Słuchaj, gdybyś do STSów zaniósł taki kupon to by go zaakceptowali? Nie! Więc my też już od dawna nie akceptujemy tego typu kuponów. Nie jest to pierwszy raz, bo tak samo było w poprzednich konkursach!Wiec jesli niepisze to powinno byc uznane.. a od kolejnej kolejki niemozna tak...A ja tak podalem bo poprostu niebylo innych...
Po Twoim poście po raz pierwszy wziałem sie do roboty... masz promocyjnego wana...Twoje teksty dobre są ,ale tylko do Kabaretu Starszych Panów.Dobieraj starannie słownictwo ,nie obrażaj bez powodu...Pomyśl zanim napiszesz...U Ciebie na Forum napinaj sie nie tutaj .Nie dziwie się ,że działając na innym Forum obrzucasz tu wszystkich błotem.Co skusiło Cie do uczestnictwa w tym Konkursie?Ewentualne pieniazki z wygranej?Na Twoim super ,hiper, luks torpeda Forum nie ma takiej ,mozliwości?Bez odbioru...Panowie albo ja jestem nierozgarnięty , albo ktoś tu z kimś leci w członka.
Mówie do moderatoerówi Admina, którzy prowadzicie Konkurs.
wezcie wy się ku*** do roboty, a nie odpierdalajcie kichy bo to już nie jest śmieszne tylko żalosne. Konkurs to ma być Konkurs a nie sranie po krzakach. Co to są za wpisy w dziale podliczanie wyników mówiace ,że kolejka została podliczona. Taki wpis to sobie możecie wsadzić wiecie gdzie? Ludziechcą nabieżąco wiedzieć co i jak jest w tabeli. Mnie to zajęlo 40minut (takie podliczenie) a wy się z tym cyrtolicie i wyników jak niema tak nie ma. Jestjeden wielki rozpiździaj. Podany jest terminarz tylko Ku.... kiedy ma być kolejna kolejka to chyba tylkoduch święty ma wiedzieć.
Proponuje>>> to całe towarzystwo wzajemnej adoracji wypier.... a Konkursem niech się zajmą ci co się angażują i chcą to robić , a nie ciagle się tłumaczą ,że niemają czasu.
nie masz szasu >>> dowidzenia
Ja chętnie poprowadze Grupe H iprzynajmniej będzieciemieć wyniki na bieżaco. Aha i,żebym mógł to robić (tabelki) musze mieć opcje edytuj botak too dupe raztrzaść.
Do roboty Panowie, do roboty>
Jak masz tak pisać to nic nie pisz... żenada rzeklina:lizidupstwo to tez wada
Wiedziałem, że ktoś coś takiego napisze :jezora: . Ja nikomu się nie podlizuje, nie oczekuje żadnych za to wynagrodzeń. Tylko te posty "Elit Typera" tak na mnie wpłyneły... że musiałem coś napisać.... ????lizidupstwo to tez wada
Wkur*** mnie Benek tylko to że poświęcamy swój czas dla innych i dostajemy za to zje**. Jeszcze nikt mnie tak nie wk*** jak Elit Typer ???? (nawet sphinx :zoltakartka: się chowa przy nim). Normalnie aż mnie nosi. Sory za OT ale ...... :zy3ou:Koniec OFFTOPA. To jest konkurs Hokejowy, a nie pogaduszki.. Proszę nie pisać więcej postów nie wnoszących do tematu :!:
pzDr :!:
Drewcio-damianek632
1.18.01.2007 01:00 Buffalo Sabres - Boston Bruins handicap : (0-1,5) 2,00 Buffalo Sabres
2.18.01.2007 01:30 Detroit Red Wings - Nashville Predators 2,00 Detroit Red Wings
3.18.01.2007 03:00 Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes 1,95 Colorado Avalanche
4.18.01.2007 02:30 Dallas Stars - Calgary Flames 2,20 Dallas Stars
5.18.01.2007 02:30 Stjernen Hockey - Stavanger Oilers suma bramek : -6,5+ 2,20 Under
AKO:37,75
Bukmacher:BetGun
Trafione AKO: 8.58