juve814
Użytkownik
waldi na spokojnie nie ma co sie denerwowac bo mamy wieksze zmartwienia niz ten konkurs ale chce sprawieldliwosci bo fajny konkurs i chce powalczyc do konca o czolowe miejsce.nie chce rzadnych bonusowych punktow za mecz ktory sie nie odbyl i jesli mamy taka sytuacje z pandemia to pod meczami do typowania napisz ze moze byc jakis mecz odwolany(z pogonia duzo wczesnie bylo wiadomo wiec mozna bylo przewidziec ze moze byc w innych meczach) i w razie czego dajemy zastepczy lub zrob dodatkowy punkt z regulaminie.oboje nie wiedzielismy ze zostanie odwolany tylko ze ty nie ponosisz rzadnych konsekwencji ze tak sie stalo a ja za to ze nie moglem wejsc na strone jestem w plecy.dlaczego tak ma byc?mam prawo dac typ w dniu kiedy sa rzucone mecze do typowania jak kazdy i czekac na wyniki.nie wiedzialem ze mecz zostal odwolany i ze cos mogles napisac w trakcie tygodnia-nie musialem tego wiedziec.punkty,nagrody,miejsce w tabeli i wiele innych rzeczy decyduje regulamin.typy zawsze dodaje na czas z analiza i zrzutem kupony,nie prosze o dadanie jak inni.teraz mam jedno pytanie zeby zamknac temat i prosze o krotka odpowiedz:czy zlamalem regulamin lub zrobilem cos nie tak dodawajac typy?pozdrawiam i zycze milego dnia