Poczytaj regulamin...mam pytanie. jak wejdzie typ kupon do +100j? to np. over 0.5 wejdzie to + 100j? bo taki typ latwiej trafic a +100j by bylo.
Poczytaj regulamin...mam pytanie. jak wejdzie typ kupon do +100j? to np. over 0.5 wejdzie to + 100j? bo taki typ latwiej trafic a +100j by bylo.
a po co Ci więcej, masz typ na zwycięzcę, liczbę gemów, inne typy to juz loteria, a oddsring dba o to aby z bukmacherki nie zrobic ruletkiStrasznie uboga oferta w tym Oddsring... Myślałem, że coś się poprawiło od ostatniej mojej bytności, ale widzę, ze nie bardzo.
Tylko 5 typów na finał US Open?! Bez jaj..
To jest nic...W kosza maja linie HC do połowy a na koniec spotkania już nie. Z taka anomalią sie jeszcze nie spotkałem...Strasznie uboga oferta w tym Oddsring... Myślałem, że coś się poprawiło od ostatniej mojej bytności, ale widzę, ze nie bardzo. Tylko 5 typów na finał US Open?! Bez jaj..
9. Zakaz zmiany typów/kuponów. Post raz wysłany nie ulegnie zmianie. Proszę o rozważne wysyłanie postów.
5. Minimalny kurs na jedno zdarzenie to 1.40 (w przypadku ako każde ze spotkań ma mieć kurs min.1.40). Możemy korzystać tylko z oferty Oddsring.com
W tym konkretnym konkursie mogą wziąć udział wszyscy użytkownicy forum.Po co taki user bierze udział ? 0 postów...podobno konkursowe konta mają nie brac udziału ?
http://forum.bukmacherskie.com/f432/cwiercfinaly-sroda-11-09-2013-max-ilosc-typow-3-a-96459.html#post3867893 jak rozumiem w euro volleyball też ?W tym konkretnym konkursie mogą wziąć udział wszyscy użytkownicy forum.
Nie ????Czy wszystkie 5 typów/kuponów trzeba podać w jednym poście?
nie.Czy wszystkie 5 typów/kuponów trzeba podać w jednym poście?