Ok - oczywiście, że dużo spotkań przed nami, więc można to zaakceptować (chociaż jestem pewny, że znalazłoby się jeszcze kilka spotkań np. z eliminacji dość ciekawych
)
Ale tu dalej mam wątpliwość:
"To jest najnowsza wersja skryptu, więc są także zmiany.
Jak zauważasz, o kolejności decyduje najpierw ilość wytypowanych spotkań. Osoba, która mniej spotkań obstawiła jest wyżej w tabeli. W przypadku równej ilości tych spotkań decyduje z tego co widzę ilość poprawnych (dokładnych np. 2-1) wyników."
Więc rozumiem, że przy równej ilości punktów decyduje najpierw liczba wytypowanych meczów - im mniej tym lepiej, później liczba poprawnych wyników, a dopiero na końcu "bilans bramkowy". Oczywiście jeśli tak to wygląda, to moim zdaniem nie jest to trochę fair, gdyż nigdzie nie było mowy o tym na początku - ani w regulaminie, ani tutaj. Bo nikomu nikt nie bronił typować wszystkich meczy, więc czemu Ci co wytypowali ich mniej mają jeszcze trochę "większe prawa". Już bardziej można się zgodzić z ilością poprawnie wytypowanych wyników, chociaż wcześniej była mowa tylko o "bilansie bramkowym".
No ale tutaj też można powiedzieć, że jeszcze wiele spotkań i wszystko się może zmienić. Choć ja osobiście uważam, że takie coś powinno być wymienione w zasadach już od początku.
Pozdrawiam i przepraszam, że narzekam