Prośba.....Szanujmy się Panowie...., bo inaczej zrobimy z tego forum za chwile żłobek dla sfrustrowanych...Jeżeli ktoś pisze w " analizie " , że w zasadzie analiza jest zbędna bo co tu analizować , lub zapiski w dwóch zdaniach próbuje nazwać analizą to chyba nie jest odpowiednie miejsce dla niego.
Ja wiem że pojęcie analizy jest rzeczą względną , ale nawet trafiony typ z kursem @ 10 dla przykładu , nie poparty kilkoma sensownymi zdaniami nie spełnia kryteriów zawartych w pojęciu analizy.....
W innym wypadku to forum nie będzie różnić się za chwilę od setek innych stron na których jeden przekrzykuje drugiego....
Ja sam chętnie skorzystałbym z sensownych wypowiedzi popartych czymś konkretnym i zagrał jeden lub drugi proponowany bet , ale po analizie bo na słowo to nie wierzę z bardzo angażując własną kase...
Prośba do moderatora , moderatorów o bardziej rygorystyczne podejście do tematu....
Pozdrawiam ...
Analizy i posty są na bieżąco rozliczanie, jak któryś już rażąco leje wodę to oznaczamy "kiepska analiza". Ale faktem jest, że jesteśmy przy tym bardzo tolerancyjni, bo wtedy pasowałoby tak oznaczyć 50% postów. Mamy też świadomość że Typy Dnia to konkurs i tak go traktujemy i każdemu radzimy tak go traktować//psotnick