Witam,
jaka jest zasada przyznawanie bonusu "100" w typach dnia - bo w regulaminie nic o tym nie ma ?
Pozdrawiam
Jest w regulaminie, wystarczy uważnie przeczytać
"
Dodatkowe punkty za skuteczność do klasyfikacji generalnej są przyznawane w oparciu o poniższe zestawienie:
49,99% i poniżej 100 punktów
50,00% - 64,99% 0 punktów
65,00% - 72,99% 100 punktów
73,00% - 79,99% 150 punktów
80,00% i powyżej 200 punktów
ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).
Te wyrażenia procentowe oznaczają skuteczność na koniec miesiąca. Przykładowo podasz w miesiącu 20 typów, 15 będzie wygranych a 5 przegranych, więc do Twojego wyniku do końcowej klasyfikacji doliczanych jest 150 punktów, ponieważ masz skuteczność 75%.
W typowaniu na 10.03 podałem mecz Nicea-Caen: Nicea wygra różnicą jednego gola. W czasie gdy pisałem swoją analizę uprzedził mnie Bollekkk (o czym nie wiedziałem) obstawiając ten sam mecz: Nicea zwycięży. Nie jestem pewny czy w tym układzie moje obstawianie jest zgodne z regulaminem. Jeśli złamałem regulamin, to proszę o usuniecie mojej analizy. Za niedogodności przepraszam. Chociaż jeśli dobrze rozumiem regulamin który mówi: "Ogólna zasada jest taka, że nie można podać typu mniej ryzykownego (lub tak samo) jak już wcześniej podany" to wszystko jest w porządku, ponieważ mój typ jest bardziej ryzykowny.
Chciałbym poprawić spotkanie na Hertha - Borussia DortmundDyscyplina: Piłka Nożna BUNDESLIGA
Godzina: 15:30
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Hertha +0.5AH
Kurs: 2,1
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Borussia grała w środę Ligę Mistrzów w której wygrała 4-0.
Co sprawia, że są pewnie trochę przemęczeni.
Hertha miała cały tydzień, żeby się przygotować do tego spotkania.
Gospodarze mają świetny home record, nie grają ładnie ale za to efektywnie - 9-1-1 u siebie mówi samo za siebie.
Tylko 11 goli straconych na 5 meczów.
Nawet Bayern ciężko dał sobie z nimi radę, dopiero po golu w 90'+ zremisowali z Herthą.
Gospodarze mają większą szansę na zbliżenia się do TOP4, co zapewnia im grę w LE, a może nawet powalczą o TOP3, co jest ciężkim ale nie niemożliwym.
Gości goni Hoffenheim, który również posiada stabilną formę.
Obstawiam 1-1
Kiedy będzie jakaś tabela?