>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Zastanawia mnie czy będzie robiona jeszcze tabela na sierpień przed zakończeniem konkursu.
Zastanawiam się na czym stoję ????
I jakie kursy muszę grac aby odnieść sukces ????
Jeśli jestem z tyłu ???? to pograć większe @ a jak gdzieś z przodu to przystopować, oraz zobaczyć gdzie są inni gracze w tym zestawieniu.
Tym bardziej że, zacząłem dość późno zabawę w tym miesiącu....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zastanawia mnie czy będzie robiona jeszcze tabela na sierpień przed zakończeniem konkursu.
Zastanawiam się na czym stoję ????
I jakie kursy muszę grac aby odnieść sukces ????
Jeśli jestem z tyłu ???? to pograć większe @ a jak gdzieś z przodu to przystopować, oraz zobaczyć gdzie są inni gracze w tym zestawieniu.
Tym bardziej że, zacząłem dość późno zabawę w tym miesiącu....
Tabela jest aktualizowana zawsze 10, 20 i 25 danego miesiąca. No i na finiszu oczywiście.

Otrzymane punkty reputacji: +2
L 147

luminat

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +27
paul-scholes 38

paul-scholes

Użytkownik
Co jeżeli na innym forum podam taką samą analizę jak tutaj?

Nic, pod warunkiem, że najpierw podasz ją tutaj, albo nicki będą takie same. W każdym razie, chodzi o to, żeby było jasno wiadome, że to ty piszący na różnych forach, a nie plagiat.
//psotnick

vaen 2,3K

vaen

Użytkownik
Witam, dopiero teraz obliczyłem, że w najlepszym razie będę miał 9 analiz w tym miesiącu. Czy w drodze wyjątku mogę nadal zamieszczać tutaj typy? Może akurat ktoś skorzysta z mojej szczęśliwej passy 3/3 (typy dnia mają największą poczytność).
W każdym wypadku możesz zamieszczać typy i analizy, po prostu na koniec miesiąca nie będziesz uwzględniony w końcowej tabeli. Tylko tyle i aż tyle.
//psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom