197 mucios88 Użytkownik Listopad 28, 2013 #301 Dostal juz ktos nagrody.Prosze napisac Kliknij aby rozwinąć... Nie, jeżeli bonusy zostaną przyznane to raczej dla wszystkich jednocześnie.
Dostal juz ktos nagrody.Prosze napisac Kliknij aby rozwinąć... Nie, jeżeli bonusy zostaną przyznane to raczej dla wszystkich jednocześnie.
P 2,4K promark Użytkownik Listopad 28, 2013 #302 Dostal juz ktos nagrody.Prosze napisac Kliknij aby rozwinąć... Nie.
7K pestka7 Forum VIP Listopad 28, 2013 #303 Marcin napisał jasno,że nagrody będą w przyszłym tygodniu więc zaczekajcie do niedzieli wieczór. Na pewno nagrody otrzymacie.
Marcin napisał jasno,że nagrody będą w przyszłym tygodniu więc zaczekajcie do niedzieli wieczór. Na pewno nagrody otrzymacie.
3,9K hardison Użytkownik Grudzień 1, 2013 #304 Tak trochę lipnie, Panowie: tydzień się kończy a jak nagród nie było tak nie ma... Chyba, że źle szukam i ten bonus jest gdzieś ukryty^^
Tak trochę lipnie, Panowie: tydzień się kończy a jak nagród nie było tak nie ma... Chyba, że źle szukam i ten bonus jest gdzieś ukryty^^
P 2,4K promark Użytkownik Grudzień 1, 2013 #305 Tak trochę lipnie, Panowie: tydzień się kończy a jak nagród nie było tak nie ma... Chyba, że źle szukam i ten bonus jest gdzieś ukryty^^ Kliknij aby rozwinąć... Ja również nie mam, więc chyba dobrze szukasz. Tydzień minął i cisza.
Tak trochę lipnie, Panowie: tydzień się kończy a jak nagród nie było tak nie ma... Chyba, że źle szukam i ten bonus jest gdzieś ukryty^^ Kliknij aby rozwinąć... Ja również nie mam, więc chyba dobrze szukasz. Tydzień minął i cisza.
18 yetz Użytkownik Grudzień 2, 2013 #307 Potwierdzam, da się gdzieś sprawdzić jaki obrót się wyrobiło z wymaganego 6 krotnego? Czy trzeba liczyć sobie we własnym zakresie?
Potwierdzam, da się gdzieś sprawdzić jaki obrót się wyrobiło z wymaganego 6 krotnego? Czy trzeba liczyć sobie we własnym zakresie?
29K al_capone Gangster Grudzień 2, 2013 #309 A ja dalej nie otrzymałem wygranej. Kliknij aby rozwinąć... Nie mam żadnego Pw od Ciebie z danymi...
0 njimok Użytkownik Grudzień 6, 2013 #312 Mam jeszcze szanse na dostanie tej nagrody? Dane wysłałem ci ponownie na pw.