Regulamin...Wystarczy poświęcić 3 minuty i przeczytac regulamin.Już więcej podać nie mogę ? Czy jeszcze dwa kupony mogę?
Regulamin...Wystarczy poświęcić 3 minuty i przeczytac regulamin.Już więcej podać nie mogę ? Czy jeszcze dwa kupony mogę?
Jeśli to znaczyłoby to samo to jaki byłby sens pisania tego samego po sobie ? Kupon to kupon - może sie składac z dowolnej ilości zdarzeń, ale z zachowaniem kolejnego punktu z regulaminu czyli minimalnym kursie 1,40 :] Pzdr.5 kuponów lub 5 typów
spokojnie moderatorzy sprawdzą to , a jak znajdziesz taki post to możesz napisać do modówa właśnie ten pkt regulaminu jest notorycznie łamany kurs poniżej 1,4 to norma
właśnie ja się do tego nie dostosowałem nie przeczytałem dokładnie regulaminu i pierwszy kupon taki poszedł z kursami poniżej 1.4 ale po zoriętowaniu się odrazu rozliczyłem kupon na jeszcze przed rozpoczęciem meczya właśnie ten pkt regulaminu jest notorycznie łamany kurs poniżej 1,4 to norma
Raz na rundę czy cały konkurs?12. W przypadku przełożenia spotkania bądź przerwania typ liczony jest jako 0 lub jeśli kupon postawiony jest jako singiel zwrot. Możemy oddać dodatkowy 6 kupon/typ. Również w przypadku typu DNB, AH 0.0 etc. jeśli mecz okaże się zwrotem, uczestnik konkursu ma możliwość oddania dodatkowego 6. kuponu. Każdy ma prawo tylko raz podać dodatkowy 6. kupon w przypadku zwrotu, przełożenia spotkania etc.
spokojnie może sprawdzają, pełno jest niezgodności z regulaminem ludzie sobie kursy poniżej 1,4 na plus podliczają np więc daj im czas;]Troszkę kupa Panowie z nowym losowaniem...
No to -100 za kupon i tyle. Jakby moj przeciwnik sobie podliczyl plus za kursy ponizej 1,40 no to od razu zgloszenie i czesc.spokojnie może sprawdzają, pełno jest niezgodności z regulaminem ludzie sobie kursy poniżej 1,4 na plus podliczają np więc daj im czas;]