hardison
Użytkownik
To dziwne, bo ja podliczając swoją grupę nie miałem takich problemów jak ktoś podawał typy z lig południowoamerykańskich. Jeśli post jest dodany po 23 to raczej jasne jest gdzie go szukać. 2 razy miałem tylko sytuację gdzie nie wiedziałem jak to ugryźć - niższa liga australijska i jakiś sparing - oba niebędące w podstawie na livesports.pl Ale wtedy szła PW z pytaniem i prośbą o wstawianie lig w przypadku TAKICH egzotyków co podałem właśnie wyżej.Myślę, że ta nagonka na maciekpoland jest przesadzona bo ma on sporo racji. Nie jest kłopotem aby każdy kto stawia takie ligi mało znane dopisał jaki to kraj (zajmuje to chwilę). Dla organizatora jest to naprawdę duża pomoc. Wiedzą to ci którzy brali udział w organizacji paru konkursów. Chwali się jeśli ktoś potrafi takie ligi wyłapać bez szukania ale nie oczekujmy tego od wszystkich. Opiekun nie tylko podlicza ale też poprawia błędy (które w poprzednich edycjach nie były poprawiane) oraz robi tabele. Dlatego myślę, że trzeba wysłuchać uwagi opiekuna i się dostosować a nie być samcem alfa.
dobra koniec dyskusji... nie ucierpiałeś na niczym a robisz zadymę. Pozdrawiam // mp