>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

RaFiii - typy

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Monaco - Lens - 1X @ 1.18 ✅ FT 2-1
Lazio - Pescara - 1 @ 1.25 ✅ FT 2-0
West Ham - Tottenham - X2 @ 1.28 ✅ FT 2-3
Academica - Maritimo - Over 1.5 @ 1.36 ✅ FT 2-3

Stawka 7.50 zł | AKO 2.57 | Do wygrania 19.42 zł

Oraz singla, widze Levante w 1 skladzie gra wiec powinni lekko dmuchnac Osasune która tylko coś tam gra na własnym boisku:

Levante - Osasuna - 1 @ 2.20 ⛔ FT 0-2

Stawka 12.50 zł | AKO 2.20 | Do wygrania 27.50 zł
OMG levante -.- zawali mi jako jedyny mecz ta tasme z AKO 144...

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Moje prognozy na dzisiaj (nie grane, więc wejdzie):
Levante - Osasuna - 1 @ 2.05 ⛔ FT 0-2
West Ham United - Tottenham Hottspur - X2 @ 1.30 ✅ FT 2-3
Monaco - Lens - 1X @ 1.14 ✅ FT 2-1
Lazio - Pescara - 1 @ 1.25 ✅ FT 2-0
Galatasaray - Orduspor - 1 @ 1.42 ✅ FT 4-2
Górnik Zabrze - Piast Gliwice - Under 3.5 @ 1.25 ✅ FT 1-0
Academica de Coimbra - Maritimo Funchal - Over 1.5 @ 1.37 ✅ FT 2-3
Adrian Mannarino - Uladzimir Ignatik - 1 @ 1.60 ✅ FT 2-0

Myślę, że są to dobre bety, i polecam skorzystać z nich...
7 na 8 ;) Wszystko na luzie poza levante (czarna lista). Podporki nie byly potrzebne, under i over ze sporym zapasem wlazl. Tenis lekkie planowe 2-0. Lazio i Galata z handi.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Można podsumować dzień, choć pewnie jeszcze coś pogram dzisiaj bądź na noc, jak coś to podam, no chyba, że będe grał na live, to powiem tylko jak poszło. Ogolnie dzień jeśli chodzi o mnie to można powiedzieć powszedni. Mogę się odnieść cytując Szczęsnego, że &#39;&#39;interwencje Boruca g owno nam dały&#39;&#39;. Tak samo moja wysoka skuteczność w typach g owno mi dała, bo jakby nie patrzeć pomyliłem się z 1 meczem tylko. no 14 złotych na +. Chyba można grać grubo Querreya na noc, myśle czy by wszystkiego nie przywalić na tego drwala, bo każdy kto obserwuje moj temat już zna syndrom 1 meczu jeśli chodzi o mnie (patrz tasma niżej i poprzednie strony). To nie jest tak ze mi 1 mecz wypada odkąd podaje tu typy, kiedys mialem tez temat bylo cos podobnego, a jak nie prowadzilem zadnego to tez ;). No ale przynajmniej sie juz tak nie wkurzam, bo sie przyzwyczailem i mi to powiewa ???? . Kiedys to byla zalamka na 3-4 dni ???? .
Stan konta: ✅ 34,43 zł - tak więc zysk wynosi 14,43 zł.
Trafione kupony: 3/4 (ako 2.57, 2.59, 2.20 - nietrafione 2.20), z live 0/1 (ako 3.50)
Trafione podane typy: 7/8, w tym trafiony typ podany w typach dnia
Taśma grana w Milenium (jak zwykle pechowa, i jak zwykle bedzie 1 mecz)
Zaraz edytuje post i dodam, przechodze z lapka na kompa bo tutaj screnow nie moge robic

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Złapałem na live fajny becik.

Dusan Lajovic v Pablo Andujar - 2 @ 3.25

Stawka 9.43 zł | Do wygrania 30.65 zł

Stan 1:0 w setach dla Lajovica. Andujar już wszedł w mecz, na początku źle zaczął, oddał 2 serwisy i zrobiło się 0:4. Jak ktoś gra amatorsko w tenisa wie, że to normalne zjawisko, iż na początku pierwsze 2-3-4 gemy któryś z zawodników źle zaczyna. Potem 1:5 i zaczął grać - 3:5, 3:6. Uważam, że jest to idealny mecz dla Pablo na przełamanie się! Zagrałbym za grubiej ale pilnuje tego account magnamentu ???? .

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Złapałem na live fajny becik.
Dusan Lajovic v Pablo Andujar - 2 @ 3.25 ✅ FT 1-2
Stawka 9.43 zł | Do wygrania 30.65 zł

Stan 1:0 w setach dla Lajovica. Andujar już wszedł w mecz, na początku źle zaczął, oddał 2 serwisy i zrobiło się 0:4. Jak ktoś gra amatorsko w tenisa wie, że to normalne zjawisko, iż na początku pierwsze 2-3-4 gemy któryś z zawodników źle zaczyna. Potem 1:5 i zaczął grać - 3:5, 3:6. Uważam, że jest to idealny mecz dla Pablo na przełamanie się! Zagrałbym za grubiej ale pilnuje tego account magnamentu ???? .
Andujar zgodnie z planem... niestety jak zwykle podpałka i wszystko przegrane na live, chciwość ludzka nie zna granic. Nie nawidze tak ciułać od 20 złotych. Przerwa do piątku, bo pucharów nie ma co ruszać, szkoda tylko że teraz dużo tenisa no ale trzeba jakąś przerwę zrobić. 3 dni na uzbieranie jakiejś kasy i wtedy napewno zagram znowu napewno 1 kupon z underami, a 2 mam pewną taktykę w głowie - np. za 50 zł grać singla na przeanalizowany mecz, na który jest kurs powiedzmy 2.00, czyli na DNB ok. 1,45. Walić w DNB i tak sobie grać, przy dobrych typach ciężko przegrać. Teraz mam 3 dni na znalezienie meczy na piątek-sobota-niedziela na undery oraz na DNB ;). Do piątku!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Puchar godz. 19
Spotkanie: Evian Thonon - Le Havre
Typ: 2
Kurs: 4,20
Bukmacher: Bet365

Co tutaj dużo pisać, Evian wystawia dzisiaj pół-rezerwowy skład na mecz, tak mówi ich trener. Do tego nadal kontuzjowani są: Andersen, Dje Dje, Sagbo, Bugnet. Nie powołani na mecz: Salamone, Mensah, Douline, Govou, M&#39;Madi, Campos. Evianowi w ogóle nie zależy na Pucharze, bo i tak w dalszych fazach nic nie zdziałają. Evian ma spory problem w lidze - okupuje 18 miejsce z 23 punktami i bramkami 25-39 (pozycja spadkowa). Drużyna ma problemy finansowe, stadion na ich mecze jest praktycznie pusty. Ich priorytetem jest utrzymanie się w lidze. Ich dzisiejsi rywale to solidna drużyna Ligue 2. Zajmują 9 miejsce z 37 punktami i bramkami 34-35. Od strefy spadkowej dzieli ich 12 punktów, zaś do awansu brakuje im aż 10. Krótko mówiąc byt w lidze mają zapewniony, bo ani nie awansują, ani nie spadną. Jest to komfort psychiczny dla tej drużyny w dzisiejszym meczu. Zawodnicy nie mają nic do stracenia i jest to ich szansa na pokazanie się.

Kurs spadł od wczoraj z 4,60. Jak ktoś gra asekuracyjnie, to może pobrać DNB lub X2 kursy są wyśmienite.

H2H drużyn to 2 spotkania i 2 remisy: 0:0, 1:1.

Forma drużyn:

Ostatnie 6 meczów:
Le Havre: 4 wygrane, 0 remisów, 2 porażki
Evian: 1 wygrana, 3 remisy, 2 porażki (ostatnio 2 porażki z rzędu, a wygrali 6 meczy temu z 4 ligowym Vertou)

Ostatnie 10 meczów:
Le Havre: 6 wygranych, 1 remis, 3 porażki
Evian: 1 wygrana, 5 remisów, 4 porażki

Evian na ostatnie 10 meczy wygrał raz z 4 ligowcem....

Polecam (ja nie gram tylko podaje)!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Rozgrzewka przed weekendem? Dziś fajny tenis, wybieram pod lupę 10 spotkań. Najpewniejsze to Mladenovic i Fognini, zdecydowanie. Ogólnie oddzieliłbym te moje typy na pewne i mniej pewniejsze. Polecam pierwsze 4 od góry wg. mnie najpewniejsze. Reszta to mniej pewne, bo np. Challengera nigdy nie można być pewnym, tak samo jak czasami WTA. Jak ja zagram jeśli w ogóle, aby &quot;dorobić&quot; przed weekendem ;), to podam później..
Kristina Mladenovic - Melinda Czink - 1 @ 1.30
Fabio Fognini - Santiago Giraldo - 1 @ 1.66
John Isner - Go Soeda - 1 @ 1.28
Ivan Dodig - Evgeny Donskoy - 1 @ 1.53
Jack Sock - Ricardas Berankis - 2 @ 1.57
Ivo Karlovic - Edouard-Roger Vasselin - 2 @ 1.83
Monica Niculescu - Timea Babos - 1 @ 1.33
Jozef Kovalik - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.36
Julio Cezar Campozano - Joao Souza - 2 @ 1.44
Renzo Olivo - Gianluca Naso - 2 @ 1.57
Ogólne AKO za te 10 spotkań wynosi 50.78.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Taśma 28/02 - tenis:
Kristina Mladenovic - Melinda Czink - 1 @ 1.30
Fabio Fognini - Santiago Giraldo - 1 @ 1.66
John Isner - Go Soeda - 1 @ 1.28
Ivan Dodig - Evgeny Donskoy - 1 @ 1.53
Jack Sock - Ricardas Berankis - 2 @ 1.53

Monica Niculescu - Timea Babos - 1 @ 1.28
Jozef Kovalik - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.33
Julio Cezar Campozano - Joao Souza - 2 @ 1.44
Renzo Olivo - Gianluca Naso - 2 @ 1.57
Lewis Burton - Tom Farquharson - 1 @ 1.95
Stawka: 10.00 zł Kurs o gólny : 49.69
Do wygrania: 496 .94 zł
Kupio ny paysafecard za 20zł. Zagrałem wszystkie typy poza Vasselinem na taśmie. Zastąpiłem go Burtonem z live przy stanie 5:7 4:3 (teraz gra). To jest taśma, wybior ę z tego najpewniejsze i też będe grał wg. godzin , aby spróbować pozostałą dyszkę do jutra na tenisie pomnożyć, bo typy są dobre tylko trzeba będzie dobrze dobierać i powinno być ok.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Rozgrzewka przed weekendem? Dziś fajny tenis, wybieram pod lupę 10 spotkań. Najpewniejsze to Mladenovic i Fognini, zdecydowanie. Ogólnie oddzieliłbym te moje typy na pewne i mniej pewniejsze. Polecam pierwsze 4 od góry wg. mnie najpewniejsze. Reszta to mniej pewne, bo np. Challengera nigdy nie można być pewnym, tak samo jak czasami WTA. Jak ja zagram jeśli w ogóle, aby &quot;dorobić&quot; przed weekendem ;), to podam później..
Kristina Mladenovic - Melinda Czink - 1 @ 1.30 ✅ FT 2-0
Fabio Fognini - Santiago Giraldo - 1 @ 1.66 ✅ FT 2-0
John Isner - Go Soeda - 1 @ 1.28 ✅ FT 2-0
Ivan Dodig - Evgeny Donskoy - 1 @ 1.53 ✅ FT 2-0
Jack Sock - Ricardas Berankis - 2 @ 1.57 ✅ FT 1-2
Ivo Karlovic - Edouard-Roger Vasselin - 2 @ 1.83 ✅ FT 0-2
Monica Niculescu - Timea Babos - 1 @ 1.33 ✅ FT 2-0
Jozef Kovalik - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.36 ✅ FT 1-2
Julio Cezar Campozano - Joao Souza - 2 @ 1.44 ✅ FT 0-2

Renzo Olivo - Gianluca Naso - 2 @ 1.57 ⛔ FT 2-1
Ogólne AKO za te 10 spotkań wynosi 50.78.
lol.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Taśma 28/02 - tenis:
Kristina Mladenovic - Melinda Czink - 1 @ 1.30 ✅ FT 2 - 0
Fabio Fognini - Santiago Giraldo - 1 @ 1.66 ✅ FT 2 - 0
John Isner - Go Soeda - 1 @ 1.28 ✅ FT 2 - 0
Ivan Dodig - Evgeny Donskoy - 1 @ 1.53 ✅ FT 2 - 0
Jack Sock - Ricardas Berankis - 2 @ 1.53 ✅ FT 1-2
Monica Niculescu - Timea Babos - 1 @ 1.28 ✅ FT 2-0
Jozef Kovalik - Alejandro Gonzalez - 2 @ 1.33 ✅ FT 1-2
Julio Cezar Campozano - Joao Souza - 2 @ 1.44 ✅ FT 0-2
Renzo Olivo - Gianluca Naso - 2 @ 1.57 ⛔ FT 2 -1
Lewis Burton - Tom Farquharson - 1 @ 1.95 ✅ FT 2 -1
Stawka: 10.00 zł Kurs o gólny : 49.69
Do wygrania: 496 .94 zł
Kupio ny paysafecard za 20zł. Zagrałem wszystkie typy poza Vasselinem na taśmie. Zastąpiłem go Burtonem z live przy stanie 5:7 4:3 (teraz gra). To jest taśma, wybior ę z tego najpewniejsze i też będe grał wg. godzin , aby spróbować pozostałą dyszkę do jutra na tenisie pomnożyć, bo typy są dobre tylko trzeba będzie dobrze dobierać i powinno być ok.
dobra załamałem sie

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
moj ty drogi panie boze, nie wiem czy sie podniose psychicznie z tej porazki.. boze.. dlaczego mi to robisz?

aha, dla dociekliwych miał 4 meczowe 6-2 w tiebreaku i nie, nie miałem kasy na kontre. do zobaczenia choc watpie ze kiedykolwiek mnie tu jeszcze zobaczycie

surma90 8

surma90

Użytkownik
Wszystkie taśmy ostatnio psuje ci jedno spoktanie,postaw cos mniej a wejdzie ci,skorzystalem z twoich typow i opisu ,pierwsze 4 najpewniejsze&#39; i tak zagralem i jestem do przodu,dzieki!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Fajnie, że chociaż ktoś na tych typach zarabia, dzięki. Trochę mnie podniosłeś na duchu. Czy da się być bliżej wygranej niż ja byłem wczoraj? Koleś ma 4 meczowe i przestaje grać. Przegrywa 6 punktów z rzędu. z 6-2 (kurs na rywala 19 a ja nie mam ani grosza na kontre) na 6-8... w tiebreaku w 3 secie... 2 podwójne błędy serwisowe i wszystkie returny w out (co więcej, pierwsze podwójne serwisowe W CAŁYM MECZU). Nie wierze poprostu! To nie przypadek to siła wyższa przeciwko mnie. To nie może być przypadek! :/ Kupiłem paysafecarda za 20 zł i zrobię taśmę rozpaczy na cały weekend zaraz podam typy. Ciężko sie pogodzić z tym :/.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Taśma rozpaczy - 1/03:
Venus Williams - Olga Puchkova - 1 @ 1.12
Joao Souza - Alejandro Gonzalez - 1 @ 1.40
Ernests Gulbis - Daniel Munoz-De La Nava - 1 @ 1.16
Edouard-Roger Vasselin - Ricardas Berankis - 2 @ 1.53
John Isner - Kevin Anderson - 1 @ 1.80
Lech Poznań - Polonia Warszawa - 1 @ 1.55
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin - 1X @ 1.30
SSC Napoli - Juventus Turyn - 2 @ 2.37
Tours - Caen - Poniżej 3,5 @ 1.20
Le Mans - Angers - Poniżej 3,5 @ 1.18
Tomas Berdych - Roger Federer - 2 @ 1.36
Shakhtar Donetsk - Volyn Lutsk - Poniżej 4,5 @ 1.28
Stawka: 2 0.00 zł
Kurs o gólny : 60.32
Do wygrania: 1206.89 zł

Pozwolę sobie krótko opisać typy. Jedźmy od góry. Williams pewniak i nie ma co pisać, napewno wygra ten turniej. Gonzales niemiłosiernie się wczoraj męczył, wygrał cudem, do tego miał problem z kostką. Oglądałem i mecze Souzy i Gonzale z a, ten pierwszy kapitalnie grał wczoraj serwisem i oddał tylko raz swoje podanie, co jak na challengera to niesamowity wyczyn. Gonzalez to taki przeb ijacz, do tego będzie zmęczony po wczorajszy m 3 godzinnym meczu. Gulbis w znakomitej formie, powinien lekko się r ozprawić. O Berankisa to chyba najbardziej się boje w tym kuponie, gra nie równo i nie można wiedzieć czego się spodziewać. Wczoraj jednak zaimponował mi, jak przegrywająć 3-6 i 1-3 wziął się w garść i pokonał Socka 3-6 6- 3 6-1. Czyli od tej pory wygrał w gemach 11-1... zobaczymy jak to z nim będzie. Big John rozstawi ony z nr. 1 w tym tu rnieju kontra Kevin Anderson, czyli pojedynek dwóch serwismanów. Isner grał słabo w 1 secie z Soedą, jednak od tiebreaka wrócił na swój poziom, wygrał go 7-2 a w drugim secie 6-2 i grał bardzo dobrze z głębi kortu. Kevin wrac a po kontuzji, gra ze wzmacniaczem na ręce tutaj i ni e serwuje całą siłą. Już wczoraj mógł z Lu odpaść. Dobry bet i dobry kurs. Lech wiadomo wzmocniony a Polonia osłabiła się niem iłosiernie. Jak Lech chc e walczyć o mistrza i tego nie wygra to ja nie wiem... Lechia dobrze stoi w tabeli, Pogoń to drużyna która ciuła. Zagra dziś z osłabieniami w obronie i liczę na wygraną Lechii, a przynajmniej remis. Napoli w kryzysie i tutaj każdy chyba o tym wie że Juve ten mecz wygra na 95%. Wybrałem 2 najpewniejsze undery we F rancj i 2. To taka liga że ca ł a kolejka może tam być underowa więc to powinno wejść na pewno. Roger to Roger, wiadomo, Nole już czeka na finał marzeń w Dubaju. Tomas ostatnio sporo gra i będzie zmęczony napewno. Szachtar ma LM w e wtorek i napewno dzi ś dużo niepostrzela bo i oszczędzi graczy. Do tego inauguracja ligi po przerwie. Wolyn to ekipa co ma bilans bramek 18-23, czyli łącznie 41 goli w 18 spotkaniach. To średnia lekko ponad 2 gole na mecz, zatem drużyna defensywnie grająca. Powinno lekko wejść. Reasumując, typy wydają się pewne, nie chciało mi się bawić i czekać i wybierać z c ałego weekendu, zagrałem to, co według mnie na dziś jest najpewniejsze. Najbardziej się można ba ć Berankisa, no i mimo wszystko polskiej ekstraklasy i Juve bo to ważny mecz. Ale czymś trzeba było te taśme podbić. Korzystajcie bo pewnie mi 1 mecz wypadnie ;).

beretoo 0

beretoo

Użytkownik
Witam przyglądam się twoim typom od 1/16 Ligi Europy &quot;Rewanże&quot; po twoim poście doszedł na kupon Newcastle, ale niestety nie udało się zarobić i tu podziękowania dla AJAX-u myślę że nie tylko ja jestem i wdzięczny za wspaniały mecz. Co do twoich typów to brawa za skuteczność gorzej z kuponami i tu się zastanawiam czy nie stłukłeś ostatnio jakiegoś lustra, a może jakiegoś czarnego kocura rozjechałeś

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
juz mi sie roger obsrał ;) zatem smialo grajcie pozostale mecze bo mi tylko to nie wejdzie znajac zycie. ja robie sobie definitywną przerwe, narazie

surma90 8

surma90

Użytkownik
przerwa napewno dobrze ci zrobi,ja w ostatnim miesiacu 90% kuponow psul mi jeden mecz mimo ze nie gralem takich tasm a stawialem od 4 do 7 spotkan i tez myslalem o tym ze wszystko jest przeciwko mnie,ze nigdy nie wygram i postanowilem postawic twoje typy tenisowe i udalo sie,masz swietne przeczucie i 99% skutecznosci ja ci proponuje podziel tasme na 2 lub 3 kupony pograj to po 7-8 zl i bedziesz napewno zadowolony bo 1 jak nie 2 kupony ci wejda!w ogolnym podsumowaniu,w zaklady wlozylem 1420zl wyjalem 1670 wiec jakby nie patrzec do przodu wiec bawie sie w to dalej,ale mam postanowienie nie wplacam na konto tzn jak dojde do 0 koncze gre przynajmniej na miech.

Do góry Bottom