Proszę zmienić na to:
Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Hiszpania,
LaLiga
Godzina: 16:15
Spotkanie: CD Leganes - SD Eibar (1 połowa)
Typ: 2
Kurs: 3,98
Bukmacher:
bet-at-home
Analiza:
Dramat w tym miesiącu z moimi typami dnia ale dalej mimo wszystko będę podawał. Dzisiaj to spotkanie z Hiszpani z najwyższej klasy rozgrywkowej. Tabeli podawać nie będę bo LaLigę każdy doskonale zna. Leganes u siebie ma bilans 1 zwycięstwa, 2 remisów i 4 porażek, natomiast Eibar na wyjazdach ma identyczny bilans 1 zwycięstwa, 2 remisów i 4 porażek. Jest to więc doskonała szansa na przełamanie się dla którejś drużyny i polepszenie nieco swojego bilansu. Ja tutaj skłaniam się ku wygranej gości. Sytuacja kadrowa u gospodarzy jest dość ciężka. Leganes zagra dziś bez pierwszego bramkarza Serantesa (13 wystepów w tym sezonie), obrońców Diaza (15 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), Montovaniego (13 występów w tym sezonie) i Rico (11 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocników Szymanowskiego (10 występów w tym sezonie, 3 gole na koncie, najlepszy strzelez w drużynie), Ibaneza 5 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie, 2 najlepszy strzelec w drużynie) i Sastre (1 występ w tym sezonie) i napastnika Kone (5 występów w tym sezonie), do tego niepewni występu są obrońca Marin (5 występów w tym sezonie) i napastnik Luciano (9 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Ich udział stoi pod znakiem zapytania. Po stronie gości nie zagrają pierwszy bramkarz Riesgo (13 występów w tym sezonie), obrońca Ramis (8 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i pomocnik Rico (12 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie). U jednych i drugich ważne absencje ale zdecydowanie więcej ich po stronie gospodarzy i uważam, że większe szanse na wygraną dzisiaj mają goście. Jedni słabo grają u siebie drudzy mają słabe wyjazdy, jednak ze względu na te absencje w obozie Leganes postanowiłem tutaj postawić na Eibar i zaproponować ten mecz jako
typ dnia. W tym miesiącu z moimi typami w tym dziale bardzo kiepsko także ostrożnie, bo w grudniu wybieram kiepskie typy. Już użytkownik morela tak proponuje stawiać, więc ja tutaj zaproponuję, że Eibar wygra pierwszą połowę, żeby nie było -100 punktów chociaż bardziej skłaniam się ku końcowej wygranej
powodzenia
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-12-2016-niedziela-141063-2.html#post6234805
Kolega morela już zaproponował taki typ a nie zauważyłem, przepraszam i z góry dzięki
Poprawione.