Podałeś podliczenia po czasie ,więc do kolejnej rundy awansował baziu.W 1/32 w pojedynku 22. baziu vs NaVyJalla mialem wiecej jednostek w bilansie a widze, że w 1/16 jest baziu. Prosilbym o skorygowanie. Pozdrawiam
1/64Podałeś podliczenia po czasie ,więc do kolejnej rundy awansował baziu.
Tak, możesz.moglbym do 2 pazdziernika wplacic na konto Oddsring? wyjatkowo mam problem z kontem bankowym.
Nie tylko Tobie nie działa:Czy tylko mi nie działa strona Oddsring ?
A masz jakies informacje kiedy odblokują ? Bo niektórym zostały jeszcze do podania kupony na dziś...Nie tylko Tobie nie działa: Oddsring site is currently unavailable due to planned software update Dear Customers, our website is in the process of software update and will be temporarily unavailable for placing bets, deposits and withdrawals. We apologise for any inconveniences this may cause. If you require any additional information, please contact our support: [email protected] .
Tez mnie to zastanawia. Wzięli kursy z innych buków ? No i nadal nie wiem co z ostatnimi kuponami...Dlatego też nie wiem jakim cudem tyle osób podało typy skoro to ich wina.
Jeżeli sytuacja nie zmieni się do godziny 18:00 przedłużymy czas tej rundy do poniedziałku (30wrzesień) do godziny 23:59 tak, aby każdy mógł podać resztę kuponów.No i nadal nie wiem co z ostatnimi kuponami...