Proszę o korektę w tekście mojego typu z poniedziałku 27 marca, podsumowanie wygląda tak:
Podsumowanie i wnioski: Nykobing i Vendsyssel słabo zaczęły wiosenną część sezonu. Gospodarze zdobyli 3 pkt. br. 3:6, goście 1 pkt. br. 1:3. W każdym z zespołów nie wystąpi w tym meczu drugi pod względem skuteczności piłkarz. Kadra gości ma prawie 2 -krotnie wyższą wycenę, ale tego ich potencjału nie potwierdza ani tabela ani inne statystyki, ani bieżąca forma, ani wiosenna dyspozycja. W ich świetle te dwie drużyny prezentują podobny poziom, a Nykobing jest mimo wszystkich swoich niedostatków, ostatnio nawet nieco lepszy. Zimowe transfery sytuacji nie zmieniły, a jedynie przyjście do Nykobing skutecznego egzekutora Olssona podniosło nieco wartość tego zespołu. Nie pomogła gościom zmiana zimą trenera. Rynek z sobie wiadomych powodów preferuje gości, budzi ta wycena szans moje wątpliwości. Informacje, które podałem wyżej nie uzasadniają tej wyceny. Rzuca się też w oczy, że w meczach obu tych klubów pada w przekroju sezonu dużo bramek. Zwłaszcza na stadionie w Nykobing. ale też w meczach Vendsyssel na wyjazdach. Potwierdza to krótka historia H2H. W zgodzie z zebranymi informacjami zagram typ na gości, ale z handicapem. Uważam, że ten bet ma value. Na pewno wart uwagi jest typ na over bramkowy, którego wycena wydaje mi się po prostu tylko poprawna.
Chciałem napisać: "... na gospodarzy. ..". Proszę o poprawienie. Z góry dziękuję.
Poprawione.