Oczywiście na Polską Ligę są dostępne te rynki... możecie sprawdzić na dzisiejszym meczy Korony z Zagłębiem LubinWitam....
Dlaczego dostałem -100 za Typ z Dnia 19.11.2016r??
WilliamHill proponuje rynek typu wyścig do 3 bramek
Chodzi o to która drużyna strzeli jako pierwsza 3 bramki....
dostałem -100 za brak typu... nie rozumiem....
To że takie typy w ofercie są to my dobrze wiemy. Ale żeby był wyścig, to musi go ktoś wygrać. Gdzie napisałeś na kogo stawiasz w tym wyscigu? Na Pogoń? Na Wisłę? na nikogo? Nie.. ty tylko napisałeś "Wyścig do 3 bramek". Więc trudno żeby było inaczej rozliczone niż jako minus za niepodanie typu. W ogóle nie wiem po co zawracać głowę, sprawa oczywista//psotnick
i typ na PSV i 4 lub wiecej bramkihttps://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-21-11-2016-poniedzialek-140125.html
Proszę zmienić w pierwszym zdaniu ,,zawiodła gra defensywna Anderlechtu" a nie obrona defensywna bo coś takiego nie istnieje... moje gapiostwo...
dobra zauważyłem że zepsułem sobie typ :/Witam....
Dlaczego dostałem -100 za Typ z Dnia 19.11.2016r??
WilliamHill proponuje rynek typu wyścig do 3 bramek
Chodzi o to która drużyna strzeli jako pierwsza 3 bramki....
dostałem -100 za brak typu... nie rozumiem....
Oczywiście na Polską Ligę są dostępne te rynki... możecie sprawdzić na dzisiejszym meczy Korony z Zagłębiem Lubin
wyścig do 3 bramek
Korona 8.00 Nikt 1.25 Zagłębie 5.00
To ja nie rozumiem czemu masz jakiekolwiek pretensje..
Poniżej cytuję twój typ:
To że takie typy w ofercie są to my dobrze wiemy. Ale żeby był wyścig, to musi go ktoś wygrać. Gdzie napisałeś na kogo stawiasz w tym wyscigu? Na Pogoń? Na Wisłę? na nikogo? Nie.. ty tylko napisałeś "Wyścig do 3 bramek". Więc trudno żeby było inaczej rozliczone niż jako minus za niepodanie typu. W ogóle nie wiem po co zawracać głowę, sprawa oczywista//psotnick