>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
fragile11 1K

fragile11

Użytkownik
Nie wiem czemu się tak skopiowało z dzisiejszego dnia na jutrzejszy... Mowa o typach dnia na sobotę. Jeżeli ktoś może to proszę o poprawkę postu nadrzędnego na jutrzejszy dzień. ???? Z góry dzięki i pozdro
Poprawione i dzięki za założenie tematu.
Na przyszłość w takiej sytuacji kiedy nie ma tematu na następny dzień a jest godzina 19-20 to nie czekać tylko zakładać. Przeciez jest to literalnie napisane w Regulaminie, że każdy uczestnik konkursu to może wtedy zrobić//psotnick

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Podałem typ z darta ale kopiując wzór zapomniałem zmienić że to jest dart a nie siatkówka jak skopiowałem z wzoru typ wszedł jednak dostałem - 100 pkt za nie dostosowanie się do wzoru moje pytanie: jak ten typ będzie wliczany do skuteczności ?
To literówka zwykła była, nie będziemy za takie pierdoły karać minusami. Typ rozliczony zgodnie z wynikiem meczu. Na przyszłość pilnuj tego, a w razie pomyłki pisz tutaj o edycję posta//psotnick

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Ok rozumiem że te -100 to tylko nauka na przyszłość dla mnie - dzięki. Jednak piątkowy typ także z darta mimo że nie było literówki a typ wszedł został rozliczony na minus link do wyniku z tego meczu https://www.facebook.com/224633737617617/photos/a.263563950391262.65389.224633737617617/1218861054861542/?type=3&amp;amp;theater najwyższy checkout był 120 ja zagrałem under 122,5 więc typ powinien być na + ????
Chyba ci się coś pomyliło, albo meczu nie oglądałeś, ja akurat oglądałem. Reyes najwyższy checkout miał 134, jakoś dośc szybko, chyba jeszcze w 1 secie, potem miał jeszcze 124. Nie wiem co to za fejs i livescore który podałeś, ale widać ktoś go prowadził po paru browcach. Ja wolę się opierać na oficjalnych danych PDC http://live.dartsdata.com/ (cofnij do wczorajszego dnia, kliknij ten mecz i będziesz miał wszystkie staty, włacznie z kazdym podejściem).

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Proszę zmienić na to:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 16:15
Spotkanie: CD Leganes - SD Eibar (1 połowa)
Typ: 2
Kurs: 3,98
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Dramat w tym miesiącu z moimi typami dnia ale dalej mimo wszystko będę podawał. Dzisiaj to spotkanie z Hiszpani z najwyższej klasy rozgrywkowej. Tabeli podawać nie będę bo LaLigę każdy doskonale zna. Leganes u siebie ma bilans 1 zwycięstwa, 2 remisów i 4 porażek, natomiast Eibar na wyjazdach ma identyczny bilans 1 zwycięstwa, 2 remisów i 4 porażek. Jest to więc doskonała szansa na przełamanie się dla którejś drużyny i polepszenie nieco swojego bilansu. Ja tutaj skłaniam się ku wygranej gości. Sytuacja kadrowa u gospodarzy jest dość ciężka. Leganes zagra dziś bez pierwszego bramkarza Serantesa (13 wystepów w tym sezonie), obrońców Diaza (15 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Montovaniego (13 występów w tym sezonie) i Rico (11 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocników Szymanowskiego (10 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie, najlepszy strzelez w drużynie), Ibaneza 5 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie, 2 najlepszy strzelec w drużynie) i Sastre (1 występ w tym sezonie) i napastnika Kone (5 występów w tym sezonie), do tego niepewni występu są obrońca Marin (5 występów w tym sezonie) i napastnik Luciano (9 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Ich udział stoi pod znakiem zapytania. Po stronie gości nie zagrają pierwszy bramkarz Riesgo (13 występów w tym sezonie), obrońca Ramis (8 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i pomocnik Rico (12 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie). U jednych i drugich ważne absencje ale zdecydowanie więcej ich po stronie gospodarzy i uważam, że większe szanse na wygraną dzisiaj mają goście. Jedni słabo grają u siebie drudzy mają słabe wyjazdy, jednak ze względu na te absencje w obozie Leganes postanowiłem tutaj postawić na Eibar i zaproponować ten mecz jako typ dnia. W tym miesiącu z moimi typami w tym dziale bardzo kiepsko także ostrożnie, bo w grudniu wybieram kiepskie typy. Już użytkownik morela tak proponuje stawiać, więc ja tutaj zaproponuję, że Eibar wygra pierwszą połowę, żeby nie było -100 punktów chociaż bardziej skłaniam się ku końcowej wygranej ;) powodzenia
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-12-2016-niedziela-141063-2.html#post6234805
Kolega morela już zaproponował taki typ a nie zauważyłem, przepraszam i z góry dzięki
Poprawione.

typexyz 96

typexyz

Użytkownik
Proszę poprawić zdanie &quot;Bilans drużyny Gospodarzy na własnym obiekcie to 2-1-2 gdzie 2 porażki to mecze z silnymi ekipami Napoli i Lazio oraz remis z solidnym Torino.&quot;
na &quot;Bilans drużyny Gospodarzy na własnym obiekcie w 5 ostaniach spotkaniach to 2-1-2 gdzie 2 porażki to mecze z silnymi ekipami Napoli i Lazio oraz remis z solidnym Torino.&quot;
Link do posta:
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-12-2016-niedziela-141063-2.html#post6234832
Poprawione.

szymek1621 324

szymek1621

Użytkownik
Ok rozumiem że te -100 to tylko nauka na przyszłość dla mnie - dzięki. Jednak piątkowy typ także z darta mimo że nie było literówki a typ wszedł został rozliczony na minus link do wyniku z tego meczu https://www.facebook.com/224633737617617/photos/a.263563950391262.65389.224633737617617/1218861054861542/?type=3&amp;amp;theater najwyższy checkout był 120 ja zagrałem under 122,5 więc typ powinien być na + ????
Chyba ci się coś pomyliło, albo meczu nie oglądałeś, ja akurat oglądałem. Reyes najwyższy checkout miał 134, jakoś dośc szybko, chyba jeszcze w 1 secie, potem miał jeszcze 124. Nie wiem co to za fejs i livescore który podałeś, ale widać ktoś go prowadził po paru browcach. Ja wolę się opierać na oficjalnych danych PDC http://live.dartsdata.com/ (cofnij do wczorajszego dnia, kliknij ten mecz i będziesz miał wszystkie staty, włacznie z kazdym podejściem).
Mówimy o piątku piątuniu piąteczku i o meczu Clayton Prince. Ten link co wrzuciłem jest dokładnie z tej strony którą podałeś.
Dyscyplina: Dart mistrzostwa świata
Godzina: 21:00
Spotkanie: Prince - Clayton
Typ: Najwyższy Checkout under 122,5
Kurs: 2
Bukmacher: unibet
Analiza:
Trochę się dziwie że aż taką wysoką linie po takim kursie dał nam Unibet na innych bukach jest to o punkt niżej po kursie 1,83-1,87 więc wydaję mi się że warto skorzystać. Fakt Prince ostatnio jest w formie i to raczej bym się spodziewał że jak typ nie wejdzie to przez niego jednak w darcie jak i w sumie w innych dyscyplinach warto spojrzeć na statystyki. Clayton w 6 ostatnich meczach które notuje pewna strona internetowa (czyli w tych ważniejszych rozgrywkach) nie zanotował ani jednego checkouta wyższego niż podana linia a najwyższym był 100. Prince natomiast na 18 meczów zanotował 2 razy więc też bardzo dobra informacja pod ten typ. Fakt jest taki że zawodnicy w tym meczu pewnie rozegrają znacznie więcej legów niż w omawianych poprzednich meczach jednak dla mnie jest to wciąż kuszący kurs i linia.

⛔100
Zamieszałeś jak diabeł w kotle.. ???? Poprawione już, następnym razem podawaj linki do posta (też nie cytaty, bo to nic nie daje) a nie fanpejdza na fejsie, bo nie na fejsie trzeba poprawić błędne rozliczenie tylko tutaj. Pozdro//psotnick

drughi 430

drughi

Użytkownik
Typy Dnia Sobota 23.12. typ nr #4 wkradł mi się mega błąd,mimo że typ trafiony oczywiście chodziło mi o to że na ostatnie 8 meczów -4x!! otwierał wynik spotkania Crosby.Mimo że po fakcie proszę to wyedytowac bo razi w oczy;) pozdrawiam!

No i sobota to oczywiscie 24.12!!!sooory ;)

Poprawione.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Jesli ktos zagra &#39;jedynka i over&#39; to zagranie samej &#39;jedynki&#39; pozniej w tym samym meczu jest juz niedopuszczalne?
Dopuszczalne.

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Nie wiedziałem, w którym dziale to wrzucić, więc zamieszczam tutaj: jakiś człowiek na BettingExpercie (ksywka Ibit83) robi sobie po raz kolejny kopiuj/wklej mojej analizy (typ sobie tylko zmienia z czystej jedynki/dwójki na DNB)...

(nie mogę wrzucić linka, bo mam za mało postów)

... nie żebym miał coś przeciwko, ale chciałbym uniknąć sytuacji, w której to ja będę posądzony o plagiat, zwłaszcza, że na zagranicznych portalach mogą być wątpliwości przy różnych czasach GMT/CET itp.

Jak myślicie - powinieniem to zgłosić na BExp, czy olać sprawę?

Zerknąłem na profil kolesia na BExp i wygląda na to, że nie tylko moje analizy kradnie - zauważyłem też, że m.in. analiza kolegi Fragile11 na Millwall została splagiatowana. Bezczelny typek - zgłaszam go.

Ok, odnotowane. A takie przypadki od razu zgłaszać administracji danego forum czy portalu//psotnick

bodekstw 1

bodekstw

Użytkownik
Proszę o dopisanie bukmachera do mojego typu na dzisiaj, nie mogę zamieścić linku w poście, a mianowicie jest to kurs z Bet365
Poprawione.

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Prawidłowa nazwa hrabstwa, o którym piszę w moim dzisiejszym Typie Dnia, to oczywiście Monmouthshire, a nie &quot;Mounmountshire&quot; jak błędnie napisałem w swojej analizie - bardzo proszę o poprawę błędu.
Poprawione.

guy-crouchback 1,2K

guy-crouchback

Użytkownik
Dzięki za zmianę nazwy hrabstwa, niestety po edycji dokonanej przez moderatora wszystkie trzykropki w tekście zostały zamienione na &quot;…&quot;, a myślniki na &quot;â&quot;. Bardzo proszę o zmianę, ponieważ wygląda to dziwnie i utrudnia czytanie analizy. Pozdrawiam i życzę pomyślności w Nowym Roku. ????

czaro82 497,3K

czaro82

Użytkownik
Witam, poprosze o poprawienie literowek w mojej ubogiej analizie typy dnia 01.01.2017.
- nazwa zespołu Crystal Palace
- usunąć znak zapytania za wyrazem powodzenia
z góry dziekuje i przepraszam za problem.
Poprawione.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom