W większości -100 Mają nietrafione typy. Nie zwróciłem na to uwagę bo od niedawna ogarniam typy dnia. Poprawiłem kolejki 16-20. Od tej pory będzie zgodnie z regulaminem.Nie to, że jestem złośliwy albo chamski, ale uważam, że po to są reguły aby ich przestrzegać... Zupełnie nie rozumiem tej nie konsekwencji, że jednym przyznaje się -100 za nie regulaminowego bukmachera (głównie STS) a innym nie. Chyba po coś jest ten regulamin???
Najkrótsza odpowiedź powinna brzmieć: Bo tak jest w Regulaminie, którego znajomość i akceptację potwierdziłeś oddając typy w konkursie Typy Dnia. Generalnie konkurs organizuje forum, nagrody tez od forum, więc to organizatorzy ustalają regulamin i mogą go sformuować wg własnego widzimisię.Ja mam inne pytanie. Dlaczego 1xbet jest bukmacherem ,,regulaminowym'' a marathonbet juz nie? Ja rozumiem,ze dajecie minusowe punkty za podwyzszane kursy,kiepskie analizy, czy cos w ten desen,ale ujemne punkty za bukmachera? Moze i regulamin czytalem dosc dawno,moze nie zauwazylem ze Marathonbet jest nieregulaminowy,ale dlaczego w takim razie 1xbet jest regulaminowy? Kursy i oferta niemal identyczne,a rzeklbym,ze Marathon jest o wiele rzetelniejszym bukmacherem,jest wyplacalny i nie ma z nim takich problemow jak z 1xbetem,gdzie przy wyplanie 5000 juz zaczynaja kantowac. Troche mnie to boli,ze trafiam ludziom czesto kursy zdecydowanie najwyzsze z tego forum ( wczoraj bodajze 5.70,dzis 4.50 ) a dostaje -100 za to,ze podalem bukmachera rzetelniejszego i wyplacalnego,a nie 1xbet-ktory zwyczajnie ma renome jednego z najgorszych bukmacherow i kazde forum powinno przed nim graczy ostrzegac.
A wiec prosze o wyjasnienie-dlaczego 1xbet a nie marathonbet?
Tu już pojechałeś. Minus100 dostałeś za to, że nie dotrzymałeś regulaminu konkursu Typy Dnia, nie chciało ci się go przeczytać, przejrzeć, sam nie wiem czemu, a nie za to że podałeś typ z najgenialniejszego i wybitnego buka. I jeszcze jedno: staraj się nie "trafiać ludziom kursów", bo to nie jest dziejowa misja, staraj się trafiać sobie i dzielić się nimi z innymi. Po drugie, prośba ode mnie: załóż swój temat z typami w Kuponach ze statystykami, prowadź statystyki przez jeden miesiąc to sprawdzimy ich skuteczność, zobaczymy po jakich stawkach grasz te wysokie kursy, co jest kluczowe przy takich wysokich kursach, a wtedy będziemy wiedzieć czy trafienie kilku typów w miesiącu na powiedzmy 30 zagranych się opłaca czy nie. Sam chętnie będę obserwował twój temat.Troche mnie to boli,ze trafiam ludziom często kursy zdecydowanie najwyższe z tego forum ( wczoraj bodajze 5.70,dzis 4.50 ) a dostaje -100 za to,ze podałem bukmachera rzetelniejszego i wyplacalnego