zamknij mor.. bo mnie wpieniłes podliczona jest kolekja 3 w grupie A i B a myslisz ze bede odrazu podliczał kolejka 4 kolejka była wczoraj i opożniej ja nie widze.A życie prywatne ma każdyCo z grupa B?
Nawet nie ma terminarza rozpisangego na 5 kolejke,a 3 i 4 nadal nie podliczona.
Moja grupa ma najwieksze opoznienie :;/:
Jak ci cos nie pasuje to nie musisz typować.Ciagle piłujecie wiec nareszcie "typerzy" sie wykażą .HAHAHA
No to gratuluje wspanialego terminu.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak to ma wylonic znawce hokeja.... HAHAHA
Lepszych lig nie mogliscie wybrac do obstawiania dzisiaj :jezora:
Bez sensu ten konkurs sie zaczyna robic. Kolejak by mogla byc jutro...
Liczylbym na odpowiedz jakiegos moda
Powiem jedno... ZENADA :zy3ou:
To podlicz ja dobrze... Przypominam, ze zostal mi odjety punkt za nic.podliczona jest kolekja 3 w grupie A i B
zamknij mor.. bo mnie wpieniłes
Aha rozumiem, ze jak mi zle podliczyles kolejke to mam "zamknac morde" i wypad ta...Jak ci cos nie pasuje to nie musisz typować
Wez sie ogarnij bo na gg powiedziałem ze to zrobie w nastepnej akutualizacji a ty powiedziałes ok wiec juz nie wymyslaj.To podlicz ja dobrze... Przypominam, ze zostal mi odjety punkt za nic.podliczona jest kolekja 3 w grupie A i B
to nie bylo do ciebie wiec po co sie odzywasz.Czlowieku i nie chodziło o twoje typy.Masz racja bo sie tylko pogrążałeś w swojej para inteligencji zrozumienia tekstu.zamknij mor.. bo mnie wpieniłesAha rozumiem, ze jak mi zle podliczyles kolejke to mam "zamknac morde" i wypad ta...Jak ci cos nie pasuje to nie musisz typować
Dobrze bede spokojnie czekal az termianrz z moim przeciwnikem pojawi sie tego samego dnia co sie odbywa kolejka pare godzin przed meczami. Spokojnie bede patrzyl jak mi ubywa punktow za nic i sie slowem nie odezwe... Robicie laske, ze podliczycie typy czy zrobicie terminarz? O co sie tak pienisz? O to, ze czlowiek sie upomnial o cos co mu sie normalnie nalezy i ma prawo spytac. Taka organizacja ma zly wplyw na moja opinie o tym forum. Chetnie bym pochwalil ale moge jedynie za pomysl bo organizacja mi do gustu nie przypadla...
Ostatni post w tym temacie...
Dziekuje za uwage
Zgodzę się z tobą w 100% ????Ja nie wiem albo mi się wydaje albo w grupie C wszystko wyglada spokojniej niz w innych. Terminarz na wszystkie kolejki byl juz szmat czasu temu, podliczanie tez idzie plynnie :d jednym słowem benek_16 chyba jako jedyny nie ma problemów z tym konkursem ;p Gratki benek
Niewiem co ty sobie myslisz, chyba juz ci calkiem odwalilo na mozg(jesli takowy posiadasz) myslisz ze masz range moda i ci wszystko wolno? Wez ty lepiej idz sie porzucac sniezkami lub ulepic balwana.zamknij mor..
No własnie tak patrze na ciebie i ty chyba nie masz mózgu jak nie widzisz w tabeli podliczonych 3 kolejek.chcesz to ci dam numer do maćka to posmigaćie na saneczkach.Niewiem co ty sobie myslisz, chyba juz ci calkiem odwalilo na mozg(jesli takowy posiadasz) myslisz ze masz range moda i ci wszystko wolno? Wez ty lepiej idz sie porzucac sniezkami lub ulepic balwana.zamknij mor..
I koniec tematu z mojej strony,a pewnie od wielmoznego pana bialasa dostane ostrzezenie ????
Jesli jesteś znawcą dasz sobie radę z każdą ligą :!: A jak nie to odpuść sobie ten konkurs.....HAHAHA
No to gratuluje wspanialego terminu....
Jak to ma wylonic znawce hokeja.... HAHAHA
Lepszych lig nie mogliscie wybrac do obstawiania dzisiaj
Bez sensu ten konkurs sie zaczyna robic. Kolejak by mogla byc jutro...
Liczylbym na odpowiedz jakiegos moda
Powiem jedno... ZENADA
PoprawioneZauważyłem pewnien brak w grupie C
Cytat:
7 kolejka / 18 kolejka 28.01 / 17.02
Plusik18 - Pikel
bartel83 - nalewator
Dlord - Grzesio
grzeg232 - Renton
Marvel90 - nonda
Brakuje tu dwóch zawodników:
* emde