akselek
Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f364/trzeci-dzien-1-64-17-01-a-70914-6.html#post2646487 mógłbym prosić o dopisanie buka: Tobet 2x ?
mógłbyś.
mógłbyś.
minusoweJeśli mój rywal w jednym dniu nie podał typów, to ma za ten dzień 0 punktów czy minusowe?
Widzę że co niektórzy chcą załatwiać sytuację przy zielonym stoliku, by za wszelką cenę awansować dalej.11. bukszpanns - madizks
madizks o ile się nie mylę podał dwa typy niezgodne: ja dałem Serbia - Dania, na danię FT , natomiast on podał Dania HT . A tutaj wyżej widzę iż tak nie można, następnie ja dałem Polska - Słowacja (Polska -1,5) a on podał Polska 1 po prostu. Co do tego pewności już nie mam, ale wydają mi się to bardziej ksero typy żeby utrzymać przewagę, mam rację? Proszę o odpowiedź ????
Nie ma opcji edycj, więc link daję tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f364/trzeci-dzien-1-64-17-01-a-70914-2.html
Proszę scalić oba posty jeśli jest taka możliwość ????
//Poprawiłem wszystko.
Było to już wałkowane wcześniej, odsyłam tutaj.Widzę że co niektórzy chcą załatwiać sytuację przy zielonym stoliku, by za wszelką cenę awansować dalej.
Jakie typy są powtórzone??? Czy tutaj jest FH czy HT
Mój przeciwnik podał:
1. Serbia - Dania | Dania @ 1.8 Sportingbet 100
A ja:
2. Serbia - Dania Dania -0,5 Dania HT 1.9 Sportingbet 100 typ powtórzony
Nie rozumie dlaczego typ powtórzony. Ja dałem że dania wygra do połowy, a przeciwnik że wygra całe spotkanie i jak pokazują wyniki rozbieżność jest, ktoś myśli inaczej. A ja typowałem że dania wygra conajmniej 1 bramka do połowy a nie całego spotkania. wynik calego spotkania mnie nie obchodził, bo już nie mogłem tego zagrać bo już było nie dostępne ja wyżej widać.
Może to nie istotne, ale żeby nie było potem problemu - przytrafiła mi się literówka w nazwie bukmachera Sportingbet
W pierwszym poście tematu masz wyjaśnione co i jak.
Wkleiłem jeszcze raz co by nie było wątpliwości. Nic nie zamierzam zmieniac.Przypominam, że ten etap rozpoczynamy od nowa. Bilanse uzyskane w 1/64 są istotne w razie awansu do TOP16. Tę fazę każdy zaczyna od zera. Co do możliwości edytowania postów nic się nie zmienia - każdą zgłoszoną do 1 godziny po oddaniu typów prośbę rozpatrzymy pozytywnie. Później będą już minusy.