>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
P 83

pms

Użytkownik
Prosze o usuniecie mojego dzisiejszego typu na over 2,5 kartki w meczu Arsenal - Bayern, przepraszam, ale umknal mi wczesniejszy typ i nie chce lamac regulaminu. Za niedogodnosci przepraszam
Usunięty.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
Witam,
jaka jest zasada przyznawanie bonusu &quot;100&quot; w typach dnia - bo w regulaminie nic o tym nie ma ?
Pozdrawiam

Jest w regulaminie, wystarczy uważnie przeczytać

&quot;
Dodatkowe punkty za skuteczność do klasyfikacji generalnej są przyznawane w oparciu o poniższe zestawienie:

49,99% i poniżej 100 punktów
50,00% - 64,99% 0 punktów
65,00% - 72,99% 100 punktów
73,00% - 79,99% 150 punktów
80,00% i powyżej 200 punktów

ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).

Te wyrażenia procentowe oznaczają skuteczność na koniec miesiąca. Przykładowo podasz w miesiącu 20 typów, 15 będzie wygranych a 5 przegranych, więc do Twojego wyniku do końcowej klasyfikacji doliczanych jest 150 punktów, ponieważ masz skuteczność 75%.

Otrzymane punkty reputacji: +7
zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Witam!
Dołączyłem stosunkowo niedawno, więc może jestem w czymś niedoinformowany. Jednak mam pytanie... W typach dnia na 6.03.2017 obstawiłem mecz Panionios - AEK na remis. Mecz zakończył się wynikiem 1-1, więc dlaczego dostałem -100 ??? Myślałem, że przystępując do tej zabawy będę uczciwie oceniany. To prawda, że pierwszego dnia zamotałem się, nie zauważyłem i powtórzyłem typ wcześniejszy. Jednak o co chodzi w tym przypadku, to nie mam pojęcia! Z góry dziękuje za wyjaśnienia.

O nic nie chodzi, zwykła pomyłka, zresztą już naprawiona. Przy tylu typach pomyłki są nieuniknione. Po to właśnie jest ten temat żeby zgłaszać tego typu sprawy i je prostować//psotnick

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Dzięki! Jednak wydaje mi się, że jeżeli ktoś już tym się zajmuje się, to powinien kilka razy sprawdzić żeby nie było pomyłek, Prawda? Chyba że ktoś olewa...

C 172

chkaplan

Użytkownik
Dziękuję MeFiU :)

rzeczywiście jest - ale nie zostało to określone jako &quot;bonus&quot; a przydało by się , że by w regulaminie padło choć jeden raz ten wyraz, aby logiczne połączyć go z tabelą miesięczną - to taka drobna uwaga do admina !
Pozdrawiam i dziękuję ✅

Jest w regulaminie, wystarczy uważnie przeczytać

&quot;
Dodatkowe punkty za skuteczność do klasyfikacji generalnej są przyznawane w oparciu o poniższe zestawienie:

49,99% i poniżej 100 punktów
50,00% - 64,99% 0 punktów
65,00% - 72,99% 100 punktów
73,00% - 79,99% 150 punktów
80,00% i powyżej 200 punktów

ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).

Te wyrażenia procentowe oznaczają skuteczność na koniec miesiąca. Przykładowo podasz w miesiącu 20 typów, 15 będzie wygranych a 5 przegranych, więc do Twojego wyniku do końcowej klasyfikacji doliczanych jest 150 punktów, ponieważ masz skuteczność 75%.

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
W typowaniu na 10.03 podałem mecz Nicea-Caen: Nicea wygra różnicą jednego gola. W czasie gdy pisałem swoją analizę uprzedził mnie Bollekkk (o czym nie wiedziałem) obstawiając ten sam mecz: Nicea zwycięży. Nie jestem pewny czy w tym układzie moje obstawianie jest zgodne z regulaminem. Jeśli złamałem regulamin, to proszę o usuniecie mojej analizy. Za niedogodności przepraszam. Chociaż jeśli dobrze rozumiem regulamin który mówi: &quot;Ogólna zasada jest taka, że nie można podać typu mniej ryzykownego (lub tak samo) jak już wcześniej podany&quot; to wszystko jest w porządku, ponieważ mój typ jest bardziej ryzykowny.

lukash006 119

lukash006

Użytkownik
Proszę o poprawienie kilku literówek które popełniłem w tym poście: https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-10-03-2017-piatek-143825-2.html#post6347841 chodzi mianowicie o poprawki w dwóch faktach:
*trener Botosani Leo Grozavu zrezygnował z prowadzenia klubu po tym jak podczas przegranego (0:3) meczu z Astrą w 83 minucie uderzył Catalin Golofca - myślę, że zadziała tu efekt &quot;nowej miotły&quot; podobnie jak ostatnimi czasy w ekipie Leicester. Botosani będzie chciało pokazać, że bez Grozavu są w stanie punktować,
oraz
*Poli Timisoara od nowego roku zagrała na wyjeździe 2 mecze (1 remis 0:0 i 1 przegrana 0:5),
Z góry dziękuję za poprawienie postu oraz postaram się następnym razem dokładniej sprawdzać moje posty i nie popełniać takich błędów. Pozdrawiam ????
Poprawione

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
W typowaniu na 10.03 podałem mecz Nicea-Caen: Nicea wygra różnicą jednego gola. W czasie gdy pisałem swoją analizę uprzedził mnie Bollekkk (o czym nie wiedziałem) obstawiając ten sam mecz: Nicea zwycięży. Nie jestem pewny czy w tym układzie moje obstawianie jest zgodne z regulaminem. Jeśli złamałem regulamin, to proszę o usuniecie mojej analizy. Za niedogodności przepraszam. Chociaż jeśli dobrze rozumiem regulamin który mówi: &quot;Ogólna zasada jest taka, że nie można podać typu mniej ryzykownego (lub tak samo) jak już wcześniej podany&quot; to wszystko jest w porządku, ponieważ mój typ jest bardziej ryzykowny.

Twój typ nie koliduje z typem Bollekkk. On stawia na zwycięstwo Nice w jakichkolwiek rozmiarach, natomiast ty konkretnie jedną bramką.
Ta zasada, którą podałeś zakłada że jeżeli ktoś inny podałby na przykład Nice ha -2,5 to Ty nie mógłbyś podać niższej linii lub samego zwycięstwa. Wtedy możesz go roboczo nazwijmy &quot;przebić&quot; czyli podać -3,0 czy -3,5.

belmondziak 48

belmondziak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna BUNDESLIGA
Godzina: 15:30
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: Hertha +0.5AH
Kurs: 2,1
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Borussia grała w środę Ligę Mistrzów w której wygrała 4-0.
Co sprawia, że są pewnie trochę przemęczeni.
Hertha miała cały tydzień, żeby się przygotować do tego spotkania.
Gospodarze mają świetny home record, nie grają ładnie ale za to efektywnie - 9-1-1 u siebie mówi samo za siebie.
Tylko 11 goli straconych na 5 meczów.
Nawet Bayern ciężko dał sobie z nimi radę, dopiero po golu w 90&#39;+ zremisowali z Herthą.
Gospodarze mają większą szansę na zbliżenia się do TOP4, co zapewnia im grę w LE, a może nawet powalczą o TOP3, co jest ciężkim ale nie niemożliwym.
Gości goni Hoffenheim, który również posiada stabilną formę.
Obstawiam 1-1
Chciałbym poprawić spotkanie na Hertha - Borussia Dortmund
Poprawione

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
W swojej analizie na 12.03 zjadłem dwa wyrazy: NA WYJEŹDZIE. Zdanie powinno brzmieć: &quot;Przyglądając się wynikom ostatnich meczów rozegranych w lidze francuskiej wygląda na to, że paryżanie osiągają dużo wyższe wygrane NA WYJEŹDZIE niż na swoim terenie.&quot; Jeśli uznacie to za stosowne i potrzebne, to poproszę o poprawienie. Dzięki
Poprawione.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom