https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-11-02-2018-niedziela.150397/page-2#post-6603576
Cześć,
Czy ten ktoś jest poważny kto to rozliczyl? W swoim temacie mam ponad 30 stron, w 3-4 miesiące....prawie 600 kupon, typów jeszcze więcej...i ktoś w taki sposób mi rozlicza typ, gdy zawsze podaję zwycięzcę....( w innym wypadku, co rzadkie, w nawiasie info ze przy remisie przegrana, głównie tyczy się połówek na
fortunie). Znacie mnie i wiecie że gram kosza, logiczne jest że chodzi o zwycięzcę spotkania! A jeśli nie to proszę wejść sobie na flashScore i sprawdzić jaki kurs jest wystawiony na win bez remisy i z...rozliczcie to tak jak powinno być. Człowiek robi kawał roboty dla forumowiczów, więc bez jaj Panowie.
A po za tym o czym tu dyskutować. Typ oczywisty,
Legia Win, czyli zwycięzca spotkania, a że zwycięzca musi być wyłoniony to dogrywka jest naturalną koleją rzeczy...gdybym chcial o czymś informować a co za tym idzie podwyzszyc kurs, to dodał bym w nawiasie (regulaminowy czas), i to nie jest naturalne, bo brak rozstrzygnięcia w dyscyplinie jaką jest
koszykówka jest czymś nienaturalnym.
To irytujące co się wydarzyło, zastanówcie się.
Rozliczenie poprawione. Co nie oznacza, że typ nie musi być opisany jednoznacznie, w sposób nie pozostawiający wątpliwości, a to akurat twój obowiązek. Nie wszyscy muszą się interesowac koszykówką, ani typami z tego sportu//psotnick