>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Jestem obecnie w Turcji i mam tylko chwilowe połączenia z netem (5 euro za 15 minut ) więc ja losowania nie ogarniam, a zając się miał tym Benek. Napewno to zrobi więc proszę o cierpliwość.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Pary już są. Zostaną przyznane dwie dzikie karty, w sumie jedna już jest - Assitalia. Kolejna zostanie wyłoniona dzisiaj wieczorem, bądź po konsultacji z pestką może dany użytkownik przejdzie na zasadzie wolnego losu. Na razie jednak kwestia zostanie omówiona.
Powodzenia.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Mam zastrzeżenia, nie wiem, czy słuszne, ale tutaj ostatni kupon Robson1416:
http://forum.bukmacherskie.com/f429/1-64-pary-49-56-09-15-09-2013-a-96301-2.html#post3872280
1. Nie dopatrzyłem się rozliczenia kuponu, to raz (więc chyba minus?)
2. Wg mnie powinien być to kupon przegrany (Śląsk - Lech 2:0, a więc under)
3. Mój bilans to +90, a jego w tym przypadku to -154
4. To ja powinienem być w parze nr 15
Nie wiem, czy mam rację, ale wydaje mi się, że tak, dlatego proszę o weryfikację tego!
Masz rację, już jesteś podany w drabince ???? // pestka

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
Pytanie mam, z regulaminu wynika, że jeśli ktoś nie rozliczy swoich typów/ nie podsumuje do niedzieli godz. 23:59 to automatycznie odpada z konkursu. Mój opponent rozliczył swoje typy w poniedziałek ok. 4-5 rano. Fakt wygrał bo mimo rozliczeń na minus za opóźnienie miał trochę mniej na minusie. Ale rozliczył dopiero w poniedziałek. Dlatego moje pytanie, skoro rozliczył po czasie to dlaczego on awansował? Chyba, że czegoś nie rozumiem to proszę o odpowiedź. Para nr 28 Axwell- zilzil

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
3. Tematy są zakładane przez opiekunów konkursów w poniedziałki, a zamykane w niedziele o godzinie 24 i do tego czasu należy oddać oraz rozliczyć wszystkie typy/kupony. Brak podliczenia do 23:59 = brak szans na awans.
Brak szans na awans czyli automatyczne odpadnięcie czy co? xD Bo się już pogubiłem i nie wiem kto powinien awansować ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wcześniej dyskutowaliśmy, że przy pierwszych kolejkach można przymknąć na to oko, ale w Twojej sytuacji dostajesz awans.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom