pestka7
Forum VIP
Liga Europejska A,B,C,D - wszystko po 3 kolejce ogarnięte
Ja w innym konkursie nie podałem numeru kuponu (????!!!) i dostałem 100...Typy nie zostaly rozliczone bo nie podalem grupy, ale nie wiedzialem ze to jest obowiazkowe! kurcze, zerknalem do regulaminu i nie ma tam nic o podaniu grupy, przeciez NIEPODANIE GRUPY NIC NIE ZMIENIA, NIE UTRUDNIA!!!!
w regulaminie nie znalazlem ze trzeba podac grupe, zatem skad kara?Ja w innym konkursie nie podałem numeru kuponu (????!!!) i dostałem 100...
Skoro w regulaminie nie ma to pewnie poprawia.w regulaminie nie znalazlem ze trzeba podac grupe, zatem skad kara?
Wyluzuj, jak Hajduk będzie to poprawi.Typy nie zostaly rozliczone bo nie podalem grupy, ale nie wiedzialem ze to jest obowiazkowe! kurcze, zerknalem do regulaminu i nie ma tam nic o podaniu grupy, przeciez NIEPODANIE GRUPY NIC NIE ZMIENIA, NIE UTRUDNIA!!!!
niewpisanie grupy nie bylo premedytacja z mojej strony, bede oczywiscie treraz wpisywalpardon za te błędy, tak to jest jak się na szybko liczy w pracy, już poprawiam.
A co do grup powinien być to obowiązek na tym etapie rozgrywek jak podanie kolejki czy pary, no ale ostatecznie macie uznane. Także czasem lepiej 3 sekundy poświęcić na wpisanie grupy niż potem żale wypisywać.
prosze o popraiwenie mojego posta, Liga MIstrzow grupa B, a wpisalem grupe A:/ przepraszam za pomylke5 kolejka: GRUPA A 19.10.2013
lantz - s1xteen
1. Borussia Dortmund v Hannover 96 X 7
2. Real Madryt v Malaga over3.5 1.7
3. Osasuna v Barcelona over3.5 2.05
4. West Ham v Manchester City 2 1.7
5. Montpellier v Lille X 3.2
wszystko Sportingbet
Aż takie wielkie egzotyki, że trzeba było wertować każdą zakładkę na livesports.pl od ligi Azerbejdżanu po Wyspy Owcze? Nie, wszystkie są od razu na głównej. Jeśli podjąłeś się podliczania konkursu to wypadałoby mieć jakiś zakres wiedzy nt lig albo chociaż elementarną wiedzę nt ich wyszukiwania. Ctrl+F i wpisanie frazy do takiej podstawowej wiedzy na pewno należy. Następnym razem od razu wstawię linki do livescore'ów żebyś się przemęczać nie musiał. Udajesz tumana to będziesz traktowany jak tuman...Grupa F
4 kolejka: 18.10
nr69 - Hardison
1. ASA v Oeste FC X @3,3
2. Ceara v America MG X @3,4
3. Racing Club v Velez Sarsfield X @3,1
4. Deportivo Pasto v Atletico Huila X @3,8
5. Queretaro FC v Leon X @3,2
AKO: 422,95
Sportingbet
12,92
LIGI??? OSTATNIE OSTRZEŻENIE:zoltakartka: