>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

RaFiii - typy

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Niestety z nowu sporo typów się sprawdziło i znowu zysku z tego nie b ę dzie, źle sklejone kupony. My ślę nad p ewnym systemem gry, który Wam zaprezentuje, tak może do czegoś dojdę, bo te tasiemki nie mają większego sensu zawsze coś wyleci ;). fakt, nie tracę właściwie kasy, ale żeby to sprawiało przyjemność od czasu do czasu mogłoby pyknąć. A tymczasem... p olecam 1 bet na noc:

Dyscyplina: Tenis - ATP Memphis (noc godz. 3:30)
Spotkanie: Tommy Haas - Feliciano Lopez
Typ: 2
Kurs: 3,25
Bukmacher: Bet365

Newcastle po 4,33 weszło jak w masełko i teraz podtrzymujemy serię w typach dnia!
Tutaj moim zdaniem spore value na Hiszpana. Pojedynek weteranów, 35 letniego Niemca Haasa z 32 letnim Hiszpanem, Lopezem. Moim skromnym zdaniem Lopez ma większe szanse na wygranie tego meczu. Jest to zawodnik, któremu ostatnio nie szło, wziął przerwę i zabrął się za treningi z trenerem. Efekty widać, bo w 1 rundzie pokonał mocnego tutaj Beckera. Myślę, że ten miesiąc dobrze przepracował. Haas to już zbyt stary tenisista, aby cały czas bez przerwy wygrywać. Organizm takiego ciągłego natężenia nie wytrzymuje (kto gra w tenisa ten wie, wie o tym również Milos Raonic który po serii dostał od Socka). Szczególnie w wieku 35 lat! H2H nigdy ze sobą nie grali na hardzie, więc nie bardzo jest jak oceniać. Haas ostatnio w przeciągu 4 dni zagrał 4 spotkania w San Jose (wygrane z Levine, Johnsonem, Isnerem i porażka z Raonicem). 2 dni przerwy i kolejny tour w Memphis, i już na starcie było widać zadyszkę (wczoraj) grał z Donskoyem i wymęczył go 7-6 6-4. Zresztą Lopez moim zdaniem umiejętnościom nie odstaje, znakomity serwis, świetny slajs i wzorowa gra przy siatce. Idealny styl na pokonanie bardzo nerwowego Haasa, któremu jak nie idzie potrafi rzucać rakietami, choć ostatnio się trochę uspokoił.

Moim zdaniem wypoczęty, świeży i wracający do formy po treningach Lopez jest w stanie i powinien wygrać ten mecz, jest to spore value w postaci 3,25 oferowanego przez Bet365. Haas organizmu nie oszuka i nie daję mu większych szans w tym meczu. Buki szykują tutaj zasadzkę, minę czy jak kolwiek to nazwać :grin:. Brać Lopeza póki ciepłe!

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Już dzisiaj grają rewanże 1/16 mojej ulubionej - Ligi Europejskiej. Dużo ciekawych, niewyjaśnionych spotkań przed nami, a także spora dawka niezłych typów po fajnych kursiwach. Przeczytaj każdy krótki opis meczu, może to Ci pomoże podjąć decyzję co do typu. Jak ja zagram - podam później.

Rubin Kazan - Atletico Madrid ⛔⛔⛔
O tym spotkaniu można pisać jako dwumecz przesądzony. Po fatalnej wtopie 0-2 u siebie Madryt odpuszcza rewanż, nie zabierając kluczowych graczy na mecz. Wcale się nie dziwie, bo przy tak dobrze zorganizowanej obronie Rubinu nie ma większych szans na awans, tymbardziej, że w Rosji -7 stopni, a jak wiemy Hiszpanie grają zawsze w plusowych temperaturach. Do tego skupiają się na lidze, gdzie muszą bornić vice-lidera. Costa, Godin, Tiago, Koke, Filipe, Juanfran, Arda Turan, to lista niezabranych na mecz, w pierwszym składzie ma również nie zagrać Falcao. Raczej dużo niezdziałają i pewna wygrana Rubinu, 1X opcja mega bezpieczna i pewna, a kurs 1.42 to też złoto.
Genk - Stuttgart ✅✅✅ Tutaj nie daje większych szans Belgom, bo Stuttgart to specyficzna drużyna, która lepiej gra na wyjazdach jak u siebie. Remis 1-1 w pierwszym meczu niczego nie przesądza. Obie ekipy skoncentrowane na tym meczu, nie ma odpuszczania. Niemcy są jakościowo lepszą drużyną, ich liga przerastia Belgijską o 5 klas. Według mnie albo Stutt wygra ze 2-0, albo będzie remis 1-1 i w dogrywce Niemcy zwyciężą, zatem skłaniałbym się na grę ku awansowi gości do następnej fazy (1.75).

CFR Cluj - Inter Milan
✅✅✅
Inter ma szczęście że wpakował na 2-0 w końcówce. Kontuzja najlepszego strzelca Milito, wyprzedaż Sneijdera, słaba postawa w lidze, szczególnie na wyjazdach wręcz beznadziejna. Klub przechodzi kryzys. Cluj zaś ma przerwę ligową i ciężko tutaj prorokować cokolwiek. Ten mecz to trochę niewiadoma, szanse na awans gospodarza są mizerne, bo wystarczy że Inter wbije bramkę i po zabawie. Myślę, że chociażby dla kibiców są wstanie te 1X zrobić i nie przegrać meczu. W Rumunii ciepły teren, jeszcze w LM ograli u siebie Bragę 3-1. Over tutaj 1.5 powinien być spokojnie, a nawet 2.5, ja wróżę coś typu 2-1. Cluj w LM u siebie zawsze overował (1-2, 1-3, 3-1). Inter zaś np. w lidze też dużo overuje na wyjazdach.
Dnipro - Basel ✅✅✅
Drużyny o zbliżonych potencjałach. Basel bardzo blisko następnej fazy, po dobrym wyniku 2-0 u siebie, grunt to, że nie stracili bramki. Jak ambitnie potrafią grać Ukraińcy w LE każdy wie i śmiało można mówić, że to nieprzewidywalne spotkanie, i nawet stać gospodarza na awans. Nie sądze jednak, by mistrz Szwajcarii wypuścił z rąk przewage.
Lazio Rzym - Borussia M&#39;gladbach ✅✅✅
Mocne u siebie Lazio kontra średniak niemiecki z Gladbach. Goście to już nie to samo co rok temu, widoczny brak chociażby Reusa i Dante. Lazio zależy na LE, pokazali to w pierwszym meczu, do tego ostatnio odpuścili chyba trochę ligę aby się skupić na tym meczu. Mają mocną pake, u siebie potrafili wygrać z Juve w Pucharze Włoch.. Tutaj bez wątpienia jak dla mnie Lazio wygra ten mecz ze 2-0 i potwierdzi swoją wyższość.
Olympique Lyon - Tottenham Hottspur ✅✅✅
Chyba najciekawsza potyczka, bo obie ekipy mają zbliżony do siebie potencjał. W sumie fajny 1 mecz, piękne 3 bramki i wygrana 2-1 Tottenhamu. Tutaj moim zdaniem &quot;Totek&quot; nie ma szans wygrać meczu. Awans to sprawa 50/50. Lyon w fazie grupowej u siebie wygrał wszystkie 3 mecze - 2:1 z Pragą, 2:1 z Bilbao oraz 2:0 ze Shmoną. Tottenham zaś na wyjazdach 3 remisy, 1:1 z Mariborem, 1:1 z Panathinaikosem oraz 0:0 z Lazio. Ogólnie stawiałbym w ciemno 1X gdyby nie fakt, że np. przy stanie 1:1 w meczu Lyon może poprostu pod koniec grać bez obrony, a wiemy jak Anglicy kontrować potrafią. Dlatego skłaniałbym się tu ku overowi 1.5 bądź obie strzelą bramkę. Dla ryzykownych czysta jedynka..
Viktoria Plzen - SSC Napoli ✅✅✅
Napoli to już się skupia na lidze, ostatnio klub ma lekki kryzys sądząc po wynikach. Pilzno to bardzo solidna drużyna na LE. Awans przesądzony, a najlepiej go celebrować zwycięstwem. Myślę 1X jak w masło, czyste 1 też powinien wejść. Ja tylko dodam, że Napoli za 3 dni ma ciężki wyjazdowy mecz w lidze z Udinese. Spójrz na tabele ligi włoskiej i sam oceń, czy warto grać dziś na Włochów..
Hannover 96 - Anji Makhachkala ✅✅✅
Anji za dużo hajsu wpompowało aby tutaj nie zajść daleko w LE. Mają pare gwiazd, dobrego trenera, ogromny budżet. Nie ma co pisać, Hannover nie ma poprostu szans na awans. 2 bramkowa zaliczka jest solidna, więc ciężko wróżyć o jakiś wynik tutaj. Myślę, że Anji zagra solidnie od tyłu i jakiś under 3.5 można co najwyżej pograć.
Chelsea London - Sparta Praga ✅✅✅
No bet. Chelsea to druży na, która może tu wygrać 6:0 , równie dobrze może zremisować 1:1. Ja wiem, że to są drużyny z innych regałów, ale Sparta to naprawdę solidna drużyna. Chelsea za Beniteza j est zbyt nieprzewidywalna... Tutaj moż e być wszyst ko poza wygraną gości. Wygrana Chelsea, remis, under, over - poprostu wszystko...

Fenerbahce Stambul - BATE Borisov ✅✅✅
Turcy grając cały mecz na wyjeździe w dziesiątke zdołali zremisować, mimo, że u siebie grają w ciepłych temperaturach a tam prz yszło im zagrać w -3. Fener to solidna drużyna, mająca ciekawą drużynę. W meczu nie zagra Meireles . Fener ściągneło ostatnio bardzo ciekawego napastnika Webbo, u boku D irk Kuyt a w ataku. BATE spuściło moc no z tonu, wygrało 2 mecze w LM potem 4 porażki i teraz ten marny remis po przenudnawym meczu u siebie. Mają pauzę w lidze i nie są w rytmie meczowym. Fener ostatnio dobre wyniki. Tutaj wg. mnie goście nie mają szans i czysta 1 bądź alternatywnie awans 1.
Olympiakos Pireus - UD Levante ⛔⛔⛔
Po szokując ej porażce w Levante gospo darze muszą się rzucić do ataku. Levante to katastrofalna ekipa na wyjazdach i dlatego wcale ich awans nie jest taki pewny (może sz się śmiać). Szanse gospodarze mają, napewno ten mecz wygrają , a może jeszcze uda się cudem awansować? Jest to możliwe, Levante w lidze na wyjazdach nieraz już 4:0 dostawało od przeciętniaków nawet (choćby z Osasuną ) . Jak Grecy szybko strzelą jedn ą to pójdą po drugą, wtedy piekło kibiców i stadionu się tak ożywi że już wszystko będzie możliwe. Pireus ma spory bagaż doświadczenia w Europ ie, gdzie L e vante debiutuje. D o tego ab solutna dominacja w lidze Greckiej. Nie sądze, aby odpuścili gospodarze ze składem czy coś, bo i tak nie grają na innych frontach (w lidze pewnie jadą znów po majstra). Trzeba zagrać dla kibiców. Wygrana gospodarza to tutaj świetny bet.

Liverpool - Zenit St.Petersburg ✅✅✅
Co tu można wróżyć. Napew no kilka bramek, Liverpoo l potrafi strzelać co wiemy, tracić tak samo. Zenit zaś obron ą nie grzeszy. The Reds są w stanie odrobić straty, to może by ć taki szal ony mecz z wynikiem typu 4:2. Tutaj można się zastanowić nad paroma opcjami: 1, 1X, over 1.5/2.5, lub BTS.
Steaua Bukcharest - Ajax Amsterdam ⛔⛔⛔ Rumuni bez szans. Nie ma co pisać tylko pobierać świetny kurs na X2! Benfica Lisbone - Bayer Leverkusen ✅✅✅ Leverkusen powoli schodzi na ziemię. Mieli fajną serię wygranych ale już to powoli pryska. B e nfa to 2x lepsza drużyna, do tego wygrana 1:0 na stadionie gości. Tutaj myślę nad pograniem overa bądź 1/1 X . Oby tylko nie sprawdził się scenariusz z 0:1 i obronie gości...
Bordeaux - Dinamo Kyev Francuzi bez formy, ostatnio 2 porażki w lidze z Ajaccio 0-1 i Lyonem 0-4. J ednak jak mecz się zacznie to oni będą dalej. Dynamo to ekipa o wysokim budżecie finansowym ale nie przekładało się to na ja kość ich gry. D la mnie mecz n o bet, z początku myślałem o X 2 ale teraz to już sam nie wiem. Metalist Kharkiv - Newcastle United ✅✅✅
Dyscyplina: Liga Europy, pilka nozna
Spotkanie: Metalist Charków - Newcastle United
Kurs: 4,33
Bet365

Przede wszystkim ja się pytam co to ma być za kurs? Jakie argumenty przemawiają za Metalistem, żeby ich tak faworyzować? Ktoś oglądał 1 mecz? Newcastle zdobyło 2 prawidłowe, nieuznane bramki.. do tego mieli pare naprawde 100% sytuacji. Metalist ani razu nie zagroził bramce Newcastle. Ogólnie drużyny mają zbliżony potencjał do siebie, patrząc na papier. Metalist to aktualnie 4 siła Ukrainy, a Newcastle 16. angielskiej Premier League (4 pkt. przewagi nad strefą spadkową). Lokatą jednak nie ma co się sugerować, bo tam jest ciasno i np. do 10 miejsca tracą zaledwie 3 pkt. Z tym, że różnica między tymi ligami to niebo a ziemia. Obie drużyny są wypoczęte, bo jak wiemy Ukraina ma pauzę w lidze, zaś goście grali ostatni mecz właśnie tydzień temu w LE. To jest argument za Srokami, że Metalist nie jest w rytmie meczowym. Metalist znacznie obniżył loty, sprzedali najlepszego snajpera Devica, Newcastle ściągnęło paru grajków z Francji w tym zimowym okienku.

Aktualna forma drużyn:

Aston Villa - Newcastle 1:2
Newcastle - Chelsea 3:2
Tottenham - Newcastle 2:1
Newcastle - Metalist 0:0

Jak widać Newcastle w świetnej formie, wygrana na wyjeździe w AV, u siebie z Chelsea, i minimalna porażka na ciężkim terenie w Tottenhamie, do tego ten niesprawiedliwy i oszukany remis (powinni wygrać 2:0, 2 błędy sędziego i nieuznane prawidłowe bramki).

O Metaliście wiemy, że nic nie wiemy bo w lidze grali ostatnio 3,5 miesiąca temu. Wiemy tylko tyle, co z 1 meczu, czyli ze grają przeciętnie.

O odpuszczaniu nie ma mowy, obie drużyny mówią otwarcie że grają o awans.

To nie jest kurs na siłę, bo to chwyt buków - masa pójdzie pewnie na jedynke. Kursy nie są proporcjonalne, powinny być po 2.50 / 3.20 / 2.50. Wydaje mi się to najbardziej prawdpodobny do wejścia kurs z tych wysokich w LE dzisiaj. Polecam próbować.
Wyżej opisy wałem każdy z meczów, teraz podaję moje typy n a mecze.

Rubin Kazan - Atletico Madrid

1 @ 2.87 ⛔
1X @ 1.48 ⛔
Genk - Stuttgart
awans 2 @ 1.72 ✅
CFR Cluj - Inter Milan

1X @ 1.40 ⛔

Dnipro - Basel
1X @ 1.12 ✅
Lazio Rzym - Borussia M&#39;gladbach
1 @ 2.05 ✅
Olympique Lyon - Tottenham Hottspur
1X @ 1.35 ✅

Viktoria Plzen - SSC Napoli
12 @ 1.28 ✅
Over 1.5 @ 1.27 ✅
Hannover 96 - Anji Makhachkala
Under 3.5 @ 1.35 ✅
Chelsea London - Sparta Praga
NO BET

Fenerbahce Stambul - BATE Borisov
1 @ 1.61 ✅
awans 1 @ 1.44 ✅
Handicap -1.5 (1) @ 2.60 ⛔

Olympiakos Pireus - UD Levante
1 @ 1.75 ⛔

Liverpool - Zenit St.Petersburg
Over 2.5 @ 1.70 ✅
Steaua Bukcharest - Ajax Amsterdam X2 @ 1.42 ⛔ Benfica Lisbone - Bayer Leverkusen 1X @ 1.25 ✅
NO BET
Bordeaux - Dinamo Kyev NO BET Metalist Kharkiv - Newcastle United 2 @ 4. 33 ✅
X2 @ 1.90 ✅
Podsumowując, znowu bardzo skuteczna LE z mojej strony. Typ dnia Newcastle 4,33 się sprawdził, co najważniejsze. Chelsea zgodnie z moimi przewidywaniami sobie zremisowała :wink:. Jak ktoś się sugerował moimi krótkimi analizami to napewno zarobił. Niespodzianka in minus to Olympiakos Pireus. pzdr.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pampus 81

pampus

Użytkownik
Wstawiasz kupony mające po kilka/kilkanaście zdarzeń i przegrywasz. Nie uważasz, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto? Przecież można pograć singlami, za trochę większe stawki, z kursami w przedziałach 1,50 - 2,10 i na pewno wyjdzie się na plus, a po tym co widzę to nie idzie Ci za dobrze &#39;takim&#39; systemem gry..
Nie rozważasz zmiany? Nie neguję Twoich typów, bo wydają się dobre, ale gdybyś tak pomyślał i zagrał takie Newcastle za około 100zł przy takim kursie, zobacz ile byś zarobił ;)
Takie jest moje zdanie, ale decyzję pozostawiam Tobie.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Wstawiasz kupony mające po kilka/kilkanaście zdarzeń i przegrywasz. Nie uważasz, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto? Przecież można pograć singlami, za trochę większe stawki, z kursami w przedziałach 1,50 - 2,10 i na pewno wyjdzie się na plus, a po tym co widzę to nie idzie Ci za dobrze &#39;takim&#39; systemem gry..

Nie rozważasz zmiany? Nie neguję Twoich typów, bo wydają się dobre, ale gdybyś tak pomyślał i zagrał takie Newcastle za około 100zł przy takim kursie, zobacz ile byś zarobił ;)
Takie jest moje zdanie, ale decyzję pozostawiam Tobie.
Ciężkie życie studenta że tak powiem ;). Słabo z pieniędzmi, nie za dużo ich aktualnie mam aby przeznaczać na buka. Dlatego szukam szczęścia w &quot;taśmach&quot;, nie przejmując się zbytnio wkładem pieniężnym (jest mały). Oczywiście, gdybym miał jakiś kapitał grał bym jak mówisz, nie jestem amatorem typowania, czy leśnym dziadkiem robiącym taśmy po 2 zł. Dzięki za radę. Tym czasem polecam pewien meczyk na dziś:

Dyscyplina: Tenis - ATP Marsylia (godz. 14)
Spotkanie: Dmitry Tursunov - Gilles Muller
Kurs: 2,00

Jakoże Haas poddał mecz walkowerem, podaje drugi typ. Pojedynek 2 nieoczekiwanych w tej fazie turnieju zawodników. 31 letniego Rosjanina - Tursunova (119 miejsce w rankingu) z Gillesem Mullerem (70 pozycja, 29 lat). Trzeba przyznać, że obaj ostatnimi czasy nie zachwycali lekko mówiąc. Tursunov, to zawodnik, który w tym miesiącu już grał aż 9 razy (Muller tylko 4). Tutaj Tursunov przebijał się przez kwale, grał łącznie 5 spotkań w 6 dni (pokonał Bourque w 3 setach, Maceirasa, Hernycha, Vasselina oraz Tipsarevica). Gilles zaś ograł Gaqueta i Granollersa. Moim zdaniem, Muller wraca do formy, i jest to jego turniej jak najbardziej. Stary rusek musi być już wypompowany tyle meczy codziennie grając. Zresztą, drogę do tego ćwierćfinału Muller miał znacznie trudniejszą, podziw bierze, jak można ograć Gasqueta na jego śmieciach, przegrywając 1 seta. Obaj opierają swoją grę na serwisie, Muller dobrze potrafi skrócić wymianę dojściem do siatki. Bet365 jak zwykle wystawia kursy &quot;pod hak&quot; (1.72 / 2.00) minimalnie faworyzując Tursunova (nie rozumiem tego). Oglądałem obu tutaj i Muller i zdecydowanie bardziej podchodzi, co prawda ograć Tipsę to nielada sztuka, ale kto widział mecz, ten wie, że Tipsa przegrał spotkanie przez własną głupotę. H2H nie ma co poruszać bo grali tylko raz ze sobą na hardzie, i to 10 lat temu... Moim zdaniem, Muller to lepszy zawodnik, wraca do formy, jest to jego turniej, jest świeży (przy ogromnym zmęczeniu starego Tursunova). Według mnie wszystko przemawia za wygraniem Gillesa @ 2.00 i polecam jak najbardziej pograć!

Do tego jak najbardziej próbować Tsongę @ 1.30 -- Istomina @ 1.33 -- Kvitovą @ 1.53 !

pampus 81

pampus

Użytkownik
Ciężkie życie studenta że tak powiem :wink:. Słabo z pieniędzmi, nie za dużo ich aktualnie mam aby przeznaczać na buka. Dlatego szukam szczęścia w &quot;taśmach&quot;, nie przejmując się zbytnio wkładem pieniężnym (jest mały). Oczywiście, gdybym miał jakiś kapitał grał bym jak mówisz, nie jestem amatorem typowania, czy leśnym dziadkiem robiącym taśmy po 2 zł. Dzięki za radę.
No widzisz, szukasz szczęścia w &#39;taśmach&#39;, a nie lepiej zgromadzić kapitał około 100zł (zakładam, że pewnie taki masz) i wpłacić na internetowego buka? Jak chcesz grać legalnie, bo widzę, że w ziemniaku pogrywasz to STS lub Fortuna będą dla Ciebie idealne, ostatecznie Millenium.
Tenis jest najbardziej nieprzewidywalną dyscypliną sportu według mnie. Dzieją się tam takie wałki, że nawet Bóg nie jest w stanie tego pojąć. Gulbis potrafi wygrywać mecz, broniąc kilka MP, a potem zdobywając 11 gemów z rzędu. Grasz takie kursy, których ja bym się bał zagrać w tenisie. Istomin to jest nieprzewidywalny człowiek, Russel na twardej grać potrafi, bo to gracz z USA, a tam większość takich kortów i na takich się wychowywał. Wozniacki przecież też nie jest bez szans, ona dysponuje większą pomysłowością w grze niż Isia, choć jej głowa to jeden wielki znak zapytania.
Odpuść sobie tenis. Widzę, że dobrze Ci idzie z piłki to pozostań przy niej. Oglądaj mecze, analizuj i NIE graj dużej ilości typów na dzień, bo to Cię zgubi, a taśmy odstaw na bok.
Pozdrawiam ;)

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Osobiście bardziej symaptyzuję z tenisem od piłki, jest to mój sport nr 1. Typy z tenisa przecież nie są złe, podobna a nawet większa skuteczność od nogi. Ze tam akurat tenis mi zawalił 1 z kuponów o niczym nie świadczy. Możliwe, że tak zrobie dzisiaj z ta wpłatą (przedstawie co chce zrobić później). Ale napewno nie będzie to wpłata i bawienie się w kupony po 5-10 zł, bo to bez celowe. Zrobię miejmy nadzieje raz, a porządnie. Gulbis to taki typ zawodnika, a z tymi meczbollami to nie wałki tylko piękno sportu. Russell to zawodnik WTA i do tego dziadek, wystarczy na niego średni grajek z dobrym serwisem, gdzie Istomin to już wyższa półka. Wozniacki to samo, przebijaczka będzie karcona niemiłosiernie z powracającą do znakomitej formy Kvitovej która wygra ten cały turniej. pozdro

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis - ATP Memphis (noc godz. 3:30)
Spotkanie: Tommy Haas - Feliciano Lopez
Kurs: 3,25
!
Co z tym Tommy Haas v Feliciano Lopez ? Kompletnie się nie znam tennisie, nawet nie wiem jak to sprawdzić, a u buka mam zwrot. Nie doszło do tego meczu ?
I dzięki, za wczorajszą LE, trochę na niej zarobiłem, niestety i tak ostro w plecy po całym dniu bo jakoś nie zwróciłem uwagi na twoje typy i w kuponach nie weszło mi Napoli (co ostrzegałeś), a przede wszystkim Metalist. Jak będzie w przyszłości grał LE, na pewno będę się głównie kierował Twoimi typami. Nie wiem jak tennis, ale z tego co trochę przejrzałem twoje posty, piłka ci naprawdę dobrze wchodzi tylko moim zdaniem lepiej robić single i dubelki, max triple (trixie) i też można przy małych stawkach zarobić. Nie widziałem cię też w czołowych ligach i LM. Grasz to ? Pozdrawiam i dziękuję.

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Cześć, dzięki. Dostałeś zwrot, ponieważ Tommy Haas poddał mecz walkowerem, a więc Feliciano Lopez przechodzi dalej, ale niestety buki dają zwrot zamiast pieniążków za taki obrót spraw ???? pozdro

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam! Obiecałem taktykę i tak ową posiadam. Zainspirowany moim kolegą z &quot;reala&quot;, który od tak sobie postawił taśmę 20 spotkań na under 3.5 oraz under 4.5, stawiając 50 zł wygrał na niej prawie 2300 zł, posiadał ako około 42. Kupon zamykał mu under 4.5 w meczu Liverpool-Zenit, co prawda przeżył chwilę grozy, bo w 60 minucie było 3-1, a mecz był żywy, ale jednak miał kupę szczęścia i mu się udało. Dzisiaj znowu zagrał i wypadł mu 1 mecz na 10 postawionych. Wnioski są proste, taka taktyka wydaje się bardzo skuteczna, i przy odrobinie szczęścia i rozumu naprawdę można wygrać hajs. Dlaczego? Rzadko kiedy w meczach pada over 3.5, a jak użyjemy mózgu, trochę poszperamy w statystykach to nie powinniśmy wtopić. Najczęściej w futbolu padają 2 bądź 3 bramki w spotkaniu. Kursy na under 3.5 z reguły oscylują w granicach 1.20-1.30. W piłce nożnej w niektórych ligach często w całej kolejce danej ligi nie ma overa 3.5, bądź zdarzają się pojedyncze wyjątki. Jednak przy odpowiednim doborze meczy, wybraniu po 1-2 spotkania z kolejki na daną ligę, idzie coś naprawdę skleić.
Przy odpowiednim doborze trzeba się sugerować danymi zasadami:
a) Niefaworyt u siebie
Gdy niefaworyt gra u siebie z faworytem, najczęściej pada mało bramek. Jest to oczywiste, mocniejsze ekipy nie urządzają sobie festiwali bramek na wyjazdach, raczej jeśli w ogóle wygrywają, to skromnie. Gospodarze zaś chcą meczu dla kibiców nie przegrać i tak oto często padają undery 2.5, a 3.5 to praktycznie zawsze. Bierzcie tutaj nawet przykład z najlepszych, czy United, Barcelona czy Real gromią na wyjazdach?
b) Statystyki H2H
Dość istotne, aby zerknąć. Są takie drużyny, które zawsze bądź prawie zawsze overują między sobą od lat. Najlepiej odpuścić wtedy spotkanie.
c) Przełamanie serii
Jeśli dana drużyna overowała od kilku kolejek, wkońcu musi paść under. Wiadomo, zależy od spotkania, ale z reguły, gdy np. drużyna A ostatnie 2-3 mecze &quot;overowała&quot; to na 90% teraz będzie under.
d) Pomijanie drużyn z &quot;innej planety&quot;
Mimo np. meczu wyjazdowego (patrz pkt. A) mega faworyta, czyt. np. Barca, Real, Bayern, United, City itp. itd. lepiej odpuścić under. Ci najwięksi w swoich ligach mogą zrobić dziwne i przeróżne rzeczy. Najlepiej pomijać mecze tych największych klubów jeśli chodzi o undery, nie wazne jakie spotkanie.
e) Pogoda
Istotna sprawa. W wielki upał, mróz oraz w deszcz i śnieg najczęściej padają undery. Sam wiem z doświadczenia bo trenowałem sporo lat piłkę, i przy niesprzyjającej pogodzie średnio sie chce grać, jest mało sytuacji w meczach, a jeśli tak owe są, to nie zawsze muszą być wykorzystywane.. z reguły wtedy są mecze walki w środku pola.
f) Waga meczu
Tutaj kilka hipotez. Omijać derby, hity ligowe itd. Do tego mecze, które są na wagę złota dla jednej, albo obu drużyn.
g) Ligi
No to najistotniejszy aspekt na koniec. Dobór odpowiednich lig. Omijać z daleka napewno Holandię, Niemcy 1, Belgię, Anglię (tutaj nie wszystkie mecze). Myślę, że najlepsze ligi na undery to Grecja, Francja, Turcja, Polska, Szwajcaria, Włochy, poniekąd Hiszpania i Portugalia. Dobre undery są też w np. 2 czy 3 ligach, i to np. w Niemczech.
Policzyłem, że za 10 spotkań po kursie 1.20 wychodzi nam 6,19. Czyli za 50 zł można wyjąc ponad 300.
Próbował ktoś z Was kiedyś tego? Jeśli tak - chętnie piszcie w temacie, dzielcie się doświadczeniem, macie rady śmiało piszcie, zezwalam na komentarze w temacie!
//Jutro przejdę do generalnej analizy lig, policzę z wybranych lig ile statystycznie pada underów 3.5 na daną kolejkę.
Moje typki podam jutro koło południa, wraz z zagranym kuponem. Mam na celowniku już sporo meczy, jutro przejdę do analizy i skleje coś ;). Pozdrawiam ;)!

K 43

krak

Użytkownik
Chyba pamiętam Twój stary temat i Twoje pożegnanie z zakładami. Wtedy też miałeś dobre typy, ale sposób grania Cie pogrążał. Zacznij grać single za płaską stawkę i zobacz jakie będą efekty. Takie jest moje zdanie. Wiadomo, że zrobisz co zechcesz.
Ed: moja dalsza myśl, a lubiłem ten stary temat bo fajne typy umiałeś znaleźć, teraz widzę jest podobnie. Powtarzam się, ale napisałem ten post zaraz po sprawdzeniu jak poszło Ci z LE, nie zauważyłem, że ktoś wydał już podobny, do mojego, osąd. A co do sposobu na undery, pamiętaj, taśma zawsze pozostanie taśmą. Kilka postów wcześniej pisałeś, że granie taśm nie przynosi rezultatów, a teraz próbujesz tego samego.

surma90 8

surma90

Użytkownik
Napewno bede korzystal z Twoich typów,pieknie w LE opisales postawilem na awans Stuttgart,Anży,Fenerbahe za 20zl wyjalem 60 wiec zawsze to cos ???? wielkie dzieki!✅

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Witam, obiecana taśma z underami. Ostatnie 3 typy z live na podbicie kursu. Puszczone w bet365 - max. 14 spotkań. Aha, i juz sram bo odrazu po postawieniu w Śląsku padł gol na 2:1.... jak to zawali to załamka. ;)
Mersin Idmanyurdu - Trabzonspor - Under 3.5 @ 1.28
FC Porto v Rio Ave - Under 4.5 @ 1.16
Schalke 04 v Fortuna Dusseldorf - Under 4.5 @ 1.18
Beerschot AC v Lierse - Under 3.5 @ 1.22
Evian Thonon Gaillard v Montpellier - Under 3.5 @ 1.25
Troyes v Bastia - Under 4.5 @ 1.10
Servette v Lausanne Sports - Under 3.5 @ 1.22
FC Barcelona v Sevilla - Under 5.5 @ 1.18
FC Groningen v PEC Zwolle - Under 4.5 @ 1.11
Real Murcia v Numancia - Under 4.5 @ 1.08
CD Lugo v Rec de Huelva - Under 4.5 @ 1.06
QPR v Manchester United - Under 3.5 @ 1.05
Śląsk Wrocław v Widzew Łódź - Under 3.5 @ 1.03
West Bromich Albion v Sunderland - Under 3.5 @ 1.06
Stawka 50 zł | AKO 6.32 | Do wygrania 316.28 zł

rafiii 142

rafiii

Użytkownik

Mersin Idmanyurdu - Trabzonspor - Under 3.5 @ 1.28 ✅ FT 0-1
FC Porto v Rio Ave - Under 4.5 @ 1.16 ✅ FT 2-1
Schalke 04 v Fortuna Dusseldorf - Under 4.5 @ 1.18 ✅ FT 2-1

Beerschot AC v Lierse - Under 3.5 @ 1.22 ⛔ FT 1-3
Evian Thonon Gaillard v Montpellier - Under 3.5 @ 1.25 ✅ FT 0-1
Troyes v Bastia - Under 4.5 @ 1.10 ✅ FT 0-0
Servette v Lausanne Sports - Under 3.5 @ 1.22 ✅ FT 1-0
FC Barcelona v Sevilla - Under 5.5 @ 1.18 ✅ FT 2-1
FC Groningen v PEC Zwolle - Under 4.5 @ 1.11 ✅ FT 1-0
Real Murcia v Numancia - Under 4.5 @ 1.08 ✅ FT 0-0
CD Lugo v Rec de Huelva - Under 4.5 @ 1.06 ✅ FT 2-0
QPR v Manchester United - Under 3.5 @ 1.05 ✅ FT 0-2
Śląsk Wrocław v Widzew Łódź - Under 3.5 @ 1.03 ✅ FT 2-1
West Bromich Albion v Sunderland - Under 3.5 @ 1.06 ✅ FT 2-1

Stawka 50 zł | AKO 6.32 | Do wygrania 316.28 zł
Ja pier.... HOW MANY TIMES??????????
to nie może być przypadek
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
1 mecz belgijski w całej kolejce z overem 3.5
:? :? :? :? :? :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???:
a na dobitke jeszcze fakt że zamieniłem ten mecz z charleoi
:???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???:

może jakieś pozytywy? bog nade mną czuwa abym rzucił ten nałóg? dobra skuteczność? a może brak myśli samobójczych? wszystkie typy na under poza nietrafnym i poza live weszły przynajmniej z zapasem jednej bramki? a co mi z tego?? w sumie kumpel mi podsunął dobry pomysł, lepiej grać w lotka to może trafie &quot;5&quot;. HAHAH.
może faktycznie lepiej zrobic sobie przerwę, zebrac kase, wplacic hajs do buka z bonusem, i grac po ako 2? ta... to wtedy jutro to co bym chciał zagrać to wejdzie.... :cool: :cool: :cool: lajf nanannaa :cool: :cool: :cool:
buu odrazu po postawieniu kuponu czułem że to belgijskie ***** to zwali psssss.
Chciałbym oficjalnie ogłosić, ze to cos co mnie przesladuje nie wykonczy mnie :cool:!

surma90 8

surma90

Użytkownik
Trzymaj sie stary! ???? tak juz w tym sporcie jest ja od 2 miechow wygralem 2 kupony a przegralem powyzej 30...na kazdym kuponie 1 mecz mi nie wchodzi np wczoraj:
Weszlo-Watford,Valencia,Getafe,Setubal i zostal mi ostatni mecz Mechelen z Belgii,prowadzili 1-0 przegrali 1-2...i tak za kazdym razem...chce z tym skonczyc a nie moge,ciagle mysl ,dzis wejdzie&#39;,no twoj kupon to szkoda slow...idealny ale...no wlasnie zawsze jest to jedno ale,powodzenia!

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
nie wal tasm graj góra 2-3 zdarzenie ako powiedzmy 2-3 uderz to za 50 -100 i bedziesz do przosu wiecej niz na tasmach;)

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Moje prognozy na dzisiaj (nie grane, więc wejdzie):
Levante - Osasuna - 1 @ 2.05
West Ham United - Tottenham Hottspur - X2 @ 1.30
Monaco - Lens - 1X @ 1.14
Lazio - Pescara - 1 @ 1.25
Galatasaray - Orduspor - 1 @ 1.42
Górnik Zabrze - Piast Gliwice - Under 3.5 @ 1.25
Academica de Coimbra - Maritimo Funchal - Over 1.5 @ 1.37
Adrian Mannarino - Uladzimir Ignatik - 1 @ 1.60

Myślę, że są to dobre bety, i polecam skorzystać z nich...

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Jednak paysafecard za 20 kupiony + taśma w Milenium za 2 zł dla jaj puszczona z ako 144,30. W tygodniu nie ma co grać poza tenisem, więc poprostu jak przegram będzie przerwa do weekendu ;). Na początek 2 kupony:
Somdev Devvarman - Igor Kunitsyn - 1 @ 1.57
Górnik Zabrze - Piast Gliwice - poniżej 2,5 @ 1.65
Stawka 5 zł | AKO 2.59 | Do wygrania 12.96 zł

Adrian Mannarino - Uladzimir Ignatik - 1 @ 1.61
Galatasaray - Orduspor - 1 @ 1.38
Stawka 10 zł | AKO 2.20 | Do wygrania 22.02 zł

Dwa dubelki na miejmy nadzieję dobry początek. Asekuracyjnie, ale nie chcę na początku zabawy przegrać ;). Zaryzykuję później jak coś. Uda się coś zrobić z 20 złotych?? ????

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
I jeszcze z live kuponik za ostatnią piątkę, szkoda że mam tak mało bo bardzo duża szansa, że ten kurs wejdzie - sta, 6:7 3:4 i serwis litwina:
Ricardas Berankis - Bobby Reynolds - 1 @ 3.50
Stawka 5 zł | AKO 3.50 | Do wygrania 17.50 zł

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
I jeszcze z live kuponik za ostatnią piątkę, szkoda że mam tak mało bo bardzo duża szansa, że ten kurs wejdzie - sta, 6:7 3:4 i serwis litwina:
Ricardas Berankis - Bobby Reynolds - 1 @ 3.50 ⛔ 6-7 6-7
Stawka 5 zł | AKO 3.50 | Do wygrania 17.50 zł
nie ma co ruszać jednak live no ale kurs mnie skusił. czekamy na dubelki Devvarman juz wzial mecz ???? .

rafiii 142

rafiii

Użytkownik
Jednak paysafecard za 20 kupiony + taśma w Milenium za 2 zł dla jaj puszczona z ako 144,30. W tygodniu nie ma co grać poza tenisem, więc poprostu jak przegram będzie przerwa do weekendu ;). Na początek 2 kupony:

Somdev Devvarman - Igor Kunitsyn - 1 @ 1.57 ✅ FT 2-0
Górnik Zabrze - Piast Gliwice - poniżej 2,5 @ 1.65 ✅ FT 1-0

Stawka 5 zł | AKO 2.59 | Do wygrania 12.96 zł

Adrian Mannarino - Uladzimir Ignatik - 1 @ 1.61 ✅ FT 2-0
Galatasaray - Orduspor - 1 @ 1.38 ✅ FT 4-2

Stawka 10 zł | AKO 2.20 | Do wygrania 22.02 zł

Dwa dubelki na miejmy nadzieję dobry początek. Asekuracyjnie, ale nie chcę na początku zabawy przegrać ;). Zaryzykuję później jak coś. Uda się coś zrobić z 20 złotych?? ????
Pięknie dubelki siadły. Galata ładny wałek ???? . Dobry początek. Do tego ta tasiemka za 2 zł to już 5 na 11 meczów weszło, no ale jeszcze najdłuższa droga przede mną, bo tak pałe kilka meczy poszło np. jest tam czysty win Totka i Levante łatwo nie będzie, do tego win Monako, Lazio, over 1.5 w Academice i Querrey ;).

I na wieczór gram jeszcze 2 kupony, taką mini tasiemke z pewniakami:

Monaco - Lens - 1X @ 1.18
Lazio - Pescara - 1 @ 1.25
West Ham - Tottenham - X2 @ 1.28
Academica - Maritimo - Over 1.5 @ 1.36

Stawka 7.50 zł | AKO 2.57 | Do wygrania 19.42 zł

Oraz singla, widze Levante w 1 skladzie gra wiec powinni lekko dmuchnac Osasune która tylko coś tam gra na własnym boisku:

Levante - Osasuna - 1 @ 2.20

Stawka 12.50 zł | AKO 2.20 | Do wygrania 27.50 zł

Buu nie lubie tak ciułac, ale może jak sie wybije od tych 20 na powiedzmy 50-60 to juz bedzie mozna grac za te 20-30. Trzeba wytrzymać.

Po kuponach zagram i podam cos na noc bo tenisik gra.

Stan konta na teraz to 15 zł i owe kupony puszczone.

Do góry Bottom