skoro wymagaliscie wyrozumialosci przy podliczaniu to prosze o taka sama w dzisiejszym dniu z typowaniem, pozdrawiam.
Poprawione :!: THX :!:podałem typ: 16.01 17:30 Jokerit - TPS Typ: 1 - kurs: 1.70
mecz zakonczył sie wynikiem 3:4 ale jakis moderator zanaczył mi plusem ten mecz, takze zgłaszam i gramy fair
Z tego co wiem to był wynik 3:3 czyli X16.01.07 17:00 HC Zlin - HC Chemopetrol Litvinov 1 1.65 Przełożony
THX :!:Benek widzialem ze w kilku miejscach nie podliczyles meczu Koelner Haie - Eisbaren Berlin. Ten mecz nie byl w lidze a w ppucharze niemiec pewnie dlatego miales problemy ze znalezieniem wyniku ????
Tak czy inaczej
Koelner Haier 2:1 Eisbaren Berlin
Adler Manheim 5:1 Bremerhaven
pozdrawiam!
Nie zostanie zaliczony, każdemu mogło się zdarzyć, a mecz mogłeś zamienić w tym przypadku.Ja postawilem na mecz:
16-01-07 17:30MSHK SKP Zilina - HC Kosice---2---1.85 - odwołany
a on odbyl sie dzisiaj i zakonczyl sie wynikiem:
MSHK SKP Zilina 1-4 HC Kosice wiec dlaczego ja mam cierpiec dlatego ze ten mecz zostal przelozony i tylko na dzien pozniej wiec chyba powinien zostac zaliczony
Co prawda z Arodem mi sie nie udalo wygrac ale kurs trafiony moze sie kiedys przydac...
Zamienić przejęzyczyłem sięGdzie ja go moglem przeniesc??
Przeciez ja nie mialem na to wplywu kupon stawialem juz 15.01 wiec skad ja mialem wiedziec ze zostanie przeniesiony
Tabela bardzo fajna. Co do terminarzu Rooni się tym powinien zają, gdyż to jest jego grupa. A następna kolejka jest jutro.W grupie H pojawił się terminarz. Tylko nie widze dat przy kolejnych kolejkach. Czy zostaną uzupełnione czy ktoś po prostu zapomniał?
Wzór tabeli grupowej zamieściłem w grupie H i w wynikach. Uważam ,że taka tabela jest czytelna i wszystko odzwierciedla.
Nie, nie ma sensu już zmieniać reguł. Na podobnej zasadzie był rozgrywany konurs Tenisowy i nie było zastrzeżeń. Może w natępnym konkursie.Teraz to już po herbacie ale wiecie co> dopiero teraz zauważyłem wielką niesprawiedliwość w regulaminie.
Podaje przykład:
1.Typer wygrywa macz 1,65 : 0,00 bo on trafił jeden mecz a przeciwnik "cienki Bolek" nic
zdobywa 3pkt
2. Typer przegrywa mecz 32,00 : 34,5 bo trafił wszystkie pięć meczy z kursami po 2,00,ale jego przeciwnik miał też pięć trafień tylko nieco wyższe kursy.
Zwycięzca zdobywa 3pkt przegrany 0pky
Sami przyznacie ,że o pomste do nieba woła taki układ by facet co trafia wszystkie mecze wtapiał mecz 0:3
Co w związku z tym (teraz to już i tak po herbacie jak napisałem wcześniej) ale uważam ,ze punktacja powinna doceniać umiejętności typera tzn Powinno być wprowadzone coś z punktacji jak jest w lidze siatkówki.
Okey przegrywam 3:0 jeżeli różnica małych punktów jest powyżej 10 pomiędzy zawodnikami.
Przegrywam 3:1 jeżeli różnica małych punktów pomiędzy zawodnikami jest w przedziale 5-9,99
Przegrywam 3:2 jeżeli różnica pkt jest w przedziale 0,01 - 4,99