>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

janusz0575 0

janusz0575

Użytkownik
mam pytanie? miałem problem z compem i nie mogłem wcześniej postawić kuponu postawiłem dopiero teraz ale w ofercie bet-at-home były tylko 4 mecze i w tym jeden z tych meczy postawił mój przeciwnik to ja ten mecz postawiłem odwrotnie on ma go na 1 a ja na 2 czy można było tak zrobić? i mam prośbę są u mnie postawione 2 mecze nocne które się zaczynają 1 o 00:05 a drugi o 01:00 by mi to zaliczyć bo już nie było można normalnych meczy postawić

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
i mam prośbę są u mnie postawione 2 mecze nocne które się zaczynają 1 o 00:05 a drugi o 01:00 by mi to zaliczyć bo już nie było można normalnych meczy postawić
Było jeszcze kupe meczy do obstawienia.. z Uniwersjady chociażby.

mam pytanie? miałem problem z compem i nie mogłem wcześniej postawić kuponu postawiłem dopiero teraz ale w ofercie Bet-at-home były tylko 4 mecze i w tym jeden z tych meczy postawił mój przeciwnik to ja ten mecz postawiłem odwrotnie on ma go na 1 a ja na 2 czy można było tak zrobić?
Mogłeś....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
nie mogłem bo Bet-at-home nie miał takiej oferty a ja tylko tam obstawiam to znaczy że mi tych 2 meczy nie zaliczysz? i tylko będę mial zaliczone 2 mecze?
Na Bwin trzeba było zajrzeć. Niestety nie możemy Ci zaliczyć tych spotkań :;/: Następnym razem jak będziesz miał taki problem pisz na PW :]

janusz0575 0

janusz0575

Użytkownik
ale te 2 mecze to są poprawnie postawione więc jak ja ich trafie to mam nadzieję że będą zaliczone zawsze można liczyć że przeciwnik trafi tylko jeden mecz a pisać do ciebie nie mogłem na PW przecie ci mówiłem że problem z compem miałem cały system padł rozumiesz? trzeba było przeinstalować na nowo i temu się nie wyrobiłem z obstawieniem bo wiruski mi zjadły wszystko i jak ja ciekawe miałem napisać? trudno nie chcesz zaliczyć to nie ale zalicz mi te 2 mecze bo one akurat były na dziś napisz czy będę miał te 2 mecze zaliczone?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Jak to wkońcu jest :?: Z tego co mi wiadomo 5 kolejka odbyła się wczoraj ... a jak ktoś podał typy z dnia dzisiejszego na ów 5 kolejkę zostanie to zaliczone :?:
Bo jeśli będzie to trochę to nie fair :jezora:

pozdro

W 2

wislak

Forum VIP
tak zostal mi podliczony jeden typ:
24-01-07 19:00 Sparta Sarpsborg - Stjernen 1.80 inna data spotkania
a na livescore.com znalazlem takie cos:
Gjovik 11 ( 4 4 3 )
Stjernen 2 1 ( 1 0 0
z datą 24 january
nie wiem ale na 99% ten typ siadl ???? wiec chyba ako wyzsze
prosze o poprawke rooni.
GR H WIŚLAK - 5 KOLEJKA

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jak to wkońcu jest Z tego co mi wiadomo 5 kolejka odbyła się wczoraj ... a jak ktoś podał typy z dnia dzisiejszego na ów 5 kolejkę zostanie to zaliczone
Bo jeśli będzie to trochę to nie fair

pozdro
Piąta klejka była wczoraj.. Jeśli któs podał typy na dzisiaj to zostaną onie nie zaliczone :!: Następna kolejka zgodnie z planem czyli jutro :!:

Wiślak napisał/a:
to ten sam klub gra 2 dni z rzedu na wyjezdzie?

co do tego to nie mam pojęcia, ale to przecież możliwe w hokeju
Z tego co wiem.. To są dwie ligi i jedna jest w najwyższej lidze, a druga drużyna w niższej :]

Do góry Bottom