"Dyscyplina:
Piłka Nożna - USA, Liga MLS
Godzina: 1:30
Spotkanie: New York City vs Sporting Kansas City
Typ: podwójna szansa 1-1
Kurs: 1.87
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: Oferta z piłki nożnej jest bardzo skromna w dniu jutrzejszym, a że
koszykówka dzień wcześniej nie wyszła mi zbyt dobrze, to od dzisiaj skupiam się wyłącznie na nożnej ????
Pojedynek obecnego wicelidera tabeli z 7 miejscem - New York sporo bramek strzela, natomiast Kansas mało traci. Bezpośrednie pojedynki na korzyść gości, ale 2 wygrane były w 2015 roku, dlatego nie są zbyt wiarygodnym źródłem. Ostatnio wygrał zespół NYC 1-0 na własnym boisku - pod koniec lutego 2017.
Według mnie faworytem tego spotkania jest zespół gospodarzy, który powinien sobie poradzić najprawdopodobniej bez kontuzjowanego Davida Villi. U siebie grają dobrze (9 ostatnich meczy bez porażki), ale należy brać w ciemno przynajmniej 1 straconego gola, gdyż w ostatnich 10 meczach - przeciwnicy zawsze zdobywali gola na ich stadionie, co wynika z niezbyt dobrej defensywy.
Zespół Kansas słynie z dobrej defensywy, ale ich wyjazdowe mecze są nienajlepsze - w ostatnich 10 meczach wyjazdowych wygrali zaledwie 2 mecze, do tego dołożyli 3 remisy.
Jeśli chodzi o zestawienie bramkowe w 10 ostatnich meczach DOMOWYCH NYC/WYJAZDOWYCH Kansas
NYC: 22 gole zdobyte / 14 straconych
Kansas: 7 gole zdobyte / 11 straconych
Moja propozycja to podwójna szansa 1-1 (zakładam, że w pierwszej połowie może paść jakaś bramka, która spełni ów typ) - w przypadku 0-0 / 1-1, druga połowa powinna rozwiać wątpliwości.
Pomogłem? Zapropsuj
100
Ostatnio edytowane przez moderatora: Wczoraj o 21:21"
Jakim prawem dostałem -100, skoro zespół gospodarzy wygrał to spotkanie 1-0, a wiec podwójna szansa okazała się trafiona?