>>>ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 600 ZŁ NA START! <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ ZE ZWROTEM NA KONTO GŁÓWNE! <<<

Pytania

Status
Zamknięty.
al_capone 15,7K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Dołączył
10/2005
Posty
11699
Miasto
Chicago
Tutaj możecie zamieszczać swoje pytania odnośnie Ligi Typerów.
Ale przed zadaniem pytania poczytaj regulamin

Może znajdziesz tam odpowiedz.


 
D 0

dzikerson

Użytkownik
Dołączył
06/2008
Posty
3
Miasto
kielce
wysokosc nagrody bym zmienial znaczy zwieskszyl za 1 miejsce np do 700 a reszta to nie wiem a i jescze jedno te mecze beda na weekend czy jak /
 
dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Dołączył
11/2008
Posty
288
Wszystko jest tak jak w poprzedniej edycji. Kasa ta sama, a mecze do obstawianie są przeważnie między wtorkiem na niedzielą.
 
S 0

storzek

Użytkownik
Dołączył
05/2008
Posty
27
Miasto
Polska
Jeśli dobrze rozumiem - wystarczy zarejestrować się w &quot;lidze&quot; i mieć konto na bet 365. Loginy z ligi i bet365 muszą być identyczne? I nie trzeba ich tutaj gdzieś dodatkowo wpisywać, tylko wystarczy to zrobić na stronie ligi? Ostatnie pytanie - w jaki sposób liczy się rezultat bramkowy?
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.
 
dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Dołączył
11/2008
Posty
288
*Wystarczy zalogować się na http://www.liga.bukmacherskie.com
*Należy użyć loginu którym posługujesz się na forum
*Nigdzie nie trzeba wpisywać loginu na forum
*Za poprawne wytypowanie 1x2 dostajesz 1pkt. Jeżeli do tego trafisz poprawny wynik dostajesz kolejny 1pkt. Za każdy mecz możesz otrzymać maksymalnie 2pkt.
 
S 0

storzek

Użytkownik
Dołączył
05/2008
Posty
27
Miasto
Polska
Dzięki piękne - jeszcze tylko jak jest liczony rezultat bramkowy, czyli to co się bierze pod uwagę przy równej ilości punktów.
 
snajper 322

snajper

Forum VIP
Dołączył
11/2007
Posty
1778
Miasto
Opole/okolice Kluczborka
Kiedys mialem konto na lidze typerow. Chce sie zalogowac i nie moge a jestem pewny ze podaje prawidlowe dane. Przypomnienie hasla nic nie daje. Trzeba sie od nowa zarejestrowac?
 
radosny 0

radosny

Użytkownik
Dołączył
01/2009
Posty
18
Miasto
Krosno
a jeżeli chodzi o stawkę? przeciez łatwiej jest wytypowac mecz o kursie 1.3 niz 2.0?
 
gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Dołączył
04/2008
Posty
459
Miasto
Warszawa
Kiedys mialem konto na lidze typerow. Chce sie zalogowac i nie moge a jestem pewny ze podaje prawidlowe dane. Przypomnienie hasla nic nie daje. Trzeba sie od nowa zarejestrowac?
Musisz nowe stworzyć, ja też próbowałem sie logować na login z poprzedniej edycji, ale nie działał. Założyłem nowe konto na ten sam login i śmiga ????
 
gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Dołączył
04/2008
Posty
459
Miasto
Warszawa
Dzięki piękne - jeszcze tylko jak jest liczony rezultat bramkowy, czyli to co się bierze pod uwagę przy równej ilości punktów.
O kolejności w tabeli decyduje różnica goli &quot;strzelonych&quot; i &quot;straconych&quot; w tym wypadku trafionych i nietrafionych poprostu. Jeżeli typowałeś np. rezultat 2-1 a wynik był 0-1 to masz bilans -1, zdaje mi się, że tak to jest liczone.

a jeżeli chodzi o stawkę? przeciez łatwiej jest wytypowac mecz o kursie 1.3 niz 2.0?
Tutaj nie ma żadnych kursów typujesz mecze, które są podane i tyle, każdy mecz liczy się tak samo.
 
lalo 36

lalo

Forum VIP
Dołączył
02/2007
Posty
891
Miasto
Rybnik
Nie, nie trzeba mieć nic wpłacone, ważne że masz konto w bet365
pozdROWienia ????
 
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Dołączył
12/2007
Posty
2385
Miasto
Rzeszów
że tak zapytam , kiedy będą mecze do obstawiania ? Trzeba codziennie śledzić tą stronkę &quot;typerską&quot; i patrzeć , czy nie ma czasem nic do obstawienia ?
 
Status
Zamknięty.