Nie możesz dać typu na bramkę Lille, bo jest w regulaminie zapis, że możesz dać typ podobny, ale musi on być bardziej ryzykowny, czyli w drugą stronę by mogło być, że Ty dajesz gola jednej drużyny, a ktoś po Tobie obie strzelą. Tak samo ja dałem over 4,5 ŻK, a kolega po mnie over 5,5 ŻK, tak jest ok. Przynajmniej ja to tak rozumiemWitam - pewnie znów o to pytam, ale miałem małą przerwę od obstawiania i mi wyleciało z głowy: https://forum.bukmacherskie.com/posts/6614880/unread jeśli ktoś rozpisuje typ "OBIE STRZELĄ", to mam prawo rozpisać gol konkretnej drużyny?
Nie możesz dać typu z podpórką, gdy ktoś wcześniej dał wygraną tej drużyny, typ musi być bardziej ryzykowny, czyli możesz dać np wygraną z hendicapem lub wygrana +- bramki w meczu.No tak, zgadzam się z Tobą, tylko jeszcze pytam, bo np. jakbyś dał czystą 1 z kursem 4.00, to ja mógłbym dać typ 10 pod tą drużynę, a to w sumie też jest ułatwieniem
Najprościej to w wyszukiwarce wpisać frazę "Tabela Typy dnia" i Ci zwróci wyniki.dzien dobry,mam pytanie gdzie mozna znalesc tabele z typow dnia z poprzednich miesiecy?z gory dziekuje