"§2. Za wytypowanie rezultatu (1,X,2) typer dostaje 1pkt. Dodatkowo za obstawienie dokładnego wyniku spotkania, można dostać dodatkowy 1pkt, co daje możliwość uzyskania 2pkt za dany mecz. W przypadku gdy 2 userów ma taką samą ilość punktów, liczy się rezultat bramkowy."
Prawda jest taka, że odkąd tu sporadycznie gram - to trzecia edycja - ten punkt regulaminu nigdy nie miał miejsca, co powtarzałem już kilkukrotnie. Więc skoro "niezawodnego od wielu lat skryptu" nie da się poprawić, to może chociaż zmieniono by regulamin tak, aby był zgodny z rzeczywistą prawdą...
Bo w tabeli liczy się najpierw liczba typowanych meczy ogółem (im mniej tym wyżej), później liczba dokładnych wyników, a na końcu "rezultat bramkowy"...
W podsumowaniu kolejki najwięcej trafnych dokładnych wyników mam ja, no ale się przecież nie można spodziewać, że w podsumowaniu kolejki obowiązują te same zasady co w całej tabeli, skoro "skrypt jest od wielu lat niezawodny"...Ale ja tu gram tylko dla zabawy, no i widzę, że jak obstawiam całą kolejkę, to tragedii nie ma z wynikami z mojej strony...