>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Panowie prowadzący. Czytałem regulamin i brak bukmachera oznacza -100 za każdy typ. Taka sytuacja miała miejsce w pojedynku z moim rywalem, a mimo to uzyskał awans: http://forum.bukmacherskie.com/f429/1-64-pary-41-48-09-15-09-2013-a-96300-2.html#post3874047

Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. Pisaliśmy już o tym w naszym temacie pary 41-48, ale bez odzewu.
Dołączyłem w trakcie konkursu jako mod, ze względu na zaistniałą sytuację. Zatem nie czytałem poprzednich postów. Zaraz poprawię błąd i będziesz w kolejnej fazie. Przy podsumowaniu podkreślałem w poprzednich edycjach, że warto napisać kto awansował - to niebywale ułatwia zadanie, ale dla Was to 3 sekundy roboty ;)

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
przez pomylke dalem w kuponie ostatnie spotkanie na wygrana 1 takiej samej druzyny co mam over jej w kuponie jako pierwsze spotkanie. jak to podliczyc? kara czy bez tego ostatniego spotkania?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
zaglebie13 152

zaglebie13

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f429/1-64-pary-49-56-09-15-09-2013-a-96301-3.html#post3879230
10 godzin i 52 minuty spóźnienia to trochę sporo, wg regulaminu taki delikwent powinien przegrać...
nie umiesz zniesc tego ze przegrałeś i twoje typy były **** jak nieszczescie to sie regulaminem ratujesz ?? czemu tylko ja zostałem wykluczony skoro duzo więcej osób dokonało rozliczenia po czasie ?? śmiechu warte ten konkurs. lepiej niech awansują Ci którzy mają bilans ⛔300 niż te które osiągneły bilans dodatni....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Niektóre awansowały z tego względu, że rywal albo nie podawał typów albo w ogólnie rozliczył się w konkursie. Tym samym awans otrzymał z automatu oponent, który trzymał się regulaminu.

haker_dream 107

haker_dream

Użytkownik
Robiłem kopiuj wklej przed chwilą i zapomniałem zmienić kursy, a zamiast &#39;Opcje zaawansowane&#39; kliknąłem &#39;Wyślij odpowiedź&#39;, a chciałem zobaczyć podgląd info, proszę o zmianę kursów i ako
Milan - Celtic z 1.45 na 1.46
Austria Wiedeń - FC Porto z 1.444 na 1.48
ako z 2.09 na 2.16

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Mam pytanko. Czy niepodliczanie swego bilansu przy pomocy metody cytuj gdy poprzedni już się zakończył oraz niepodawania bilansu przy podawaniu typów jest zgodne z regulaminem ? W regulaminie takie zalecenia widnieją a kilku graczy omija to.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Czy niepodliczanie swego bilansu przy pomocy metody cytuj gdy poprzedni już się zakończył
Podliczyc masz do niedzieli do 24 i do wtedy można sobie zacytować własne kupony. Czy robisz to co kupon czy zbiorczo na koniec - Twoja sprawa.

ilprincipino 254

ilprincipino

Użytkownik
Aby ubiegać się o nagrodę musimy złożyć depozyt w ciągu 30 dni od startu konkursu, czyli do końca września (jeśli oczywiście wcześniej nie składaliśmy tam depo). Jaki musi być ten minimalny depozyt? Czy nie ma określonej stawki?

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Minimalny depo na jaki zezwala buk ;)

Zauważyłem, że u nas w grupie była jakaś dzika karta. Może uda się komuś awansować jako Lucky Loser :]

act 11,7K

act

Użytkownik
co z osobami, które do 24 w niedziele nie podliczyły swoich typów? bo z tego co widzę troche ich jest/będzie

baziu 162

baziu

Użytkownik
co z osobami, które do 24 w niedziele nie podliczyły swoich typów? bo z tego co widzę troche ich jest/będzie
Jak to co? ODPADAJĄ! Taki regulamin.;) jak inni nie mieli zaliczonych typow bo kurs był za mały to i osoby które nie spełniły tego warunku powinny odpaść.;)

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Sam nie zdążyłem podać do północy i jeśli organizator zdecyduje że odpadam to okej ale jestem za tym żeby inni uczestnicy mogli podliczać podane kupony do rana. W końcu są różne sytuacje i nie zawsze człowiek ma dostęp do komputera.

psotnick 965,5K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Sam nie zdążyłem podać do północy i jeśli organizator zdecyduje że odpadam to okej ale jestem za tym żeby inni uczestnicy mogli podliczać podane kupony do rana. W końcu są różne sytuacje i nie zawsze człowiek ma dostęp do komputera.
Też byłbym za tym, żeby przedłużyć ten termin na podliczenie ogólne do powiedzmy 8 rano w poniedziałek.
Zwłaszcza, że Forum ostatnio różnie chodziło i nie zawsze to była tylko wina userów.

Do góry Bottom