Tylko pierwsze miejsce otrzyma nagrodę, jest wyżej w tabeli bo ma lepszy stosunek bramek.a jak to jest ze zwyciezcami kolejki? w minionej widzę, że jestem drugi, ale mam tyle punktów co pierwszy. obaj dostaniemy czy tylko ten pierwszy?
Z tego co się orientuję, od samego początku w 12. kolejce było tylko 17 spotkań do typowaniaja sie pytam czemu są w trakcie trwania kolejki usuwane spotkania, które wytypowalismy? patrze dzis i raptem 17 spotkan widze:|
O ile pamiętam to zawsze tak było, że pod koniec był mniejszy ruch. Ale wynika to może z tego, że brakuje jakiś ciekawych spotkań pod koniec sezonów.Ja mam taka propozycje co do nastepnej ligii typerow.Mianowicie ustalcie ilosc tygodniowych spotkan i niech bedzie ona co kolejke taka sama.Bo o ile pamietam 1,2,3 kolejka mialy chyba po 20-24 meczy a te ostatnie maja tylko 11.Ktos kto ma wieksza przewage moze juz spac spokojnie a ten co chce go gonic to nawet nie ma jak bo za malo meczy.To takie jakby troche faworyzowanie tych lepszych i dawanie im przewagi.
Wiec skoro brakuje pod koniec spotkań to sa na to rozwiazania.O ile pamiętam to zawsze tak było, że pod koniec był mniejszy ruch. Ale wynika to może z tego, że brakuje jakiś ciekawych spotkań pod koniec sezonów.
"Kolumna jest bo jest". Nie korzystamy z tej funkcjiMam takie pyatnie odnośnie punktów bonusowych. Czy będą one przypisane poszczególnym wynikom na zakończenie sezonu czy ta kolumna jest "bo jest" :?: ????
Konkurs zawsze rozpoczyna się gdy zostaną ustalone wszystkie szczegóły ze sponsorem. Nie możemy przewidzieć kiedy konkurs się rozpocznie, podobnie będzie z przyszłą edycją.Wiec skoro brakuje pod koniec spotkań to sa na to rozwiazania.
Zaczac lige typerow wczesniej i wczesniej skonczyc lub drugie rozwiazanie gdy jest duzo meczy to podawac do typowania tyle ile w tych ostatnich kolejkach:jezora:
To ja się jeszcze zapytam, po co jest regulamin i czy nie można wykonać prostej czynności jaką jest podzumowanie wg bilansu bramkowego, za skrypt, który jak się okazuje jest "głupszy od regulaminu"...Albo na początku określić regulamin taki, jaki stosuje skrypt albo stosować regulamin, a nie sposób działania jakiegoś skryptu - taka jest moja opinia i chyba trudno się z nią nie zgodzić, prawda???Wszystko podlicza skrypt i my nie ingerujemy w jego działania oraz nie decydujemy o kolejności. Jak skrypt podliczy i zrobi tabele według swojego algorytmu tak będą przydzielone nagrody.
Przed tą edycją zakupiliśmy najnowszą wersję skryptu, który okazało się że inaczej uwzględnia tabelę niż poprzednie. Wyszło to w trakcie konkursu, regulamin jest taki sam jak w poprzednich edycjach. Oprócz tej jednej małej zmiany regulamin jest ok.