1-0 z Videotonem i 3-0 ze Sportingiem. I to w pamięci mnie trochę powstrzymuje grać na ten mecz, bo tutaj zależy tylko i wyłącznie od taktyki trenera gry Basel. Jak postawi na ofensywę, co lubi robić, będzie over, BTS i X2. Ale raczej nie powinien w 1/8, więc jak na defensywę, to under spokojnie, X2 również. czyli tak jak mówię polecam najbardziej awans 2.

Benfica - Bordeaux
1 @ 1.55
Poniżej 3,5 goli @ 1.30

Ciekawy dwumecz, na pewno. Benfica &quot;zabiła&quot; Leverkusen doświadczeniem, zaś Bordeaux przebrnął trochę szczęśliwie przez Dynamo Kijów. Jestem pewien, że tu dziś doświadczenie będzie górą. Sprawa awansu jest bardziej otwarta, bo Bordo u siebie jest nieobliczalne, wszak jeśli ktoś w LE ma być czarnym koniem, to być może oni, bo raczej Rosyjskich ekip bym czarnymi końmi nie nazywał. Tutaj stawiam jak najbardziej na jednobramkowe, skromne zwycięstwo Benfy. Będzie 1-0 lub 2-1.

Levante - Rubin Kazan
1X @ 1.35
Poniżej 2,5 goli @ 1.61
Poniżej 3,5 goli @ 1.22
awans 1 @ 2.00

Po trupach do celu. To taktyka Rubina na grę. Potencjału nie mają, zatem jakoś sobie muszą poradzić. Rubin ciekawie ustawił sobie 9 zawodników we własnym polu karnym w dwumeczu z Atletico, tutaj będzie podobnie, na pewno już na stadionie Levante. Na środku boiska stoi Rondon który czeka na jakąś 1 akcje. Levante to zespół znacznie słabszy jakościowo niż Atletico. Z drugiej strony, dla Levante Liga Europy to ogromne wydarzenie dla klubu. Nie sądze, aby Rubin coś wcisnął. Ogólnie, jesli gdzies ma być 0:0, to możliwe, że tu. Wróżę przenudnawe spotkanie. Levante będzie siedzieć na połowie Rubinu i grać jakby nie mogło, a Rubin będzie sobie kopał piłki. Tu under jest pewny jak złoto. Levante ostatnio padaczka w lidze, poza remisem w Valencii. Rubin ligi w ogóle nie ma, i tak oto na nieszczęście spotkała nam się zdecydowanie najsłabsza para w tej fazie rozgrywek. Niestety, któraś musi przejść. Nie sądze jednak, aby byli to Rosjanie, nie wydaje mi się, aby aż 3 ekipy Rosja posiadała w 1/4. Rubin po prostu na ten awans nie zasługuję i mam ogromną nadzieję, że tym razem grając swój anty-futbol polegną. Tu będzie 0:0 lub 1:0 po nudnym meczu. I się nie martwcie jak Levante strzeli na początku, np. w 9 minucie. Wtedy to już under będzie pewniutki ;). Tak to widzę.

Tottenham - Inter Milan
NO BET
Hit albo kit. Coś z tego będzie. Inter mimo słabej sytuacji w klubie ostatnio radzi sobie dobrze. To samo w sumie można mówić o Totku. Bale w genialnej formie, Palaccio nie gorszej. Oba kluby z mocnych lig, oba kluby silne, oba kluby w formie, oba kluby z wielkiej nazwy, wreszcie oba sa po prostu do siebie zblizone jesli chodzi o potencjal. Jak ktoś tu jest obeznany w bukmacherce, a napewno jest Was takich wielu, to chyba zrozumiecie, że na takie spotkanie typów na siłę się nie szuka, i na tym zakończmy moje wypociny. ???? tutaj NO BET - absolutnie panowie, zdala od tego meczu!

Polecam korzystac, jak pomoglem - kliknij dzieki, bede wdzieczny ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Zagram dzis tak, zeby nie moglo nie wejsc. Zagram mega asekuracyjnie, nawet ako 2, aby sie podniesc na duchu i wkoncu trafic kupon, a taki ryzykowny za drobniej. Polecam jeszcze raz poczytac post wyzej typy i analizy na LE! Dla bukmacherow lubiacych typy dlugoterminowe na awanse mozna tasiemke walnac za drobne ???? ladne ako sie uzbiera //tenis podam po poludniu

kuba77 114

kuba77

Użytkownik
Podaj jaki to kupon bo sam na dziś gram asekuracyjnie z LE ako 3, głównie na undery, zobaczymy jak to sie rozwinie ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Hej! Oto moje dwa wariaty taśmowe puszczone w Milenium. Pierwszy tak aby może wlazł, drugi bardziej dla zabawy. To tam dla beki, kupiłem paysafecard za 20 zł i wpłacam do Bet365, i tam zagram zaraz ostrożny kupon z ako ok. 2,5, aby było 50. Potem będe grał ako 2 za całość. Od stówy już można grać za max. 25% stawki. Myślę, że za 100 można już naprawdę pomnożyć na Indian Wells i underach na weekend. Zatem oby mi się te 2 kroki udało przejść. Zobaczymy czy się uda zrobić to. Będe wstawiał kupony na bierząco w temat.

#1:
Anzhi Makhachkala - Newcastle United - Obie strzelą? Nie @ 1.85
Vfb Stuttgart - Lazio Rzym - X2 @ 1.55
FC Basel - Zenit St.Petersburg - X2 @ 1.38
Benfica Lizbona - Girondins Bordeaux - 1 @ 1.55
Steaua Bukareszt - Chelsea Londyn - poniżej 4,5 goli @ 1.08
UD Levante - Rubin Kazan - poniżej 3,5 goli @ 1.20
STAWKA: 15.00 zł
AKO: 7.95
EWK: 104.94 zł

#2:
Anzhi Makhachkala - Newcastle United - 1 @ 1.65