>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Jak często teraz aktualizujecie tabelę? Kiedyś to było co dwa trzy dni maksymalnie, zdarzało się, że codziennie. ????
&quot;Kiedyś&quot; to znaczy kiedy?
Chyba jakieś zamierzchłe czasy bo ja takich aktualizacji nie pamiętam, ale moim zdaniem takie codzienne aktualizowanie mija się z celem. Przeciez to tylko konkurs, a nie notowania giełdowe.
Od kiedy ja się za to wziąłem, czyli jakoś na jesieni 2014, to aktualizacje są za dni 1-10, 1-20, 1-25 no i końcowa tabela. Początkowo było co 10 dni, ale dołożyłem w ostatnich dniach jeszcze jedną na 5 dni przed końcem, żeby było wiadomo kto o co gra itd. I mniej wiecej staram się tego trzymać. Plus minus 1 dzień.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/tabela-czerwiec-2015-a-122179.html#post5429642
Wcześniej to były zwykle 2 aktualizacje, a i to często spóźnione ok połowy miesiąca i na koniec. I to wszystko, czasem na końcową trzeba było czekać ładnych pare dni, więc myślę że na pewno jest lepiej niż było.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Kiedyś tzn. kiedy ja się tym zajmowałem czyli jakieś 8 lat temu chyba. :p Ok. Niech będzie tak jak jest. ????
Dziękuję za pozwolenie ????
//psotnick

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Zagłębie Lubin - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Typ: over 2.5
Kurs: 3.20
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Sorry, że dopiero teraz ale dopiero to zauważyłem. Mój zakład nie jest zakładem na over 2.5 a na remis. Błąd wynikał pewnie stąd, że skopiowałem przykładowy post z pierwszej strony i nie poprawiłem over 2.5 na remis.
Z analizy jasno wynika, że w tym spotkaniu pisałem na remis, a nie na over 2.5, co zresztą widać w podsumowaniu, gdzie wspominam, że jest to mecz, który może zakończyć się bezbramkowym remisem.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej pomyłki i zaliczenie (poprawienie) zakładu. Owszem jest to moje niedopatrzenie ale liczę, że zostanie pozytywnie rozpatrzone ????
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-07-2015-sobota-123054.html#post5503882
// Poprawiłem. Niemniej kolejnym razem zwracaj dokładnie uwagę co wrzucasz. Benek.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Jest jednak opóźnienie i chyba mecz Edmunda nie rozpocznie się przed północą. Jeśli się jednak rozpocznie to ok a jeśli nie to proszę o usunięcie typu gdyż był planowany na 23:30 a pewnie jakiś mecz się przedłużył i już go przesunęli na 23:50...
Spokojnie, w takich wypadkach nie ma problemu. Mecz rozliczymy według wyniku na korcie i wg godziny na ktora był zaplanowany, trudno żeby można było przewidzieć opóźnienia.
//psotnick

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Na jutro wybrałem spotkanie w którym ekipa Hiszpańskiego Athleticu Bilbao podejmowała będzie na swoim stadionie drużynę Inter Baku z Azerbejdzanu. Zdecydowanym faworytem do awansu z tej pary jest ekipa gospodarzy jutrzejszego spotkania, która na swoim stadionie spokojnie powinna sobie poradzić z ekipą gości, która w poprzedniej rundzie wyeliminowała Hafnarjordur a jeszcze wcześniej po dwóch remisach wyrzucili za burtę drużynę Laci, tutaj jednak przeciwnik jest już znacznie bardziej wymagający, ponieważ Bilbao na swoim stadionie potrafiło rywalizować jak równy z równym z najmocniejszymi ekipami Hiszpańskiej ekstraklasy piłkarskiej , pokonało między innymi druzynę Madryckiego Realu , właśnie na tym stadionie to jakoś nie wierze żeby miało problem z ograniem zdecydowanie słabszego zespołu z Azerbejdzanu, który ledwo radził sobie w poprzednich rundach kwalifikacyjnych . Według mnie w tym spotkaniu gospodarze spokojnie powinni poradzić sobie aby zdobyć już sporą zaliczkę przed rewanżem w Azerbejdzanie, postawiłbym na ich zwycięstwo dokładnie 3 bramkami oraz na dokładny wynik 3:0.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-30-07-2015-czwartek-123418.html#post5522233
Proszę dopisać do tego poastu
Zrobione.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Źle spojrzałem na datę i typ który podałem na dzisiaj jest na 1 sierpnia, proszę o skasowanie... Czy w tej sytuacji mogę podać inny typ na dzisiaj (31 lipca)?

T 13

truedreamzzz

Użytkownik
Chyba za bardzo &quot;chciałem&quot; i przeoczyłem zapisek w regulaminie o maksymalnie jednym typie na jeden dzień. Proszę o usunięcie postów dotyczących meczów fińskiej ligi kobiet i estońskiej ligi facetów (z tematu Typy Dnia 31.07). Nie wstawiam linków, gdyż liczba napisanych przeze mnie postów do tego nie wystarczy.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Macie bardzo restrykcyjny regulamin dlatego wolę zapytać zawczasu. Czy nie będzie mi groziła kartka jeżeli w swoich postach w Typach Dnia będę umieszczał od razu swój bilans z miesiąca wraz ze skutecznością.
Przykład:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Mój bilans: ✅ 42 (4-2-0)

Analiza
:
Swój bilans jak najbardziej możesz sobie podawać, ale pod analizą, a nie tak jak zaprezentowałeś. Format podawania typu lepiej zostawić w spokoju, na dole też będzie wystarczająco widoczne.
//psotnick

aliant 531

aliant

Użytkownik
Proszę o zmianę kursu w moim dzisiejszym typie, gdyż omyłkowo wpisałem kurs na under. Kurs na over to: 2,25. Buk: bet365.
Zrobione

qn7 159

qn7

Użytkownik
Mam prośbę do moderatora o edycje mojego posta w temacie &quot;typy dnia&quot;, konkretnie chodzi o zmianę godziny z 22:00 na 18:00, ponieważ się pomyliłem i podałem złą godzinę.
dzięki
Zrobione.

don-diego 110

don-diego

Użytkownik
Proszę o zmianę kursu w moim dzisiejszym typie , bo omyłkowo wpisałem kurs na zwycięstwo jednej z ekip zamiast over, który wynosi 1,83 w bet365. Z góry dziękuje.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Czy jak otrzymałem zwrot z typu bo zawodnik skreczował to mogę podać tego samego dnia kolejny typ?
/ niestety ale nie, ponieważ mecz już trwał a zawodnik oddał mecz w trakcie jego grania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom