>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

S 59

s1xteen

Użytkownik
Typy nie zostaly rozliczone bo nie podalem grupy, ale nie wiedzialem ze to jest obowiazkowe! kurcze, zerknalem do regulaminu i nie ma tam nic o podaniu grupy, przeciez NIEPODANIE GRUPY NIC NIE ZMIENIA, NIE UTRUDNIA!!!!

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Typy nie zostaly rozliczone bo nie podalem grupy, ale nie wiedzialem ze to jest obowiazkowe! kurcze, zerknalem do regulaminu i nie ma tam nic o podaniu grupy, przeciez NIEPODANIE GRUPY NIC NIE ZMIENIA, NIE UTRUDNIA!!!!
Ja w innym konkursie nie podałem numeru kuponu (????!!!) i dostałem ⛔ 100...

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Wyluzuj, jak Hajduk będzie to poprawi.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
pardon za te błędy, tak to jest jak się na szybko liczy w pracy, już poprawiam.
A co do grup powinien być to obowiązek na tym etapie rozgrywek jak podanie kolejki czy pary, no ale ostatecznie macie uznane. Także czasem lepiej 3 sekundy poświęcić na wpisanie grupy niż potem żale wypisywać.

S 59

s1xteen

Użytkownik
pardon za te błędy, tak to jest jak się na szybko liczy w pracy, już poprawiam.
A co do grup powinien być to obowiązek na tym etapie rozgrywek jak podanie kolejki czy pary, no ale ostatecznie macie uznane. Także czasem lepiej 3 sekundy poświęcić na wpisanie grupy niż potem żale wypisywać.
niewpisanie grupy nie bylo premedytacja z mojej strony, bede oczywiscie treraz wpisywal

S 59

s1xteen

Użytkownik
5 kolejka: GRUPA A 19.10.2013
lantz - s1xteen
1. Borussia Dortmund v Hannover 96 X 7
2. Real Madryt v Malaga over3.5 1.7
3. Osasuna v Barcelona over3.5 2.05
4. West Ham v Manchester City 2 1.7
5. Montpellier v Lille X 3.2
wszystko Sportingbet
prosze o popraiwenie mojego posta, Liga MIstrzow grupa B, a wpisalem grupe A:/ przepraszam za pomylke

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
maciekpoland - skoro sam nie byłeś na tyle taktowny, by poinformować poprzez PW o swoich zastrzeżeniach to czemuż ja miałbym?
Grupa F
4 kolejka: 18.10
nr69 - Hardison
1. ASA v Oeste FC X @3,3⛔
2. Ceara v America MG X @3,4✅
3. Racing Club v Velez Sarsfield X @3,1⛔
4. Deportivo Pasto v Atletico Huila X @3,8✅
5. Queretaro FC v Leon X @3,2⛔
AKO: 422,95
Sportingbet
12,92
LIGI??? OSTATNIE OSTRZEŻENIE
:zoltakartka:
Aż takie wielkie egzotyki, że trzeba było wertować każdą zakładkę na livesports.pl od ligi Azerbejdżanu po Wyspy Owcze? Nie, wszystkie są od razu na głównej. Jeśli podjąłeś się podliczania konkursu to wypadałoby mieć jakiś zakres wiedzy nt lig albo chociaż elementarną wiedzę nt ich wyszukiwania. Ctrl+F i wpisanie frazy do takiej podstawowej wiedzy na pewno należy. Następnym razem od razu wstawię linki do livescore&#39;ów żebyś się przemęczać nie musiał. Udajesz tumana to będziesz traktowany jak tuman...

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Wyrażaj się chłopcze i doceń pracę innych. Poświęcam swój czas na podliczanie wszystkiego, aby wszystko sprawnie szło. 99% typów to są mi znane zespoły i wiem skąd one pochodzą. W dwóch ostatnich kolejkach podałeś różne typy. Rozumiem Brazylię czy Argentynę jako nie-egzotyczne ligi, ale Boliwia, Chile, Kolumbia należą do takich lig w ogólnym mniemaniu. Wystarczyłoby napisać w nawiasie albo obok jaki to kraj. Wiele by to pomogło w podliczaniu. A tak muszę szukać, i nie chodzi tylko o ctrl f ale np. jak kolejka ma 2 dni to już wchodzą w to dwa dni meczowe oraz następny poranny. Schodzi z tym o wiele dłużej i jak masz do sprawdzenia np. 32 graczy (tutaj akurat 16) to czas sporo się wydłuża. Jeżeli masz z tym problem to następnym razem typy nie będą podliczane. Od dawna biorę udział w organizacji konkursów i nikt nie miał z tym problemu. Każdy był zadowolony, że obsługa stoi na wysokim poziomie i wszystko było podliczane błyskawicznie. Mój zakres wiedzy jest odpowiedni i nie ma on większego znaczenia co do szybkości wyszukiwania danej informacji. Ogarnij...Ogólnie przymykam na to oko i zawsze podliczam, nie zdarzyło się, żebym nie podliczył typów, ale widzę, że tego nie rozumiesz. Bez obelg proszę, bo mnie nie znasz i nie masz prawa się tak wyrażać.

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Myślę, że ta nagonka na maciekpoland jest przesadzona bo ma on sporo racji. Nie jest kłopotem aby każdy kto stawia takie ligi mało znane dopisał jaki to kraj (zajmuje to chwilę). Dla organizatora jest to naprawdę duża pomoc. Wiedzą to ci którzy brali udział w organizacji paru konkursów. Chwali się jeśli ktoś potrafi takie ligi wyłapać bez szukania ale nie oczekujmy tego od wszystkich. Opiekun nie tylko podlicza ale też poprawia błędy (które w poprzednich edycjach nie były poprawiane) oraz robi tabele. Dlatego myślę, że trzeba wysłuchać uwagi opiekuna i się dostosować a nie być samcem alfa.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom