>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
spiderman1984 510

spiderman1984

Użytkownik
W 2

wader0707

Użytkownik
Proszę o poprawienie:
&quot;Typ: 2 (zwycięstwo Diaz)&quot;
na:
&quot;Typ: 1 (zwycięstwo Diaz)&quot;
Z góry dziękuję i przepraszam za problem

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-2-12-2016-piatek-140515-4.html#post6210554
Według mnie mój typ dnia z 2 grudnia został rozliczony niepoprawnie , typowałem na 2 przy handicapie 0:2 a moja drużyna wygrała 0:1 czyli z handicapem wynik końcowy to 0:3 . Chyba typ 2 w takim wypadku jest poprawny. proszę o wyjaśnienie lub korektę
P/ Początkowo ten mecz widniał jako odwołany (stąd zwrot), ale widocznie jakaś pomyłka na livesports. Oczywiście typ poprawiony na ✅

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Witam.
Dzisiaj w poludnie pan power30 nie dodał mi punktów z wczorajszego, wygranego beta. Napisał, że analiza była kiepska, co jest kompletną bzdurą, bo typ wszedł, jak wszystkie tego miesiaca. Analiza byla krótka, ale sensowna i poparta statystykami wiec o co tu chodzi? Nie wiem za duzo o 2 lidze holenderskiej, dlatego była krótka, ale, żeby kiepska? Jak kiepska to mogles postawic przeciwny zaklad! I przegrac hajs...

P/ Proponuje najpierw zajrzeć do regulaminu. To nie była wystarczająca analiza na TD, choć niekiedy bardzo zaniżamy próg. Od kiedy kiepska analiza neguje poprawność typu? Po prosu nie uargumentowałeś typu w wystarczający sposób i stąd taka sytuacja...

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-12-2016-wtorek-140911-2.html#post6226749
Proszę o poprawienie całej analizy na taką:
&quot;Jest to spotkanie w ramach rozgrywek o puchar Angli. Będzie to powtórzone spotkanie tym razem na stadionie Halifax, gdyż w pierwszym meczu na stadionie Eastleigh pad łremis 3-3. Faworytem tej pary pozotają goście dzisiejszego meczu, którzy w rozgrywkach ligowych grają szczebel wyżej (5 liga). Drużyna Halifax Town gra w odpowiedniku 6 ligi. Ja w tym meczu stawiam na wygraną zespołu, który w ligowych rozgrywkach gra szczebel niżej. Halifax dzisiaj swoim najmocniejszym składem, do tego zespół powinien być lepiej wypoczęty i zregenerowany, bo swój ostatni mecz rozgrywał 4 grudnia. Ich przeciwnik z kolei ostatni mecz grał 3 dni temu i miał dużo mniej czasu na zregenerowanie się. Do do tego absencje w obozie rywala, u których nie zagrają dzisiaj bramkarz Clarke (7 występów w tym sezonie), obrońcy Cresswell (15 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Howells (14 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i pomocnik Taylor (20 występów w tym sezonie). Do tego dochodzi niepewny występ obrońcy Dugdale, który wraca dopiero co po kontuzji (7 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i jakby tego było mało klub opuścili pomocnicy Santos (4 występy w tym sezonie) i Drury (18 występów w tym sezonie, 4 gole na koncie) i napastnik Cureton (7 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie). Bardzo sporo problemów po stronie gości a w pierwszym spotkaniu między tymi zespołami na stadionie FC Eastleigh nie było widać różnicy między obiema zespołami, mimo gry na różnych szczeblach ligowych. Dzisiaj myślę, że przy tych problemach kadrowych u gości, Halifax wygra dość spokojnie to spotkanie. Polecam to grać bo kurs bardzo fajny.&quot;
z góry dzięki i przepraszam ale coś mi się przycisło i połowę tekstu mi skasowało
Poprawione.

B 65

blusior94

Użytkownik
Witam, czy można coś zacząć z tym spamem w tematach robić? Zdarza się komuś nie trafić, a wejdzie taki głąb co ma 2-3 posty i zacznie spamować nietrafionym kuponem, i jakimiś durnymi komentarzami. Poważny konkurs to niech zachowują się poważnie. Pozdro.
P/ Takie posty są usuwane. Jeśli zdarza się to nagminnie, to userzy dostają ostrzeżenie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom