Dobra spoko.Spokojnie terminarz bedzie zrobiony troche cierpliwosci myslicie ze my siedzimy tylko an forum pozatym mamy jeszcze inne konkursy..Po drugie oczywiscie bedzia odblokowane tematy tylko po co jak ktos o cos prosi dublujecie posty spokojnie jeden post wystarczy.
Poprawiam, tylko następnym razem zwracć na to uwage wcześniej :!:Mam małą prośbę:
Napisałem w grupie C http://forum.bukmacherskie.com/temat10377.htm ten sam typ co przeciwnik Można by go zmienić na 1X z kursem 1,36 Jeżeli nie to nie ma sprawy i z góry dzięki
Nie, tylko jeden buk.Prosze o odpowiedż czy moge podać na moim kuponie kilku buków.???
Dałeś nie na ten dzień co trzeba... :]mialem mecze napisane na stronie konkursu i modernizator wykasowal moj kupon
Jak typ... Jakbys chcial zauwarzyc nie odpowiedzialem Tobie tylko STERYDOWI... :roll: ???? ????co ty mówisz jak nie na ten cola liga byla w ofercie Bet-at-home sprawdz jak nie wiezysz a to nie jest moja wina że oni se przekladajq mecze ja typowalem dobrze i to nie jest moja wina że go przenieśli na nastepny dzien
A po Polsku umiesz? Następnym razem zanim coś napiszesz to wklej tekst do Worda i sprawdz błędy!dzięki za to że mogłem zmienić ten mecz kosice-zilina ale jusz za póżno przeczytałem i nie mam co wybrać na zamiane trudno stało się najwyżej strace ten jeden mecz jako nie zaliczony moze mi bez tego meczu uda się w paże dziś wygrać na następne tybowanie będę lepij poprostu sprawdzał co stawic sory za zamieszanie na moim kuponie od następnej kolejki jusz będzie wszysto dobrze postawione.
Nie można? jak rywal w mojej grupie podał taki typ jak ja a później któryś z moderatorów zmienił ten mecz na mecz z NHL który jest rozgrywany o 4 rano.Jestem w grupie G
na pewno bedzie tak jak mowisz. gramy przeciez grupowe po 2 mecze z kazdym to do zadnego jednego zwyciestwa :]
pojutrze: co 2 dni mają byc bylo pisane....Druga kolejka jutro?