>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

janusz0575 0

janusz0575

Użytkownik
tu nie chodzi czy ja wygram czy przegram ja tu gram dla zabawy a nie dla pieniędzy jeżeli cię uraziłem to sorki a jeżeli ci chodzi o mój wiek to mam 32 lata tak jak w moim nicku miesiqc i rok

A 0

arod

Użytkownik
W dniu, w którym ma się odbyć 4 kolejka (22 stycznia) są tylko 3 mecze i to z ligi szwedzkiej. Czy w związku z tym termin kolejki zostanie przełożony?

I 0

iwonka

Użytkownik
kolejka 3

Adrian_02 - iwonka

jest błąd mam dwa mecze trafione kurs 2,15 i 2,15
a
trafiony kurs 2.15 powinno być chyba 4,62

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
dlaczego mam nie zaliczony mecz Pittsburgh Penguins - Toronto Maple i jest przy nim napisane zła data jak inni tez w tej nocy mieli mecze z nhl i maja zaliczone te mecze
(jestem w grupie B)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
dlaczego mam nie zaliczony mecz Pittsburgh Penguins - Toronto Maple i jest przy nim napisane zła data jak inni tez w tej nocy mieli mecze z nhl i maja zaliczone te mecze
(jestem w grupie B)
Ostatni raz mowie ze typujemy na dany dzien a ten mecz sie odbył 21.01 o godzinie 02.00.Czytajcie wczesniejsze strony wrrr

gusto 695

gusto

Forum VIP
Dobra, 4 kolejka jutro, a kiedy następne?? Bo nigdzie nie ma info. Jeśli bez zmian to rozumiem że 5 jest 24, a 6 - 26 stycznia tak??

Prawdopodobnie bedzie 25.01 bo 24.01 nie ma meczy ale wszystko powinno sie dzis wyjasnic.

Do góry Bottom