guy-crouchback
Użytkownik
Czy kolega Przemas92ck nie dostał przypadkiem za swoją trafną analizę... https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-24-08-2017-czwartek-147919-2.html#post6494609 ... 100 punktów za dużo? Pozdrawiam.
Wszystko jest w Regulaminie, już na początku, jasno i klarownie wyjaśnione.Jak wygram załóżmy hipotetycznie to w jakiej formie wypłaca się wygraną, jest wybór?
Na koniec każdego miesiąca 3 najlepszych typerów otrzymuje nagrody w wysokości:
1. miejsce - 150 PLN
2. miejsce - 100 PLN
3. miejsce - 50 PLN
Nagrody są wypłacane na:
- Skrill
Zwycięzcy w danym miesiącu wysyłają PW do Skrill (wystarczy login, czyli e-mail, którym logujesz się do Skrill) plus zajęte miejsce i wysokość nagrody. Nagrody znajdą się na kontach maksymalnie do 14 dni od momentu ogłoszenia wyników.
chodzi oczywiście o typy dnia 1.09.2017proszę o edycję treści postu w typach dnia... po prostu ze zmęczenia po przestawiały mi się miesiące ???? Cytuje powinno być " sierpień należał do udanych - zacznijmy miesiąc wrzesień (...) "
W takim razie czekam na odpowiedz kogos z administracji forum. Moim zdaniem powinno to zostać zmienione. Jednak jestem świadomy, ze moje zdanie nie ma na to wpływu.Mam pytanie - jednocześnie sugestie, jako, ze od kilku dobrych miesięcy zdecydowana większość graczy obstawia jedynie u rodzimych bukmacherów - moze warto pomysleć nad poszerzeniem listy bukmacherów z których w konkursie mozna korzystać o wszystkie z Polski. Konkretniej chodzi o dodanie do owej listy STS, eToto czy Totolotka.
Totolotek (Totomix) przecież jest na liście buków regulaminowych. Co do pozostałych to nie do mnie pytanie tylko do administracji forum. Ale zdaje się, że akurat te buki nie bardzo się garną do współpracy promocyjnej i w tym problem//psotnick