Dawajcie tabelki ,a niemówcie żeście podliczyli.Pokażcie ludziom jaka jest sytuacja w grupach. Nie róbcie jaj>
To ,że się domagam wyników to nie jest żadne wielkie ajwaj. Podjęliscie się organizacji to róbcie to co do was należy , a nie płaczcie ,że macie mało czasu i inne obowiązki.
Nie macie czasu to trzeba było to powiedzieć przed rozpoczęciem turnieju a nie w czasie jego trwania.
U mnie na forum tacy modzi którzy się opierdalają nie mają miejsca. Na forum potrzeba ludzi aktywnych , zaangażowanych, a nie płaczków.
W ciągu całego dnia nie macie 30minut na podliczenie wyników?? To co z Was za modzi?
A co do [color]fcbialas[/color] >> straszyć to Ty sobie możesz dzieci Mikołajem , a nie mnie. I niejeden by Wam to powiedział jakby miał odwage. Tylko wszyscy są tutaj posrani ,bo jak się wychylisz lub upomisz o coś to możesz mieć przejebane. A mnie to lata i zwisa czy będe miał u Was przesrane czy nie. Możecie mnie nawet zbanować >>lata mi to.
A co mi leży na wątrobie zawsze powiem .
nalewator A ty co adwokat modów jesteś , czy kolega ich. Takie teksty "zamknij dupe" to do starszej siostry sobie powiedz jak Ci na to pozwoli. A ode mnie wara!!