>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Forum z tego co wiem działało poprawnie wieczorem. Ponadto nikt w nocy nie podał żadnego komunikatu o tym, że forum źle chodziło etc. Tym samym niestety będziemy rygorystyczni.

N 3

navyjalla

Użytkownik
W 1/32 w pojedynku 22. baziu vs NaVyJalla mialem wiecej jednostek w bilansie a widze, że w 1/16 jest baziu. Prosilbym o skorygowanie. Pozdrawiam

N 3

navyjalla

Użytkownik
Podałeś podliczenia po czasie ,więc do kolejnej rundy awansował baziu.
1/64
zksstal
16.09 18:11
Hardison
16.09 12:58
jozef230
16.09 12:31
A teraz nagle 2h15min spóźnienia i od razu brak awansu? Rozumiem, złamany regulamin ale konsekwencji trochę, przecież wyglądało co najmniej myląco to z jakimi spóźnieniami przechodzili gracze w 1/64. Nie mówiąc już o jakiejś adnotacji w regulaminie/na priva, a nie w innym temacie, że pierwsza runda była wyjątkowo ulgowa.
Moim zdaniem to trochę nie-fair. Także dla graczy z 1/64, którzy odpadli a ich oponenci, którzy podali spóźnione rozliczenie przeszli!

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Byłem w Turcji i to nie ja losowałem 1/32 finału. Regulamin mówi jasno do której godziny, jakego dnia masz czas na podliczenia. O takim samym pechu może mówić mati89, który uzyskał świetny bilans, ale rozliczył go po czasie i przez to odpadł.
1/32 była ulgowa, ale Benio pisał, że teraz już tak nie będzie i trzymamy się sztywno regulaminu.
Tak więc decyzja pozostaje nieodwołalna.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
moglbym do 2 pazdziernika wplacic na konto Oddsring? wyjatkowo mam problem z kontem bankowym.
Tak, możesz.
Czy tylko mi nie działa strona Oddsring ?
Nie tylko Tobie nie działa:
OddsRing site is currently unavailable due to planned software update
Dear Customers, our website is in the process of software update and will be temporarily unavailable for placing bets, deposits and withdrawals.

We apologise for any inconveniences this may cause. If you require any additional information, please contact our support: [email protected] .

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie tylko Tobie nie działa: Oddsring site is currently unavailable due to planned software update Dear Customers, our website is in the process of software update and will be temporarily unavailable for placing bets, deposits and withdrawals. We apologise for any inconveniences this may cause. If you require any additional information, please contact our support: [email protected] .
A masz jakies informacje kiedy odblokują ? Bo niektórym zostały jeszcze do podania kupony na dziś...

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
No i nadal nie wiem co z ostatnimi kuponami...
Jeżeli sytuacja nie zmieni się do godziny 18:00 przedłużymy czas tej rundy do poniedziałku (30wrzesień) do godziny 23:59 tak, aby każdy mógł podać resztę kuponów.
EDIT: Strona działa, typy i rozliczenia nają być gotowe MAX do 24:00.

dfrugo 140

dfrugo

Użytkownik
Czy jesli postawiłem typ X na jakims kuponie a kupon nie wszedł przez inne zdarzenie to czy ten typ mogę powtórzyc typ X na innym kuponie jeśli jeszcze się nie odbył?
Nie. REGULAMIN
17. Podajemy jeden typ na dane zdarzenie i może się on znajdować tylko na jednym kuponie Nie możemy podać jednocześnie typu 1x2 jak i o/u 2.5 etc.

Do góry Bottom