>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Witam. Pomyliłem się w dzisiejszym typie dnia i wpisałem złą godzinę rozpoczęcia skoków narciarskich. Zamiast 16:45 wpisałem 14:00. Prosiłbym o poprawę. Pozdrawiam ????

czaro82 499,4K

czaro82

Użytkownik
Witam, standardowo poproszę o usuniecie jednego posta którego wysłałem podwójnie z Typów dnia 06.01 post nr #19# Dziękuję i pozdrawiam.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Nie ma mnie w tabeli styczen 2017 -podalem 11 typow i mam 37 pkt ...
Cały czas byłes i jesteś. Po prostu w pierwszej wersji wkradła się pomyłka, w 8.01 zamiast +120 było rozliczone -100. Teraz już poprawione, masz 37pkt i 49. miejsce//psotnick

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Wyjaśniła się sytuacja z kursem dzisiejszego Typu Dnia kolegi Wujupl, który omyłkowo podał zawyżony kurs, więc można zmienić kurs na prawidłowy, a mój post #10 w w/w wątku do usunięcia. Dziękuję.

L 168,1K

lukos-140307

Użytkownik
Ostatni mecz Philadelphia Flyers rozegrała na wyjeździe. Niedzielnej nocy gościła ich u siebie Carolina Hurricanes i nie okazała się zbyt gościnna, bo pokonała drużynę z Filadelfii 7:4.
Swój typ opieram na ostatnich spotkaniach obu drużyn, Boston wygrał trzema bramkami z mocną ekipą, Philadelphia natomiast przegrała trzema bramkami z ekipą na podobnym poziomie co Boston.

W tym fragmencie mojej analizy na jutrzejszy mecz Bostonu z New York Islanders popełniłem kilka błędów. Wszędzie gdzie pisałem o Philadelphii miałem oczywiście na myśli drużynę New York Islanders. Błąd wyniknął z tego, że opisywałem wcześniej mecz Bostonu z Philadelphią i jakoś potem mi ta Philadelphia wsiadła do głowy...
Jeśli można proszę o poprawienie tego i przepraszam za kłopot.

biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Pytanie
Czy mój typ https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-01-2017-poniedzialek-141918.html#post6272044 nie wyklucza się z typami poprzedników https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-01-2017-poniedzialek-141918.html#post6272043
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-16-01-2017-poniedzialek-141918.html#post6272042
Przepraszam za kłopot, ale po prostu wcześniejsze typy zostały dodane w trakcie pisania mojego, a nie jestem pewny czy mój w takim przypadku jest zgodny z regulaminem.
Z góry dziękuje za pomoc ????
W mojej ocenie Twój typ oraz btts i over 2.5 gola to są inne typy oraz różniące się od Twojego, ale niech się wypowie starszy moderator // TyperekS //
Typy nie wykluczają się, bo niby jak? Twój jest podwójny i oba muszą wejśc, a tamte są pojedyncze//psotnick

kamasutra10 678,5K

kamasutra10

Typer
W moim dzisiejszym poście DYSCYPLINA: nie dopisałem La Liga , rodzaj ligi , a także na końcu w samym wątku o kursie na mecz błednie wpisłaem &quot; na rynkach duże spadki na gospodarzy.&quot;.., powinno być wzrosty...Czy w związku z tym mam możliwość edytowania tekstu i zmiany , czy mo.że zrobić to moderator..?...jesli tak to prosze o poprawkę.....Dzk
Poprawione.
Od tego właśnie jest ten temat by zgłąszczać ewentulane błędy do poprawki.
//psotnick

g-lupek 168

g-lupek

Użytkownik
Prosiłbym o zmienić pierwszą linijkę mojego typu na Dyscyplina: Piłka Nożna-HOLANDIA Eerste Divisie Godzina: 20:45
Dziękuję i wiem źe późno zgłaszam, ale dopiero zobaczyłem. Ale i tak każdy powinien się połapać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom