>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Zostały mi odjęte - 100 pkt za powtórzenie typu w typach dnia 29.01.
Proszę o poprawę. Typ nie jest powtórzeniem. wcześniej rzeczywiscie jest zagrane na zwycięstwo razem z dogrywką. ja gram czyste zwycięstwo meczowe. Pozdrawiam
A gdzie to jest zaznaczone że grasz wygraną w regulaminowych czasie? Typ ma być jasno i klarownie opisany, żeby nie było żadnego pola do interpretacji czy wątpliwości, to po pierwsze. Po drugie, to w twoim interesie jest żeby wszystko było jasne i klarowne, a nie że my mamy się domyślać ci podmiot liryczny miał na myśli. A po trzecie, przeciez typ i tak na minus, więc nie wiem o co całe zamieszanie.//psotnick

psotnick 966,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Przypominam że z dniem 1 Lutego 2018 roku do listy bukmacherów z których można korzystać został dodany nowy bukmacher:
Zaktualizowana jest już do wglądu w Regulaminie Typów Dnia jak i w poszczególnych tematach dziennych (pierwszy post).
Mamy nadzieję, że ta zmiana rozszerzy możliwości typowania w konkursie Typy Dnia.
Powodzenia wszystkim!

juve814 71,3K

juve814

Użytkownik
dzien dobry,w klasyfikacji typ dnia za styczen 2018 na pierwszym miejscu jest McFly,ktory nie powiniem brac pod uwage poniewaz nie zamiescil 10 typow w ciagu miesiaca jak mowi regulamin:▶ W ciągu miesiąca należy podać co najmniej 10 typów. Gracz, który nie spełni warunku minimum 10 typów w miesiącu, nie będzie uwzględniany w klasyfikacji końcowej konkursu.
pozostali typerzy,ktorzy byli za nim powinni podskaoczyc o jedno oczko w gore-wtedy ja bym zajac 5 miejsce ???? popropsze o odpowiedz czy mam racje i czy dostane nagrode?pozdrawiam

zeus_6666 2K

zeus_6666

Użytkownik
Zauważyłem, że już po moim wpisie w typach na 04-02-2018, bukmacher (unibet) zmienił nieco swoje kursy na mecz koszykówki pomiędzy Alba Berlin a Bamberg, a konkretnie handicap na Albę z -7,5 podwyższył na -8,5 przy zachowaniu kursu 3.20. Piszę to, aby komuś nie przyszło do głowy zarzucić mi oszustwo...
Przyjęte do wiadomości//psotnick

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Serdecznie prosze o zmiane godziny w moim poscie w meczu hokeja w typach dnia na 07/02.
Prosze o zmiane na 2:00, z gory dziekuje
Zmienione, na przyszłość podawaj link do postu //Waldi1979

B 9

bartoo30

Użytkownik
Witam. Bardzo proszę o dodanie do listy bukow bardzo dużego i dobrze znanego buka - bet365, mimo tego że w Pl od jakiegos czasu zostal zablokowany to wszędzie indziej nie ma problemow z &quot;zabawa&quot; z tym bukiem. Dodam rowniez iż wielu z &quot;nas&quot; &quot;was&quot; graczy zna buka bardzo dobrze i wie że jest wśród największych i najlepszych na rynku. Co będzie jeśli &quot;kochany&quot; rząd zablokuje dostęp do kilku innych buków w Pl? Przecież to zabawa a bet365 jest znanym bukiem więc jeszcze raz proszę o dodanie go do listy buchmacherow w Typach dnia. Dopiero zacząłem zabawę (wczoraj Bayer vs Werder over 1.5 Werder) a tu tekst &quot;Nieregulaminowy bukmacher
-100&quot;. Czytałem regulamin zgadza sie. Pytanie dlaczego bet365 nie moze byc na liście? Ponawiam prośbę o dodanie bet365 do listy buków. Sorry jeśli nie w tym dziale. Powodzenia wszystkim
Buk jest nielegalny w Polsce, więc nie można go zagrać w naszym kraju. Nawet nie mogę wejść na ich stronę. I tyle powinno wystarczyć za wyjasnienie. Forum jest polskie, po polsku, na którym dzielimy sie typami, żeby inni mogli je zagrać jesli uwazają za wartościowe. Więc jeśli nie mogę zagrać twojego typu to jaki w tym sens żeby podawać tego buka?? Poza tym, Typy Dnia to konkurs, jest Regulamin itd. To żaden problem jest podać typ z buka który jest dostępny w Polsce, bo oferta często się pokrywa//psotnick

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom